User
Pass
2FA

Discutii server.
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 225, 226, 227 ... 357, 358, 359  Next    

Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro
Author Message641977
mariusellu

[Account disabled]

Status: Offline
(since 24-11-2012 11:00)

Votes: 90

Post Posted: 26-08-2012, 20:16:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Carla wrote:
Acum 15 minute adminul Day mi-a dat gag 3 minute. De ce? Pt ca un player Levy imi tot critica stilul de joc pe deagle. I-am zis ca eu nu m-am legat niciodata de stilul lui de joc ca nu e corect ce face, sa ma lase sa joc. Masura luata de Day. "Gag Carla 3 minute". Asta e problema pe care o tot strig de mult timp aici. Dupa gag l-am intrebat pe Day de ce nu respecta regulamentul, si m-a trimis sa fac reclamatie. Pai hai sa taiem pisica in doua odata. Daca zilnic dau de admini din astia care isi bat joc de mine de ce sa mai joc pe war4? Nu vreau sa zic mai multe ca imi este mila de acesti pseudo-amini. De ce Pazuzu de ex nu m-a banat sau nu mi-a dat gag niciodata? Bieleve, Zookey, Twister si sa ma scuze ceilalti, care sunt multi, dar cel mai important, sunt corecti. Ramaneti fratilor si jucati duminica dupa amiaza snow si deagle, dar aveti onoarea sa ii aveti admini pe acesti tovarasi, care au ce au cu mine. Cat sa accept jignirile unor playeri si gagurile primite de la anumiti admini? Imi cer scuze ce ceilalti admini care au fost corecti, insa, cateodata, chiar daca ar fi vrut sa intervina, s-au abtinut din diverse motive. Ii inteleg. Prin urmare, cer sa mi se anuleze slotul si gata. Acesti admini care isi incordeaza muschii pe mine, cum se simt cand vad ca pe rko e full iar pe war4 se joaca duminica snow? Nu ii intereseaza de acest server, va spun eu. Ar fi cazul de putina curatenie pe aici, pentru ca war4 sa ajunga acolo unde era anul trecut, de exemplu. O sa ma intorc doar cand voi fi invitata, pe war4, si cand voi avea garantia ca adminii sunt alesi pe spranceana, sunt destepti, cunosc si respecta regulamenul, nu isi mai bat joc de playerii vechi si nici de cei noi. Asta este, nu a fost dorinta mea. Nu o sa mai postez aici nimic, prin urmare, daca cei ce se simt cu musca pe caciula vor replica, nici nu voi citi, nici nu voi raspunde. Spor la joc Day, Zenn si ceilalti care v-ati facut un obicei sa va bateti joc de mine, care jucam linistita si nu deranjam pe nimeni.

Stii cand sa te intorci cand te voi chema eu..
Ti-am mai zis nu imi mai pomeni numele,sau sa ma faci de tot rasul..
Fiecare raspunde de faptele sale..
Iti urez bafta..

M-am mutat,Sunt shiny mai nou.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
liq

[FC OÞELUL GALAÞI]

(since 27-09-2017 19:00)

Votes: 98

Post Posted: 26-08-2012, 20:46:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bai si eu m-am certat cu Carla de cateva ori, dar are si ea dreptatea ei, lasati-o dracu mai moale, prea frustrati sunteti unii dintre voi (la admini ma refer) in legatura cu jocul asta. Si aici fac referire la pustii astia noi si cu grade mici...

Intelligence plus character - that is the goal of true education
dr. Martin Luther King jr.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
DAYandNIGHT

[07 Let`s Fu*k]

(since 28-12-2018 22:00)

Votes: 135

Post Posted: 26-08-2012, 21:34:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cei doi carla si levy se certau, le-am spus sa termine ca le dau gag , le-a spus si adminul Esp dar degeaba, am dat gag fiecaruia 3 minute.
A iesit si a intrat peste 5 minute, m-a intrebat dc gag si i-am spus, ca am avertizat-o sa nu se mai certe si a inceput sa spuna ca nu respect regulamentul bla bla

Carla wrote:
care jucam linistita si nu deranjam pe nimeni.

nu esti deloc asa , de multe ori incepi certurile aiurea ,din niste motive de nimic.

0 0

Back to top
bebe mik

[Mentally Stable]

(since 25-03-2017 15:12)

Votes: 23

Post Posted: 27-08-2012, 17:27:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

server down , ww , 18:30

0 0

Back to top
valiyyy

[Freak]

(since 07-08-2019 17:08)

Votes: 21

Post Posted: 27-08-2012, 23:08:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In legatura cu serverul..e posibil sa dea o anumita eroare jucatorilor sau ceva? De multe ori eram pe server 10-10 sau mai multi si in cateva secunde dispareau mai mult de jumatate(in consola arata cum ieseau..."pe grupuri"). Adica picau vreo 7insi apoi alti 5. Ei intrau inapoi dar era cam ciudat cum ieseau cate 5-10 deodata...zic si eu

Nu fii rau, nu scoate pistolul..ca ma pufneste rasul!

0 0

Back to top
mariusellu

[Account disabled]

Post Posted: 28-08-2012, 22:33:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

valiyyy wrote:
In legatura cu serverul..e posibil sa dea o anumita eroare jucatorilor sau ceva? De multe ori eram pe server 10-10 sau mai multi si in cateva secunde dispareau mai mult de jumatate(in consola arata cum ieseau..."pe grupuri"). Adica picau vreo 7insi apoi alti 5. Ei intrau inapoi dar era cam ciudat cum ieseau cate 5-10 deodata...zic si eu

Poate o fi fost vreo eroare de ip'uri?

0 0

Back to top
Chrys
[Banned user]

Banned

(since 29-04-2016 18:00)

Votes: 191

Post Posted: 28-08-2012, 23:08:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Twistere nu-l faci pe mariusellu owner ca vad ca le stie pe toate. - Apropo , de ce a ramas asa exagerat de gol serverul ? nici codatii nu ii mai atragi prazare. (sa ti-o dau pe anisoara sa ai clienti de la ea) -

Playlist javRIX

0 0

Back to top
Deyahawkk

[Lord of the Titans]

(since 15-02-2015 08:05)

Votes: 2

Post Posted: 29-08-2012, 10:18:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ce a-ti zice de un grup pe steam cu war4?Poate asa am mai aduce niste oameni pe sv.-

In viata nu conteaza daca pierzi sau castigi. Conteaza daca pierd sau castig eu:))

0 0

Back to top
prafz0r

[wwwwwww]

(since 07-03-2019 14:22)

Votes: 21

Post Posted: 29-08-2012, 13:02:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deyahawkk wrote:
Ce a-ti zice de un grup pe steam cu war4?Poate asa am mai aduce niste oameni pe sv.-

Este deja.

0 0

Back to top
-=weed*effEcTs->
[Banned user]

Banned

(since 20-02-2013 18:34)

Votes: 62

Post Posted: 29-08-2012, 17:08:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Battlefield wrote:
Contra , limbajul tau este foarte vulgar.

Serios ? Pe bune iti zic , mor de ras frate !!! Nu am injurat absolut deloc pe server si tu imi spui ca am un limbaj foarte vulgar ?
Daca v-a trimis limbitza PM si voi va luati dupa el e excelent de bine , tineti-o tot asa .

Battlefield wrote:
Poze curate ma refer , ca nu a facut nimic gresit..also , zenn pentru aia nu se da ban 999999 min. ca sa ii arati cat esti de periculos , ii puteai da un simplu ban de 120 de minute si era rezolvat. Nici odata nu l-am vazut pe weed sa vorbeasca urat pe server (nu iau apararea la nimeni) .

0 0

Back to top
Battlefield
[Banned user]

Banned

(since 10-05-2015 08:35)

Votes: 145

Post Posted: 29-08-2012, 18:23:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Aia e decizia mea , am vazut cum te comporti , tu poti sa crezi ce vrei pentru ca sincer I don't care.

Feel free to PM me about any forum support and questions.‡‡‡‡‡

0 0

Back to top
-=weed*effEcTs->
[Banned user]

Banned

(since 20-02-2013 18:34)

Votes: 62

Post Posted: 29-08-2012, 19:13:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu suport oameni care ii pupa pe alti in fund . Prin asta dati dovada de .....stiti voi ce .
Imi place sa zic verde-n fata....asa am fost invaat !!

0 0

Back to top
PaZuZu

[Account disabled]

(since 18-05-2016 21:18)

Votes: 359

Post Posted: 29-08-2012, 19:13:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

N-am mai avut timp sã intru pe server în ultima vreme datoritã programului aiurea de la muncã, însã verific forumul de câteva ori pe zi. Ceea ce am observat cu stupoare este cã...se iscã numeroase certuri din cauza adminilor "underage" , care ce-i drept nu prea sunt în stare sã ia o decizie,încearcã sã facã pe justiþiarii, dar din pãcate nu le iese. Nu vreau sã mai dau exemple cã nu are rost, majoritatea ºtiþi la cine mã refer. Mulþi dintre cei încadraþi în "categoria" de mai sus acþioneazã din instinct,farã sã se gândescã la repercursiuni, iar când se simt ameninþaþi încearcã sã parã exact ceea ce nu sunt, sunt agasanþi ºi vorbesc cu superioritate unor persoane cãrora le sunt total INFERIORI. Acum am realizat de ce serverul urmeazã o cale ascendentã, din cauza persoanelor pe care le-am adus în discuþie mai sus. Dacã aº fi fost owner, persoanele cu o vârstã sub 18 nu ar fi avut acces mai mare de slot. Degeaba spunem cã ajutã, cã fac diferenþa între jucãtori buni ºi codaþi, dacã ei nu sunt în stare sã gândeascã raþional ºi sã ia o decizie corectã.
Code:
bai de ce esti asa dai disrespect pentru ce ca imi apar dreptul? Sau ce si tu oi fi vreun barbat deal carlei?
Asta am primit într-un PM, numele expeditorului nu îl menþionez. Super, deci Carla ai mare dreptate când scrii ceva cu mânuþele alea...
Disrespect dau cui vreau eu, când vreau eu, ºi când am un motiv întemeiat. Cred cã asta se aplicã tuturor, deci nu e nevoie sã ne tragem la rãspundere prin PM. O sã revin la un moment dat pe server, cât de curând, însã voi fi indiferent cu persoanele pe care le consider eu incapabile. Poate ownerii se vor simþi ofensaþi de ce am scris aici, însã gândurile astea le am de mult timp ºi astãzi am gãsit momentul oportun sã le scriu în vãzul tuturor.
Baftã, o searã bunã

Nu sparge geamul altuia dacã nu e bicicleta ta.
0 0

Back to top
COBRAKK

[Head-Hunter]

(since 06-02-2015 11:58)

Votes: 7

Post Posted: 29-08-2012, 19:50:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Weed incearca sa respecti votul cuiva. Fiecare da Pro sau Contra dupa cum crede.
Oricum vad ca iesi negativ in evidenta cu reclamatii pe forum fie ele fondate sau nefondate. Stii cateodata trebuie sa mai si taci sa primesti ceva.
Iar la replica cu "Pupatu in fund" laso mai moale ca nimeni nu are acces aici pe "Pupat in fund".Verifica sa vezi ca toti au codati prinsi,vechime,activitate,etc.

Referitor la ce spune Pazuzu sunt de acord cu tine,dar de aia suntem aici sa ii indrumam pe cei mai mici sa ia decizii bune sau macar mai bune.Varsta nu conteaza asa tare,sunt persoane la peste 18 ani care nu stiu sa se lege la sireturi singuri,dar sa mai ia decizii. Cred cu putin ajutor de la cei mai mari ca varsta si ca vechime de pe server sa ii indrumam pe cei mai mici,dar trebuie sa fie si ei receptivi.

0 0

Back to top
mariusellu

[Account disabled]

Post Posted: 29-08-2012, 22:20:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

-=weed*effEcTs-> wrote:
Battlefield wrote:
Contra , limbajul tau este foarte vulgar.

Serios ? Pe bune iti zic , mor de ras frate !!! Nu am injurat absolut deloc pe server si tu imi spui ca am un limbaj foarte vulgar ?
Daca v-a trimis limbitza PM si voi va luati dupa el e excelent de bine , tineti-o tot asa .

Battlefield wrote:
Poze curate ma refer , ca nu a facut nimic gresit..also , zenn pentru aia nu se da ban 999999 min. ca sa ii arati cat esti de periculos , ii puteai da un simplu ban de 120 de minute si era rezolvat. Nici odata nu l-am vazut pe weed sa vorbeasca urat pe server (nu iau apararea la nimeni) .

Salut,weedule eu nu mai am nimic cu tine,de ce as trimite eu pm lor? Ca-sa ce? Sa le zic sa iti dea contra?..
Fiecare a muncit pentru gradul lui si fiecare acorda votul sau cum vrea el fie pro/contra...
De mai eram admin iti dadeam pro, esti destul de bun dar cateodata arogant...
Cred ca meriti slot.
Eu vreau sa plec impacat de aici,bafta cu serverul ,atat am avut de spus si daca deranjeaza acest post stergeti-l.
Cat despre pazuzu are dreptate,cu toate ca eu am trimis acel pm.Sustinere si poate va merge bine..
Cu aceasta ocazie imi cer scuze si carlei pentru nesimtirea oferita,imi pare rau..
Cat si celorlalti pe care iam deranjat.
Salut si respect.

0 0

Back to top
Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 225, 226, 227 ... 357, 358, 359  Next    

The time now is 27-07-2025, 06:05:12
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password