User
Pass
2FA

Discutii server.
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 248, 249, 250 ... 357, 358, 359  Next    

Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro
Author Message644490
Adytzza

[i'm in vacation :)]

Status: Offline
(since 25-08-2015 17:24)

Votes: 22

Post Posted: 11-01-2013, 00:47:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sunt aici de la inceputul serverului,nu e vorba de adaptarea cu noii colegi sau chestii din astea,eu m'am referit la altceva.mie putin imi pasa cine este marit,pe ce postura este si asa mai departe,nu am contestat nimic in privinta asta,ownerii fac ce vor si cum cred ei,nu ma bag,eu imi fac treaba mea si de restul nu ma intereseaza,nu m'am certat niciodata pe un codat sau mai stiu eu...mi'am vazut de ale mele si cred ca am ajuns aici pe meritul muncii pe care am depus-o si asta s-a vazut.
Insa am vazut eu cateva lucruri de care mi-e scarba si nu are rost sa le spun,ca le spun degeaba.Oricum,nu se mai tine cont de regulament in niciun caz,majoritatea trec cu vederea si lasa sa fie ca va fi bine.cred ca Panacas stie cel mai bine la ce ma refer si stie ca am vrut sa ma retrag,dar nu m-a lasat,el stie motivul/motivele mai bine.
Este doar parerea mea,luati-o cum vreti voi,nu imi pasa.Seara buna!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
jaki

[Creep]

(since 19-07-2017 22:20)

Votes: 13

Post Posted: 11-01-2013, 01:37:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Chiar nu va inteleg.Nimeni nu a fost marit dupa 2 luni de activitate, toti cei care au fost mariti au muncit nu stiu unde vedeti voi aici prietenii si pile.Avem cu totii acces la gametracker si lista de codati cred ca sunt dovezi destule.
Aveti si voi dreptatea voastra si vechimea trebuie resplatita, dar va intreb eu unde sunt adminii vechi si unde au fost cand jucam toata ziua harti mici ca nu au intrat jucatorii? Va zic eu au parasit serverul (cine se simte) + ca au intrat pe server si au ras de war4 stie toata lumea despre ce vorbesc, sau au intrat cu alte nume si stresau adminii online doar ca ei nu au avut chef de adminat.Daca tot vorbim despre adevar hai sa vorbim obiectiv. NU am nimic personal cu nimeni nici nu imi pasa care cum isi traieste viata cu cine ma inteleg ma si distrez intre timp ce imi fac si treba pe care o am pt a ajuta serverul, cu cine nu ma inteleg il ignor
dar tot imi fac treba, majoritatea celor "plecati de pe server" au plecat de buna voie.Trebuia sa plec si eu cand mia facut un coleg reclamatie?sau cand mi a facut adytza poze eu avand gradul de blood, sau cand trebuia sa le predau lui twister sau...sau...sau....????
Si credetima respectul nu se castiga nici cu timpul (aici vorbesc despre respectul pt munca depusa, nu numai de persoana)
Hai sa incheiem aici discutia sa nu ajungem la certuri, eu zic sa respectati decizia ownerilor

0 0

Back to top
TwisTer

[GOOGLE SEARCHER]

(since 28-05-2025 19:27)

Votes: 232

Post Posted: 11-01-2013, 11:18:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Back ai slot pe termen nelimitat.Nu veniti sa ne spuneti noua cum sa ne facem treaba ,atat timp cat activitatea ta pe server este 0.Pana si noi owneri avem activitate mai buna decat unii din voi ,apoi tot voi veniti sa comentati.Sa inteleg ca asa dai tu dovada de caracacter Back?.Perfect! Ce sa zic sunt total dezamagit de unii din voi.
Esti pe sistemul sa moara si capra vecinului in loc sa te uiti la tine in curte din cate observ.
Mai are cineva ceva de comentat?Daca nu ..va sugerez urmatoarea replica :da-ti vina pe twister!
V-am zis si va repet sa va intre bine la dibla :ORICE ACCES POATE FI INLOCUIT CHIAR SI CEL DE OWNER!
Nu voi accepta niciodata subiectivisme de genul asta,asa ca repet puteti da vina pe mine cat vreti,sunt chiar aici.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Blu3t0oth*

[Freakz * Blu3t0oth*]

(since 07-12-2014 18:30)

Votes: 69

Post Posted: 11-01-2013, 11:37:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

TwisTer wrote:
TwisTer +1 avertisment pentru folosirea comenzii amx_bye gresit.

- - La 3 avertismente te scazi ? -

0 0

Back to top
Ryker

[NarsiL]

(since 25-04-2019 12:45)

Votes: 143

Post Posted: 11-01-2013, 11:37:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Felicitari adytza si day pentru marire..chiar meritati.
back: trebuie sa facem loc la admini noi("care prind fffoarte multi codati") - , asa ca nu te supara ca ai ajuns slot

0 0

Back to top
TwisTer

[GOOGLE SEARCHER]

Post Posted: 11-01-2013, 11:45:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Battlefield,ca sa iti raspuns sincer si corect : DA! Atat timp cat si eu fac greseli ,de ce sa nu le sanctionez? ca doar si eu is utilizator ca oricare altul.Foarte multi o sa rada de mine,insa nu imi pasa , vreau ca fiecare admin sa aiba un anumit grad de responsabilitate atunci cand folosesc comenzile sau atunci cand fac o afirmatie.
Aragorn ironia ta e de prost gust sincer,ar trebui sa mai iesi din casa.Daca nu va plac anumite decizii puteti foarte frumos sa alegeti oricare alt server unde deciziile sunt asa cum vreti voi.

Ps:Aragorn uiti ceva,pot inchide oricand acest topic.

0 0

Back to top
ion

[prin vacante]

(since 10-12-2018 10:49)

Votes: 191

Post Posted: 12-01-2013, 03:37:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Adytzza wrote:
Aici toata treaba e ca s-au dat mariri...pe ce?pe merit?hai sa fim seriosi,cand jucam eu cu Back,legion,ratra,pazuzu si etc. trebuia sa muncim ca la sapa pentru un mic acces pe server,trebuia sa ai comportament excelent+activitate zi de zi+codati cu carul si pentru astea ne storceam nervi si pierdeam foarte mult timp pe server.Insa acum s'au inversat rolurile,nu mai trebuie sa muncesti asa grav,daca ai 5-10 codati si 30 de ore,e ok se mareste in grad,nu'i problema.
Puteti sa mi'o luati in nume de rau sau cum vreti,dar ce a fost odata,nu mai e si nu va mai fi,si fac referire la tot,mai ales la cei vechi care au ajutat prea mult serverul asta si nu vad pentru ce...

nu conteaza daca-ti pasa tie de parerea mea, dar mi-o expun pentru ceilalti.
poate ca nu te incadrai bine la unele capitole la acea vreme, cum ar fi comportamentul de care vorbesti.. sau caracterul.
cand ti-am dat avertismente sa trag un semnal de alarma ai aratat cu degetul si spre altii in loc sa te corectezi si sa-ti vezi de treaba.
cat despre cerinte si exigenta ownerilor, am fost nevoiti sa le adaptam nevoii de admini. banuiesc ca n-ai facut nicio referire la Germanu in acest fragment, pentru 4 luni si o activitate constanta s-au dat grade de general si in vremurile tale 'de glorie'. de-asemenea s-au facut si salturi de la un grad la altul dupa perioade minime de asteptare, se poate verifica.
multora dintre cei care ati batut campii aici va scapa un lucru, se tine cont si de omul din spatele accesului si de parerea subiectiva a ownerului despre acesta, ai probleme cu un owner, sal. asa au mers lucrurile si in trecut si acum. sunt multe de spus aici.. unii dintre voi ar trebui sa va uitati in mesajele voastre mai vechi sa va amuzati de posturile kilometrice si penibile pe care le-ati facut.

Adytzza wrote:
Sunt aici de la inceputul serverului,nu e vorba de adaptarea cu noii colegi sau chestii din astea,eu m'am referit la altceva.mie putin imi pasa cine este marit,pe ce postura este si asa mai departe,nu am contestat nimic in privinta asta,ownerii fac ce vor si cum cred ei,nu ma bag,eu imi fac treaba mea si de restul nu ma intereseaza,nu m'am certat niciodata pe un codat sau mai stiu eu...mi'am vazut de ale mele si cred ca am ajuns aici pe meritul muncii pe care am depus-o si asta s-a vazut.
Insa am vazut eu cateva lucruri de care mi-e scarba si nu are rost sa le spun,ca le spun degeaba.Oricum,nu se mai tine cont de regulament in niciun caz,majoritatea trec cu vederea si lasa sa fie ca va fi bine.cred ca Panacas stie cel mai bine la ce ma refer si stie ca am vrut sa ma retrag,dar nu m-a lasat,el stie motivul/motivele mai bine.
Este doar parerea mea,luati-o cum vreti voi,nu imi pasa.Seara buna!

in postul asta se contrazice singur. sa nu-ti pese si sa nu contesti nimic inseamna sa nu te mai bagi deloc in discutii. dar el o face in mod evident - tine sa mentioneze ca e scarbit (nu conteaza ca zice sau nu din ce motiv, pastila e deja aruncata) si ca regulamentul nu se respecta.
si asta spune multe despre caracterul acestui personaj. nu m-am mai adresat lui in mod direct fiindca oricum nu-i pasa si drept urmare nu astept un raspuns din partea lui.

0 0

Back to top
Adytzza

[i'm in vacation :)]

(since 25-08-2015 17:24)

Votes: 22

Post Posted: 12-01-2013, 15:26:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ioane,de cand sunt aici am facut tot posibilul sa fie bine pentru server,cu bune si cu rele,am investit timp si nervi pentru a avea onoarea sa adminez aici,si am facut asta pentru ca serverul asta il am la suflet,la propriu vorbind,desi am fost catalogat ca fiind codat de doua ori,dar am demonstrat tuturor ca sunt curat.Cand am spus ca nu'mi pasa,nu m'am referit la conducerea acestui server si la colegi,m'am referit strict la jucatori,care pe zi ce trece sunt tot mai nesimtiti,si mie unul nu imi place asta. (recunosc ca nu sunt vreun model)
Oricum,iti multumesc ca mi-ai atras atentia a nu stiu cata oara si apreciez,imi cer mii de scuze pentru greselile care le-am facut si supararile care vi le-am provocat,eu sunt de vina recunosc.voi incerca sa schimb comportamentul asta cainesc si sa indrept greselile facute,sper doar ca nu "ma urasti" pentru ce am zis si facut pana acum (desi ai tot dreptul).
Te salut!

0 0

Back to top
TwisTer

[GOOGLE SEARCHER]

Post Posted: 12-01-2013, 15:31:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ady din postul de mai sus nu ai inteles deloc la ce se refera ion cand face acele afirmatii.
Va anunt oficial nu se vor mai face mariri asa usor va promit,va trebui sa munciti inzecit,iar daca nu va pasa o sa gasim alti carora le pasa de parerile noastre.

Last edited by TwisTer on 12-01-2013, 15:36:59; edited 1 time in total
0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

(since 26-11-2020 18:23)

Votes: 719

Post Posted: 12-01-2013, 15:35:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Parerea mea e ca tocmai acum trebuiau facute mariri, dar nu la gradul de generals, la blood, aia care sunt slot sau nici atat, sa-i mariti la blood, in majoritatea timpului serverul nu are admini, aveati nevoie de ceva bloozi sa aiba grija de server in lipsa unui champ, pana isi formau si ei o idee despre cum se admineaza, sa-i faceti champ.

Just my two cents.

0 0

Back to top
TwisTer

[GOOGLE SEARCHER]

Post Posted: 12-01-2013, 16:20:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am pus pe server no_team_flash.amxx.Stiu ca are un bug,insa sa speram ca e util.
Avioane iti impartasesc opinia dupa tot circul asta,dar poate unele chiar erau necesare.

0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

(since 26-11-2020 18:23)

Votes: 719

Post Posted: 21-01-2013, 07:17:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

TwisTer wrote:
Am pus pe server no_team_flash.amxx.Stiu ca are un bug,insa sa speram ca e util.
Avioane iti impartasesc opinia dupa tot circul asta,dar poate unele chiar erau necesare.

O sa iti dau un pm legat de ceea ce ai spus, nu vreau sa isc un conflict.
Eu am vorbit cu Zookey acum ceva timp, legat de putin ajutor din partea war6 (posibil si ceilalti), ramane valabil.

Eu personal aici m-am format ca admin si nu singur, am primit ajutor de la o gramada de persoane (fosti admini). Daca pot ajuta cu ceva, let me know.

0 0

Back to top
clau88

[reTeHashu']

(since 10-10-2019 16:07)

Votes: 486

Post Posted: 21-01-2013, 08:27:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Incepusem sa joc pe war4 si la un moment dat chiar imi facea placere sa intru , as dori totusi sa nu renunt din cauza unui "conflict" verbal si readuc aminte celui care se crede "zeu" ca uneori trebuie sa stii sa te adresezi indiferent de pozitia pe care o ai ca admin sau ca jucator. incercati totusi sa eliminati din adresarile "nu mai comenta" , "da id si taci" etc ... Cu ocazia asta fac referire la comentariul facut de Ion mai sus .
Code:
...si asta spune multe despre caracterul acestui personaj. nu m-am mai adresat lui in mod direct fiindca oricum nu-i pasa si drept urmare nu astept un raspuns din partea lui.

0 0

Back to top
TwisTer

[GOOGLE SEARCHER]

Post Posted: 21-01-2013, 11:31:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Uneori e chiar greu sa fii pus intr-o astfel de postura,chiar dificil as putea spune,sa poti multumi atatia jucatori toti cu caractere diferite,cu gandiri diferite.Imi cer scuze claule,poate ca ai dreptate in unele privinte,insa sunt de parere ca si tu ai gresit ,vorbind la modul serios acum.Astfel de conflicte apar foarte des,important e sa inveti ceva din ele si sa incerci sa le eviti pentru a expune acest lucru intr-un mod clar intr-o reclamatie.Nu se raspunde cu aceiasi moneda atunci cand esti provocat,poti expune lucrurile cu dovezi intr-o reclamatie,astfel se pot lua masuri.Vei intelege acest lucru probabil destul de greu majoritatea din voi aveti caractere reactive,raspund cu aceiasi moneda atunci cand sunt provocati,lucru care nu se face decat dupa o analiza a evenimentelor.
Munca noastra ,a ownerilor ,niciodata nu e apreciata,facem multe pentru server iar singurul lucru care il primim in schimb sunt reprosuri ,injuraturi si te miri ce alte lucruri interesante.
Sunt destul de putine cazuri in care jucatori,admini in general inteleg situatiile in care suntem pusi cateodata,jenante si cateodata inexplicabile.

0 0

Back to top
clau88

[reTeHashu']

(since 10-10-2019 16:07)

Votes: 486

Post Posted: 21-01-2013, 11:53:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu neg ceea ce spui twistere , ai perfecta dreptate ... imi este greu sa accept la varsta mea anumite iesiri , desi ma consider si eu unul care reactioneaza imediat , sunt natural si o spun ca fiecare are mandria lui ... nu vreau sa mai dezvolt acest subiect , greseala in mare parte este a mea , dar alimentat fiind am reactionat. Ne vedem pe server. Bafta tuturor.
0 0

Back to top
Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 248, 249, 250 ... 357, 358, 359  Next    

The time now is 04-08-2025, 18:58:06
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password