User
Pass
2FA

Discutii server.
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 179, 180, 181 ... 357, 358, 359  Next    

Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro
Author Message642050
marius28

[Born From Chaos]

Status: Offline
(since 14-06-2014 14:35)

Votes: 20

Post Posted: 22-02-2012, 23:30:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

server down. Prea mult lagg pe servar - daca joc o harta cum e mjb3 sau 6 mi se misca ca melcu. E ceva in neregula cu hostul

Back From Hell !

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
LAPD

[Miliþian]

(since 01-11-2024 17:11)

Votes: 117

Post Posted: 22-02-2012, 23:34:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

marius28 wrote:
server down. Prea mult lagg pe servar - daca joc o harta cum e mjb3 sau 6 mi se misca ca melcu. E ceva in neregula cu hostul

Up! In legatura cu lagul .. mie imi merge bine n-am probleme .

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Adytzza

[i'm in vacation :)]

(since 25-08-2015 17:24)

Votes: 22

Post Posted: 23-02-2012, 14:00:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

LAPD wrote:
marius28 wrote:

Up! In legatura cu lagul .. mie imi merge bine n-am probleme .

Nu lagul este problema,de cateva zile bune serverul se misca ca naiba,pe majoritatea hartilor este loss 5-6 si lagul sare uneori mai mult de cat este normal,mai multi jucatori s-au plans de treaba asta...HOSTUL este de vina,nu?

0 0

Back to top
SS.11

[Freakazoid]

(since 18-01-2016 17:09)

Votes: 27

Post Posted: 24-02-2012, 00:31:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&&v=r1GjodSoQwk
0 0

Back to top
Adytzza

Post Posted: 25-02-2012, 12:31:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

http://forum.wow-freakz.com/parere-demo-HIL-t136961.html

V-as ruga sa va d-ati si voi cu parerea la topicurile alea,nu neaparat la cel pus de mine mai sus.Mersi!

0 0

Back to top
AxRubby
[Banned user]

[Account disabled]
Banned

(since 19-04-2012 11:29)

Votes: 5

Post Posted: 26-02-2012, 22:01:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu stiu daca e bine sa postez aici dar macar incerc -

@Avioane,cum ti-am zis si data trecuta,citeste cu atentie cand scrie cineva ceva,eu nu m-am referit la tine ca zici "du-te in" sau "mars" am vrut sa spun ca asa se vorbeste pe server cateodate si sa iti demonstrez ca am dreptate m-am pus pe "treaba"

Pentru ce a zis knifeeeeeeee se da gag doar 5 min -.....la "cap de guma" se da gag 1000,tu erai cel care zicea sa se faca ceva cu limbaju,dak tu dai doar 5 min gag pt ce a zis knifeeee e aiurea zic eu,in fine,trag o singura concluzie,tu ai ceva cu mine si nush dc ... -

0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

(since 26-11-2020 18:23)

Votes: 719

Post Posted: 26-02-2012, 22:13:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci postezi ca unu foloseste limbaj/expresii neadecvate si eu il atentionez , pe urma ca cineva foloseste anumite expresii si nu este atentionat .
Intrebare , EU nu ma mai joc cand sunt pe server ? Realizezi ca este IMPOSIBIL sa vezi tot ce se scrie pe chat , cine era pe server in momentul respectiv ? Puteti sa dati pe amx_page copy-paste , dar va e LENE !

Nu ti-am dat eu 10000 minute gag , dar data viitoare cand comentezi aiurea sau ai un limbaj care starneste cearta , o sa primesti ban direct .
Vad ca desi tu esti vinovat DIRECT pentru limbajul si comportamentul deplasat , postezi drept victima.

Tine minte , ca te-am iertat de cateva ori , cand eu te sfatuiam sa incetezi cu comentariile inutile si tu ma luai cu "dnd" "lasa-ma sa ma joc" , atunci te-am iertat , eu am ceva cu tine ? De azi inainte iti promit ca la prima greseala , stai pe tusa.
Salut , nu-mi raspunde.

@ Pazuzule , perfect ce ? Dovezi are cineva ? NU , dar se pare ca a clarificat acum ce a vrut sa insemne "du-te`n" si "mars" , perfect a fost degeaba , nu am folosit niciodata un limbaj deplasat pe chat si nici nu o sa o fac , se pare ca nu e chiar perfect , mai lucrati pana sa ma prindeti ca iau in ras si bataie de joc serverul , cum faceti voi.

0 0

Back to top
Adytzza

Post Posted: 26-02-2012, 22:39:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^AvioanE^ wrote:
@ Pazuzule , perfect ce ? Dovezi are cineva ?

Tu ai avut dovezi cand ma tot acuzai ca am un comportament deplasat pe server in paginile anterioare?eu zic sa mai taci,nu faci decat sa te tot autovictimizezi,te crezi vreun fel de judiciar,sa iti amintesc ca zilele astea cand anumiti jucatori intrebau daca pot fi ajutati cu anumite chestii,tu sareai primul zicand "Nu","Nimeni".Esti penibil frate,nu faci nimic altceva decat sa judeci si sa te ataci,dar la tine te-ai uitat inainte de a face pe judecatorul pe server si forum?nu am nimic cu tine sau cu altcineva,imi fac treaba cat de bine consider eu si daca gresesc cu ceva,ownerii sunt cei in masura sa ma judece,in niciun caz TU.nu da reply,te rog frumos.

0 0

Back to top
AxRubby
[Banned user]

[Account disabled]
Banned

Post Posted: 26-02-2012, 22:40:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- - -

1.E a 3-a oara cand iti scriu ca nu m-am referit la tine ca folosesti "du-te in...mars"...asta da dovada ca stai prost cu cititu,am vrut sa iti arat limbaju care e pe server
2.De ce faci gura ca e nush cum limbaju pe srv si ca nu iti place?cand tu dai doar 5 min gag pt ce a zis knifeee...de ce nu ai dat 10?15?
3.Esti cumva Dumnezeu sa ma ierti?dak iti zic "lasa-ma sa joc" sau "dnd" asta inseamna ca nu imi face placere sa stau de vorba cu tn puiule
4.Crezi tu ca mor dak imi dai ban direct?te inseli
5.Tu crezi ca vreau eu sa te prind cu ceva anume?sa pierzi adminu ?sau ceva de genu?iar te inseli,sincer.
6.Nu postez in victima si nu`s VINOVATA,am eu 1 comportament deplasat?nu prea cred
7.VAD CA NU AI INTELES CE AM VRUT SA SPUN MAI SUS!

0 0

Back to top
Sh@d0w

[Screwed Freak]

(since 09-06-2014 13:20)

Votes: 26

Post Posted: 26-02-2012, 22:45:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

de ce va certati atata.... daca s-a intamplat s-a inataplat.
@rubby mai explica`i odata daca nu a inteles sau explicai pana intelege
@adytza lasa`l in pace macar fi mai destept si nu te lua in cearta cu el si fara suparare cateodata te cam scapa gura ..

0 0

Back to top
AxRubby
[Banned user]

[Account disabled]
Banned

Post Posted: 26-02-2012, 22:56:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@ Shadow : Se face ca nu intelege -

@ Avioane : Nu ma mai ameninta ca imi dai ban direct,nu esti in masura,asta da dovada ca suferi de admin - ,ban direct si fara motiv poate sa imi dea 1 OWNER!!! in niciun caz TU,poti sa imi dai ban cand ma prinzi cu wall aim sau ce mai exista,pana atunci ....... -

0 0

Back to top
Adytzza

Post Posted: 26-02-2012, 22:59:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sh@d0w wrote:
@adytza lasa`l in pace macar fi mai destept si nu te lua in cearta cu el si fara suparare cateodata te cam scapa gura ..

Stiu,si crede-ma ca m-am abtinut sa scriu altele si mai rele pe chat,recunosc ca nu sunt eu vreun exemplu,ma comport cum ma comport,stiu cand gresesc,si cand am facut pasi gresiti am suportat consecintele.

0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

(since 26-11-2020 18:23)

Votes: 719

Post Posted: 26-02-2012, 23:36:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@ Adytzza , n-am chef , tu stii mai bine ce limbaj ai , nu-s "vanator" sa stau cu degetul pe print-screen , daca vrei o fac.
Nu stiu care din noi ajuta mai mult cu informatii =) faptul ca am raspuns in gluma "nu" s.a nu dovedeste absolut nimic , in fine - penibil.

@ AxRubby Nu stiu care din noi doi are probleme cu vederea , am zis clar , ca nu la mine te refereai , necesita multi neuroni pentru perceperea unui mesaj , evident tu nu detii asa ceva , ii explicam lui Pazuzu , mai direct , indirect , ca nu la mine te refereai cu "mars" , adica nu eu foloseam , ti-a dat reputatie cu un mesaj degeaba , cine-i ala care nu citeste corect ? Eu sau tu ?

Nu am amenintat ca-ti dau ban degeaba , te pun pe tusa cand intreci masura , ai probleme cu limba romana "puiule"? Daca vrei iti predam si ore suplimentare , nu-i problema.

Nu am nimic cu tine sau cu altcineva , doar ca ma deranjeaza cand intreceti masura *generalizez*

0 0

Back to top
PaZuZu

[Account disabled]

(since 18-05-2016 21:18)

Votes: 359

Post Posted: 27-02-2012, 00:10:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

AxRubby wrote:
@Domnu Avioane,ma asteptam sa apari tu aici,asta iti e rolu,cand esti pe srv citeste si tu bine sau macar incearca sa vezi ce comportament am eu si ce comportament ai tu si X si Y,de cate ori sunt pe srv vad "du-te in ..." "mars" si tot felu de dastea,tu mereu ai ceva de comentat,sa nu mai spun ca atunci cand esti pe srv te crezi cel putin zeu,te-ai potolit in ultima vreme de cand ai inceput cu topicu ala "twt facem si noi ceva cu limbaju pe srv?",pana sa apari acolo vorbeai mai urat si tu,nu ma cred buricu pamantului am impresia ca tu esti ala,tu te bagi peste tot nu poate cnva sa faca 1 lucru ca apari,tu ii vezi pe ceilalti.....dar pe tn oare te vezi?ma astept sa apari din nou cu vreo replica "inteligenta" ca asta esti tu,daca as` sta sa citesc post-urile tale in 80-90% tu mereu critici pe cnva,omule nu suntem perfecti,toti gresim....doh!...

^AvioanE^ wrote:
ii explicam lui Pazuzu , mai direct , indirect , ca nu la mine te refereai cu "mars" , adica nu eu foloseam , ti-a dat reputatie cu un mesaj degeaba , cine-i ala care nu citeste corect ? Eu sau tu ?

E problema mea cui și de ce îi dau reputație,nu-i nici problema ta,nici a altuia.Pur și simplu mi-a plãcut ce a scris omu',dacã ai ceva împotrivã,dã-mã în judecatã.Observi cã nu mi-am mai bãtut capul,n-am mai intrat nici pe server nici pe forum,și stii de ce?Hai sã-ți spun.Fiindcã sunt sãtul de anumite persoane,care nu fac altceva decât sã se dea în bãrci,cã sunt ei mari,tari,drepți și înalți ca plopu'.Joc pe serverul ãsta de aproape 2 ani,am întâlnit și persoane pentru care sincer am tot respectul din lume,atât pe forum/server,cât și în viața realã,dar și persoane pe care nu le le-am agreat de la început,sau pe care le-am agreat/ajutat,și într-un final și-au arãtat adevãrata fațã.Problema e cã ` cele din urmã sunt mult mai numeroase.Ai lipsit o perioadã de pe server,perioadã în care s-au întâmplat mult prea multe lucruri pe care nu o sã le poți înțelege,dar în loc sã conștientizezi asta,tu te încãpãțânezi și o ții pe a ta dreaptã...Sper cã va veni ziua când îți vei da seama cã nu e numai cum zici tu,și cã lucrurile nu decurd întocmai cum vrea inimioara ta,ci cã totul este într-o deplinã schimbare.
Aimee a spus ceva,cã rolul tãu e sã apari în orice topic,sã iști un conflict de idei,tind sã cred cã așa e,un trolling perfect(în majoritatea cazurilor),concluzie trasã din numãrul ãla al tãu de posturi.Deci ai face bine în continuare sã refletezi asupra unei probleme sau discuții,și sã decizi corect dacã e cazul sã apari în cadru sau nu.
O întreagã telenovelã dupã cum spun mulți,una în care sincer nu trebuia sã menționezi numele meu sincer,pentru cã o puteai dezbate prin amãrâtul ãla de PM,cã de aia e pusã funcția aia,nu e de design.Deci data viitoare,te rog frumos,nu-mi mai menționa nick-ul prin posturile tale.

Nu sparge geamul altuia dacã nu e bicicleta ta.
0 0

Back to top
marius28

[Born From Chaos]

(since 14-06-2014 14:35)

Votes: 20

Post Posted: 27-02-2012, 00:24:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ALO ALO ALO gara. Ce-i aici? "Dute-n ..." ce injuratura este? E vreun cuv. vulgar acolo? Ala cu carla ce este? Pentru un gag de 5min. va certati voi? de la ss-urile lu ala ati inceput sa va certati. Zau daca nu va purtati ca niste copii. Un gag de 5 min...

Back From Hell !

0 0

Back to top
Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 179, 180, 181 ... 357, 358, 359  Next    

The time now is 28-07-2025, 01:51:03
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password