User
Pass
2FA

Daily log in bonus? :D
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message1226
dieselboyy

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 25-07-2024 08:36)

Votes: 9

Post Posted: 22-06-2016, 15:49:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pms wrote:
dieselboyy wrote:

cam nervos tu. O cafea? Scuza-ma ca nu am 100 de zile pierdute pe un joc.

Ah si voiai sa stii legatura: Pai e simplu: Nu ai mai jucat de 10 luni pe server. Iti este usor sa emiti judecati fara valoare, pentru ca na, "suntem veterani care muncim, nu cersim". Esti nasol frate... eu doar am venit cu o sugestie. Dar nu venii sa comentezi cand nici macar nu mai joci pe server.

#pardon daca te-am suparat.

Cand nu esti in stare sa-ti construiesti o afirmatie coerenta si logica ataci la persoana. - Meh, pubertatea.

Nu-ti convine cand cineva nu e de parere cu cei care intind mana? Not my problem, dar nu sunt singurul din cate se pare.
Inca iti sustii ideea cu cele 10 luni. Tin sa te anunt ca acum 10 luni tot MoP se juca.
Acum 10 luni tot la fel de mult creier iti trebuia sa farmezi un item.
Acum 10 luni tot la fel de multi neuroni iti erau solicitati pentru a vota si a strange, surprinzator, acelasi numar de voturi ca acum si, surprinzator din nou, raportul valorilor fiind acelasi (de vreo cateva patch-uri, din "pacate").

"Suntem veterani care muncim, nu cersim". Aici am intra intr-o polemica despre frumusetea jocului de a farma, a te ajuta putin de vote points sa termini un transmog si etc. Daca vrei detalii, PM ca nu am chef de wall of text sa-ti explic ce poti face pe partea de non-progress in jocul asta. Descoperi tu pe parcurs.
Ideea e ca si eu, ca fiecare dintre noi, votam sa compensam farmatul, indisponibilitatea unui item, etc.

Sa facem un rezumat al ideilor mele, dar si al celorlalti, orice bonus de genul ar descuraja votarea in timp.
Pentru cei ca tine, ce nu se raporteaza la rolul sistemului de vot, ci la propriile interese si sar la alte afirmatii, votarea ajuta la promovarea serverului.
Daca vrei sa continui cu trashtalk de intins mana vis-a-vis de necesitatea jucatorului, do it. Necesitatea jucatorului este mai mult decat satisfacuta prin sistemul asta de vot. Necesitatea serverului de a avea un poll cat mai mare de playeri este mult mai prioritara, astfel ca orice free VP stuffs nu fac decat sa ingreuneze promovarea.
Daca vrei sa-ti desenez mai departe ce rol are un numar de voturi cat mai ridicat si cu o pondere cat mai mare, reply me in next post.

Mai usor mai, ce e cu toata compunerea asta pentru unu la "pubertate" -)

Update @ 22-06-2016, 16:49:53

Shocker wrote:
Nu, nu vreau sa mai dam vote points pentru nimic (poate doar cand sunt probleme la server), trebuie sa incurajam lumea sa voteze ca sa crestem in rank

Intr-adevar... Eh, vote vote vote -

ryangg wrote:
Fair wrote:
si eu sunt impotriva, paladinul retri e atat de prost incat intru 1 data pe saptamana si atunci 5 minute sa vad cine se mai injura => concluzie nu as putea face acele vote points. Propun ca toti cei care joaca paladin retribution si fac 1d player sa primeasca 5 puncte la fiecare zi player. +1?

OFF: Macar in PVE se descurca -

ON: Mi se pare o idee buna...la 7 zile consecutiv logat pe un caracter de pe cont sa primesti 5 vote points..nu este mult

Si mie imi place asta -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
bossutai

[Freakazoid]

Status: Offline
(since 24-12-2020 23:35)

Votes: 55

Post Posted: 22-06-2016, 17:13:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca tot avem idei cretine am si eu una: Haideti sa dam ban alora care nu voteaza macar o data pe saptamana. In felul asta incurajam voturile si creste serverul in rank -

4 0

Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 10-01-2025, 15:33:08
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x