User
Pass
2FA

Discutii server.
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 194, 195, 196 ... 357, 358, 359  Next    

Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro
Author Message640920
*Just*John*

[Assasin]

Status: Offline
(since 31-03-2022 22:59)

Votes: 39

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 23-03-2012, 23:33:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

un owner un general ceva sa imi scoata si mie banul.Steam id si IP la reclamatii.multam

"davi si doff" triggered "amx_chat" (text " john pute de aim ce draq")
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
TwisTer

[GOOGLE SEARCHER]

(since 28-05-2025 19:27)

Votes: 232

Post Posted: 24-03-2012, 08:40:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Banul a fost scos de bubble si probabil de un owner.Imi cer scuze john,data viitoare nu vor aparea astfel de probleme pentru ca nu va mai exista o data viitoare.Asta a fost ultima data cand admit asa ceva,voi incepe sa dau si cate 2 warnuri ca sa ajung unde vreau.
Am repetat de 20 de ori sa nu va mai grabiti cand luati pozele,e inadmisibil sa dati ban,fara sa luati pozele,nu aveti nici o scuza.Si daca mai veniti la mine cu scuze penibile va suspend adminele.

Last edited by TwisTer on 24-03-2012, 09:11:37; edited 2 times in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Akkan

[IMBALANCED]

(since 09-05-2020 22:16)

Votes: 48

Post Posted: 24-03-2012, 09:10:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Din cauza asta nu stiu sa deosebeasca skill de cod, sunet de wall si alte combinatii. Pentru ca se bazeaza extrem de mult pe poze. Fa tata demo, sa vezi cu ochii tai, altii sa vada cu ochii lor si odata cu ei si tu sa inveti anumite chestii care tradeaza orice jucator codat. Demoul este live, pozele sunt statice, nu ai ce sa inveti din ele.

Daca are vreun wall la buton si tu cand i-ai facut poze nu l-ai prins cu butonul apasat... scapa. Ca deh, pozele sunt curate. Dar daca era prins in demo, ala putea fi analizat de zece admini si fiecare isi dadea cu parerea. Cei cu experienta vedeau clar fazele dubioase, explicau ce si cum, si individul ramanea banat.

Asta e diferenta dar voi nu vreti sa o intelegeti. Continuati sa faceti poze, bine ca nu este si pluginul de blind, ca sincer, chiar nu ati mai fi invatat nimic. Demoul nu poate fi trucat, cel putin nu in intervalul in care este facut, si un mare plus de asta, demoul este facut DE TINE. Deci individul nu are nicio scuza ca l-a pierdut, ca a sters cs-ul, sau sa-l modifice cumva. -

IMBALANCED
0 0

Back to top
SS.11

[Freakazoid]

(since 18-01-2016 17:09)

Votes: 27

Post Posted: 24-03-2012, 09:46:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Problema e ca le este prea lene sa faca demo.De ca sa-l faca cand pot rezolva simplu: amx_4tga dupa aia tipa dupa id-ul de mess si de cele mai multe ori se ajunge la nepredare poze adica un codat foarte usor prins.Nu va ganditi ca sunt si unii care chiar nu stiu unde gasesc pozele sau nu stiu pur si simplu ce inseamna ca trebuie sa predea poze dar ma rog.Ar fi cazul sa renuntati la ele au devenit destul de nefolositoare...
0 0

Back to top
Akkan

[IMBALANCED]

Post Posted: 24-03-2012, 11:16:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mie mi se pare mai mult efort in alt tab, click pe mess, baga id si pass, intra, da add si etc... contacteaza, vorbeste cu el, explica-i etc.
Asa, faci demo... ai prins faze clare stop demo si ban. Nu ai prins faze clare, mai lasi demoul si dupa dai ban. Daca nu esti sigur deloc de ce vezi... iei ip/steam id si pui demoul pe forum. Dar inveti ceva din toate astea. Pentru ca tu vezi fazele, tu incerci sa deduci daca are sau nu wall/aim etc.

Cu timpul te inveti sa recunosti. Eu fac asta de ani de zile, rareori am luat poze, si acum sunt capabil sa recunosc wall/aim/speed/spin din joc.
Wallul ori dupa cum se uita dupa altii, chiar daca suntem amandoi in viata si sunt langa el, plus alte chestii pe care nu vreau sa le spun.

Aimul il recunosc dupa rata de tragere a gloantelor in diferiti inamici in anumite situatii gen 1v2/3. Ai impresia ca gloantele se duc mai repede pentru ca la aim majoritatea se duc cam in aceeasi zona. Daca esti langa el cand trage, sau cand trage in tine (tu esti inamic), un glont tras la cap il auzi altfel decat un glont tras la piept sau picioare. Sunetele alea specifice le recunosc destul de usor. Si de cativa ani de zile nu m-am inselat niciodata cand am recunoscut "paternul". Plus multe alte chestii pe care nu le zic.

Speed probabil este evident pentru fiecare. Dar unii s-ar putea incurca cand e vorba de un jucator cu lag. Aici conteaza timingul. Daca tu stii ca daca mergi cu lama in mana ajungi pana intr-un anumit punct, dintr-un anumit spawn, intr-un anumit timp, chiar daca il vezi pe individ ca parca are "speed", probabil are lag. Dar daca acelasi lucru se intampla doar ca locul in care ajunge e mult mai in fata decat ar trebui, este evident ca are speed si ii faci demo + ban.

Cei care au spin au aim. Spin = invarteala = aim. Dar daca ai aim nu inseamna ca intotdeauna ai si spin. Ma rog. In mare parte vezi un individ care probabil iti da impresia ca are sensibilitatea mare la mouse si ca se joaca. E posibil sa fie si asta dar daca in timp ce se joaca cu mouseul, mai omoara si oameni, mai ales in cap, are clar spin. Ban permanent, dar bineinteles, dupa demo. -

As fi putut sa scriu pagini intregi despre diferite tipuri de wall, de aim si de speed. Spinul e cam acelasi peste tot. Dar nu are rost. Ideea e ca le-am invatat cu timpul datoriat sutelor de demouri pe care le-am facut. Ce la inceput era un studiu, adica dupa ce faceam demo si-l banat il reverificam de cateva ori ca sa ma asigur si sa invat cum se comporta un cod, ulterior a fost doar o dovada ca experienta isi spune cuvantul.

Deci lasati pozele/blind pe alte server si apucati-va serios de demouri. Demoul e sfant. -

IMBALANCED
0 0

Back to top
Paragon

[The Chosen One]

(since 17-07-2022 05:43)

Votes: 215

Post Posted: 24-03-2012, 13:31:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mai pe scurt - ,fa demo si dak vezi ca nu reusesti cu demo ii faci poze,am vazut multe cazuri cand multi admini dadeau direct ***(pe vremea cand ***-ul nu era combinat cu ban+quit) inainte sa verifice pozele,sa vada dak ii curat sau nu.Sau acum,ii faci doar poze,iar eu nu vad in regula acest lucru ca sa ii dai direct *** sa ii strici cs-ul ca respectivul suspect ii mai cu capul,simplu ii dai doar ban perm cu un mic reason acolo,sau ii explici pe mess dak ti-a dat id-ul.

0 0

Back to top
Akkan

[IMBALANCED]

Post Posted: 24-03-2012, 15:48:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pe serverul pe care joc mai des.. am primit la destroy, *** si alte chestii dar nu mi-au bulit cs-ul. Pur si simplu tre sa ai un cfg.. si se rezolva. -
Si da, demoul e bun dar chiar daca nu-ti iese nimic... nu te baza foarte mult pe poze. Daca in demo nu ti-a iesit.. mai greu sa prinzi in poze. - Ma rog, fiecare cu strategia lui. -

IMBALANCED
0 0

Back to top
marius28

[Born From Chaos]

(since 14-06-2014 14:35)

Votes: 20

Post Posted: 24-03-2012, 20:54:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

adevarata problema este ca nu se dau admine pentru cei cu experienta ci doar pe prietenii, dar exista si cativa admini care isi merita pe deplin adminul+ daca faci poze trebuie sa stii si cand sa le faci.

Back From Hell !

0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

(since 26-11-2020 18:23)

Votes: 719

Post Posted: 24-03-2012, 22:18:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

marius28 wrote:
adevarata problema este ca nu se dau admine pentru cei cu experienta ci doar pe prietenii, dar exista si cativa admini care isi merita pe deplin adminul+ daca faci poze trebuie sa stii si cand sa le faci.

Daca nici Sam nu-l are pe merit , atunci cine ?
Eu dadeam contra la toti , pacat ca nu se tinea cont la decizia finala si acceptau asa aiurea , mai ales cand ai si prieteni owneri , e clar .

Am stat azi-dimineata de am strigat dupa un admin sa vina sa schimbe mapa/sa baneze un codat , pana mi-a venit rau .
Nu va mai bateti capul , nu se schimba nimic .

0 0

Back to top
BaCk

[Red dog until I die]

(since 17-01-2016 12:42)

Votes: 17

Post Posted: 24-03-2012, 23:23:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vi s-a mai intamplat sa nu puteti da gag??? Acum 10 minute am incercat eu,bada,Sam sa ii dam unuia gag si nu puteam...

Always better than you!

0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

Post Posted: 24-03-2012, 23:25:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

BaCk wrote:
Vi s-a mai intamplat sa nu puteti da gag??? Acum 10 minute am incercat eu,bada,Sam sa ii dam unuia gag si nu puteam...

Da , owner undercover.

0 0

Back to top
LAPD

[Miliþian]

(since 01-11-2024 17:11)

Votes: 117

Post Posted: 24-03-2012, 23:35:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^AvioanE^ wrote:
BaCk wrote:

Da , owner undercover.

Ownerii undercover nu au imunitate . Cat despre faza cu gagul . ati incercat cu status ?

0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

Post Posted: 24-03-2012, 23:36:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

LAPD wrote:
^AvioanE^ wrote:
BaCk wrote:

Da , owner undercover.

Ownerii undercover nu au imunitate . Cat despre faza cu gagul . ati incercat cu status ?

Si eu am patit o data ;/ Acum juma` de an ofc , stiam ca e Twister ...

0 0

Back to top
BaCk

[Red dog until I die]

(since 17-01-2016 12:42)

Votes: 17

Post Posted: 24-03-2012, 23:37:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

LAPD wrote:
^AvioanE^ wrote:
BaCk wrote:

Da , owner undercover.

Da....pur si simplu nu lua gag - Totusi alte comenzi mergeau(Sam a dat un ban inainte,eu i-am dat aluia llama),dar gag nu voia sa ia -

@avioane
nu era niciun owner...era un player care joaca destul de des pe server -

Always better than you!

0 0

Back to top
mariusellu

[Account disabled]

(since 24-11-2012 11:00)

Votes: 90

Post Posted: 24-03-2012, 23:50:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

BaCk wrote:
LAPD wrote:
^AvioanE^ wrote:
BaCk wrote:

Da , owner undercover.

Da....pur si simplu nu lua gag - Totusi alte comenzi mergeau(Sam a dat un ban inainte,eu i-am dat aluia llama),dar gag nu voia sa ia -

@avioane
nu era niciun owner...era un player care joaca destul de des pe server -

nu era ma owner ca nu facea asa nici un owner, cum a facut ala!!

M-am mutat,Sunt shiny mai nou.
0 0

Back to top
Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 194, 195, 196 ... 357, 358, 359  Next    

The time now is 23-07-2025, 01:54:22
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password