User
Pass
2FA

Discutii generale # 2017
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 82, 83, 84  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message38093
DaNy[G]

[<AngeL>LyoN]

Status: Offline
(online 1 week ago)

Votes: 2

Post Posted: 07-03-2017, 23:12:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ma doaren-n pla de playeri?D'aia cand zice cineva cum se pune aia?cum se face asta?las totul balta si il ajut,de asta stau cu pla mare pe srv...stau cu lvl 10...nu-s disperat pt lvl mare...dau gag/kick ii explic -ba nu e bine,ba limbajul,ba scoate lm.Da poate is frustrat dar este un motiv.Da ca pierdem conturile si asta,daca se inchide srv ce crezi ca vom face?ne vom duce la concurenti?nu cred...ne lasam de cs mai corect.Prin frustrarea asta a noastra aratam ca tinem la srv.SI din toti adminii doar noi doi ripostam...doar noi purtam testicule deci...celorlalti le e-n pl de srv si n-au opinie personala.

Macelaresc playerii........stau cu scoru de 7-22...macelaresc...si (22 died-uri si 7 kill-uri..sa fie clar..)
Ai o parere negativa despre mine...si parca vad ca deja am remove,dar opinia mea...sa fiti sanatosi si Noapte Buna.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Nirolf

[Nirolf]

(since 29-01-2021 22:54)

Votes: 87

Post Posted: 07-03-2017, 23:27:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ia gata cu băgatul și cu scosul dați-le o șansă la noi Ownerii sa ne arate ce pot sa facă bineînțeles și cu ajutorul nostru spuneți direct ce doriți pe srv și ce să fie scos de pe srv.
Eu unul am baza în Onico dacă face srv cum și lucrează în PS e destul de ok .Cu părere de rău de al 2 ownerilor nu știu mai nimica decât îl vad și pe el un băiat dezghețat și ca știe ce are de facut

0 0

Back to top
Fr3sh27`

[Mentally Stable]

(since 10-09-2018 14:29)

Votes: 3

Post Posted: 07-03-2017, 23:34:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bine gata,ne-am aprins putin dar totul a trecut!
Drink sper si eu ca saptamana asta srv sa revie la normal.

0 0

Back to top
OINCOO

[10 50 0002 81]

(since 03-06-2021 20:02)

Votes: 570

Post Posted: 07-03-2017, 23:35:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

DaNy[G] ce ți de pare ție nedrept?
Mã ºtii tu pe mine sau pe seth ca sã îți dai cu pãrerea despre noi,dacã Drinker ºi Bodo au ales sã ne punã pe noi ca sã asigurãm un gameplay ºi o ordine pe server voi trebuie sã acceptați asta,eu cu seth am mai lucrat în trecut aºa cã o sã facem o treabã bunã ,eu am încercat sã fiu cât de înțelegãtor ºi drept rãsplatã asta primesc? Sper sã mã fac înțeles ,doar Drinker ,bodo ºi dorix poate sã mã traga pe mine sau pe seth la rãspundere. Nu vreau sã mai vãd revolte de astea aici,în loc de ceartã dacã vã pasã de server ,aveți topicul facut de bodo cu propuneri vreau sã vãd acolo de la fiecare admin o propunere sã nu ziceți cã nu ascultãm parerile voastre!

...
0 0

Back to top
Nirolf

[Nirolf]

(since 29-01-2021 22:54)

Votes: 87

Post Posted: 07-03-2017, 23:49:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

OINCOO wrote:
DaNy[G] ce ți de pare ție nedrept?
Mã ºtii tu pe mine sau pe seth ca sã îți dai cu pãrerea despre noi,dacã Drinker ºi Bodo au ales sã ne punã pe noi ca sã asigurãm un gameplay ºi o ordine pe server voi trebuie sã acceptați asta,eu cu seth am mai lucrat în trecut aºa cã o sã facem o treabã bunã ,eu am încercat sã fiu cât de înțelegãtor ºi drept rãsplatã asta primesc? Sper sã mã fac înțeles ,doar Drinker ,bodo ºi dorix poate sã mã traga pe mine sau pe seth la rãspundere. Nu vreau sã mai vãd revolte de astea aici,în loc de ceartã dacã vã pasã de server ,aveți topicul facut de bodo cu propuneri vreau sã vãd acolo de la fiecare admin o propunere sã nu ziceți cã nu ascultãm parerile voastre!
Cei corect e corect spus ai uitat de tãticul de pe forumul zp ia vezi ca nu mai pupi la pc,laptop și ai voie la telefon doar 2 ore pe zi astai pedeapsa pe o sãptãmânã sa nu mai uiți de mine.
😀🤔

0 0

Back to top
sETh00

[Only Fear of Death]

(since 20-10-2022 12:05)

Votes: 611

Post Posted: 07-03-2017, 23:53:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

OINCOO laso asa,fiecare isi spune parerea buna sau rea.Sper ca in zilele ce urmeaza sa se rezolve partea tehnica a serverului si sa ne ocupam de playeri,lvl pana la urma se poate face iar si eu am donat dar degeaba iti pastrezi lvl daca s-ar inchide serverul.Drinnker va tine cont de ce-i care au donat pentru server.Treaba cu ownerul pe cat de repede l-am primit pe atat de usor il pot pierde,in functie de cat de multumiti sunt Drinnker,bodo de contributia mea fata de server.

Contact Skype l seth.freakz

1 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
chucky.dani

[Mentally Stable]

(since 13-02-2018 16:04)

Votes: 3

Post Posted: 07-03-2017, 23:58:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Imi cer scuze ca azi nu am avut timp deloc de server si la fel nu stiu cat timp o sa am si maine ( trebuie sa ma mai ocup de ceva probleme si ar trebui sa merg si pe la facultate dupa-masa) .
Sper sa fiu inteles si de aceasta data , dar am fost si o sa mai fiu putin ocupat . Maine e ziua unei colege si poimaine e a mea si am hotarat sa o tinem impreuna de maine seara pana poimaine ca sa acoperim zilele amandurora . Daca pot , o sa intru cand ma trezesc pe server si probabil voi reveni din nou pe server in data de 10 . Forumul o sa il mai vizitez , multumesc anticipat

0 0

Back to top
OINCOO

[10 50 0002 81]

(since 03-06-2021 20:02)

Votes: 570

Post Posted: 08-03-2017, 06:47:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nirolf wrote:

De tine nu a zis nimeni nimic -.
sETh00 wrote:

Le arătăm noi ce pot ucigasu şi seth.

chucky.dani wrote:

Azi o să fac un barem de ore pentru admini în timpul şcolii,care trebuie îndeplinit. Cum am zis suntem oameni şi întelegem,dar trebuie să ne înțelegeți şi voi că avem nevoir de admini pe server ca să nu pierdem playeri din cauza abuzurilor care le fac vipi când nu e nimeni pe server. De un lm la dragon sau cand e last ,nu se supara nimeni asa rau incat sa nu mai intre pe sv ,dar daca nu are sanse deloc in fata unu vip da se supara si nu mai revine,daca ma intelegeti.

...
0 0

Back to top
DriNNker.

[Dj Drink]

(since 12-11-2023 19:57)

Votes: 91

Post Posted: 08-03-2017, 10:22:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

DaNy[G] wrote:
Ma doaren-n pla de playeri?D'aia cand zice cineva cum se pune aia?cum se face asta?las totul balta si il ajut,de asta stau cu pla mare pe srv...stau cu lvl 10...nu-s disperat pt lvl mare...dau gag/kick ii explic -ba nu e bine,ba limbajul,ba scoate lm.Da poate is frustrat dar este un motiv.Da ca pierdem conturile si asta,daca se inchide srv ce crezi ca vom face?ne vom duce la concurenti?nu cred...ne lasam de cs mai corect.Prin frustrarea asta a noastra aratam ca tinem la srv.SI din toti adminii doar noi doi ripostam...doar noi purtam testicule deci...celorlalti le e-n pl de srv si n-au opinie personala.

Macelaresc playerii........stau cu scoru de 7-22...macelaresc...si (22 died-uri si 7 kill-uri..sa fie clar..)
Ai o parere negativa despre mine...si parca vad ca deja am remove,dar opinia mea...sa fiti sanatosi si Noapte Buna.

Stai linistit ca nu sunt asa de incult la minte sa dau remove pentru o parere spusa.
Lui OINCOO si lui SeTh nu le-am dat aceasta sansa de nebun..stiu ce au facut in trecut si sunt capabili sa duca o treaba pana la capat.
Acordatile o sansa asa cum si noi am facut-o .

@Bodo intra pe fb sa-mi lasi pw la srv...sa intru sa lucrez in lipsa ta..ca am uitat unde gasesc password in FTP -

YT: DJ DRINK

0 0

Back to top
DaNy[G]

[<AngeL>LyoN]

(online 1 week ago)

Post Posted: 08-03-2017, 10:54:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu e vorba de mine,eu le acord si 10 sanse,tot nu e vorba de mine treaba lor, voi raspundeti.......mie imi pasa doar de srv.OINCOO se descurca,Seth se va descurca, dar sa nu-l stricati (srv) prin incercari prea radicale.

Zp.Freakz.Ro| RedEyes
0 0

Back to top
sETh00

[Only Fear of Death]

Post Posted: 08-03-2017, 11:02:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Acesta este noul barem de ore pentru admini.

Treaba este foarte simpla , vor fi niste categorii in care fiecare din voi se vor incadra al sfarsitul fiecarei luni . Categorii de ore care va pot aduce up , down , remove sau va pastrati gradul.

Categoria 1 - peste 30 de ore luna -> va pastrati gradul

Categoria 2 - sub 15 de ore pe luna -> sanse mari sa luati down

Categoria 3 - sub 10 ore pe luna -> remove

Eu zic ca e mai mult decat acceptabil pentru fiecare , mai ales pentru a va pastra gradul. Un calcul simplu = daca jucati 4 ore in fiecare weekend (sambata+duminica) deja aveti 16 ore si mai ramane sa faceti 14 ore in restul celor 22-23 de zile.

0 0

Back to top
DaNy[G]

[<AngeL>LyoN]

(online 1 week ago)

Post Posted: 08-03-2017, 11:06:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Adica cate 1h pe zi nu?Si daca nu pot 1 zi, le refac a 2 zi cu 2h?
Am dat cerere absenta ca am niste probleme,trebuie sa invat,poate se permite cu 2-4 h in -?

Zp.Freakz.Ro| RedEyes
0 0

Back to top
mRs-

[Mentally Stable]

(since 13-11-2017 14:13)

Votes: 1

Post Posted: 08-03-2017, 11:10:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Important e ca la sfarsitul lunii sa ai cele 30 de ore. Si cred ca daca faci cerere de absenta, nu va fi acelasi barem, va fi in functie de ziua in care ai revenit.
0 0

Back to top
sETh00

[Only Fear of Death]

Post Posted: 08-03-2017, 11:26:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu cred ca este acceptabil acest barem,pentru ce-i care au facut cerere la absente un owner va verifica cate ore are acel player pe luna respectiva si in functie de problemele pe care le are acesta il va scuti.Dar sper sa nu fie cazuri in care X va face cereri la absente din 2 in 2 saptamanii.Nu exista cazuri aici dar am vazut pe alte servere exemple destul de multe.

Intelegem ca la fiecare dintre noi se poate ivi o probleme asa ca suntem intelegatori cu toata lumea.

0 0

Back to top
DaNy[G]

[<AngeL>LyoN]

(online 1 week ago)

Post Posted: 08-03-2017, 11:49:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

DA nu-i rau cel putin 1h pe zi,chiar e bine......
Imi cer scuze pt cele scrise mai sus, pate v-am subapreciat,sper sa faceti o treaba buna.(Nu e lingusire)[Recunosc ca am gresit].

Zp.Freakz.Ro| RedEyes
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 82, 83, 84  Next    

The time now is 09-03-2025, 22:36:28
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x