User
Pass
2FA

DK Ability - Pestilence in ICC
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message2490
Napolol

[Shamycow's boss]

Status: Offline
(since 26-09-2013 07:09)

Votes: 19

Post Posted: 17-01-2011, 19:09:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am vrut sa postez bugu asta de multã vreme dar am avut ban...dar si dacã eºti singuru dk din raid pui disease si dupã ce trec astepti 2-3 sec si dai pestilence se întâmple sa dea refresh
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
ecstasyzzz

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 23-08-2014 09:32)

Votes: 5

Post Posted: 17-01-2011, 19:33:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cordo wrote:

Acum sincer..chestia asta e ceva minor nu vad cu ce te-ar ajuta (Dimpotriva! strica rotatie si dps) sau cu ce ar imbunatatii dps-ul pentru ca:
- neavand alea pe target pierzi dps (atat dotul cat si abilitatile care or sa dea mai putin dmg) asa ca nu vad dc as astepta eu 3-4 secunde degeaba sa nu am disease pe target, consumand deja 2-3 abilitati. cand defapt puteam da pestilence pentru a-mi pastra alea pe target mereu fara sa zic .. ""lasa domne in 5 secunde le pun eu la loc ca acum dau cu Scourge Strike de 2x desi dau mai putin cu 40% per total...""

Partea cu astepti cateva secunde era doar ca sa vezi cum se manifeste bugul.

Nu prea am jucat cu GoD, dar daca nu ma insel dupa ce aveai partea de diseases up ( rotiata cu 6 rune ), aveai ceva de genu Pest, BS, 3xOblit plus FS/HB la procuri; cu buguletul asta poti sa faci ceva de genu Pest, BS, 2xOblit, 2xBS, 2xOblit care pare sa fie mai buna decat cea cu 3xOblit, si daca le dai fix cand trebuie o sa stai maxim o secunda fara diseases, iar de cele mai multe ori reusesti sa le prinzi cu Pestilence in ultima secunda. Avantaju la GoD aici ar fi ca daca dai un FS un pic decalat se prelungeste putin timpu suficient cat sa nu prinzi ultima secunda din diseases si atunci in loc sa mai dai IT, PS dai pestilence si esti mai castigat.

Cordo, stiu sa joc cu DKu ( sa zicem ca amator, nu ma bag la pro ca nu-mi castig bani din asa ceva ), asa ca stiu cat de importante sunt diseasurile pe target si stiu si game mechanicurile detstul de ok. Totusi iti multumesc ca ai pus dovezile in locul meu.

Nu am facut topicu asta ca sa zic ca uite ce bine stiu ( sau nu stiu ) sa joc eu cu DK-u, am facut doar sa prezint un bug descoperit ( si existent ), care se pare ca cei care intr-adevaru stiu sa joace cu DKu nu l-au descoperit sau il exploateaza fara sa stie. ( poate ca a sti sa joci cu o clasa inseamna sa folosesti specu Y, rotatia X si gata, nu sa si intelege de ce le folosti - no offence nimanui, persoanele de fata se exclud )

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 02-12-2024, 15:03:19
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x