User
Pass
2FA

Discutii server.
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 253, 254, 255 ... 357, 358, 359  Next    

Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro
Author Message646378
clau88

[reTeHashu']

Status: Offline
(since 10-10-2019 16:07)

Votes: 486

Post Posted: 02-02-2013, 11:57:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ok. Bafta
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
panacas

[WaR4.fReAkZ.rO]

(since 03-02-2019 01:17)

Votes: 185

Post Posted: 02-02-2013, 12:20:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Si cu ce am gresit ca l-am scazut la nick rezervat? El mi-a spus ca a ramas parola adminului lui salvata la prietenul lui in calculator si asa cred si eu ca este pentru ca am vazut in log-uri si v-am si aratat ca cine a fost ieri prins cu wall avea alt ip (dinamic) fata de cel cu care am vorbit aseara si care mi-a spus ca altcineva a intrat cu adminul lui si ca a facut o greseala.
Situatia lui inca nu este finalizata, o sa vorbim cu totii si daca este cazul vom revenii asupra deciziei.

Last edited by panacas on 02-02-2013, 12:38:08; edited 1 time in total
0 0

Back to top
WeeD's~

[Mentally Stable]

(since 10-02-2013 16:49)

Votes: 2

Post Posted: 02-02-2013, 12:37:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

DAYandNIGHT wrote:
Code:

] record cass
recording to cass.dem

Code:
] stop
Completed demo

a dat asta si nu s-a salvat , stiti cauza?

Este ori de la cfg ori de la cs
Si mie mi s-a intamplat

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
TwisTer

[GOOGLE SEARCHER]

(since 28-05-2025 19:27)

Votes: 232

Post Posted: 02-02-2013, 15:13:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Situatia lu gameover e clara,nu va avea posibilitatea sa isi recupereze accesul.Nu vom admite astfel de cazuri de indisciplina si iresponsabilitate,chestie valabila pentru orice rank care se afla in situatia asta.
Nu mai vrem sa auzim despre scuze din astea,de desene animate ca nu e cazul.
Cu referire la regula :

Code:
Jocul este free game, puteti juca cum vreti luand in considerare regulile de mai sus. O mica exceptie insa: daca sunteti ultimul ramas in viata incercati sa mergeti la bomba/ostatici pentru a nu tine o echipa intreaga asteptand dupa tine, risti sa iei slap/slay.

Este de preferat sa avertizati inainte jucatorii ,dupa care sa actionati cu slap /slay ,altfel ma simt nevoit sa iau masuri si sa va avertizez ,intrucat pe acest server is foarte mult incepatori.Nu suntem zmei ,acesta este un server public si nu unul de war,asumandu-ne atunci faptul ca vom intalnii astfel de jucatori la tot pasul.Cui nu ii convine acest lucru ii recomand sa isi gaseasca alt server,unde toti jucatori sunt in divizia A in pgl.
Sper ca m-am exprimat clar si concis,fara sa fiu nevoit sa desenez ca sa intelegeti.

0 0

Back to top
VuVu

[Creep]

(since 15-01-2018 07:52)

Votes: 15

Post Posted: 02-02-2013, 19:50:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

WeeD's~ wrote:
DAYandNIGHT wrote:
Code:

] record cass
recording to cass.dem

Code:
] stop
Completed demo

a dat asta si nu s-a salvat , stiti cauza?

Este ori de la cfg ori de la cs
Si mie mi s-a intamplat

Mie mi s-a intamplat sa se inregistreze in alt folder cand fac demo...nu stiu exact care e motivul....cel mai bine dai un search in start !

(Admin) eDDy: ma bagi aqlo la tn ?
(Admin) eDDy: ma fac clovn
(Admin) eDDy: -
(Admin) VuVu: no problem
(Admin) VuVu: avem nevoie
(Admin) eDDy: da?
(Admin) VuVu: de FOCI !!!
0 0

Back to top
InGeRaSh_FaRa_ArIpIi

[Mentally Stable]

(since 28-08-2013 21:03)

Votes: 7

Post Posted: 02-02-2013, 20:13:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In data de 02-02-2013 intre ora 18:00 si 19:00 Domnul rth si Adminul nemesis a avut o discutie putin aprinsa pe servar , nemesis a incercat sa ii explice lui rth dar rth o tine pe a lui,dupa putin timp am intervenit,sa va arat ceea ce am vb:

(ALL) Message from admin InGeRaSh_FaRa_ArIpIi : am o intrebare pentru toti jucatorii
(ALL) InGeRaSh_FaRa_ArIpIi : cand este twt pe servar de ce nu faceti ceea ce faceti acum cu admini
rTh : pai tu esti tw
*DEAD* rTh : tu te compari cu twt
*SPEC* InGeRaSh_FaRa_ArIpIi : eu am pus o intrebare
*SPEC* NeMeSiS : si asta inseamna ca nu trenuie respactat ca e ingerash si nu e twt
*DEAD* rTh : eu iti raspun
*DEAD* rTh : e simplu
*DEAD* rTh : pai tu respecti ceva
rTh : iti spun eu
rTh : ala e impartial
rTh : deaia
*SPEC* InGeRaSh_FaRa_ArIpIi : cand este twt pe servar nimic nu comentati
*SPEC* NeMeSiS : eci asa voi respectati doar owneri si restu nu are importanta
rTh : si nu poti face comparatia asta niciodata
rTh : ti-a zis omu parerea si ii dai ba
rTh : wow
*SPEC* InGeRaSh_FaRa_ArIpIi : rth nu am nimic cu tine dar sincer esti arogant
*SPEC* NeMeSiS : aici era vorba de respect ca sa inteleg voi respectati doar wonerii ca va e frica de ei
rTh : bai nen
rTh : ingeras
*SPEC* NeMeSiS : rth forum
*SPEC* NeMeSiS : nu aici
rTh : sunt arogant pt ca e vb de ce faci
rTh : ia sa vezi ca nu mai sunt daca arati respect
*SPEC* InGeRaSh_FaRa_ArIpIi : ok hai sa incetam cu dicutia asta aici pe servar
*SPEC* InGeRaSh_FaRa_ArIpIi : daca aveti nelamuriri intrati pe forum
rTh : ma
rTh : sunt admini aici
rTh : care chiar ii respect
*SPEC* InGeRaSh_FaRa_ArIpIi : rth te rog frumos sa incetezi
rTh : si ii admir
rTh : da din pacate unii nu va aflati printre ei
rTh : tocmai pt deciziile care le luati

As dori sa i se explice Domnului rth sa se adreseze doar Adminului pe care la deranjat sau ce nu ia convenit la Adminul respectiv. As mai dori sa ii explicati Domnului rth de cand joc eu pe servarul war4 daca am jignit pe cineva daca am injurat daca am facut ceva gresit sau daca am un comportament de SUPERIOR cum crede el. Sincer am stat pe servar si am asistat la discutia lui cu un Admin pe care i sa pus lui PATA si am tacut din gura nu am intervenit dar din toate discutiile pe care le-a deschis pe servar am ajuns la concluzia ca este o persoana AROGANTA si ca daca se poate ca toti Admini de rank mic,mijlociu sa i se puna la picioare,el nu isi intelege decat punctul lui de vedere nu ia in considerare decat ce ii convine,in fine este treaba lui este gandirea lui dar eu zic ca ar trebui sa se comporte altfel. In legatura cu ce a zis pe servar la discutia mea cu el de faptul ca:
rTh : pai tu esti tw
*DEAD* rTh : tu te compari cu twt
sa fim realisti acum ce facem facem diferente? Twt este om si eu sau alt Admin suntem caini sau alte animale? eu cred ca suntem cu toti oameni si nu ar trebui sa facem comparatie ca Twt este de rank mare si eu sau alt Admin de rank mai mic. Prin chestia asta a demonstrat ca el nu respecta decat pe cei mari si cu cei mici ii trateaza cu indiferenta sau cu aroganta.
Pentru rth:am rugamintea sa te gandesti de 10 ori inainte sa scrii ceva si sa gandesti de 10 ori inainte de a scrie ceva si lasa aroganta,in discutia pe care am avuto pe servar as vrea sa imi zici si mie de cate ori ti-am vorbit urat, de cate ori ,te-am jignit, de cate ori ai vazut sa jignesc pe cineva pe servar sau sa fac ceva care sa iti arate tie ca nu respect jucatori si ca incalc Regulamentul.

0 0

Back to top
jaki

[Creep]

(since 19-07-2017 22:20)

Votes: 13

Post Posted: 02-02-2013, 20:35:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am sa inchei eu discutia mi-am cerut scuze si de la rth si acum imi cer scuzele staffului ce am participat la o cearta am sa inteleg ce e pentru mine din toate petrecute pe forum alta data nu se va mai ajunge la astfel de discutii adica eu nu o sa ma implic unele persoane nu au respecta pe alti dar ei au pretentia sa fie respectati asta e o situatie in care nu exista dreptate asa suntem asa trebuie sa traim 1 langa altu
rth din convorbirea asta si-a exprimat parerea doar unii trebuie respectati si din pacate a a vut si companie.
ce ma intereseaza pe mine este faptul ca mai am eu loc aici daca avand un anumit grad nu se respecta deciziile mele care duce la certuri chiar si in staff.
nu am de gand sa imi caut alt server restu va rezolva timpul.

0 0

Back to top
TwisTer

[GOOGLE SEARCHER]

Post Posted: 02-02-2013, 21:32:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nemesis unde anume ai gresit in conversatia de mai sus,indicandu-i lui rth sa foloseasca forumul?
Rth,nemesis si cu ingerash sunt 2 admini mariti de mine pentru merite deosebite pe acest server.Ce ai scris mai sus dovedeste o lipsa de respect fata de mine ,fata de colegi mei si fata de deciziile mele.
Vrei respectul meu?al colegilor mei?,pai atunci trebuie sa muncesti inzecit ca sa il obtii pentru ca astfel de lucruri se obtin in timp.
Nemesis si Ingerash au respectul si multumirea mea pentru ceea ce fac in fiecare zi pentru server.
Aducand astfel de acuzatii si astfel de nemultumiri mereu ,imi demonstreaza defapt ca nu iti pasa absolut deloc de acest server si pot presupune ca esti rau intentionat.
Baieti rth a incalcat evident regula asta :

Code:
Deranjarea adminilor poate atrage dupa sine kick/ban pe o perioada stabilita de adminul in cauza .

Intelege-ti voi ideea,nu trebuie sa explic.

0 0

Back to top
clau88

[reTeHashu']

Post Posted: 02-02-2013, 21:57:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Asta ai inteles tu din toata discutia de acolo ? Am zis ca twt e impartial , se compara el vreodata cu twt de face aluzii de genul asta ?
Pui intrebare ca admin si ti se da raspuns , iar tu vii si spui ca am incalcat regula asta :
Code:
Deranjarea adminilor poate atrage dupa sine kick/ban pe o perioada stabilita de adminul in cauza .

"intelegeti voi ideea , nu trebuie sa explic" - adica dati-mi ban , cam asa suna .
Pt ingerash fara aripi: sunt multi acolo cu acelasi rang ca tine si ii respect maxim si cu care glumesc , eu nu stiu unde ai vazut tu lipsa de respect la raspunsul meu ? Nu mai face pe victima , esti unul cand daca ti se atrage atentia faci pe victima in loc sa bagi la cap.
Cu ce am deranjat ? Cu raspunsul ? Ironia sortii pana la urma , nu stiu ce caut eu pe aici ... abia acum m-am trezit . -
E ultimul post aici , se pare ca adevarul deranjeaza . Succes in continuare.

0 0

Back to top
TwisTer

[GOOGLE SEARCHER]

Post Posted: 02-02-2013, 22:36:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Esti liber sa alegi ,nimeni nu ti-a luat asta.
Cu ce ajuta serverul lucrurile care le-ai scris tu mai sus,ca eu nu inteleg,fa-ma sa inteleg,poate is mai idiot din fire asa..
Veniti mereu cu rahaturi din astea,niciodata cu nimic concret, decat va plangeti ca niste tate' din alea de la tara.
Iarta-ma ca iti spun dar ca sa spui lucrurile de mai sus iti spun clar in fata ca ai nevoie de o integritate deosebita si de o anumita detasare, nu subiectism, lucru pe care nu il vad la tine absolut deloc.
Pana la urma de asta e nevoie ca sa pari totusi o persoana credibila.

0 0

Back to top
clau88

[reTeHashu']

Post Posted: 02-02-2013, 23:13:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

TwisTer wrote:
Esti liber sa alegi ,nimeni nu ti-a luat asta.
Cu ce ajuta serverul lucrurile care le-ai scris tu mai sus,ca eu nu inteleg,fa-ma sa inteleg,poate is mai idiot din fire asa..
Veniti mereu cu rahaturi din astea,niciodata cu nimic concret, decat va plangeti ca niste tate' din alea de la tara.
Iarta-ma ca iti spun dar ca sa spui lucrurile de mai sus iti spun clar in fata ca ai nevoie de o integritate deosebita si de o anumita detasare, nu subiectism, lucru pe care nu il vad la tine absolut deloc.
Pana la urma de asta e nevoie ca sa pari totusi o persoana credibila.

Nu ma plang omule , citeste mai bine ce s-a intamplat. Nu stiu daca esti twister sau esti fratele lui , ca e o mare diferenta de caractere si de principii intre voi, am raspuns mai sus la ce mi s-a adus ca acuzatie , gen ca nu respect adminii ca pe "twister" . Raspunsul meu a fost cel care l-ai citit.

0 0

Back to top
ZeNN*

[Account disabled]

(since 07-04-2013 10:26)

Votes: 50

Post Posted: 02-02-2013, 23:31:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut , poate ca nu aveți voi nevoie de pãrerea mea , nu am venit sa apar pe cineva , știu ca nu va pasa și alte alea.
DAR , Unii oameni vad acest joc video de parca ar fi real , el e zmeu , are admin(gradele mari și mici) , câteodatã și unii oameni mai greșesc , mai arunca vorbe în vânt , dar și aia trebuie iertați ca sunt oameni ( nu ma refer la mine).
Sa privim puțin în trecut :Acum 1-2 ani Era serveru full tot timpul , adminii erau majoritari pe server (4-5 admini) , intrai cu drag pe server...amintiți-va .
Si acum de ce ADMINII aia vechi și buni care au fost la timpul lor sunt alungați , de ce sa nu fie toate ca înainte? ca toata lumea are orgoliul ei si nu lasa nici care, vezi doamne sunt și eu blood/champ și "Nu pot fi contrazis de un player", prea repede sãriți la gatul unui om , a greșit și îl atacați.
Câți admini nu au jucat cu cod : ryky , bada , eu si știu și eu destul de bine ca a-ti procedat cum a trebuit, fiecare face ce vrea dar mãcar sa fiti toți la un acord, dacã va uitați mai în spate , unul zice una și unul alta , dupã care sa te iei?
Nu am venit aici sa spun ca eu sunt mai bun , ca eu nu am greșit si alte alea , sper ca postul meu sa nu fie șters.
Sper ca nu v-am deranjat , cu toate ca nu e asa, noapte buna.

Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z
N7CORRKFNC6H7CXE
0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

(since 26-11-2020 18:23)

Votes: 719

Post Posted: 02-02-2013, 23:34:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

De ce?
Ura, invidie, omul in general este parsiv, rau intentionat.

Si in continuare, ce e de facut pentru a ajuta serverul? Am citit 3 pagini pline de porcarii.
Legat de "adminii vechi alungati", majoritatea am renuntat din diferite probleme, probabil ne-am saturat sa luptam cu morile de vant. Sa nu se mai subinteleaga ca a alungat cineva pe x/y.

0 0

Back to top
InGeRaSh_FaRa_ArIpIi

[Mentally Stable]

(since 28-08-2013 21:03)

Votes: 7

Post Posted: 02-02-2013, 23:44:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

rth din cate observ nu are nimeni ce discuta cu tine, tu stii tot si restul nimic, sincer iti spun numai cand ma uit laa ce ai scris maai sus nici nu imi vine sa ma complic sa ma pun la mintea ta. Te las sa vb singur pentru caa observ ca nu doar eu iti aatrag aatentia de ceea ce faci si ca nu este bine dar tu tot pe a taa o ti,tino in continuare tot asa si ai sa vezi ce bine iti va fi. Eu nu iti voi mai raspunde la nimic din ce vei mai scrie dupa acest mesaj, te inteleg la varsta care o ai (15-18 ani)cred dupa comportaamentul care il ai. Iti urez multa sanatate , bucurie si tot ce iti doresti tu in special MINTE multa si Comportament
0 0

Back to top
clau88

[reTeHashu']

Post Posted: 02-02-2013, 23:50:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Fugi pe la scoala si invata sa scrii ... dupa aceea stai de vorba cu mine.
0 0

Back to top
Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 253, 254, 255 ... 357, 358, 359  Next    

The time now is 08-08-2025, 06:48:32
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password