User
Pass
2FA

Discuss
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 45, 46, 47 ... 151, 152, 153  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Show only staff posts
Author Message212655
Drik

[Debil]

Status: Offline
(since 26-01-2024 20:57)

Votes: 166

Post Posted: 17-01-2012, 16:30:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sa lamurim niste chesti si nu mai postez aici , Bun cum zici sunt ce'a mai mare dezamagire a guildei .. cum zici tu dezia ta si una foarte buna asa ma consider si eu pt huge.. o guild la care am tinut si am vrut sa ajut cum am putut si sa iti zic durs dc am inceput sa fac toate lucrurile acelea in guild
1. Ai facut raid de bot 25 erau 20 in raid si eu in ziua aia aveam mute , te spamam pe wisp de pe un alt cont inv instealth ca am mute , si pe skype , in ziua aia mi-sa ars microfonul , si te'am auzit pe ts cand ai zis nu mai am oameni in guild , iau oameni din focus .
2. Tot asa ai facut raid Bh 25 si ti'am zis Durs nu mai loat multi rogi in speranta sa pice cv de rog si sa nu am prea multa concurenta pt item daca pica...., si tu mi'ai zis , Taci instealth ca tu orcum esti degeaba... si de la faza asta chear ca mi'a cazut ceru in cap...
3. Adore ma injura pe gchat deofata cu tne si tu nu ai misca nici macar un deget ..... si eu cand i'am zis cv demote... si am iesit eu de buna voie cand am vazut ca i'ai zis sa doar sa taca si nu i'ai dat minus dkp sau demote cum imi faceai mie...
Asta am avut de zis si am inchieiat tot ... fa glvl 25 si sa duci huge sus ... ce mi'ai zis atunci pe wisp si acuma am printurile... si mereu le citesc ..dar ... Dosent Matter niciosansa... Dower/Hetea multumesc ca ati incercat sa faceti cv pt mine.. dar..nu mai conteaza...
App si cu ,contul lui hetea am intrat sa imi fac enchanturi pt warr si thrust imi zic Vic ? si eu i'am zis ca sunt instealth si mi'a zis ca ce caut pe contul lui durs ... si normal ca m'am enervat cand voi ATI schimbat pass si eu l'am sunat pe hetea sa dea rocver sa imi fac enchanturi ....Multa Bafta

Dacã ataci replica unui prost, riști sã te trezești cu tot prostul în discuție
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
hetealx

[The Conquistador]

(since 26-08-2013 15:50)

Votes: 13

Post Posted: 17-01-2012, 16:33:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bine Durs, cum consideri tu ca-i mai bine, oricum poate trece timpul si isi va repara greselile
Hai sa traesti Instealth, macar am incercat...

Care m-ajuta si pe mine cu o lucrare de atestat?
"May the Legend of HUGE live forever and may the heroes of HUGE be hailed as champions of the Freakz Server."
Pretiosu, 122 cu 27
0 0

Back to top
Durs
[Banned user]

Banned

(since 09-04-2018 09:53)

Votes: 20

Post Posted: 17-01-2012, 16:47:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Drik wrote:
Sa lamurim niste chesti si nu mai postez aici , Bun cum zici sunt ce'a mai mare dezamagire a guildei .. cum zici tu dezia ta si una foarte buna asa ma consider si eu pt huge.. o guild la care am tinut si am vrut sa ajut cum am putut si sa iti zic durs dc am inceput sa fac toate lucrurile acelea in guild
1. Ai facut raid de bot 25 erau 20 in raid si eu in ziua aia aveam mute , te spamam pe wisp de pe un alt cont inv instealth ca am mute , si pe skype , in ziua aia mi-sa ars microfonul , si te'am auzit pe ts cand ai zis nu mai am oameni in guild , iau oameni din focus .
2. Tot asa ai facut raid Bh 25 si ti'am zis Durs nu mai loat multi rogi in speranta sa pice cv de rog si sa nu am prea multa concurenta pt item daca pica...., si tu mi'ai zis , Taci instealth ca tu orcum esti degeaba... si de la faza asta chear ca mi'a cazut ceru in cap...
3. Adore ma injura pe gchat deofata cu tne si tu nu ai misca nici macar un deget ..... si eu cand i'am zis cv demote... si am iesit eu de buna voie cand am vazut ca i'ai zis sa doar sa taca si nu i'ai dat minus dkp sau demote cum imi faceai mie...
Asta am avut de zis si am inchieiat tot ... fa glvl 25 si sa duci huge sus ... ce mi'ai zis atunci pe wisp si acuma am printurile... si mereu le citesc ..dar ... Dosent Matter niciosansa... Dower/Hetea multumesc ca ati incercat sa faceti cv pt mine.. dar..nu mai conteaza...
App si cu ,contul lui hetea am intrat sa imi fac enchanturi pt warr si thrust imi zic Vic ? si eu i'am zis ca sunt instealth si mi'a zis ca ce caut pe contul lui durs ... si normal ca m'am enervat cand voi ATI schimbat pass si eu l'am sunat pe hetea sa dea rocver sa imi fac enchanturi ....Multa Bafta

cand te maturizezi (referitor la ce am vorbit cu tine)<---din punctul asta de vedere, atunci putem purta o discutie,pana atunci nu.

Zon'ozz banned our healers

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
That

[Guardian of Death]

(since 06-01-2015 13:36)

Votes: 9

Post Posted: 17-01-2012, 16:56:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ba durs esti copac daca nu il primesti inapoi pe instealth stii ca e in guilda de cand am facut noi doi guilda chiar daca eu m-am lasat pe parcurs dar el a fost intotdeauna alaturi de guilda chiar daca e mai rau la gura dar asa e el......

Last edited by That on 17-01-2012, 18:30:48; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Drik

[Debil]

Post Posted: 17-01-2012, 16:59:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu sa ma maturizez ma ?! nu te vezi ca schimbi subiectul ....tu consideri ca nu sunt matur sau ce ai minte'a ta ca am iesit din guild gta imatur.. mic ...etc...Degeaba Durs.... dar sa sti ca.....lasa Noroc cu guilda ....dar ma deranja eu munceam pt dkp-uri si unu ca adore si multi altii dar pe adore nu il uit cum pe ts ti'a zis Ba Durs dami dkp-uri si tu a 2-a zi i'ai dat dkp-uri ca a farmat nush ce elixire .. si a farmat ... etc... si de ce avea nev de elixirele alea le loa din ah.. si eu stateam in raiduri sa strang dkp-uri si imi dadeai minuns 30-60 ...sa fi fost in locul meu nu ti'ar fi convenit.

0 0

Back to top
Durs
[Banned user]

Banned

Post Posted: 17-01-2012, 19:18:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

That wrote:
ba durs esti copac daca nu il primesti inapoi pe instealth stii ca e in guilda de cand am facut noi doi guilda chiar daca eu m-am lasat pe parcurs dar el a fost intotdeauna alaturi de guilda chiar daca e mai rau la gura dar asa e el......

>That, tu il stii pe Instealth doar ca a fost de la inceput cu mine, dar nu stii restul pentru ca nu erai on.

> Instealth . sa iti explic de ce te-am pus la blacklist si nu mai vreau sa scrii in topicul asta niciodata:
De fiecare data cand faceai un kkt, trebuia sa vin eu sa sterg dupa tine, iesea un player capabil din guilda din cauza ta?"nui nimik, lasa ca nu el a fost de vina",
Veneau 10 persoane sa imi faca plangere de tine prin pm-uri pe forum, dar tot asa:" nui nimik, nu esti tu de vina ci ei sunt".
Cand te luau playerii la 11 metri, tot eu eram ala care le spunea sa termine, daca vrei, intreaba-i personal pe jason, deezu,eazzule,shamalyer,zece,rower,adore,thrust,crysiss,si multi altii.
Cand incepeai sa iei nerd-rage tot eu eram luat la intrebari ca de ce nu te dau afara din guilda,
De cel putin 50 de ori te-am scapat de la guild kick.
O singura data am dat disban la guild din cauza unor persoane printre care erai si tu.
Si pentru asta te-am facut imatur...pentru ca puneai botul la orice prostie pe care o scotea un player pe gura / chat.(incepeai sa injuri ca la usa cortului)
Hetealx degeaba se baga pentru tine acum, deoarece inainte nu te suporta (tot pentru faptul ca erai copil mic).
Si pe langa asta vii si imi reprosezi mie ca de ce te fac imatur? Ai merita sa te fac nesimtit, dar banuiesc ca stii deja asta.
Nu imi mai cere mie motive pentru a reveni in guilda, si nu folosi chestii de genul:"in fine",cu mine pentru ca nu merg. M-am saturat de ***** care l-ai facut de-a lungul acestei experiente.

*Daca mai postezi aici ,o sa am grija sa iei warn, deoarece nu mai ai nici-o tangenta cu guilda si nici cu aceasta sectiune pe forum.

0 0

Back to top
hetealx

[The Conquistador]

(since 26-08-2013 15:50)

Votes: 13

Post Posted: 17-01-2012, 19:29:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Il suportam si inainte Durs, mai greu cand o lua razna, dar il suportam.
Si...da i-am zis si eu, adica am incercat sa il fac sa nu mai reactioneze in astfel de moduri cand vorbeau altii prostii...dar fara reusite prea mari
Si...imi pare rau ca v-ati certat, asta e...pacat

Care m-ajuta si pe mine cu o lucrare de atestat?
"May the Legend of HUGE live forever and may the heroes of HUGE be hailed as champions of the Freakz Server."
Pretiosu, 122 cu 27
0 0

Back to top
Drik

[Debil]

Post Posted: 17-01-2012, 19:47:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Durs cu riscul de a primi warn , ceea ce nu cred ca nu incalc nici o regula a forumului este sectiune off topic a guild si eu explic problema in care sunt implicat , tot cei care i'ai enumerat sunteti cei care in fiecare zi sunteti pe skype si faceti raiduri .. hc-uri .. etc..etc... si decat din cauza a 2 oameni ai dat disban si te'ai certat . Eazzu si Deezu , cu Jason nu am avut nici o tangenta doar ca el a sarit la harta ca vroia sa iasa din guild , si nu stia cum si eu am picat in jocul lui .. Si gta... am obosit si eu sa ma tot cert , sa tot dea toti vina pe mine sa tot injur sa tot ma iau la harta... dar nici tu nu ma face pe mine imatur si nesimtit ... si poti vb cu cne vrei sa imi iau warn ... dar niciodata huge nu v'a mai fi lafel fara ceilalti oameni de baza... That... nu mai are rost e guild lui ..cand s'a refacut si am primit mesaj de la Dani sa ma reintorc in guild nici nu ai idee durs cat m'am bucurat ca si de mne v'ati adus aminte... o periada a mers bine dupa.. unde'va cv nu a mai mers bine si ca de obicei vina a cazut pe mne ( instealth ) ... Durs ti'am fost recunoscator pt tot ce ai facut pt mne ..si sti bne si eu ti'am zis pe wisp dar tu mi'ai dat ignor ..ca incerc sa nu mai creez probleme in guild.. sa nu mai fii suparat pe mne... si sti cand am facut amandoi arene , si mi'ai zis ca iti place cum joc.. ai fost primu player care mi'a zis asta... si acuma ma gonesti din guilda.. in care am fost toti apropiati.. chear imi pare rau ca am ajuns in situati asta.. , cu asta inchei prin a posta in subforumul HUGE in guild din care nu mai fac parte..

0 0

Back to top
Stargate89

[Mentally Stable]

(since 02-07-2012 05:16)

Votes: 4

Post Posted: 17-01-2012, 21:09:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Durs wrote:
Acest Topic este destinat playerilor care nu vor mai avea sub nici o forma vreo tangenta cu HUGE;
Fiecare player adus in Blacklist va fi bine motivat.

Nu accept Replay-uri in acest topic, aveti nelamuriri? Le discutati in Discuss topic.

Blacklist:
    ->Furryan (dorea o guilda mai "pro")
    ->Acrisius (dupa Furryan)
    ->Thea (dorea o guilda mai "pro")
    ->Egomaniac (dupa Thea)
    ->Testdummy (emigra din guilda in guilda)
    ->Jason (dorea o guilda mai "pro")
    ->Tasaroftw (nesimtire)
    ->Mu (dupa Jason)
    ->Anymo (dupa Jason)
    ->Lesbianx (jigniri aduse guildei si nesimtire)
    ->Ionikew (jigniri aduse guildei si nesimtire)
    ->Skullftw (nerd rage pentru un trinket)
    ->Birdyman (ninja,nesimtire, era pur si simplu prea "pro" pentru huge)
    ->Instealth (cea mai mare dezamagire a guildei)

Thanks Edisanx for support.

Ai uitat sa il treci si pe Stargate in Black-List

0 0

Back to top
Durs
[Banned user]

Banned

Post Posted: 17-01-2012, 21:21:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu trebuie neaparat sa imi dai quote ca sa imi spui ca te-am omis. Daca chiar vrei sa fii acolo, vei fi cu siguranta.
Nu am gasit unde sa te pun, de aceea eram in dubii.

0 0

Back to top
That

[Guardian of Death]

Post Posted: 17-01-2012, 22:13:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

vreau si sa fiu pus pe Blacklist nu de alta dar vreau sa fiu baiat rau......nu bozgor ca khaz
0 0

Back to top
Durs
[Banned user]

Banned

Post Posted: 17-01-2012, 22:17:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

That wrote:
vreau si sa fiu pus pe Blacklist nu de alta dar vreau sa fiu baiat rau......nu bozgor ca khaz

-) khaz a ajuns mare acum - e shefu tau:>

0 0

Back to top
That

[Guardian of Death]

Post Posted: 17-01-2012, 23:32:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ce mah?nu mai stii cand plangea pe skype ca nu vroiam sa vin in raid...numai ce il auzeai hai that sefule pupatias p....a ta
0 0

Back to top
Mystiko

[Mentally Stable]

(since 06-02-2012 12:11)

Votes: 2

Post Posted: 18-01-2012, 00:03:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

That wrote:
ce mah?nu mai stii cand plangea pe skype ca nu vroiam sa vin in raid...numai ce il auzeai hai that sefule pupatias p....a ta

That sefu banilor -

Drik wrote:
cand s'a refacut si am primit mesaj de la Dani sa ma reintorc in guild nici nu ai idee durs cat m'am bucurat ca si de mne v'ati adus aminte...

Tot eu mi-am adus aminte de tine ma balerino - ....ce draqi nu va mai certati asa....pacat ca va cunoasteti de atata timp si va certati aiurea....nu stiu si nici nu ma intereseaza pt ce si dc va cerrtati....dar pacat de expeienta si toate momentele frumoase pe care leati avut impreuna si in QQ giver si HUGE ... -

BTW: Nu va mai cerati aiurea....Pana la urma e doar un joc....nu merita stricata o prietenie fie ea si virtuala....pt un simplu joc.....in fine .....eu zik sa va ganditii mai bine la ce faceti.....dar pana la urma faceti cum considerati de cuviinta.

*Scuzati ca mi-am dat cu parerea daca nu va convine asta e dar nu faceti off topic pe ce am zis eu mai sus
.

0 0

Back to top
Jag

[Creep]

(since 02-05-2020 20:18)

Votes: 18

Post Posted: 18-01-2012, 01:10:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

hai spargeti gasca ca va ia dracu...oricine greseste trebuie sa plateasca...instealth nu a fost dat afara de la prima greseala...asa si eu...eu daca gresesc singur dau leave guild si nu plang dupa guilda dupa aia..doar dupa prietenii care i-am lasat acolo...instealth esti baiat mare..treci peste...nu poti sa zici k esti usa de biserica...mai asteapta un timp si o sa fii primit inapoi in guild...sunt in stare sa raspund eu pt tine...daca vii in guild si faci prostii plecam amanandoi...dar mai asteapta putin...
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 45, 46, 47 ... 151, 152, 153  Next    

The time now is 02-08-2025, 19:55:23
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password