User
Pass
2FA

Atentie! Aceasta este versiunea LowFi a topicului! Click aici pentru varianta originala.
Discutii / Nelamuriri
Go to page Previous  1, 2, 3, ... 65, 66, 67  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Discussions/Help
Author Message246104
LeBandit

[R.I.P]

Post Posted: 03-07-2014, 14:01:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^AvioanE^ wrote:

LeBandit, de curiozitate, de ce nu lasi serveru deschis?

Sa-mi setezi noul ip.. -
0 0

Dire

[Gratis rankul]

Post Posted: 03-07-2014, 16:42:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ThunderJB wrote:
^AvioanE^ wrote:
Legat de jb.freakz.ro, decidem mai tarziu, ce se va intampla, cine preia dns-ul.
Ma ocup in seara asta de servere, verific dns-urile, sloturile, e.t.c

Am rezolvat problema cu zs, era o problema in legatura cu modul lor, necesita mai multe resurse, ma rog, s-a rezolvat intre timp.
LeBandit, de curiozitate, de ce nu lasi serveru deschis?

Ca venii vorba de dns, daca un membru din comunitate este serios si are playeri pe sv, poate prelua el acel dns - ?

Tu ??!! Serios ?
Propun sa primesti ban, nu sa tii in continuare server in comunitate. -

Avioane, Ravenous cred ca ati vazut ce caterinca a facut omul si si-a batut joc de toti playerii vechi de pe dr.freakz. pentru ca are o mentalitate de copil de bani gata si face cum il taie capul.
Sincer daca nu ban atunci ar merita sa nu mai poate avea server in aceasta comunitate si sa se duca unde vrea sa isi faca servere, nerusinatul.

Sper ca veti incerca sa rezolvati ceva. Multumesc!
0 0

System of a Down
[Banned user]

Banned
Post Posted: 03-07-2014, 16:47:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

E neserios.. nu te mai baga cu dastia de 15-16 ani ca nu sunt seriosi si isi bat joc ..
0 0

Dire

[Gratis rankul]

Post Posted: 03-07-2014, 16:57:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

De unde sa era ghicesc ca asa om de nimic e? Omul venise cu host platit, am stabilit ca strangem bani sa se plateasca singur serverul de la an la an toate detaliile cand el de la inceput a vrut sa il faca jb, si-a batut joc de mine si de imaginea mea pe forum, asa naspa cum sunt eu cu multi, nu imi place sa par neserios pe forum. As vrea sa primeasca ban, sunt de acord si sa donez numai sa nu il mai vad aici pe forum, ca eu pe unde il vad de pe acum, numai ne vom contra unul pe altul.

Edit: In 2 zile sau maxim luni, va dau ip nou la server, sa imi schimbati dnsul. Pana atunci lasati-l asa sau dati-mi o idee ca nu am nici un fel de acces pe acolo.
0 0

lemonEZAH

[Licensed to kill]

Post Posted: 03-07-2014, 17:14:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

E un copil bagacios, nu merita nici un fir de ata
0 0

ThunderJB

[Freakz * Thunder]

Post Posted: 03-07-2014, 17:19:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ToaderValy wrote:
E un copil bagacios, nu merita nici un fir de ata

Tu te oftici ca te-am bagat pe minus, dar asa, nu comentai.
Dire, vai, ce playeri vechi aveai pe sv.Au venit asa de multi, 1/32.Misto rau. -)))))))))))))))).Te faci de ras.Mai bine nu mai vorbesti.Playerii aia in timp si-au gasit alt sv, nu cred eu ca din 20-30 de playeri care avea-i tu, au venit toti inapoi.Du-te si plangete la un copil de 5 ani cu vrajelile astea.Si tu, foarte serios.Lipsesti 3 zile spunand ca ai treaba si eu ma chinui sa rezolv sv.Esti cuminte, FOC -)).Tu cu prietenul tau samo ati inceput sa faceti figuri.Ala a vrut sa se retraga, tu imi cereai mie sa vorbim toti 3, n-am mai vorbit si tot asa mai departe ne-am lalait, pana cand m-ai amenintat aseara pe mess, la 1 noaptea ca vei vorbii cu administratorii sa-mi dea ban tra la la la la, tot feluri de figuri pe capul tau.Sa te vad cum imi dai tu ban cu manuta ta cu motiv ca m-ai lasat pe mine singur 3-4 zile si tu ai lucrat.Te inteleg ca ai o slujba si o varsta matura, apreciez lucrul asta, dar nu se poate frate sa faci echipa si sa vorbim in fiecare seara la ora 12 noaptea.Adica da-o in......
0 0

Dire

[Gratis rankul]

Post Posted: 03-07-2014, 18:53:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Postul tau demonstreaza exact nivelul tau de cultura si inteligenta. Nu mai am de gand sa postez faci ce vrei, oricum am vazut ce fel de om esti.
0 0

lemonEZAH

[Licensed to kill]

Post Posted: 03-07-2014, 19:48:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Stai linistit copile, o sa te lovesc atunci cand nu te astepti. Te rugai de mine sa iti dau own pe galati si acum o dai in baieteala. Fii baiat in realitate, nu pe site-urile de socializare
0 0

IngerDr00gat

[ Brelinydd]

Post Posted: 03-07-2014, 19:49:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu mai bine o lasam asa ? Eu unul ii dau o mica santa, nu il cunosc dar isi doreste acel dns, daca nu il are nimeni de ce sa nu il dam lui. Mai bine il lasati pe Avioane/Ravenous sa decida aici ca nu faceti parte din staff.
0 0

Happy =]]

[I'm in your mind !]

Post Posted: 03-07-2014, 20:24:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Inger, daca nu stii nu te baga, nu-i dau dns-ul.
Toti ne dorim ceva, asta nu inseamna ca si meritam acel lucru sau ca o sa il primim.
0 0

Skullhacker.
[Banned user]

Banned
Post Posted: 03-07-2014, 20:55:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

DNS-ul nu il va primi nimeni :3 Happy a zis ca va redeschide Jb.Freakz.Ro dupa ce termina xu problemele sale -
0 0

System of a Down
[Banned user]

Banned
Post Posted: 03-07-2014, 21:33:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

IngerDr00gat wrote:
Nu mai bine o lasam asa ? Eu unul ii dau o mica santa, nu il cunosc dar isi doreste acel dns, daca nu il are nimeni de ce sa nu il dam lui. Mai bine il lasati pe Avioane/Ravenous sa decida aici ca nu faceti parte din staff.

Tu te-ai gasit sa vb de astea ? Ca au venit 7 pana acum care vroiau sa intre cu sv de metin in comunitate si luasei foc ca de ce ..
0 0

danigfx.
[Banned user]

Banned
Post Posted: 03-07-2014, 21:45:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

N-am nici o treaba cu subiectul, dar de ce va certati pe un DNS? Daca ai un server bun poti sa ai si numele becali.freakz.ro, ca o sa-l ai full..
Nu stiu ce vi se pare spectaculos la jb.freakz.ro -
0 0

Skullhacker.
[Banned user]

Banned
Post Posted: 03-07-2014, 21:46:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

E DNS principal
Cs,Zm,Jb,GG,BB etc. sunt principale
0 0

danigfx.
[Banned user]

Banned
Post Posted: 03-07-2014, 21:49:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Poa' sa fie, cum am zis, daca ai server bun o sa ai server full, nu conteaza DNS-ul.
Si sa zicem ca-s principale alea, de ce nu face ceva gen jbb.freakz.ro -
Btw, ma retrag ca n-am treaba cu subiectul..
0 0

ThunderJB

[Freakz * Thunder]

Post Posted: 03-07-2014, 21:54:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

danigfx. wrote:
Poa' sa fie, cum am zis, daca ai server bun o sa ai server full, nu conteaza DNS-ul.
Si sa zicem ca-s principale alea, de ce nu face ceva gen jbb.freakz.ro -
Btw, ma retrag ca n-am treaba cu subiectul..

DNS-ul trebuie sa aiba si o logica.Asa cum a spus si skull, jb, furien, zm, sunt dns-uri principale care foarte foarte multa lume intra pe aceste dns-uri.Sa zicem ca am aflat de comunitatea lui x, dar nu intru pe forum , incerc aceste dns-uri si observ ca merg.Nu o sa incerce in ruptul capului jbb,
0 0

danigfx.
[Banned user]

Banned
Post Posted: 03-07-2014, 21:55:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Va puneti la un comun acord si pui tu jb2.freakz.ro -
0 0

Skullhacker.
[Banned user]

Banned
Post Posted: 03-07-2014, 21:57:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

E o idee buna si asta :3
0 0

ThunderJB

[Freakz * Thunder]

Post Posted: 03-07-2014, 21:57:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

danigfx. wrote:
Va puneti la un comun acord si pui tu jb2.freakz.ro -

Nici asta nu e bun.Cum am spus, jb este un dns principal, la fel ca cele mentionate de sus.
0 0

BooTz

[Account disabled]

Post Posted: 03-07-2014, 22:00:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Jbx.freakz.ro | Jbx2.freakz.ro | Jb2.freakz.ro (cum a zis dany)... Sunt multe DNS.
0 0

LeNexus
[Banned user]

Banned
Post Posted: 03-07-2014, 22:02:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

BooTz wrote:
Jbx.freakz.ro | Jbx2.freakz.ro | Jb2.freakz.ro (cum a zis dany)... Sunt multe DNS.

Dar toti vreau Jb.Freakz.Ro pentru ca a fost server mare aici in comunitate, l-au tinut de 3 ani.
Daca ia cineva Jb.Freakz.Ro serverul o sa fie foarte populat.
0 0

Skullhacker.
[Banned user]

Banned
Post Posted: 03-07-2014, 22:03:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da , dar nu multi incarca si asa doar principalele...
0 0

ThunderJB

[Freakz * Thunder]

Post Posted: 03-07-2014, 22:18:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

LeNexus wrote:
BooTz wrote:

Dar toti vreau Jb.Freakz.Ro pentru ca a fost server mare aici in comunitate, l-au tinut de 3 ani.
Daca ia cineva Jb.Freakz.Ro serverul o sa fie foarte populat.

Tu chiar crezi ca astia de pe fostul jb.freakz.ro (care acum s-au dus toti la crizzatu) vor revenii aici?NO WAY, nu cred ca se va intampla asta, deoarece nu stiu ce magie o facut crizzatu asta de si-a mutat toti playerii pe sv.BA DA TOTI, deci nu prea are importanta ca va fi din start 20+ de playeri pe sv.Ma indoiesc ca va fi asa.Traficul de membrii?Apar altii, nu vor ramane toti.Tot traficul de membrii so mutat la crizza pe sv lui (nu fac reclama la ce comunitate s-au dus dar cred ca este evident daca va uitati la vechiul ip al sv -) ).Cum am spus, nu o sa aiba din start un trafic "ucigas" de membrii ca sa exprim asa, la fel si cu playerii.Asa si?L-au tinut 3 ani, ok, are vechime, dar moca, la ce certuri a avut crizza cu toti scripterii (askhanar, hades ownages) si multi altii, sv a avut multe greutati in 3 ani.Sa nu zic ca au avut o problema uriasa la un moment dat (nu dau).In concluzie, nu ma deranjeaza ca tine jb.freakz.ro (bine, poate putin ma irita recunosc, dar merge..), dar daca il va tine acolo in praf, toata popularitatea sv (cat o ramas) o sa se duca dracului.Acum desigur, nu o zic in nume de rau, doar imi exprim opinia, evident, ghost are cu totul alta opinie si pana la urma el are mai multa vechime decat mine si trebuie sa respect decizia lui indiferent ca e de rau/bine:).
Daca gasiti greseli gramaticale se datoreaza faptului ca scriam pe fuga.O seara placuta.
0 0

^AvioanE^

[INACTIVE]

Post Posted: 07-07-2014, 00:04:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Intr-adevar, serverul a fost de top, era mai tot timpul full.
Din pacate, nu tin de noi deciziile celorlalti.

Cand o sa decidem ca este timpul sa acordam cuiva acel DNS, o sa o facem.
0 0

BooTz

[Account disabled]

Post Posted: 07-07-2014, 11:52:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@ Avioane Serverul Zpx.freakz.ro OFF de 3 zile.
Nu are bani de host deaceea e OFF.
0 0

lemonEZAH

[Licensed to kill]

Post Posted: 17-07-2014, 14:28:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

IceCubes wrote:
Este serverul meu:| il rugasem sa faca el cererea pentru ca eu ma ocupam de addons si nu aveam timp. Si nu are cu ce ma ajuta, nu stie sa faca nimic.

Evita offtopicul in cerere-a dns, daca vrei sa zici ceva, esti rugat sa postezi aici, de aceea este acest topic.
0 0

IceCubes

[Creep]

Post Posted: 17-07-2014, 14:32:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Multumesc ca mai informat.
@ AGM
Este serverul meu:| il rugasem sa faca el cererea pentru ca eu ma ocupam de addons si nu aveam timp. Si nu are cu ce ma ajuta, nu stie sa faca nimic.
Edit: I-am trimis PM.
0 0

lemonEZAH

[Licensed to kill]

Post Posted: 17-07-2014, 14:36:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@ KSK spune ce ai de zis aici
0 0

System of a Down
[Banned user]

Banned
Post Posted: 17-07-2014, 14:48:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu am ce zice, e nesimtit si atat. nu va recomand sa faceti afaceri cu el
0 0

IceCubes

[Creep]

Post Posted: 17-07-2014, 15:01:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nesimtit ca ce? =]] Ca te-am dat afara ca nu sti o boaba si ca nu ai nici o treaba cu administrarea unui server?
0 0

Skullhacker.
[Banned user]

Banned
Post Posted: 17-07-2014, 15:23:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

IceCubes da-mi da pe mess fr3shcs_25 sa vorbesc cu tine
0 0

System of a Down
[Banned user]

Banned
Post Posted: 17-07-2014, 16:47:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

IceCubes wrote:
Nesimtit ca ce? =]] Ca te-am dat afara ca nu sti o boaba si ca nu ai nici o treaba cu administrarea unui server?

Eu sau tu ca nu stii sa gasesti un addons sau sa faci ? Vroiai totul de la mn si tu sa stai cu "" in mana.
0 0

Happy =]]

[I'm in your mind !]

Post Posted: 17-07-2014, 17:28:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu va mai certati aici.
0 0

Hell's Pawn
[Banned user]

Banned
Post Posted: 17-07-2014, 17:35:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Happy =]] wrote:
Nu va mai certati aici.

Happy , stiu ca off-ul asta nu are ce cauta aici , dar .. nu era cearta intre ei doi .
Numai ca System se oftica ca nu il baga si pe el moderator .
Inca odata scuzati off-ul.

Staff message (AMG):

Postarea ta nu are nici o legãturã. NU TE MAI BÃGA dacã nu eºti implicat.

0 0

AMG

[INACTIVE]

Post Posted: 17-07-2014, 18:11:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Încercaþi sã vã abþineþi de la comentarii picante care nu-ºi au rostul. Topicul e fãcut ca sã schimbaþi o vorbã legat de-o cerere sau de-un server, eventual de micile chichiþe care trebuiesc îndreptate. Urmãtoarele posturi de genul, se vor sancþiona.
0 0

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by AMG, 11 December 2019 17:00

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Discussions/Help  
Go to page Previous  1, 2, 3, ... 65, 66, 67  Next    

The time now is 06-05-2025, 02:28:35
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password