User
Pass
2FA

Discutii & Fun in stilul Mr5
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 51, 52, 53  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message57394
PaponexOnYouTube
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 10-11-2012 02:01)

Votes: 3

Post Posted: 18-03-2012, 21:57:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

te bagi si tu repede in discutie?

Tampit e insulta

Cauta mai sus sa vezi cum injua ala si porma vorbesti cu mine

PS: daca nu tineai cu el ai fi intervenit mai devreme
PS2: Se scrie Capiche nu capisci. Iti spun ca sa nu nte faci de ras cand o sa cresti mai mare.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
NUBBY

[Dark Demon]

(since 30-12-2014 20:17)

Votes: 17

Post Posted: 18-03-2012, 22:11:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ok vad ca discutia asta deraiaza da le subiectul initial si incepi sa te iei si de IMBA care nu a facut nimic.
O sa vorbesc cu wh1sp3r sau cu addikt sa vina cu log-ul de pe awp si o sa aduc si eu log-ul de la incidentul cu DANG3R ca sa vedem ce sa intamplat cu adevarat
PS:IMBA are mai multi ani ca mine si eu am 20 deci sunt sigur ca e mai mare ca tine cu ceva ani.

„Dacã lumina a o mie de sori ar exploda odatã pe cer, ar fi ca frumusețea celui puternic. Sunt prefãcut în Moarte, distrugãtorul lumilor.”
Robert Oppenheimer

0 0

Back to top
PaponexOnYouTube
[Banned user]

Banned

Post Posted: 18-03-2012, 22:14:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ce are de aface logul de la awp? totul s-a intamplat pe mr5 si mr

0 0

Back to top
NUBBY

[Dark Demon]

(since 30-12-2014 20:17)

Votes: 17

Post Posted: 18-03-2012, 22:23:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Atunci o sa ii zic sa aduca log-ul de pe mr.
Nu am fost prea atent cand am citit si am crezut ca pe awp sa intamplat asta.

„Dacã lumina a o mie de sori ar exploda odatã pe cer, ar fi ca frumusețea celui puternic. Sunt prefãcut în Moarte, distrugãtorul lumilor.”
Robert Oppenheimer

0 0

Back to top
PaponexOnYouTube
[Banned user]

Banned

Post Posted: 18-03-2012, 22:34:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu, eram pe ka_extremejmps si il bateam cu awp -

0 0

Back to top
lOl ^_*

[123]

(since 06-12-2021 09:45)

Votes: 1772

Post Posted: 19-03-2012, 07:05:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

PaponexOnYouTube wrote:

Tampit e insulta

PS2: Se scrie Capiche nu capisci. Iti spun ca sa nu nte faci de ras cand o sa cresti mai mare.

citeste zeule Regulamentul forumului si dupa aia mai vorbeste, imba nu e de de 5 zile ca tine pe forum. i-ai id de mess si vb cu el toata ziua si sa banezi u o persoana ori are cod, ori a fol un limbaj fffff neadecvat, nu ii dai u ban ca asa vrei.

0 0

Back to top
Akkan

[IMBALANCED]

(since 09-05-2020 22:16)

Votes: 48

Post Posted: 19-03-2012, 08:02:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

PaponexOnYouTube wrote:

Tampit e insulta

Ma bag in discutie pentru ca vad o chestie penibila. Tu zici de el ca te injura, ca jigneste ca nu stiu ce dar tu ii raspunzi cu aceeasi moneda. Pana aici e ok, daca nu te duce capul, normal ca-i raspunzi cu aceeasi moneda. Dar ce m-a deranjat pe mine este faptul ca tu ai admin si tu cu gura ta (degetele tale) ai spus clar ca o sa te folosesti de el pentru ca acea persoana sa nu mai aiba acces la server.

El jigneste, tu jignesti, el n-are admin, tu ai admin. Cine castiga? Tu, din ce ai dat tu sa se inteleaga. Si asta nu mi s-a parut mie corect. Nimeni nu-i mare tare daca are admin. Toti suntem egali.
Si nu, nu tin cu el. Nu tin cu nimeni. Nici cu mine -. Am intervenit atunci cand mi-a sarit o neregula in ochi, nu pentru ca tin cu el sau alte prostii scoase de un pusti. -

http://www.urbandictionary.com/define.php?term=capisci
http://en.wiktionary.org/wiki/capisce
http://wiki.answers.com/Q/What_is_%27capisci%27_in_English

Sunt mai multe forme ale verbului, unele tranzitionand din limba italiana in cea americana. Nu te da destept/superior in fata mea ca eu nu sunt un pusti de 15 ani cu care sa vorbesti cum vrei. Parerea mea, vezi unde este limita si incearca sa nu o incalci, cine stie cum calci pe bec.

IMBALANCED
0 0

Back to top
DANG3R
[Banned user]

Banned

(since 27-11-2012 15:18)

Votes: 13

Post Posted: 19-03-2012, 16:19:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci eu am avut probleme cu Ant0 doar pe harta fy_snow
Ce so intamplat intre Best si Ant0,nu stiu
Am intrat astazi pe PC numai pentru reclamatia asta
Ant0 eu iti mai zic o data
padrino nu are ce sa-mi faca,el are acces ftp pe serverul lui,aicea are altcineva
Daca tu esti prieten cu padrino bravo,dute pe serverul lui si sa vad daca ii da remove la un admin pentru tine

Eu ti-am zis frumos....Spec la joc sau quit,am numarat si pana la 10 si el tot o continuat sa fie spec si sa vb despre serverul de respawn
Copile,mie nu-mi pasa ca serverul de respawn ii MR
Aveti mess pentru asta si puteti sa discutati acolo
Si faptul ca ma ameninti cu remove si ca continuati sa vorbiti prin U@ dupa ce aveti gag,nu a ramas nepedepsit
Eu nu am avut nimica cu tine si nu am nimica cu nimeni,dar daca ma superi,nu-i de bine
Daca ma ameninti pe mine,ai incurcat-o

Si nu te teme,deamu numai stau eu sa ma rog intrati la joc sau nu injurati,nu campati,puneti bomba,nu comenta....Ai gresit GAG/KICK/QUIT/BAN

Am mai prins asa pe server jucatori care ma injurau si prin U@ dupa ce le dadeam gag,etc....

Si crezi ca eu mor daca primesc remove?
Eu am facut cerere de admin ca sa numai am probleme cu ceilalti jucatori,care ma injurau continuu cand nu erau admini on

Inteleg ca chatul e bagat pt a vorbii,dar chiar asa? sa ma rog de voi sa incetati,ca aveti mess,telefon,etc....

S4S-DANG3R
S4S-Team

0 0

Back to top
justformaky

[just4life]

(since 07-05-2019 18:35)

Votes: 21

Post Posted: 19-03-2012, 16:28:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

se transforma server-ul asta din ce in ce mai mult in telenovela... -

0 0

Back to top
DANG3R
[Banned user]

Banned

Post Posted: 19-03-2012, 17:11:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

--
Se transforma?? eu credeam ca deja ii -
Stai ca urmaresc pe Acasa sa vad nu ne baga pe acolo:))

S4S-DANG3R
S4S-Team

0 0

Back to top
KiteYourMom

[Troll]

(since 28-09-2017 07:34)

Post Posted: 19-03-2012, 17:34:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

DANG3R wrote:
Deci eu am avut probleme cu Ant0 doar pe harta fy_snow
Ce so intamplat intre Best si Ant0,nu stiu
Am intrat astazi pe PC numai pentru reclamatia asta
Ant0 eu iti mai zic o data
padrino nu are ce sa-mi faca,el are acces ftp pe serverul lui,aicea are altcineva
Daca tu esti prieten cu padrino bravo,dute pe serverul lui si sa vad daca ii da remove la un admin pentru tine

Eu ti-am zis frumos....Spec la joc sau quit,am numarat si pana la 10 si el tot o continuat sa fie spec si sa vb despre serverul de respawn
Copile,mie nu-mi pasa ca serverul de respawn ii MR
Aveti mess pentru asta si puteti sa discutati acolo
Si faptul ca ma ameninti cu remove si ca continuati sa vorbiti prin U@ dupa ce aveti gag,nu a ramas nepedepsit
Eu nu am avut nimica cu tine si nu am nimica cu nimeni,dar daca ma superi,nu-i de bine
Daca ma ameninti pe mine,ai incurcat-o

Si nu te teme,deamu numai stau eu sa ma rog intrati la joc sau nu injurati,nu campati,puneti bomba,nu comenta....Ai gresit GAG/KICK/QUIT/BAN

Am mai prins asa pe server jucatori care ma injurau si prin U@ dupa ce le dadeam gag,etc....

Si crezi ca eu mor daca primesc remove?
Eu am facut cerere de admin ca sa numai am probleme cu ceilalti jucatori,care ma injurau continuu cand nu erau admini on

Inteleg ca chatul e bagat pt a vorbii,dar chiar asa? sa ma rog de voi sa incetati,ca aveti mess,telefon,etc....

Unu la mana nu ma lua cu copile deoarece sunt mai mare ca tine. Si ca tine si ca Best ala. -
Doi la mana nu stiu de unde scoti tu ca te-am injurat pe u@ - . Orice admin poate verifica log-ul si sa vada ca vorbesti aiureli. O singura data ti-am zis sa ai grija la abuz tu incepeai sa te ti ca cine esti tu ca ai guard de 2 zile si imi dai gag si dupaia ma iei cu vrajeli gen: "nu te mai aud" etc. Eu am stat cuminte cat am avut gag, nu te-am injurat pe niciun u@. Best m-a injurat pe u@ pe Mr, unde am eu admin. Ce discutam eu cu BruceLee nu te priveste pe tine, nu am injurat, nu am facut reclama, discutam si noi deoarece si asa nu vorbea nimeni pe chat. Te-am amenintat pentru ca ai abuzat de grad-ul pe care il ai. Mai intai respecta tu regulile pe care le impui si dupaia sa te iei de playeri. P.S. Nu ii dai kick dupa 10 secunde la unu care sta spec atata timp cat serverul nu e full, eram 4 oameni pe server brucelee s-a pus pe spec si a stat 1 minut sau 2. -

-Ant0

0 0

Back to top
DANG3R
[Banned user]

Banned

Post Posted: 19-03-2012, 17:45:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Plus ca esti copil,nu sti nici citii
Dute la bunicata si cerei ochelarii

Domnul copil care nu stie citii,am zis ca alti playerii ma injura pe U@ dupa ce le dau gag
Nu am zis de tine
Invata sa citesti daca vrei sa faci reclamatie

Sti ce ai castigat tu din reclamatie
Ai castigat un dusman periculos,pe mine
De acuma cand ai gresit esti taxat,cat de putin gresesti nu-mi pasa
Bafta

S4S-DANG3R
S4S-Team

0 0

Back to top
lOl ^_*

[123]

Post Posted: 19-03-2012, 17:46:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

get a room -)....ma apuc de constructia unui hotel pentru oameni ca voi -))

sa se uita ownerii in loguri si poate se termina cearta asta mai rpd

doamne ce omuletz ..... mi-a facut ziua mai frumoasa nu mai pot de ras -

0 0

Back to top
KiteYourMom

[Troll]

(since 28-09-2017 07:34)

Post Posted: 19-03-2012, 17:57:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

DANG3R wrote:
Plus ca esti copil,nu sti nici citii
Dute la bunicata si cerei ochelarii

Domnul copil care nu stie citii,am zis ca alti playerii ma injura pe U@ dupa ce le dau gag
Nu am zis de tine
Invata sa citesti daca vrei sa faci reclamatie

Sti ce ai castigat tu din reclamatie
Ai castigat un dusman periculos,pe mine
De acuma cand ai gresit esti taxat,cat de putin gresesti nu-mi pasa
Bafta

Vai, vai m-ai speriat. Esti periculos kindere, invata prima data comenzile de admin cum trebuie -. Si ce imi pasa mie cui i-ai dat tu gag? Vad ca tie iti trebuie ochelari, deoarece chiar tu ai zis ca eu am vb pe u@ dupa ce am primit gag. O sa dau un citat din preamaritul DANG3R, pustiul periculos de 14 ani de pe forumuri, ca sa vezi si tu ce ai zis:

Quote:

Am si subliniat ce ai zis ca sa iti dai seama. Din ce ai zis tu aici reiese ca eu am vorbit pe u@ dupa ce am primit gag sau nu te stii exprima viteazule? Cateva link-uri ajutatoare ca sa nu mai gresesti altadata - :

http://dexonline.ro/

http://www.meditatii-la-romana.page.tl/

Taxeaza-te pe tine in primul rand ca te-am vazut de nenumarate ori cand injurai pe server si te ofticai ca te luau alti playeri.

-Ant0

0 0

Back to top
lOl ^_*

[123]

Post Posted: 19-03-2012, 17:58:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

KiteYourMom si Danger vedeti cum faceti flaming sa luati warnuri...luati-va id de mess si va certati acolo

nubby pe unde umbli ma?

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 51, 52, 53  Next    

The time now is 09-08-2025, 22:33:15
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password