User
Pass
2FA

Discutii server.
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 174, 175, 176 ... 357, 358, 359  Next    

Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro
Author Message640673
^AvioanE^

[INACTIVE]

Status: Offline
(since 26-11-2020 18:23)

Votes: 719

Post Posted: 14-02-2012, 22:30:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Asta asa e , cel putin eu incerc sa arat adevarata fata a oamenilor cu care jucati zi de zi pe server .
Crezi ca eu nu am gresit ? Crezi ca eu nu stiu ca in unele faze gresesc ? Dar ma schimb , nu trag pe nimeni in jos cu mine , nu jignesc pe tine , mereu am avut un limbaj ok chiar si atunci cand ma certam , altii nici cand GLUMESC nu isi pot tine limbajul un frau.

Tabere ? Singur ? ... sunt admin , pana un owner decide ca sunt incapabil sa-mi fac treaba , o sa continui sa-mi fac treaba . Nu am nevoie de prieteni ca adytza care ataca si pe urma se posteaza in pozitia de victima .
Prefer sa stau sa-mi fac treaba singur , sa nu vorbesc cu nimeni decat sa am astfel de prieteni .

Viata mi-o traiesc real , ce-i de cs , tine de cs atat .

P.s Glume ?
Citeste aici :

http://forum.wow-freakz.com/Mariri-suspendari-admini-t30824-195.html
http://forum.wow-freakz.com/Avertismente-admini-03.02.2012-t31579-45.html
Nu sunt amuzante , sincer , daca erau tradatori toti , pana acum erau pline paginile alea , legate de limbajul deplasat.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Adytzza

[i'm in vacation :)]

(since 25-08-2015 17:24)

Votes: 22

Post Posted: 14-02-2012, 22:32:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^AvioanE^ wrote:
Ai dat voturi total aiurea si ban-uri la fel de aiurea . Nu mai incerca sa te scoti , asuma-ti responsabilitatea , pentru prima data in viata ta.

Adu dovezi si mai vorbim apoi,nu incerc sa ma scot din nimic,ownerii au log-ul si pot vedea tot ce fac,asa ca nu mai arunca cu noroi. -

Tu ai uitat de unde ai plecat,si cu asta inchei subiectul ca ne lungim aiurea si n-are rost,fiecare are dreptatea lui.

L.E:de cateva zile incoace se misca prost rau serverul,loss 5-6 si 40-50 fps,uneori urca la 90-100.Este de la host sau ce?

0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

Post Posted: 14-02-2012, 22:35:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Avand in vedere ca atata timp cat Pazuzu nu a avut admin si a avut un limbaj si comportament mai deplasat nu am executat nici o comanda pe el , nu poti afirma ca am uitat de unde am plecat si pe spatele cui m-am ridicat .

Quote:

Fii mai atent.am observat ca inventati reguli din burta voastra,va mai si da-ti perfecti.

Ok ZEULE , vreau dovada in afirmatia ce ai facut-o , mi-ai adus acuze grave , vreau dovada ca am incalcat regulamentul .

0 0

Back to top
SS.11

[Freakazoid]

(since 18-01-2016 17:09)

Votes: 27

Post Posted: 14-02-2012, 22:44:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Baieti sincer am vazut aici doar o cearta inutila care nu are nici o dovada solida..nu stiu exact despre ce e vorba dar inteleg situatia de fata..mai bine sa lamureasca un owner si cand se mai isca astfel de certuri fara noima primul lucru VENITI CU DOVEZI.V-am salutat..
0 0

Back to top
Carla

[Mentally Stable]

(since 18-12-2015 19:24)

Votes: 6

Post Posted: 14-02-2012, 23:05:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Baieti bagati-va mintile in cap pentru ca WAR4 are nevoie de voi toti. Fiecare greseste odata si odata mai mult sau mai putin grav. Exemplu - Twister a gresit azi (fata de mine). L-am iertat chiar daca nu il uit 25 de ani de acum incolo. Sper sa nu va suparati pe mine ca am postat -. La joc cu voi!!! Ca eu ma duc la culcare. -)
0 0

Back to top
xD!.

[●●●]

(since 08-03-2019 14:31)

Votes: 44

Post Posted: 14-02-2012, 23:59:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^AvioanE^ wrote:
Adytza , pe tine te vroiam .
Tu dintre toti , ai adminul degeaba , deci pur si simplu degeaba .
Ai un limbaj URAT , DEPLASAT , un comportament care NU are ce cauta in civilizatie ...

Am gresit , am recunoscut , mi-am indreptat greseala , MEREU , TU ?!

De azi inainte o sa pun si dovezi , sa vada lumea ce caracter ai , cum te dai bine pe langa altii pe urma ii impungi pe la spate , niciodata nu am facut pe victima , dar nici pe lingaul cum obisnuiesc altii de prin zona .

De cate ori n-ai dat voturi din burta ? Ban-uri AIUREA ...
Frate eu am zis o chestie "retry dupa gag = ban permanent" am zis-o la caterinca , nu aveam intentia sa execut comanda asta niciodata , am zis-o ca tovarsu` tau tot insista pe amx_page cu discutii inutile .

De cate ori n-ai dat *** si ban permanent pentru limbaj ? Care nu erau necesare , eu dau gag tu ban ca esti Adytza , omu` care si-a pierdut adminul de 10 ori si a imporat sa vina inapoi mereu.

Nu sunt perfect , nici pe departe , gresesc la greu , dar frate pe langa tine , toti suntem perfecti .

- Chiar daca nu mai am nici o treaba cu war4 (doar ca player)
- Cu toate ca nu l-am suportat niciodata pe avioane, aici ii dau dreptate -
- Adytza , genul de persoana care azi te pupa si maine te scuipa. Ar fi frumos sa incetati , sa mai lasati de la voi , cu totii gresim + ca unii dintre voi au cam mai uitat sa iasa "din casa" jucand cs.

aDwar3 - Casuta vocala
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
ADy ViDiC

[Creep]

(since 16-10-2013 20:38)

Votes: 42

Post Posted: 15-02-2012, 00:37:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^AvioanE^ wrote:
Quote:
Zero.? admin scos din propriai dorinta. ramane slot.

^avioane^ marit la champ, joaca foarte mult noaptea dupa ora 12 cand nu sunt admini on

adytza isi reia adminul, a demonstrat ca merita si a inteles unde a gresit, este meritul lui.

De DmC este scris , pe data de : 09-01-2011, 18:39:30 .
De atunci am champ , de atunci tot tac , tot inghit rahatul la toti care incalca regulamentul .
Una e sa glumesti , alta e sa incepi cu "ia-o sus" ce glume-s astea frate ? Tinem cont ca avem admin o fata care este mai tot timpul online ? Este nevoita sa va citeasca rahaturile ? Tinem cont ca avem si admini sub 15 ani ? Ce exemplu dati ? ...
Cand va este atrasa atentia , nu bagati de seama .

Astia care mai posteaza , faceti-o`n limita bunului simt , fara sa depasiti regulamentul , daca aveti ceva de adaugat , nu doar "asa e ..." "are dreptate" .. "unii gresesc dar nu-si dau seama"
Daca nu le arati niciodata unde gresesc , nu vor schimba .

Hai ca ma bag si eu asa din pura intamplare
Avion mie nu imi plac certurile de fel si incerc sa evit
Dar vreau sa te intreb ceva
Atata timp cat nu te jigneste nimeni pe tine de ce crezi ca as fi eu deranjat daca pazu sau adytza imi zic "ia'o sus"?
Nu este ceva prea obscen..
EXEMPLU: sami bag sa dreg bagamias scoteamias..etc
Eu nu cred ca pentru asemnea lucruri..nu chiar marunte trebuie sa facem atata tam-tam...
Nu sunt nici eu cuminte si eu mai scap pe amx_chat...dar nu vad unde e asa mare deranj...
Si daca sunt admini care nau nici 15 ani sa zicem...si vad "ia'o sus" crezi ca lucruri mai urate nau auzit?
Sa fim seriosi si la tv auzi altele mai urate

Si xd..te intreb doar...de ce iti pasa tie asa mult de adytza
Ca azi te pupa maine te scuipa...problema lui el suporta sanctiunile corect?

0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

Post Posted: 15-02-2012, 00:45:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
Hai ca ma bag si eu asa din pura intamplare
Avion mie nu imi plac certurile de fel si incerc sa evit
Dar vreau sa te intreb ceva
Atata timp cat nu te jigneste nimeni pe tine de ce crezi ca as fi eu deranjat daca pazu sau adytza imi zic "ia'o sus"?
Nu este ceva prea obscen..
EXEMPLU: sami bag sa dreg bagamias scoteamias..etc
Eu nu cred ca pentru asemnea lucruri..nu chiar marunte trebuie sa facem atata tam-tam...
Nu sunt nici eu cuminte si eu mai scap pe amx_chat...dar nu vad unde e asa mare deranj...
Si daca sunt admini care nau nici 15 ani sa zicem...si vad "ia'o sus" crezi ca lucruri mai urate nau auzit?
Sa fim seriosi si la tv auzi altele mai urate

Din cauza asta am si postat , sa intervina cat mai multi , forumul este mort , in cateva minute au fost scrise 3 pagini , e ceva .
Toti tac , toti se ascund , toti se feresc , pana cand ?

Crede-ma , le-am zis de mai multe ori sa inceteze , nu am cautat cearta , le-am zis-o cu frumosul , nu au vrut am incetat sa-i atentionez , dar nici nu am cautat sa le fac rau .

Pe mine sincer ma deranjeaza , stii de ce ? Pentru ca limbajul este total deplasat , ia gandeste-te , tu dai gag pentru " EXEMPLU: sami bag sa dreg bagamias scoteamias..etc " ? Dai gag pentru "ia-o sus" ? Da , stii de ce ? Pentru ca eviti ca situatia sa degenereze , eviti ca jucatorii sa si-o ia in cap si sa inceapa toti cu un limbaj vulgar .
Atata timp cat tu , pentru astfel de limbaj acorzi gag , nu este normal nici ca adminul sa nu afiseze genul asta de limbaj ?

Nu stiu voi , dar eu cred ca se incearca a se da un exemplu pozitiv , nu unul negativ , acum este alegerea voastra ce decideti .
Si eu am incercat sa evit orice cearta , ieseam de pe server cand intra cineva cu care nu ma intelegeam bine , dar gata , nu mai permit la nimeni.
Acum depinde doar de owneri daca vor pune piciorul in prag , sau vor alege sa permita in continuare abaterile astea de la regulament .
Ce-i drept nici ei nu aveau de unde stii ce se petrece , dar de azi inainte vor afla .

0 0

Back to top
ADy ViDiC

[Creep]

Post Posted: 15-02-2012, 00:51:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da stai putin ca eu nu dau gag pt iao sus sau astea pt ce e urat si inatmisibil
Si de ce sa nu avem voie pe amx_chat sa mai zbarlim o gluma
Pey ce facem dictatura?Toti ne uitam dupa codati zicem salut pa noapte buna si ne facem doar treaba?
Jucam si atat?Chiar nu te inteleg daca alti nu sau gasit sa se planga de asta...nam auzit pe nimeni serios sa se planga de treaba asta
Si ma inteleg bine cu toti
Daca unu imi zice ca il deranjez cand zic ceva vro gluma pe amx_chat
Aici e tot servaru martor toti playeri
EU renunt la admin daca imi zice vreunu ca il deranjeaza ca ii zic "ce faci mortule o iei sus?" ma rog din cei cu care imi permit asemenea vorbe
Nu cred ca eu sau pazuzu sau adytza am fost vreodata cu glume urate sau pur si simplu glume la adresa ta

0 0

Back to top
eM
[Banned user]

Banned

(since 21-05-2016 21:00)

Votes: 385

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 15-02-2012, 00:51:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

MOAR DRAMAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!

De aproape 3 ani sunt admin pe war3. Au fost colegi (admini) pe care nu i-am suportat, însã niciodatã nu am intenționat sã renunț la admin din cauza asta. Mereu am reușit sã rezolv conflictele de genul. Vãd cã voi tot continuați de ceva vreme cu asta. Mereu au fost certuri între admini pe war4 și nu înțeleg de ce. Totuși, cred cã vârsta e de vinã, și nu vreau sã insinuez nimic cu asta, dar poate cã ar fi timpul sã mai renunțați la orgolii și sã mai lãsați de la voi. Nu e acum momentul sã mã uit prin loguri sã vãd ce și cum, cã-s cam obosit, dar o sã mã uit în zilele ce urmeazã.

Se apropie seara adminilor. Vã faceți rost de microfoane, cãști, discutați, kiss and make up, n00bs!

0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

Post Posted: 15-02-2012, 01:00:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ady , de unde pana unde ai dedus tu ca au fost glume la adresa mea ?
Nu asta am spus in nici un post , m-au deranjat "glumele" obscene .
Ps. :
Daca nu cautati voi , cu toate ca v-am pus link-urile , va arat eu :

Quote:
neo asa se vorbeste pe chat?nici un fel de respect? 1+ WARNING pentru limbaj
data viitoare cand vorbesti pe chat asa ,te fac blood automat pentru 2 luni.

Quote:
2nd Kira 1 avertisment

Cod:
L 10/24/2011 - 16:52:32: (Admin) 2nd Kira: lasa ca e handicapat copilu
L 10/24/2011 - 17:43:43: (Admin) 2nd Kira: mia fct butu ala de deichman relcamatie -
L 10/24/2011 - 17:43:50: (Admin) 2nd Kira: prost e omu ala
L 10/24/2011 - 17:44:52: (Admin) 2nd Kira: e bou,ca sa nu zic altfel

[
Quote:
quote]adytza si cu ady vidic cate un warn pentru limbajul de pe say.

Multumit ? Limbajul obscen , indiferent pe ce chat se desfasoara , este sanctionat .

eM , asta era si scopul iesirii mele , mai multa atentie pentru ca lumea uita ce responsabilitati au ca admin , asta-i tot ! Pedepse mai aspre , pentru toti , iar lucrurile vor intra in normal.
Ady , incepi si tu ca renunti la admin ? 4what ? Te simti vinovat de ceva ... ?

0 0

Back to top
eM
[Banned user]

Banned

(since 21-05-2016 21:00)

Votes: 385

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 15-02-2012, 01:04:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pedepsele nu vor fi mai aspre. Pedepsele vor fi ca și pânã acum, numai cã nu vom mai ezita sã le aplicãm. Poate cã am mai ezitat și noi, ownerii, sã vã dãm avertismente pentru astfel de ieșiri, dar nu cred cã se va mai întâmpla de acum înainte.

Pe scurt: I'm back, bicizzz!!!

0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

Post Posted: 15-02-2012, 01:13:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eM wrote:
Pedepsele nu vor fi mai aspre. Pedepsele vor fi ca și pânã acum, numai cã nu vom mai ezita sã le aplicãm. Poate cã am mai ezitat și noi, ownerii, sã vã dãm avertismente pentru astfel de ieșiri, dar nu cred cã se va mai întâmpla de acum înainte.

Pe scurt: I'm back, bicizzz!!!

Ideea era ca pana acum nimeni nu a indraznit sa faca ceva , nu le-a pasat probabil , nu au vrut sa fie considerati "tradatori" ... "paraciosi" si au tacut ...
In ultimul timp LAPD ce sa ocupat de forum si Twister cat a putut pe server , dar majoritatea aveti treaba , aveti o viata , nimeni nu a indraznit sa faca reclamatii adminilor , de aici nici pedepsele ... iar ei au continuat .

In cateza zile o sa fie ok , cand este un owner prezent , se implica ... nu mai au curaj sa intreaca limita .
Cu toate ca sunt considerat "paracios" i don`t give a rat , am facut-o pentru server .

0 0

Back to top
ADy ViDiC

[Creep]

Post Posted: 15-02-2012, 01:15:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu ma simt vinovat.
Sunt vinovat cand gresesc am gresit cam des da nu asta conteaza..cand gresesc sunt vinovat sunt pedepsit totul e corect si normal
Alta e idea eu sunt mai zburdalnic asa de fel toata ziua mai vorbaret intelegi ce zic
Si nu ma simt in largu meu sa stiu ca nu pot sa fac o gluma ca iau warn sau downgrade etc..
Normal ca trebuie sa se aplice reglumentul ca de aceea exista si pentru asta este facut
Dar daca este totul cum a fost pana acum eu zic ca este perfect
Sa nu trebuiasca sti gen sa stam cum stateam in clasa 1 in banca...daca miscam ma ardea profa cu stinghia

0 0

Back to top
xD!.

[●●●]

(since 08-03-2019 14:31)

Votes: 44

Post Posted: 15-02-2012, 11:38:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pe mn nu ma intereseaza chiar deloc "adytza" doar ca asta am patit si eu , ceea ce zice si avioane -

aDwar3 - Casuta vocala
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 174, 175, 176 ... 357, 358, 359  Next    

The time now is 21-07-2025, 18:57:37
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password