User
Pass
2FA

Discutii server.
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 119, 120, 121 ... 357, 358, 359  Next    

Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro
Author Message643864
Ratra

[BAN-KAI]

Status: Offline
(since 17-06-2019 11:51)

Votes: 81

Post Posted: 30-08-2011, 00:00:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

BaCk wrote:
revox wrote:
Muhahaha. Am castigat cupa de cese Frikz. Mandriti-va cu mine! =)

Felicitari!!! Stiam ca tu o sa castigi -

Mie mi-a dat emoþii. Felicitãri amândurora!

Every day above ground is a good day.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Adytzza

[i'm in vacation :)]

(since 25-08-2015 17:24)

Votes: 22

Post Posted: 30-08-2011, 00:26:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Aaa,am uitat de meci,firai al naibii ratra,imi faceai avansuri pe mess si am uitat de meci - tus basca ta -))))))

Felicitari revox,stiam ca n-o sa ai probleme. -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Ratra

[BAN-KAI]

Post Posted: 30-08-2011, 00:54:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tocmai cã a avut sãracu. L-a ratat ºi ãla era cu spatele. -

0 0

Back to top
revox

[Psychotic]

(since 13-03-2023 07:43)

Votes: 328

Post Posted: 30-08-2011, 01:04:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am jucat slab finala. Iar nu mi-am facut warm calumea si am jucat ca o cizma. Dar i-am facut faza cu cutia. Le-am facut-o la toti. Din primu tur pana in finala. =) Cutia e baza!
0 0

Back to top
Adytzza

Post Posted: 30-08-2011, 20:34:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

revox wrote:
Oricum voi dati pro/contra pe prietenii si alte chestii. S-a dovedit asta in "n" randuri.

Hai nu serios??spune-mi si mie ce a facut Pazuzu gresit pe server si in momentul asta eu modific votul.a injurat cumva,a dat vreo comanda de capul lui,s-a certat cu vreun player/admin/owner??nu cred ca a facut ceva din chestiile astea,asa ca nu vad de ce vorbesti aiurea si nu te uiti la tine intai si apoi sa vorbesti de altii. (no offence)
ai renuntat de bunavoie la admin si de curand l-ai luat iar,ti-a reprosat cineva chestia asta??nu inteleg de ce incurci treburile,ce naiba treaba a avut evolve cu war4??esti penibil uneori,crede-ma,daia esti cam plin de orgoliu.

Aa,si inca o chestie,cum de DMC nu a postat in nicio cerere de slot/admin,si tocmai cand a facut Pazuzu cerere de admin,hop si dansul sa voteze,e o coincidenta nu?? - hai sa fim seriosi,aici suntem pe grupe,de aceea nici nu ne intelegem niciodata (unii,nu toti),si apoi va mirati ca de ce se intampla aia si aia.

0 0

Back to top
PaZuZu

[Account disabled]

(since 18-05-2016 21:18)

Votes: 359

Post Posted: 30-08-2011, 20:44:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

dmc24 wrote:
contra, nu consider ca ai aptitudinille necesare unui champ.

Cum se face cã dmc nu posteazã niciodatã,dar cu ocazia asta a fãcut-o?
Revox,ºtiu cã tu l-ai chemat sã posteze,aºa cã nu mai afirma cã voturile se dau pe prietenii.
Sunt scârbit sincer de asemenea comportamente...

L.E:cred cã nici þie nu þi-ar conveni sã fii nedreptãþit,aºa cã nu mã critica pentru simplul fapt cã postez sã îmi expun punctul de vedere.
L.L.E:suferã în altã parte ºi lasã-mã sã joc liniºtit,vezi cã nu mai pot eu de ura ta pentru mine.Sã-þi mai repet? DA: Buy a life!

Nu sparge geamul altuia dacã nu e bicicleta ta.

Last edited by PaZuZu on 30-08-2011, 21:01:31; edited 1 time in total
0 0

Back to top
revox

[Psychotic]

Post Posted: 30-08-2011, 20:57:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

PaZuZu wrote:
dmc24 wrote:
contra, nu consider ca ai aptitudinille necesare unui champ.

Cum se face cã dmc nu posteazã niciodatã,dar cu ocazia asta a fãcut-o?
Revox,ºtiu cã tu l-ai chemat sã posteze,aºa cã nu mai afirma cã voturile se dau pe prietenii.
Sunt scârbit sincer de asemenea comportamente...

L.E:cred cã nici þie nu þi-ar conveni sã fii nedreptãþit,aºa cã nu mã critica pentru simplul fapt cã postez sã îmi expun punctul de vedere.

Revin cu edit in care postez poze de pe forum / mess cand am vorbit ultima ora cu dmc. Si sa iti bag mintile in cap putin. Tu crezi ca pe mine ma cheama Pazuzu? Sa imi chem amicii sa-mi apar punctele de vedere? Le pot face mai mult decat bine si singur.

https://lh4.googleusercontent.com/-DmqCRArSpCc/Tl0zQUbtPYI/AAAAAAAAA7U/nV1Od9lvvB0/Untitled.png

https://lh5.googleusercontent.com/-6jpR2WnWGjs/Tl0zQbOGrmI/AAAAAAAAA7Q/twTKVuCCRzY/adads.png

https://lh5.googleusercontent.com/-3XotLWngZzI/Tl0zQZ8KhWI/AAAAAAAAA7Y/-qGPskSU-FM/s1440/dadas.png

Si-l rog pe ion sa verifice el daca i-am trimis vreun mesaj lui dmc in ultimele 5 zile legat de cererea ta. Mai ales ca dmc este in Anglia.

Daca habar nu ai despre vorbesti nu mai vorbi. Chiar ai impresia ca-mi pasa de rolul tau pe aici? Este strict parerea mea. Ai plecat pe evolve si acum ai venit inapoi ca nu mai e serveru ala si ai si tupeu.
Tu crezi ca eu sunt adytza sa dau pro ca deh.. suntem prietenasi toti aici? Sau cum? Eu sunt impartial cu oricine. Dovada il ai pe extrem care mi-e prieten bun in viata reala. Dar daca nu-mi convine ceva aici pe forum i-o zic fara jena. Tu crezi ca eu sunt astia de pe aici sa sa fac "gasculite" de prieteni si sa va aparati unii pe altii cand o mierliti aiurea?
Eu zic sa nu mai cauti bagare de seama cu mine daca nu stii despre ce este vorba.

PaZuZu wrote:
L.L.E:suferã în altã parte ºi lasã-mã sã joc liniºtit,vezi cã nu mai pot eu de ura ta pentru mine.Sã-þi mai repet? DA: Buy a life!

Daia nu mai ploua ca voi fi eu nedreptatit pe un forum si un server.
Sufar cat vreau pentru ca stiu de ce sufar. Si nu ii sufar p'astia ca tine care au impresia ca sunt superiori dar nu prea o arata.
Tu-mi vorbesti de "buy a life"? Vezi ca tu vorbesti de nedreptate si alte aberatii prietene. Deci cred ca vorba ta se aplica MULT mai bine in cauzl tau. Si iti amintesc ca suntem pe un forum. Mie cand mi s-a parut ca ceva pute aici am plecat singur si nu am dat explciatii. Tu ai aruncat cu noroi in stanga si in dreapta si acum revii si lingi unde ai scuipa.
Alteceva n-am sa-ti zic. "Nedreptatitule care este tu." -

0 0

Back to top
*0ranGe ! extrem

[I ❤ MY POLO!]

(since 11-12-2017 12:06)

Votes: 117

Post Posted: 30-08-2011, 21:14:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hai ma terminati cu certurile, fiecare voteaza ce vrea atata timp cat aduce argumente si voteaza conform regulilor, mai departe e decizia ownerilor. Si da, are dreptate revox, chiar dati pro aiurea de cele mai multe ori.

0 0

Back to top
Adytzza

Post Posted: 30-08-2011, 22:19:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

*0ranGe ! extrem wrote:
Hai ma terminati cu certurile, fiecare voteaza ce vrea atata timp cat aduce argumente si voteaza conform regulilor, mai departe e decizia ownerilor. Si da, are dreptate revox, chiar dati pro aiurea de cele mai multe ori.

Atata timp cat aduci argumente adevarate,nu are nimeni nimic,dar cand aduci argumente false pe care nimeni nu le-a vazut si spui ce vrei tu,este cu totul altceva.

@revox:care ti-e problema revox??ii dau pro ca merita,ce drq treaba are evolve cu war4??chiar nu inteleg chestia asta,daca era sa incalce vreo regula a serverului,fii mai mult decat sigur ca ii dadeam contra chiar daca mi-e prieten in viata reala,nu doar pe forum,si argumentam si de ce.tu cand ai renuntat la admin si l-ai luat iar,ti-a reprosat careva ceva??Mie prea putin imi pasa de ceea ce crezi despre mine sau despre altii,am zis pana acum sa tac ca s-o schimba ceva,dar de unde,mai rau se face,crezi ca daca ai facut multe pentru serverul asta nu am tupeu sa iti arunc in fata tot ceea ce cred??hai sa iti spun ca te inseli,nu am absolut nimic cu tine,putin imi pasa ce faci pe aici,dar cand vad ca gresesti si esti prea orb sa vezi asta,e problema ta,uneori suferi prea mult de tine si suferi aiurea,si tot ce scrii pe aici,crezi ca ai mereu dreptate...da-mi voie sa iti spun ca nu e asa -

0 0

Back to top
PaZuZu

[Account disabled]

Post Posted: 30-08-2011, 22:20:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Te las aici pe forum sã îþi trãieºti viaþa în continuare,cã vãd cã asta þi-e ocupaþia,sã te dai þanþoº ºi ciumeg din spatele tastaturii -
Tare aº vrea sã te cunosc în viaþa realã,dar mi-e cã aº rãmâne cu sechele -
Hai vedeþi de treaba dumitale ºi lasã lucrurile sã decurgã în mod normal,nu te mai amesteca.
Mersi.

L.E:Scriu mai repede cu diacritice decât scrii tu normal,mã ocup cu tehnoredactarea unor documente în cadrul universitãþii,ºi implicã diacritice,dar uite nu aveai de ce sã te bagi în seamã...scuteºte-ma.
Nu am timp ca tine sã petrec 4-5 ore în cs pe zi,joc mai rar,dar atunci când joc îmi fac treaba,nu stau la scor ca tine.
Înceteazã tu ºi încetez ºi eu.
Hai pa.

Last edited by PaZuZu on 30-08-2011, 23:09:50; edited 1 time in total
0 0

Back to top
revox

[Psychotic]

Post Posted: 30-08-2011, 23:04:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

PaZuZu wrote:
Te las aici pe forum sã îþi trãieºti viaþa în continuare,cã vãd cã asta þi-e ocupaþia,sã te dai þanþoº ºi ciumeg din spatele tastaturii -
Tare aº vrea sã te cunosc în viaþa realã,dar mi-e cã aº rãmâne cu sechele -
Hai vedeþi de treaba dumitale ºi lasã lucrurile sã decurgã în mod normal,nu te mai amesteca.
Mersi.

Citeste de 3 ori ce ai scris si vezi care a suferit. Si citeste si primul post ca eu l-am chemat pe dmc. Si o sa vezi cat de mult te duce capul. -
Totul ca ti-am dat eu contra. Ti-am dat pentru ca pot si pentru ca eu consider ca nu meriti acces la ban dupa etapa evolve. Si pentru suferintele care le faci pe aici.
Sa-mi vad de trebuirile mele? Acum chiar vad ca nu te duce capul absolut de loc. Eu imi vedeam de treburile mele pana te-ai bagat tu in seama ca de ce ti-am dat contra si ca de ce l-am chemat eu pe dmc.
NU EU TE-AM BAGAT IN SEAMA CU CEVA. Tu ai facut asta.

ps. cat ti-a luat sa scrii cu diacritice? 20 minute?
Ultimul post care-l fac ca deja nu am chef de aberatiile tale. -

@ one cat timp vad ca nu sunteti impartiali sa fii sigur ca ma bag in seama.
SA-TI SPUN DE CE AI VOTAT DIN PRIETENIE SI CA NU AI O TREABA CU VOTATUL.

UITE DE ASTA : http://www.gametracker.com/player/PaZuZu/188.212.106.211:27015/
Aduna-mi orele si zi-mi cate-ti dau. Daca deabia are ~20 de ore e bine. D'asta se fac greseli si se ajunge unde se ajunge cu unii admini. Ca obtin ce vor si dupa joaca din parti.
Last post pe tema asta.

0 0

Back to top
Ratra

[BAN-KAI]

Post Posted: 30-08-2011, 23:20:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Acest topic poate fi vizionat de minorii de pânã la 12 ani numai cu acordul sau împreunã cu pãrinþii ori familia, genul topicului: reality dramã.

0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

(since 26-11-2020 18:23)

Votes: 719

Post Posted: 30-08-2011, 23:22:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Penibil si trist , foarte TRIST .
De la un joc de cs , menit sa fie fun si sa te elibereze de stres si nervi ... s-a ajuns la un mare circ .
Azi am apucat si eu 5 minute sa citesc pe forum ce si cum ... am ramas prost si inca nu mi-am revenit.
2 owneri noi , succes Nowski , insa LAPD ...nu vad ce treaba are cu war4 , in fine e treaba voastra.
In continuare la cereri admin pro pe prietenii , la certuri pe tabere ...pnm back to medieval age.

Multi admini care nu au o treaba cu adminatu , altii primesc N-sanse cu toate ca nu-si dau interesu si se cred... buricu pamantului all time si totusi raman cu admin . anyway not my problem.

Ma bucur ca a incetat DMC sa-si provoace nervi , si-a dat seama ca se lupta cu morile de vant si a renuntat , observ ca Revox a redevenit "admin" nu stiu ce rank , nu ma intereseaza , stiu ca el era mai dur , poate reuseste pe ultima suta de metri sa faca ceva in legatura cu "coruptia" war4.

Eu la munca sanatos , n-am timp de nimic si in orice caz nu ma zbat prea tare sa revin pentru ca n-am de ce , cu adminu meu puteti face ce doriti , oricum dureaza pana rezolv toate problemele si sa am timp si pentru cs.

In rest...nu renunt la war4 , singuru server pe care o sa joc mereu , am observat ca daca unu enerveaza un owner (CHIAR DACA E PROVOCAT) primeste urmatoru comunicat " PE SERVER NU MAI JOCI CA NU VREAU EU "

Nu-s pupincurist , nu am fost si nu o sa fiu tocmai de asta va zic ca sunteti penibili , daca ar fii sa o dati in seriozitate 2-3 owneri dispar si CEL PUTIN 80% din admini.

Hai salut , ma puteti ataca cat doriti ca nu citesc , am o viata de trait , revin pe server cand termin infruntarea cu viata in postura de player , ca admin nu am sanse intr-o adunatura de hiene.

0 0

Back to top
PaZuZu

[Account disabled]

Post Posted: 30-08-2011, 23:28:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ãia de 12 ani n-ar înþelege ratra,ar rãmâne perplecºi.
În pauza publicitarã nu va mai apãrea cunoscuta întrebare "Dar tu cu cine faci banking?",ci noua versiune adaptatã "Þie cât þi-a luat sã scrii cu diacritice?" -

0 0

Back to top
Ratra

[BAN-KAI]

Post Posted: 30-08-2011, 23:31:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu-l mai ataca acum. -
Mie-mi sunteþi dragi amândoi() ºi nu-mi place sã vã vãd aºa. Mãcar de dragul meu cã sunt pufos ºi simpatic încetaþi. -

0 0

Back to top
Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 119, 120, 121 ... 357, 358, 359  Next    

The time now is 02-08-2025, 22:00:20
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password