User
Pass
2FA

Discutii server.
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 299, 300, 301 ... 357, 358, 359  Next    

Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro
Author Message644005
enTer09

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 21-12-2013 23:52)

Votes: 6

Post Posted: 13-09-2013, 10:55:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tyg wrote:
La astia cu ip dinamic, faza ii ca trebuie sa votati dimineata cat mai repede. Daca voteaza cineva cu aceeasi clasa de ip orice alt server de la csservers voi nu mai puteti vota in ziua respectiva.

Ba nu .
Doar la sv war4 daca cineva cu clasa mea a mai votat atunci nu mai pot sa votez, nu toate serverele .

---

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Tyg

[<Addicted 2 TyGers>]

(since 27-10-2019 13:52)

Votes: 35

Post Posted: 13-09-2013, 11:10:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ii cum zic eu, pentru ca, am testat asta. Am dat click sa vad cine o votat serveru' si nu aparea clasa mea de ip, si tot nu puteam sa votez.
0 0

Back to top
jaki

[Creep]

(since 19-07-2017 22:20)

Votes: 13

Post Posted: 13-09-2013, 11:48:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am dat de 10 ori rr la routeru meu aceeasi mesaj clasa de ip a votat deja. am sa incerc sa votez noaptea.

Cat despre hartile bagate imi place foarte mult cum zice DANGER, joaca rar si 2 3 harti, si sunt multi ca el si crede ca stie cum ar trebui populat "condus" serveru.

Stati dreac pe server macar odata mai mult de 2 3 harti pe zi si ai sa vezi ce usor e sa fii admin cand vezi pe chat ca toti urla d2,aztec.... iese harta ceruta de majoritatea playerilor si tot ramai cu 6-8 jucatori cand harta a iesit cu 9-11 voturi si pe langa asta cei ramasi pe server urla sa schimbi ca harta ceruta si votata de ei e prea mare schimbi harta in ceva mai mic se umple si vezi atunci chat, toti vor sa se schimba harta sa se baga harta ceruta de el mai apare un codat normal ca nu schimbi pana nu rezolvi codatul toti urla pe page pe chat ba ca e codat ba sa schimbi rezolvi codatu dai vot se schimba si voala ramai iar 4vs4 5vs5 pe langa asta mai apare si un fost jucator war4 care stie sa arata cu degetul si sa dea vina pe admini ca de asta a ajuns serverul aici, ca ar trabui sa faceti asa, schimba harta sau ies, m-am dus pe alt server ca e gol, de ce e asa gol serverul.

Normal ca dupa ce am jucat atatea harti ceruta de jucatori sa pun odata pe zi harta care favorizez eu pe 1 la vot asta nu inseamna ca va fi votat, recunosc ca are harta pusa pe locu 1 la vot un avantaj, dar te intreb eu nu ar trebui adminul care sta sa va ofere voua un joc cat mai placut sa fie si el onorat macar odata cu harta care ii place si lui???

Daca tineti asa mult la server aduceti prietenii vostri care joaca cs pe server in loc sa dati vina pe admini.
Daca chiar joci cu admin si cu codat pe server si adminul nu se ocupa poti sa ii faci un demo cum sustii tu ca e sfant demoul iti ia 2 3 runde pui la pareri si in cazul in care chiar are ceva ai un motiv bine intemeiat sa ii faci reclamatie adminului in cauza si va si sanctionat si ai arata cat tii la server.
E usor sa stii cum ar trebui dar e greu sa si faci.

0 0

Back to top
D a n g e R

[AimeR]

(since 21-01-2024 10:36)

Votes: 607

Post Posted: 16-09-2013, 14:11:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ce sar toti acuma,sa devina owneri....
Si eu as sarii,dar noh....Nu toata lumea are bani de bagat in jocuri -

Sper sa alegeti pe cei 2 owneri cu cap si sper sa ajute foarte mult acest server
Sa devina din ce in ce mai bun....

Succes in alegerea ownerilor -

Casuta vocala: DangeR
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
justformaky

[just4life]

(since 07-05-2019 18:35)

Votes: 21

Post Posted: 16-09-2013, 15:51:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

D a n g e R wrote:
Ce sar toti acuma,sa devina owneri....
Si eu as sarii,dar noh....Nu toata lumea are bani de bagat in jocuri -

Sper sa alegeti pe cei 2 owneri cu cap si sper sa ajute foarte mult acest server
Sa devina din ce in ce mai bun....

Succes in alegerea ownerilor -

ar trebui sa fie 2 owneri ce au o vechime pe server-ul asta...nu ca nero, fara suparare...faza e ca am ramas putini din cei vechi...
Sincer m-as fi bagat si eu da' la cum am viata acuma, mai mult v-as incurca acuma...

0 0

Back to top
D a n g e R

[AimeR]

(since 21-01-2024 10:36)

Votes: 607

Post Posted: 16-09-2013, 16:01:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

+1 justformaky

Cu vechime ii NeMeSiS,dar poate nu vrea sa devina owner ( no money sau nu are experienta in ftp)
P!C@ nu are multa vechime pe war4,dar ii owner pe alte servere din freakz si se descurca
La fel si pamflet

IMBA din nou ii vechi,dar nu prea ii activ in lumea virtuala....
Day din nou are ceva vechime

Desigur,eu si just,barfim ca 2 babe.... Nu trebuie sa o luati in serios,ceea ce scriem noi aici

Desigur,nu conteaza doar vechimea,conteaza si experienta in ftp
Degeaba ai 10 ani si in ftp nu sti nici sa bagi un admin
Si Marmota si geo au ceva vechime....Acuma ownerii decid pe cine o sa aleaga....
Deocamdata doar 3 persoane s-au oferit....
Cele 3 pot sa ajute la intretinerea serverului (platirea host-ului)....Daca nu ar fi fost vorba de bani,iti dai seama cati postau deja -- (printre care si eu -) )

Casuta vocala: DangeR
0 0

Back to top
Jim2012

[*SUD*]

(since 05-11-2014 16:58)

Votes: 94

Post Posted: 16-09-2013, 16:46:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nero ala de care zici tu just e ROCKSTAR - si pana la urma ownerii vor decide .

Pyro is not a crime

0 0

Back to top
NoMatter

[war4&war6.freakz.ro]

(since 28-11-2013 21:05)

Votes: 34

Post Posted: 16-09-2013, 18:26:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ip-ul sau clasa asta a mai votata odata ! Incearca maine ! si nu am dinamic..

0 0

Back to top
2nd Kira

[God Of The New World]

(since 06-02-2015 13:59)

Votes: 15

Post Posted: 16-09-2013, 18:27:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

M-as fi bagat eu,pana la urma am jucat pe war4 cu diferite nick-uri inca de cand avea 2 luni server-ul(mi-aduc aminte cand ma certam cu dmc si cu zookey ca mereu cand consideram ca o decizie e gresita eu le atrageam atentia:)) )Totusi momentan am niste probleme financiare si nu am cum sa fac rost de bani.Daca s-ar putea sa mai astepte pana prin noiembrie as putea sa ajut si eu la plata server-ului.Acum depinde cat de repede se vor alege ownerii.

0 0

Back to top
neromax1986

[[cont blocat]]

(since 29-06-2014 05:44)

Votes: 11

Post Posted: 16-09-2013, 21:55:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ma eu m-am oferit ca am vazut ca nu se inghesuie nimeni..ce e rau daca vreau sa ajut??
si am vreo 500 de ore din ianuarie pana acum,eu zic ca nu sunt putine

0 0

Back to top
Akkan

[IMBALANCED]

(since 09-05-2020 22:16)

Votes: 48

Post Posted: 16-09-2013, 21:56:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

D a n g e R wrote:
+1 justformaky

Cu vechime ii NeMeSiS,dar poate nu vrea sa devina owner ( no money sau nu are experienta in ftp)
P!C@ nu are multa vechime pe war4,dar ii owner pe alte servere din freakz si se descurca
La fel si pamflet

IMBA din nou ii vechi,dar nu prea ii activ in lumea virtuala....
Day din nou are ceva vechime

Desigur,eu si just,barfim ca 2 babe.... Nu trebuie sa o luati in serios,ceea ce scriem noi aici

Si Marmota si geo au ceva vechime....Acuma ownerii decid pe cine o sa aleaga....
Deocamdata doar 3 persoane s-au oferit....
Cele 3 pot sa ajute la intretinerea serverului (platirea host-ului)....Daca nu ar fi fost vorba de bani,iti dai seama cati postau deja -- (printre care si eu -) )

Sunt destul de activ virtual, dar nu ma mai bag peste tot ca inainte. Prefer sa raman spectator. -
Daca nu ar fi fost vorba de bani as fi ajutat, dar asa.. nu sunt bani destui. -

IMBALANCED
0 0

Back to top
neromax1986

[[cont blocat]]

(since 29-06-2014 05:44)

Votes: 11

Post Posted: 16-09-2013, 21:59:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ca sa fie clar..am zis-o mereu,nu am experienta in ftp,fps si alte bla bla ... dar incerc sa ajut cu ce pot,adica bani...de ftp pot sa se ocupe ceilalti mai experimentati..si inca nu a murit google ca sa nu pot invata chestiile importante
0 0

Back to top
panacas

[WaR4.fReAkZ.rO]

(since 03-02-2019 01:17)

Votes: 185

Post Posted: 17-09-2013, 00:19:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu este bine ca am ramas putini din jucatorii vechi... dar totodata nu este bine ca a ramas si serverul mai gol.

Trebuie sa intelegeti ca vom avea in continuare admini noi care la randul lor vor capata o vechime aici, adica va trebui sa umblam si in lista de admini putin.

Vor veni jucatori noi in curand si serverul se va transforma, de asemenea va trebui sa ne comportam bine la randul nostru cu jucatorii daca vrem sa primim respect si sa ii tinem aici ca sa ne jucam din nou 15-15 si 2 admini spectatori pe toata perioada zilei si de ce nu si noaptea (parca suna mai bine).

Pe langa ce am spus in acel topic sa mai adaug ca iti trebuie ceva timp si ceva bani (nu este o suma atat de mare...sa zicem daca fumezi)

In principiu votul meu pentru noii colegi va fi pentru jucatori cu experienta, admini buni care au si ceva timp sa se ocupe de acest joc, atat pe forum (decizii bune..etc) cat si de server.

Vom boosta serverul o perioada...pana nu va mai fi necesar lucrul asta, dar ca sa facem asta (sa reumplem serverul cum a fost) ne vor trebui si ceva bani (este bine venit orice ajutor din partea celor care vor acelasi lucru). Eu unul vreau sa am serverul plin atunci cand intru sa ma joc.

0 0

Back to top
NovzkI

[√–1]

(since 28-03-2020 17:28)

Votes: 209

Post Posted: 19-09-2013, 02:03:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

D a n g e R wrote:

Zici ca-ti trebuie scoala pentru ftp. Daca ai 2 neuroni poti invata in cateva minute lucrurile elementare. Nu te mai da rotund cu experienta ta in ftp. Asta conteaza mai putin.

0 0

Back to top
justformaky

[just4life]

(since 07-05-2019 18:35)

Votes: 21

Post Posted: 19-09-2013, 13:56:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Danger,
pe Pic@ nu-l vad eu sa ia el war4,are destule cu care sa se dea MARE, day e prea lenes sa se apuce el de war4, Imbanosu' e prea ocupat cu desenatul de NFS, cat despre pamflet, eu zic ca un "nebun" e de ajuns pt war4, nu e nevoie si de fratiorul(si mai nebun)mai mic...in exact aceeasi postura se afla si Aeq,(Aeq ia-te de mana cu Pamfletica, sunteti amandoi la fel de slabani si nebuni)...ramane slabanul de Neme, care dupa cum se vede, e evident ca are nevoie de lectii de cs... VuVu e plecat mai tot timpul, Senpai(Smiley) parca e ocupat cu viata reala, pe Bluetooth(Infrarosu) nu l-am mai vazut de mult, daca Amx o sa fie noul owner o sa ma sinucid, deci mai bine sa nu-l punem la socoteala, Adytza care e prea nervos pt server(il avem deja pe Zookey), Ray care nu poate sa fie ca war4 nu e server de PGL, Larisul "care nu am mai VAZUT-O de mult pe server", ar mai fi cativa, da' nu stiu care o avea curajul sa apara...poate s-o baga din nou Dmc sau s-o lase pe Ela...vom vedea....

0 0

Back to top
Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 299, 300, 301 ... 357, 358, 359  Next    

The time now is 03-08-2025, 10:46:03
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password