User
Pass
2FA

Discutii server.
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 158, 159, 160 ... 357, 358, 359  Next    

Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro
Author Message642109
valiyyy

[Freak]

Status: Offline
(since 07-08-2019 17:08)

Votes: 21

Post Posted: 28-12-2011, 19:08:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Amice ti-am mai zis odata ca doar mi-am dat cu parerea. Daca tu te-ai simtit jignit asta e ca un bonus si nu ma intereseaza catusi de putin.
Nu-mi place ca incerci s-o faci pe desteptul cu mine cand nu prea esti : "Daca tu ai dat de pc acum 5-6 ani , nu toti sunt in situatia asta , scuza-ma dar vorbesti aiurea. " / "Ar trebui sa te gandesti de doua ori inainte sa faci afirmatii d-astea , nu de alta dar iar vorbesti prostii . "

REPET! : Sunt de acord ca trebuie respectat regulamentul dar ar trebui sa va abtineti de la afirmatii de genul( "Aici nu se da pro pe "va fii" se da pe "ESTE" , din pacate tu cand joci ... joci si atat , nu te implici deloc . Implicare din partea ta , zero . ") cand habar nu aveti despre cine e vorba.
Nu am zis ca trebuie sa primeasca admin pentru ce a facut + ca in prezent nu are destule ore si codati dar v-am zis sa va abtineti la comentarii inutile si s-o faceti pe inteligentii.

"Am zis de atatea ori , nu va mai bagati peste votul meu , nu o zic cu rautate dar ma enerveaza la culme chestia asta .
Pentru ce este CERERE SLOT/ADMIN ? Nu sa votam , TOTI ? Sa-i dea un owner acces si gata , ca oricum iese taraboi de fiecare data cand vine un admin mai vechi care si-a dat "demisia" si a fugit pe alt server , sau a gafat in ultim` hal si vrea admin inapoi ."--nu am nimic impotriva cu votul tau dar nu prea sti ce vorbesti. Oare de ce crezi tu ca dmc si alti owneri + adminii vechi ii dau pro si au incredere? Oare nu pentru ca este mult mai capabil ca voi si este de incredere?

P.S:Nu mai fiti atata cu nasul pe sus ca nu va sta bine.
Edit: afirmatia de mai sus nu este adresata neaparat tie.

Nu fii rau, nu scoate pistolul..ca ma pufneste rasul!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
^AvioanE^

[INACTIVE]

(since 26-11-2020 18:23)

Votes: 719

Post Posted: 28-12-2011, 19:37:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
Pentru ce este CERERE SLOT/ADMIN ? Nu sa votam , TOTI ? Sa-i dea un owner acces si gata , ca oricum iese taraboi de fiecare data cand vine un admin mai vechi care si-a dat "demisia" si a fugit pe alt server , sau a gafat in ultim` hal si vrea admin inapoi .

Ideea era ca daca vine unul mai vechi , ceilalti , chiar daca el nu indeplineste conditiile pentru pro , ii iau apararea , intelegi la ce m-am referit ?
Din partea mea , sa primeasca admin toti , atata timp cat nu mai sunt codati , nu se mai injura in ultimul hal , se da un vot calumea ...
Putin imi pasa cine are admin si cine nu , dar nu este frumos sa dai pro pe prietenii si sa sari la gatu` altuia ca vezi DOAMNE da contra tovarasului tau .

Edit*
@valiyyy , maturizeaza-te .
Nu imi pasa de ce primeste pro , atata timp cat persoanele care stau zilnic pe server si observa jucatorii ii dau contra , intelegi tu ... ?

Azi am jucat cu el o ora sa zic pe harta , chiar acum , cand ai intrat si tu ... au intrat ceva codati , a dat vre-un mesaj pe amx_page ? S-a pus spectator sa faca un demo ? Nu ...
Asa ca stiu despre ce vorbesc .

0 0

Back to top
Akkan

[IMBALANCED]

(since 09-05-2020 22:16)

Votes: 48

Post Posted: 28-12-2011, 19:45:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^AvioanE^ wrote:
Quote:
Pentru ce este CERERE SLOT/ADMIN ? Nu sa votam , TOTI ? Sa-i dea un owner acces si gata , ca oricum iese taraboi de fiecare data cand vine un admin mai vechi care si-a dat "demisia" si a fugit pe alt server , sau a gafat in ultim` hal si vrea admin inapoi .

Ideea era ca daca vine unul mai vechi , ceilalti , chiar daca el nu indeplineste conditiile pentru pro , ii iau apararea , intelegi la ce m-am referit ?
Din partea mea , sa primeasca admin toti , atata timp cat nu mai sunt codati , nu se mai injura in ultimul hal , se da un vot calumea ...
Putin imi pasa cine are admin si cine nu , dar nu este frumos sa dai pro pe prietenii si sa sari la gatu` altuia ca vezi DOAMNE da contra tovarasului tau .

Edit*
Nu imi pasa de ce primeste pro , atata timp cat persoanele care stau zilnic pe server si observa jucatorii ii dau contra , intelegi tu ... ?

Azi am jucat cu el o ora sa zic pe harta , chiar acum , cand ai intrat si tu ... au intrat ceva codati , a dat vre-un mesaj pe amx_page ? S-a pus spectator sa faca un demo ? Nu ...
Asa ca stiu despre ce vorbesc .

Eu l-am prins putin pe server in ultimul timp pentru ca statea putin. Dar se vede dupa activitatea lui... eu nu inteleg de ce i se da pro daca n-are 40 de ore in ultima luna, eu nu inteleg de ce unii insista la alte topicuri sa se respecte regulamentul si aici, "e vechi, e experimentat, a ajutat mult serverul" si gata, are pro omul.

Daca tot va bateti in piept cu regulamentul, macar aplicati-l la toti. Suntem destui admini, chiar daca in anumite ore nu vezi pe nimeni cu acces. Dar daca se mai umple un loc asta nu inseamna ca se va schimba ceva, mai ales la ce activitate are el. Eu am zis ce am avut de spus, n-am chef sa continui. Faceti ce vreti, da-ti acces cui vreti, pentru ce activitate vreti voi sa aiba.
Dar am zis, daca aplicati regulamentul, nu faceti exceptii. Toti suntem egali. -

IMBALANCED
0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

Post Posted: 28-12-2011, 19:54:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Gresit , nu ai nimerit aici .
Quote:
Dar am zis, daca aplicati regulamentul, nu faceti exceptii. Toti suntem egali.

Noi suntem inferiori , mascarici , am primit admin pe oua si pungi de orez .

Cat am fost admin , ne-am facut treaba , asta e tot ce conteaza .
Ce-mi place cu adevarat , ca Ray nici nu a zis nimic , si-a vazut de treaba si a fost ok , ba chiar am vazut ca a inceput sa se implice pe server .
Pacat ca noi suntem cu nasul pe sus si nu ne abtinem de la comentarii ...

0 0

Back to top
mariusellu

[Account disabled]

(since 24-11-2012 11:00)

Votes: 90

Post Posted: 28-12-2011, 20:19:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Wa cum sa fi intrat eu cu cod ZeNN ca eu am steam si nus asa prost sa fac 24 de ore in 5 zile sa intru dupa cu cod!!sa fim seriosi si nam ip dinamic

M-am mutat,Sunt shiny mai nou.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Akkan

[IMBALANCED]

(since 09-05-2020 22:16)

Votes: 48

Post Posted: 28-12-2011, 20:24:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^AvioanE^ wrote:
Gresit , nu ai nimerit aici .
Quote:
Dar am zis, daca aplicati regulamentul, nu faceti exceptii. Toti suntem egali.

Noi suntem inferiori , mascarici , am primit admin pe oua si pungi de orez .

Cat am fost admin , ne-am facut treaba , asta e tot ce conteaza .
Ce-mi place cu adevarat , ca Ray nici nu a zis nimic , si-a vazut de treaba si a fost ok , ba chiar am vazut ca a inceput sa se implice pe server .
Pacat ca noi suntem cu nasul pe sus si nu ne abtinem de la comentarii ...

Eu nu-s cu nasul pe sus. Bravo lui ca s-a apucat de treaba dar trebuia sa faca cererea dupa ce indeplinea baremul. -

IMBALANCED
0 0

Back to top
valiyyy

[Freak]

Post Posted: 28-12-2011, 21:41:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^AvioanE^ wrote:

HAHA. Prietene veziti de treaba ta ca vad ca din ce scriu eu intelegi ce vrei tu. Daca ai chef de suferinte si s-o faci pe desteptul dute tare.
Auzi la el...maturizeaza-te.. - - vai..

0 0

Back to top
|Kenwello|

[Ken]

(since 12-07-2017 23:12)

Votes: 19

Post Posted: 28-12-2011, 22:16:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mai bine imi bagam un bat in fund de cat sa starnesc atatea discuti.....

Fi curajos.
0 0

Back to top
DkAngel

[Mentally Stable]

(since 08-01-2012 21:02)

Votes: 7

Post Posted: 28-12-2011, 22:34:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

|Kenwello| wrote:
Mai bine imi bagam un bat in fund de cat sa starnesc atatea discuti.....

wanna help ya? - -

0 0

Back to top
|Kenwello|

[Ken]

(since 12-07-2017 23:12)

Votes: 19

Post Posted: 28-12-2011, 22:54:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zookey wrote:
cum ziceam, da-ti pro-uri doar la copiii de pana in 14 ani... cu care va faceti doua, trei glume si gata s-a facut cu un pro pt cerere...CUM AM TOT ZIS! VOI DA-TI PRO-URI PE PRIETENII! nu va trebuiesc voua admini cu experienta, sunteti voi deja...

Off bine zis, cum se zice (m-ai racorit cu cuvintele astea).

Fi curajos.
0 0

Back to top
Adytzza

[i'm in vacation :)]

(since 25-08-2015 17:24)

Votes: 22

Post Posted: 28-12-2011, 23:09:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Iar va certati? reveniti-va fratilor,mai lasa-ti din orgoliul ala ca iar incepeti discutii inutile pe aici. Not Talking

0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

Post Posted: 28-12-2011, 23:44:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

"Inferior"
Un admin bun nu este totodata si un jucator bun , daca de aici ai sustras tu ideea penibila ca sunt inferior cuiva .
"DUTE" , ducea-m-as la scoala ca sunt inferior si pe punctu` asta tie .

Eu cel putin am avut bunul simt sa nu-i distrug cererea de admin , tu insa ... cam atat cu respectul , nu stii cu ce se mananca .

Nu mai imi bat capu` cu d-astia ca tine , superiori pe net in discutii penibile , am zis ce am avut de zis , astept si il rog inca o data pe Zookey sa faca ce l-am rugat si toate cele bune .

Voi astia "vechi" care tot sariti unu pentru altu` si daca comenteaza unul ceva rau de altu , gata , hop pe el ca voi sunteti ZEI in adminat si in ale cs-ului , war4 va este DATOR ca sunteti vechi , PENIBIL.

Hai sa-ti mai arat o chestie :
http://forum.wow-freakz.com/Codatii-lui-ZerO-t46279.html
http://forum.wow-freakz.com/Codatii-lui-Raptor-t57940.html
http://forum.wow-freakz.com/Fermierii-lui-PassioN-t53200.html

Stii ce-i asta bai smechere ? Ai idee cate ore au pierdut oamenii astia pe server ? Cate nopti au avut grija de server ? Cati admini PREZENTI inca in lista adminilor pe server au "crescut" ? Numaram codatii lor impreuna ?! SI orele ?!
Au gresit , AU PLATIT ...
Daca vin acum cu cerere de slot/admin , se ia in considerare munca depusa atatea luni , poate ANI ... pe server ?
Ia zi ma rautate mica ce esti , ai tupeu sa vii sa-mi spui ca nu am argumente , ca nu stiu ce vorbesc , ca e.t.c si e.t.c ?
Tu ma ? Interesul tau pentru server este 0 barat si comentezi de altii care au pierdut NOPTI in sir sa tina jucatorii pe harta , cand o sa mai gasesti 20-30 jucatori online la 3-4 noaptea pe war4 ?

Du-te frate si lasa-ma , ca sunt satul de comentarii penibile si fara sens , esti tu cel mai vechi pe war4 , nici nu era serverul facut si tu asteptai sa intri , sa ti se ridice statuie tie si celor vechi care sunteti in grup.

Ia-o in nume de rau , atac la persoana , e.t.c , NU IMI PASA .
Am zis ce am avut de zis , nu ma mai stresati .

0 0

Back to top
xD!.

[●●●]

(since 08-03-2019 14:31)

Votes: 44

Post Posted: 29-12-2011, 00:08:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Certuri , certuri si iarasi certuri :< , Cand o sa va plictisit fratilor de atata cearta ?- . Legat de Ray , a fost si este unul dintre cei mai buni admini Freakz, dar unii dintre voi nu iati oferit sansa sa arate asta , sau nu v-a interesat.

Admin model - pe langa altii gen , prafz0r, legion, ratra, cat timp am jucat pe war4 , nu tin minte sa fi vazut vre-o reclamatie (serioasa) facuta acestor admini. Si oare dc? pentru ca erau admini , nu admini pe baza de biscuiti cum sunt in ziua de astazi. Mai lasati cearta doar (a fost Craciunul) sau sunteti nervosi ca nu v-a ajuns Curcanul ?-

aDwar3 - Casuta vocala
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
RecorDs*

[BeCoMe a LeGeNd]

(since 13-08-2014 12:48)

Votes: 13

Post Posted: 29-12-2011, 00:12:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dai si u exemple pe baza de biscuiti! Ca nu cred ca este nici unu'.
@ Deocamdata sunt admini care se descurca .. unii mai putin altii mai mult dupa cum se pricep si ei.

0 0

Back to top
valiyyy

[Freak]

Post Posted: 29-12-2011, 00:14:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bai copile ia vezi tu cum vorbesti! Nu ma lua tu pe mine cu "smechere" si alte idiotenii ca deja intreci masura. Si nu incepe tu la mine sa faci gat ca de unde sa stiu eu cate ore au pierdut unii si nustu ce pentru ca la randul tau nu sti cate ore am pierdut eu. Stai tu lin ca au fost perioade in care nu intra un admin pe server si a trebuit sa ma descurc singur si sa apelez la ajutor ca era serverul plin de codati. Sam,Kenwelo,Adytza,Richi,Ratra stiu despre ce vorbesc. Si eM poate confirma cele spuse de mine ca i-am atras atentia si lui la momentul respectiv asupra activitatii adminilor.
Deci sa nu iti permiti sa imi reprosezi tu mie de adminat si ca nu am contribuit ca deja te crezi prea tare.
La faza asta chiar ai exagerat...nici macar neavand dreptate....si prin postul asta ai demonstrat ce caracter slab ai si ce frustrat esti.
Nu am pretins niciodata o recompensa sau ceva de la war4 dar macar respectul unora pe care noi..."cei vechi"...i-am invatat sa admineze cred ca il meritam, iar tu copile nu ai dreptul sa-ti bati joc de munca altora si sa acuzi aiurea. Nu sti cat de greu ne-a fost noua sau cat ne-am dat noi silinta asa ca nu vorbi ca habar n-ai! E absolut normal sa sarim unul pentru celalalt atata timp cat ne-am ajutat la nevoie.
Te rog eu nu mai posta ca nu am chef sa citesc tot ce ai mancat tu azi. Ai castigat, ai dreptate acu poti sa termini.
Subiect incheiat.

0 0

Back to top
Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 158, 159, 160 ... 357, 358, 359  Next    

The time now is 28-07-2025, 12:22:07
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password