User
Pass
2FA

[DUPLICATE] Dragon Soul: Warmaster Blackhorn
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 26, 27, 28  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Fixed / Closed bugs
Show only staff posts
Author Message73183
Radical

[Madness forever]

Status: Offline
(online 3 weeks ago)

Votes: 461

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 04-05-2014, 17:10:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tot caut video, pe blizz se nimerea sapper in phase 2? pe freakz mereu vine sapper in phase 2, cred ca odata ce incepe timerul sapperul nu mai tine cont ca bossul e de 10 secunde jos.( gen bossul e jos si vezi dragonul in aer cum vine cu sapperul)
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Aliziea

[2 Good 4 You]

(since 16-06-2017 19:44)

Votes: 108

Post Posted: 04-05-2014, 18:15:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sharkyman wrote:
debuffu de la twilight barrage e de 15 sec nu de 5 -

Depinde de dificultate pe 10h dureaza 15 secunde pe 25h dureaza 6 secunde

0 0

Back to top
Tamaie
[Banned user]

Banned

(since 28-04-2020 14:58)

Votes: 102

Post Posted: 04-05-2014, 21:23:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@nextflame uite'te cat de repede da la noi pe 25h shockwave imd dupa disrupting roar...ca doar ati postat filmulet pe prima pagina, si uite'te dupaia si pe blizz cum se da, ca este un delay de vreo 8 secunde minim..din cate pot sa vad eu.Nu cred ca timmerele sunt tocmai cum trebuie acolo.
In alta ordine de idei, azi pe 10h dadea barrage peste barrage...sau barrage la 1 secunda dupa ons sau chiar peste el.Nu stiu care este fixul...dar e vorba de bulan acolo sa nu patesti asa ceva sa poti bate bosul lejer.
Sapperul apare mereu cu al 2lea onslaught.Iar dragonii tind sa cred ca dau mai repede decat trebuie twilight barrage..astea sunt bugurile care le'am vazut in mare, pe langa harpoane, baltile gorionei si canions.

0 0

Back to top
PUNNISSHER
[Banned user]

Banned

(since 31-05-2016 11:38)

Votes: 33

Post Posted: 05-05-2014, 06:39:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tamaie wrote:
@nextflame uite'te cat de repede da la noi pe 25h shockwave imd dupa disrupting roar...ca doar ati postat filmulet pe prima pagina, si uite'te dupaia si pe blizz cum se da, ca este un delay de vreo 8 secunde minim..din cate pot sa vad eu.Nu cred ca timmerele sunt tocmai cum trebuie acolo.
In alta ordine de idei, azi pe 10h dadea barrage peste barrage...sau barrage la 1 secunda dupa ons sau chiar peste el.Nu stiu care este fixul...dar e vorba de bulan acolo sa nu patesti asa ceva sa poti bate bosul lejer.
Sapperul apare mereu cu al 2lea onslaught.Iar dragonii tind sa cred ca dau mai repede decat trebuie twilight barrage..astea sunt bugurile care le'am vazut in mare, pe langa harpoane, baltile gorionei si canions.
Macar de stiati scriptul si nu bajbaiti ca ala nu merge ala nu merge in faza 1 un singur lucru nu merge: BROADSIDE in loc sa dea 20% din HP barcii el da continuu 20% din HP initial al barcii ceia ce inceamna ca la fiecare broadside dat primeste 1,2 mil barca.Bug raportat de cand a fost bagat bossul,ca de altfel multe altele.

0 0

Back to top
Katherine

[Wishmaster]

(since 26-02-2017 12:12)

Votes: 34

Post Posted: 05-05-2014, 10:26:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sapperul acela care apare in faza a 2-a e de la timer,se nimereste sa il lase jos exact cand incepe faza si daia apare in faza 2.
Twilight Barrage nu ar trebuii sa se suprapuna cu Twilight Onslaught (problema e ca TO da dmg in 8 yards si daca pune TB in acesti 8 yards e o problema.Daca pe barca ajunge intai TB pune debuful pe toti cei din TO si cand vine bila de la TO in ei ii cam omoara ...in functie de cat HP are fiecare)
Broadside-Goriona periodically unleashes a vicious barrage of fireballs that slam into the side of the Skyfire, causing the ship to suffer damage equal to 20% of its remaining structural integrity. (In momentul de faza da 20% din Hpul initial al barcii tot timpul ceea ce inseamna ca barca rezista mult mai putin)
Twilight Barrage –Nu am gasit nicaieri ceva concret despre timpul la care este castat...conteaza foarte mult cat de repede bati dragonii. (daca gasiti ceva concret nu videoclipuri in care inumarati secundele,postati si voi aici sa vada lumea)

0 0

Back to top
Radical

[Madness forever]

(online 3 weeks ago)

Post Posted: 05-05-2014, 10:40:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

PUNNISSHER wrote:
Tamaie wrote:
Macar de stiati scriptul si nu bajbaiti ca ala nu merge ala nu merge in faza 1 un singur lucru nu merge: BROADSIDE in loc sa dea 20% din HP barcii el da continuu 20% din HP initial al barcii ceia ce inceamna ca la fiecare broadside dat primeste 1,2 mil barca.Bug raportat de cand a fost bagat bossul,ca de altfel multe altele.

Un singur lucru nu merge?
Ba iar incepi ? vezi ca te.ai mai facut odata de ..... la ultraxion cu delayul la buton. Sunt n chestii care nu merg in faza 1 incepand de la timerele care sunt total aiurea (sapper vine mereu cu onslaught) pana la tunurile care nu dau dmg pe drakes, sa nu mai vorbim de harpoane care nu trag drakes in acelas timp si apare un drake pe o parte si pe cealalata dzeu cu mila sau barajele care au speedul infernal si daca nu esti la 2 metri de ele, e imposibil sa le mai iei.
Iar vi cu suferinta ta de neam prost? "nu stiti scriptul" merge bine.
Cat despre sapperul ala din faza 2- am omorat sapperul cu 10secunde inainte sa vina bossul, dupa ce a venit bossul sapperul tot a venit- PENTRU CA ODATA INCEPUT TIMERUL la sapper el nu mai tine cont ca se schimba faza-BUG. Am fost la bossul ala pe destule chars si pe toate cand se trecea din faza 1 in 2, venea un sapper cu bossul pe barca.

Last edited by Radical on 05-05-2014, 10:52:15; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Nytrox

[bored]

(since 13-05-2018 13:05)

Votes: 67

Post Posted: 05-05-2014, 10:50:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

am vazut ca pe oficial chiar daca dbmul arata timerul la sapper,el nu mai apare in faza 2.barajele din faza 1 nu sunt date prea repede,aproximativ 3 secunde dureaza si pe retail si aici.ce am observat e ca dau damage si daca esti in afara petei la ~2yarzi,desi nu cred ca e bug.
mesaj pentru ala care comenteaza iar de bosii testati de el:inteleg ca vrei sa iti aperi guilda si sa zici ca merge perfect.nu v-a acuzat nimeni ca de ce nu merge cum trebuie,dar nu mai veni aici pe forum sa sustii niste prostii cand sunt atatea dovezi ca bossul inca are multe buguri(desi e mult mai bine ca la inceput).
@ nexflame , zohl , shocker daca vreti sa va dau timerele sa imi spuneti,dar sa nu ma apuc sa le caut pe toate degeaba ca am vazut ca pe sapper inca nu l-ati schimbat.

0 0

Back to top
Claudiuvb

[Mentally Stable]

(since 22-12-2017 09:29)

Votes: 13

Post Posted: 05-05-2014, 11:47:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

https://youtube.com/watch?v=uTZK95_D8Gs:

Easy.

0 0

Back to top
ovidiu_2311

[Mentally unStable]

(since 13-08-2019 10:46)

Votes: 41

Post Posted: 05-05-2014, 11:57:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Allybetrayer wrote:
Tot caut video, pe blizz se nimerea sapper in phase 2? pe freakz mereu vine sapper in phase 2, cred ca odata ce incepe timerul sapperul nu mai tine cont ca bossul e de 10 secunde jos.( gen bossul e jos si vezi dragonul in aer cum vine cu sapperul)

Poftim aici un video in care vine sapperul dupa ce bossu este jos Click, asta mie nu mie se pare o chestie atat de nasoala, sunt alte buguri mult mai mari decat acesta.

0 0

Back to top
Nytrox

[bored]

Post Posted: 05-05-2014, 12:03:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Acolo deja aparuse sapperul in phase 1.

0 0

Back to top
Imbalanced

[Just for fun!]

(since 15-02-2021 17:35)

Votes: 74

Post Posted: 05-05-2014, 12:26:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ovidiu_2311 wrote:
Allybetrayer wrote:

Poftim aici un video in care vine sapperul dupa ce bossu este jos Click, asta mie nu mie se pare o chestie atat de nasoala, sunt alte buguri mult mai mari decat acesta.

Defapt Sapperul vine INAINTE sa vina bosul. Uita-te mai atent, poftim link la momentul respectiv: https://youtube.com/watch?v=aSs2RIyd6Ws&t=4:

PS: Daca se poate sa faca cineva un rezumat cu bugurile actuale numerotate frumos cu dovezi cu tot ar fi perfect si poate ar fi luate in considerare mai bine. Mie mi-e lene. -

0 0

Back to top
Radical

[Madness forever]

(online 3 weeks ago)

Post Posted: 05-05-2014, 12:44:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ovidiu_2311 wrote:
Allybetrayer wrote:

Sapperul era jos inainte ca bossul sa fi coborat, pe freakz bossul coboara si dragonul care aduce sapperul vine cu 10 secunde intarziere.

0 0

Back to top
Nytrox

[bored]

Post Posted: 05-05-2014, 13:03:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hai ca fac eu o lista cu bugurile mai importante.daca uit de vreunul,imi ziceti sa dau edit.
Skyfire cannon don't damage the drakes and goriona.-VERY IMPORTANT
Twilight sapper,shockwave and disrupting roar timers are wrong.
The harpoons hit chance is too low.
Twilight sapper spawns in phase 2.
Twilight sapper cand't be damaged before he goes into the smoke bomb.
Twilight flames should choose a random Rdpser/Healer.
Broadside should damage the boat for 20% of it's current hp.
Twilight onslaught and twilight barrage shouldn't be spawned at the same location(the minimum range being 8 yards).
Consuming shroud doesn't release the remaining absorb at an unlimited range when the target dies.
Pets avoidance dowsn't work.Also don't know if they are supposed to take stun from shockwave.
You are still in combat after the boat is destroyed.-minor.
Goriona don't disappear after you kill warmaster.-minor.

Last edited by Nytrox on 06-05-2014, 17:45:23; edited 5 times in total
0 0

Back to top
ovidiu_2311

[Mentally unStable]

(since 13-08-2019 10:46)

Votes: 41

Post Posted: 05-05-2014, 13:10:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dupa ce intra bossul in faza 2 Gariona nu ar trebui sa dea balti sub melle, pe retail da cel mai des/doar pe range.

0 0

Back to top
Nytrox

[bored]

Post Posted: 05-05-2014, 13:34:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

O sa ma uit diseara la niste videoclipuri sa ma conving si eu daca asa e.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by AlesianDuke, 30 July 2014 14:08

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Fixed / Closed bugs  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 26, 27, 28  Next    

The time now is 01-02-2025, 18:11:44
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password