User
Pass
2FA

Discutii generale !!!
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 79, 80, 81 ... 105, 106, 107  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message106627
messy-
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 01-03-2014 10:05)

Votes: 1

Post Posted: 01-03-2014, 11:56:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hidden message

Staff message (PsychoBoT):

This message was hidden because the user was automatically banned due to excessive spam.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
mosgerila

[Mentally Stable]

(since 11-03-2014 14:00)

Post Posted: 01-03-2014, 15:28:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pitzy nu vreau sa fac rau nimanui nu vreau sa ma ia k drept dusman nici un admin, doar vreau sa fiu lasat sa joc si sa fiu sanctionat doar atunci cand incalc regulamentul. Am sa iau in considerare si sfatul tau,o sa aduc si dovezi daca o sa mai fie cazul . Bafta!!!
0 0

Back to top
red_line

[yac-owner]

(since 15-09-2023 20:00)

Votes: 14

IMGhttp://i68.tinypic.com/zlu7mf.jpg/IMG 
Post Posted: 01-03-2014, 16:47:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mosgerila wrote:
Pitzy nu vreau sa fac rau nimanui nu vreau sa ma ia k drept dusman nici un admin, doar vreau sa fiu lasat sa joc si sa fiu sanctionat doar atunci cand incalc regulamentul. Am sa iau in considerare si sfatul tau,o sa aduc si dovezi daca o sa mai fie cazul . Bafta!!!

vedeti ca aveti sectiunea "Reclamatii admini" .si nu mai veniti cu acuze fara dovada .

Nu te certa niciodata cu un prost! Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta !

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
mosgerila

[Mentally Stable]

Post Posted: 01-03-2014, 20:54:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bai prietene nu te-a bagat nimeni in seama, asa ca ia si invatza bine regulametul ala ca ti-ai km luato in cap, cum stau o harta pe spec. hop kick ,dupa cum cunosc eu regulamentul, am dreptul sa stau pe spec. maxim 3 mape, eu am citit regulamentul nu stiu daca l-ai citit si tu inganfatule, asa ca sa vb cand esti intrebat .Eu am impresia ca tu esti km obsedat de kick-uri cand vezi unul pe spectator, pac il arzi, fara sa sti cate harti a stat,poate ca sunt la prima mapa pe care o stau pe spectator am tot dreptul sa stau de ex:nu imi place harta respectiva,mai intai verifica si apoi da kick, accept si ban daca depasesc 3 mape stand pe spectator, asa ca ia si mai citeste si tu regulamentul ala ca mai km spart cu regulamentul tau . I-al si invatza-l Dl Red_line hai ciaoo!!!
0 0

Back to top
red_line

[yac-owner]

Post Posted: 01-03-2014, 21:32:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mosgerila wrote:
Bai prietene nu te-a bagat nimeni in seama, asa ca ia si invatza bine regulametul ala ca ti-ai km luato in cap, cum stau o harta pe spec. hop kick ,dupa cum cunosc eu regulamentul, am dreptul sa stau pe spec. maxim 3 mape, eu am citit regulamentul nu stiu daca l-ai citit si tu inganfatule, asa ca sa vb cand esti intrebat .Eu am impresia ca tu esti km obsedat de kick-uri cand vezi unul pe spectator, pac il arzi, fara sa sti cate harti a stat,poate ca sunt la prima mapa pe care o stau pe spectator am tot dreptul sa stau de ex:nu imi place harta respectiva,mai intai verifica si apoi da kick, accept si ban daca depasesc 3 mape stand pe spectator, asa ca ia si mai citeste si tu regulamentul ala ca mai km spart cu regulamentul tau . I-al si invatza-l Dl Red_line hai ciaoo!!!

Bai prietene zimi intai cine esti sa stiu cu cine stau de vb .si daca ai ceva de reclamat fa o cerere .

Nu te certa niciodata cu un prost! Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta !

0 0

Back to top
*PITZY*

[*PITZY*]

(since 13-07-2022 20:47)

Votes: 18

Post Posted: 02-03-2014, 00:02:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ma fratilor da mai opritiva cu certurile , cu jignirile si asa maj departe , incercati sa vb frumos ca si asa se poate intelege ce vb , mai mosgerila daca intradevar crezi ca cineva are ceva cu tine ar fi bine sa vb in pm si sa vedeti ce e , nu sa va deslusiti in stadiul asta si sa va dati unu mai destept ca altu , sper ca am fost cat de cat inteles .

✅✅✅✅✅✅✅✅
http://www.tractari-iasi.com
✅✅✅✅✅✅✅✅
0 0

Back to top
goguletz BIRGAOANU

[Wicked Sick]

(since 04-01-2019 20:59)

Votes: 459

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 02-03-2014, 01:26:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ma mosgerila daca citeai reg. era ceva .....eu stiu k nu ai voie mai mult de doua mape sa stai spec ....... infine si eu am boala pe admini dar u exacerezi.... inseamna k esti un codat ordinar ...... spune numele tau la baieti si asumati raspunderea.... am ban si eu pe serveru asta de doua ori da l-am primit de fiecare data cand pe server erau cel putin doi codati.... si pe mine are boala cineva dar dupa vb lu pitzy demo sau dovada si apoi vb ..... credema abia astept sa fac un demo cand greseste un anume admin,,, pooop si bucurate de viata k e frumoasa lasa cal sau orice mijloc de a intra pe internet si bucura de jocurile copilariei de dupa anii 80..... bafta

Posturi unite automat, 02-03-2014, 01:26:58

ma red sper sa nu ma intelegi gresit dar in ultimu timp incepi sa iti faci datoria de admin .....ma bucur pt tine si am numai vb de laudat ...bv si tine-o tot asa

Goguletz spune ca nai curaj!!![/url]
0 0

Back to top
red_line

[yac-owner]

Post Posted: 02-03-2014, 08:10:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

goguletz BIRGAOANU wrote:
ma mosgerila daca citeai reg. era ceva .....eu stiu k nu ai voie mai mult de doua mape sa stai spec ....... infine si eu am boala pe admini dar u exacerezi.... inseamna k esti un codat ordinar ...... spune numele tau la baieti si asumati raspunderea.... am ban si eu pe serveru asta de doua ori da l-am primit de fiecare data cand pe server erau cel putin doi codati.... si pe mine are boala cineva dar dupa vb lu pitzy demo sau dovada si apoi vb ..... credema abia astept sa fac un demo cand greseste un anume admin,,, pooop si bucurate de viata k e frumoasa lasa cal sau orice mijloc de a intra pe internet si bucura de jocurile copilariei de dupa anii 80..... bafta

Posturi unite automat, 02-03-2014, 01:26:58

ma red sper sa nu ma intelegi gresit dar in ultimu timp incepi sa iti faci datoria de admin .....ma bucur pt tine si am numai vb de laudat ...bv si tine-o tot asa

- in ultimul timp ... cred ca mereu mi-am facut datoria.
eu nu am nimic cu nimeni.
cine vine pe forum sau pe servar ca un player civilizat e bine venit dar cine vine cu chef de scandal si cearta poate sa plece de acum .

0 0

Back to top
UscatuCoke

[Mentally Stable]

(since 18-03-2015 10:29)

Votes: 2

Post Posted: 02-03-2014, 17:21:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mai Naita, cred ca nu m-am facut clar inteles, asa ca mai repet odata! AI JUCAT CU COD? AI PRIMIT BAN! De unde sti tu ca nu am banat si ceilalti codati din moment ce tu ai primit ban inaintea lor? Ce vrei sa zici ca accept alti codari si pe tine nu? Aduti aminte ca eu ti-am luat apararea cand te certai cu nush ce admin si am zis ca joci fara cod, asta pana in momentu in care te-am prins eu cu aim! Si despre celalalt personaj care nici macar nu intra cu numele de pe sv, vezi ca regulamentu nu interzice blind-u! Sau tu esti ceausescu si intri sa-mi faci reclamatie de pe alt cont doar ca i-am dat blind lu nepota-tu?

Posturi unite automat, 02-03-2014, 17:21:54

A, si PITZY te rog eu, verifica fiecare demo facut de mine si vezi daca am dat vrun ban aiurea, si cand vine vorba de gogulet si de ceausescu verifica intai daca am gresit cu blind-u! Nush daca la regulament scrie pe undeva ca nu am voie sa folosesc blind....

0 0

Back to top
goguletz BIRGAOANU

[Wicked Sick]

(since 04-01-2019 20:59)

Votes: 459

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 02-03-2014, 18:31:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ce imi place cand te enervezi ...... uite asa te ambitionezi si vei fi mai atent ........ ma ombla doar stiii k eu te iubesc .... -))))) te mai chinui si eu asa din cand in cand k sa fiii mai atent deci ....... nu te mai enerva k faci riduri ......

Goguletz spune ca nai curaj!!![/url]
0 0

Back to top
*PITZY*

[*PITZY*]

Post Posted: 02-03-2014, 19:23:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

goguletz BIRGAOANU wrote:
ce imi place cand te enervezi ...... uite asa te ambitionezi si vei fi mai atent ........ ma ombla doar stiii k eu te iubesc .... -))))) te mai chinui si eu asa din cand in cand k sa fiii mai atent deci ....... nu te mai enerva k faci riduri ......

Ar fi timpu sa mai termini criticile si comentariile .

✅✅✅✅✅✅✅✅
✅✅✅✅✅✅✅✅
0 0

Back to top
MarvinesKooL

[Ceausescu]

(since 26-11-2016 10:17)

Votes: 9

Post Posted: 02-03-2014, 19:25:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ombladon atat te duce capu , sa spui ca eu sunt goguletz ? Fa-ti treaba acolo si nu ma mai baga in certurile voastre .
0 0

Back to top
mosgerila

[Mentally Stable]

Post Posted: 02-03-2014, 19:38:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bai terminatii cu certurile si dati drumu la sv ca e OFF_SV:(({{[[: Pitzy cum aflu si eu ID-ul tau de mess k sa stam o leaca de vb in particular am un sfat pentru u legat de sv.
0 0

Back to top
UscatuCoke

[Mentally Stable]

(since 18-03-2015 10:29)

Votes: 2

Post Posted: 02-03-2014, 20:26:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mai citeste odata posturile mele ma....apoi da-ti cu parerea!
0 0

Back to top
*PITZY*

[*PITZY*]

Post Posted: 02-03-2014, 20:43:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mosgerila wrote:
Bai terminatii cu certurile si dati drumu la sv ca e OFF_SV:(({{[[: Pitzy cum aflu si eu ID-ul tau de mess k sa stam o leaca de vb in particular am un sfat pentru u legat de sv.

Serverul este off stiu , eu am oprit serverul yac.freakz este id meu

✅✅✅✅✅✅✅✅
✅✅✅✅✅✅✅✅
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 79, 80, 81 ... 105, 106, 107  Next    

The time now is 02-02-2025, 05:54:17
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x