User
Pass
2FA

Discutii generale - sin3.freakz.ro [zombie - biohazzard]
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 166, 167, 168 ... 177, 178, 179  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message285508
Adr:nanoterk

[Account disabled]

Status: Offline
(since 06-08-2013 08:48)

Votes: 66

Post Posted: 23-12-2012, 16:09:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pato wrote:
N-am dat eu rr la top, sa nu ma injurati. Nu stiu de ce s-a restartat.

Pato mai bine tiai intoarce tricoul pe dos sa nu se prinda blestemele pe tine -))))

Viaþa bãrbaþilor e ca o zebrã : Blondã , brunetã , blondã , brunetã .
Viaþa femeilor e ca o grãdinã zoologicã : bou , mãgar , porc , elefant .-)
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Pato

[Rapid]

(since 30-10-2022 10:40)

Votes: 1798

Post Posted: 23-12-2012, 16:16:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu stiam eu de ce mi-a mers asa prost ieri. -
0 0

Back to top
arsenal44

[Account disabled]

(since 27-01-2013 20:05)

Votes: 90

Post Posted: 23-12-2012, 17:57:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ce rost are ma oricum numai nr 1 conteaza si ala e Avoar ! Avoar tiam facut si reclama gata dai si tu o bere ! - -
0 0

Back to top
avoaR

[ Liber Traiesc ]

(since 01-10-2017 16:38)

Votes: 365

Post Posted: 24-12-2012, 15:43:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

arsenal44 wrote:
Ce rost are ma oricum numai nr 1 conteaza si ala e Avoar ! Avoar tiam facut si reclama gata dai si tu o bere ! - -

Mersi de reclama Polat, berea o dau. -

Sacrificiu Unitate Demnitate

犠牲 ユニット 尊厳

0 0

Back to top
Pato

[Rapid]

Post Posted: 24-12-2012, 20:28:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Va rog sa incetati cu blestemele ca am glezna cat china. -
0 0

Back to top
daveraux

[Mentally Stable]

(since 06-09-2013 12:41)

Votes: 7

Post Posted: 24-12-2012, 21:43:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Pato daca regula e atat de clara "Nu puneti lasere in respawn" atunci de ce sunt permise laserele in respawn care vin din ascunzatori?

Laserul meu rosu din respawn nu afecta nici un zombi deci cum ramane cu regula 8. Doar adminii cu grad de la Demon in sus pot da llama/kick/ban altor admini,dar numai in situatii grave.
Era asa de grava situatia?

Cu kane nu am cum sa vb altfel, trebuie sa ma cobor la nivelul lui de limbaj de mahala. Nu am cum sa-l respect cand el nu respecta pe nimeni.

Am primit kick fara sa zica nimic, deci nu eu am inceputul conflictul.

0 0

Back to top
Pato

[Rapid]

Post Posted: 24-12-2012, 22:22:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
@Pato daca regula e atat de clara "Nu puneti lasere in respawn" atunci de ce sunt permise laserele in respawn care vin din ascunzatori?

Pe vendetta nu este cazul. E destul de clar unde e baza si n-ai cum sa pui din nici o ascunzatoare.

Quote:
Laserul meu rosu din respawn nu afecta nici un zombi deci cum ramane cu regula 8. Doar adminii cu grad de la Demon in sus pot da llama/kick/ban altor admini,dar numai in situatii grave.

Pai este, esti sinner si ai gresit.

Quote:
Cu kane nu am cum sa vb altfel, trebuie sa ma cobor la nivelul lui de limbaj de mahala. Nu am cum sa-l respect cand el nu respecta pe nimeni.

Eu zic ca ti-a vorbit cat de cat ok, tu ai fost ala recalcitrant acolo.
Daca mai vorbesti asa despre alt admin pe forum sau pe server, ramai la slot daveraux.
Nu ti-a zis nimeni sa fii pupincurist dar trebuie totusi sa ne intelegem cat de cat.

Quote:
Am primit kick fara sa zica nimic, deci nu eu am inceputul conflictul.

Trebuia sa-ti faca un rezumat al regulamentului atunci pe moment?

Te asigur ca nu vei mai primi kick, dar aflu daca mai gresesti.
Nu e buna atitudinea asta a ta, nu castigi nimic! Spun asta pentru ca e pacat de tine ca apreciez stilul tau de a admina.
Dar am inteles ca si tu mai dai kick altor admini cand mai gresesc.
Iar tu ca Sinner nu ai voie, n-am dovezi dar sunt cu ochii pe tine.
Daca un admin greseste il raportezi pe forum si in functie de gravitate vedem ce facem.

0 0

Back to top
daveraux

[Mentally Stable]

Post Posted: 25-12-2012, 00:09:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pato wrote:
Quote:

Pai este, esti sinner si ai gresit.

Din cate stiam eu regulile se aplica in spiritul jocului.
Faza cu laserul in spawn mi se pare normal sa se aplice doar pentru laserele albastre pentru ca zombi sa nu cada in ele atunci cand fac respwan. Gresesc? Daca da atunci sa-mi explice si mie pentru ce e regula asta si cum este afectata de laserele rosii.

Toate discutiile pe care le-am avut eu cu kane pe server s-au incheiat cu amenintari din partea lui ca imi da ban, asa ca eu nu am ce sa vb cu el. Atunci cand o sa-mi vb el frumos si fara sa ma ameninte, atunci o sa fac si eu la fel. Eu n-am nimic cu el, dar el prin faptul ca e mai mare in rank crede ca isi poate permite orice ca altfel le da ban la jucatori ca nu sunt de acord cu el.

Se vede ca ii luati apararea lui, desi eu cred ca am dreptate si mi-am exprimat motivele mai sus. Cum puteti spune ca eu caut conflicte, cand el in loc sa dea un exemplu si sa-mi explice ca am gresit, daca am gresit, imi da kick direct. Plus ca si el a recunoscut spunand ca abia asteapta sa fac eu ceva gresit ca sa ma inhate. Eu nu sunt perfect si n-am zis vreodata ca sunt, dar macar pot sa recunosc cand gresesc.

0 0

Back to top
tintasu
[Banned user]

Banned

(since 23-01-2013 08:42)

Votes: 20

Post Posted: 25-12-2012, 00:18:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Fratilor suntem in plina sarbatoare de Craciun!! Invatati sa iertati si voii fiiti mai buni mai intelegatori!!

0 0

Back to top
arsenal44

[Account disabled]

(since 27-01-2013 20:05)

Votes: 90

Post Posted: 25-12-2012, 09:23:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu luam apararea nimanui dar te rog fii si tu mai comunicativ si incearca sa rezolvi conflictele ! In primul rand Kane este un admin cu grad mai mare decat tine in fata caruia raspunzi direct ! Eu incercam sa le zic playerilor dar vad ca au aceeasi problema si adminii , va mai zic odata tuturor : DACA VREODATA UN ADMIN FOLOSESTE O COMANDA DEGEABA PE VOI EXCEPTAND FAZELE CAND FACETI GLUME INTRE VOI SAU ATUNCI CAND SUNTETI VINOVATI ! ATUNCI II FACETI DEMO SAU II FACETI RECLAMATIE PE FORUM DAR FARA SA AMENINTATI PE NIMENI SAU NE DATI PM MIE SAU LUI PATO ACESTE LUCRURI SE POT VERIFICA ! Nu vreau sa mai vad kick intre admini ca ne suparam calmativa si fiti mai atenti in caz de ceva discutati tot cu mine sau cu Pato ! Pentru cei care nu stiu sa admineze si nu vor nici sa asculte de alti admini care stiu regulamentul , ii invit sa citeasca regulamentul jocului de pe forum dar sa se stie ca se poate ramane fara admin in caz de folosire aiurea a comenzilor de admin !
Aici inchid si subiectul asta sa numai vad post pe tema asta !

0 0

Back to top
daveraux

[Mentally Stable]

Post Posted: 25-12-2012, 11:52:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Stiu ca kane este un admin mai mare, dar atunci cand el greseste si incearca cineva sa-i spuna asta el ameninta:
Quote:
(SiNNERS) KanE : n-ai tacut?
(SiNNERS) daveraux : ca altfel ce?
(SiNNERS) KanE : altfel te zbor

Eu unul nu l-am amenintat, i-am zis ca daca imi da ban fara motiv ii fac reclamatie pe forum:
Quote:
(SiNNERS) daveraux : reclamatia te asteapta pe forum
(SiNNERS) KanE : fa-mi 2
(SiNNERS) KanE : sa fii sigur

Am zis ca ii luati apararea pentru ca in prima reclamatie care i-am facut-o, in care mi s-a dat mie dreptate si deci mi-a dat quit doar pentru ca il deranjam cu prezenta mea, el incalcand grav regulamentul :
Quote:
Orice kick/ban dat aiurea se pedepseste in functie de gravitate,de la un avertisment la pierderea accesului.

nu s-a luat nici o masura impotriva lui, iar el suparat a stat la cotitura asteptand ca la cea mica abatere sa-mi dea ban.

Eu unul tot nu consider ca am gresit si am explicat si de ce cred acest lucru.`

Edit Polat :Odata ce spui ca ii faci reclamatie lui e amenintare ! Niciodata nu am luat apararea unui vinovat in fata unuia nevinovat ! In primul rand iti zic acum ca sa stii as putea sa iti dau un warn chiar eu pt ca pe tine cand te intreb ceva despre jucatori tu mie nu imi raspunzi fii si tu mai comunicativ , dupa cum tiam zis tu raspunzi in fata adminilor mai mari cand vine vb de regulament si jucatori problema !Poate kane tia dat kick dar tu nu ai voie sa ameninti un admin mai mare cu reclamatii , pur si simplu faci reclamatia sau imi dai mie pm ! Disputa dintre voi vreau sa se termine numai vreau sa mai vad discutii pe aceasta tema davereaux data trecuta team rugat acum iti cer sa fii mai comunicativ cu adminii mai mari ,de acum cand mai primesti kick de la admini mari sau iti fac ceva imi dai mie pm cu ora si ce tiau facut !!

0 0

Back to top
Adr:nanoterk

[Account disabled]

(since 06-08-2013 08:48)

Votes: 66

Post Posted: 25-12-2012, 12:16:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pato wrote:
Va rog sa incetati cu blestemele ca am glezna cat china. -

Pato tiam zis sa iti intorci bluza pe dos si cu glezna si mie mi la fel -)

Pato de craciun stam amandoi jos nu dansam ii lasam pe alti sa danseze noi doar dam pe gat si ne uitam dupa gagici! -)

Acuma trecem la lucruri serioase dave,kane hai sa ingropam securea razboiului si faceti pace ,ca totusi e craciunul si nu e bine sa ne certam intre noi din ce am vaz eu ati gresit amandoi asa ca faceti pace!!!

Craciun Fericit Tuturor sa vi se indeplineasca toate dorintele si sa va aduca mosu ce va doriti -!!!

Viaþa bãrbaþilor e ca o zebrã : Blondã , brunetã , blondã , brunetã .
Viaþa femeilor e ca o grãdinã zoologicã : bou , mãgar , porc , elefant .-)
0 0

Back to top
lOl ^_*

[123]

(since 06-12-2021 09:45)

Votes: 1772

Post Posted: 26-12-2012, 16:40:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ma dor ochii la cat scris e aici -
0 0

Back to top
Pato

[Rapid]

Post Posted: 26-12-2012, 16:49:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

lOl ^_* wrote:

Ba n-am semnal. -
E ceva important?

0 0

Back to top
lOl ^_*

[123]

(since 06-12-2021 09:45)

Votes: 1772

Post Posted: 26-12-2012, 16:50:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pato wrote:
lOl ^_* wrote:

Ba n-am semnal. -
E ceva important?

nu, vroiam sa te intreb ceva

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 166, 167, 168 ... 177, 178, 179  Next    

The time now is 21-01-2025, 00:28:13
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x