User
Pass
2FA

Discutii server.
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 301, 302, 303 ... 357, 358, 359  Next    

Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro
Author Message643450
freakz*pamflet

[Boier!]

Status: Offline
(since 31-08-2018 01:11)

Votes: 391

Post Posted: 30-09-2013, 11:57:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

da, au cazut toate pt cateva secunde
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Jim2012

[*SUD*]

(since 05-11-2014 16:58)

Votes: 94

Post Posted: 30-09-2013, 19:14:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Domnu twt vreau si eu demo'urile - .

Pyro is not a crime

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
panacas

[WaR4.fReAkZ.rO]

(since 03-02-2019 01:17)

Votes: 185

Post Posted: 30-09-2013, 20:57:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mai bine nu le mai vroiai, te-ai facut de ras. -
0 0

Back to top
Tyg

[<Addicted 2 TyGers>]

(since 27-10-2019 13:52)

Votes: 35

Post Posted: 30-09-2013, 21:24:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mSx wrote:
Asteptam sa posteze cineva mai cu experienta, am urmarit demo-urile si este doar bulan+sunet. Sa vina cineva mai vechi si cu experienta. Twt stiu ca ai multi ani in spate dar il stiu bine pe Jim nu cred ca risca sa joace cu wall pentru ca are admin pe mai multe servere. Ar trebuii sa vina mai multi admini(cu experienta) care sa se uite la demo.

Ok ba, is in staff si eu de 2 sapt da' tu crezi ca ii primu' admin? "Mi se pare bulan + sunet" Raised eyebrow Te'o contrazis cam , umm, toti care o postat acolo (mai putin jim). Gg

0 0

Back to top
Your Angel

[War4.freakz.ro]

(since 04-06-2018 12:19)

Votes: 41

Post Posted: 30-09-2013, 23:48:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Code:
Asteptam sa posteze cineva mai cu experienta, am urmarit demo-urile si este doar bulan+sunet. Sa vina cineva mai vechi si cu experienta. Twt stiu ca ai multi ani in spate dar il stiu bine pe Jim nu cred ca risca sa joace cu wall pentru ca are admin pe mai multe servere. Ar trebuii sa vina mai multi admini(cu experienta) care sa se uite la demo.

msx sincer nu am nimic cu tine,ti-am urmarit tot timpul de cand ai intrat pe forumul war4 toate raspunsurile la reclamatii,la pareri demo si sincer la mai multe raspunsuri pe care le-ai dat mai facut sa cred ca ori nu ai nici o treaba cu cs ori incurajezi codatii si le ti apararea.Eu zic ca ar fi mai bine pe viitor sa urmaresti cu foarte mare atentie si nu numai o singura data,urmareste de 2,3,4,5,6,20 de ori si gandeste cum trebuie si da un raspuns corect.Toata lumea zice da tu esti singurul care zici nu,nu stiu ce sa zic,care este treaba cu tine,ori nu ai experienta ori nu vrei.Am ceva vechime pe war4 chiar daca nu am jucat cu nick-urile pe care le stii,de cand am admin am aproape un an plus ca joc cs de la varsta de 16 ani bine cu o perioada de 7 ani in care nu am jucat,dar tin sa te anunt ca totusi am putina experienta (nu ma pot compara cu twt care el are un ochi de vultur - ).Deci ceea ce vreau sa zic este ca pe viitor sa dai si tu raspunsurile corecte.Din cate am inteles vrei sa revi inapoi,daca vei da in continuare raspunsuri gresite de la mine nu vei vedea pro. O seara buna.

0 0

Back to top
mSx

[Account disabled]

(since 06-01-2015 09:02)

Votes: 286

Post Posted: 01-10-2013, 08:04:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu am urmarit cu mare atentie demo'urle pentru ca eram obosit si aveam incredere in jim, o sa ma uit mai bine cand ajung acasa. Si nu vreau sa revin in postura de admin, vreau doar sa joc pe war4 si sa imi cer scuze de la twt panacas si pamflet pentru ca iam jignit. Si tin sa ii multumesc lui twt ca dupa discutiile aprinse din trecut mi'a lasat posibilitatea sa joc aici.

0 0

Back to top
Tyg

[<Addicted 2 TyGers>]

(since 27-10-2019 13:52)

Votes: 35

Post Posted: 01-10-2013, 16:31:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
Bai copile vezi cum vorbesti ca am fost admin aici cand tu nu stiai ce e ala cs, stiu serverul de cand sa deschis cand faceam mix'uri cu illus alinake si asa mai departe nu stiai ce era ala cs, uitate putin cand am fost admin daca am dat bab aiurea si aici si oe war3, mai intai intereseazate si apoi vorbeste pustiule;)

Ok ba, vezi ca te'ai cam repetat. Daca ai avut admin pe war3 nu inseamna ca esti zeu. Daca joc si eu acolo 2 luni si iau blood nu ar trebuii sa ma simt mai important. Ok, war3 ii serveru' "principal" de cs de pe comunitate pentru ca ii shoker owner bla bla bla. Si?
1. Da, is copil, inca nu am 18 ani, si tu sigur nu ai mai mult de Thinking 16, te lauzi cam mult, nu stii sa scrii(sigur zici din nou ca erai obosit sau ca te'ai grabit sa scrii)
2. Eu nu stiam ce ii ala cs? Joc cs de cand am 12 ani -
3. Nu ma intereseaca ce ai facut pe war3, asta ii war4
4. Is sigur ca mi'ai trimis PM doar ca sa nu "spalam rufele in public" ca o sa iesi tu mai murdar din ele - .
Cu asta cred ca am zis tot Thinking Acu' ma astept ori sa lasi un post aici si sa te dai iar zeu, ori imi trimiti PM si zici ca ma bati si alte cele Talk To The Hand

0 0

Back to top
Your Angel

[War4.freakz.ro]

Post Posted: 01-10-2013, 17:39:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am rugamintea sa incetati cu, copilariile astea,posteti ce este de postat nu cearta pe care o aveti pe PM,Tyg am pretenti la tine,nu lua totul in seama,msx fi si tu mai calm si nu mai te agita din orice,cu toti am gresit la inceput dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne apucam de cearta cu x,y,z, deci va rog frumos sa nu mai postati certurile voastre aici,intalniti-va si rezolvati problemele fata in fata sau pe messenger.O seara buna

0 0

Back to top
neromax1986

[[cont blocat]]

(since 29-06-2014 05:44)

Votes: 11

Post Posted: 01-10-2013, 18:10:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

parerea mea e ca ar trebui facut un topic separat in care cei ce vor sa se certe sa o faca acolo...aici discutiile ar trebuie sa fie pozitive nu prostii gen "mama ce tare sunt eu,care am jucat in gpl seria a 10-a"...
0 0

Back to top
Your Angel

[War4.freakz.ro]

Post Posted: 01-10-2013, 23:44:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Imi cer scuze pentru acest topic dar nu imi da de ales ZeNN.
Code:
Imi place de voi ca va dati silinta .
Va dau un sfat , nu are rost sa va chinuiti cu redirecte si tot felu' de dropuri , inainte pe vremea noastra , adica a celor plecati de aici , am incercat cu redirecte vps'uri si tot felu' de porcarii , dar degeaba.
Playerii care vin , vin si fara , si care raman , raman de buna voie.
Trebuie repectat fiecare player daca vreti sa aveti ceva pe server.

ZeNN se pare ca iar vrei sa fi bagat in seama,chiar incepusem sa uit de tine,te rog frumos sa incetezi cu afirmatiile astea,aduti aminte si spune si tu la ceilalti ce fel ai fost tu cand erai admin si nu mai vorbi aiurea.Daca stii proverbul ala:nu te uita in curtea altuia,uitate in curtea ta,deci ca sa te fac sa intelegi,uitate la tine si dupa aceea uitate la ceilalti,ai ramas fara admin din cauza comportamentului pe care l-ai avut sau care il mai ai si acum.Te rog frumos sa iti ti parerile pentru tine pentru ca tu pe acest forum nu stii decat sa ataci si sunt atacuri vai de ele.

0 0

Back to top
mSx

[Account disabled]

(since 06-01-2015 09:02)

Votes: 286

Post Posted: 02-10-2013, 06:08:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ingeras, tu ma sti bine, sti ce pot, nu am venit sa ma cert, am venit mai mult ca sa imi cer scuze de la owneri si pamflet, nimic altceva.

0 0

Back to top
panacas

[WaR4.fReAkZ.rO]

(since 03-02-2019 01:17)

Votes: 185

Post Posted: 02-10-2013, 10:11:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu zic sa lasati certurile si rautatile deoparte sau cum a zis si Ingeras puteti sa va mutati pe messenger fiindca nu avem nevoie de asa ceva aici.
Toata lumea este bine venita pe server, mai putin cei care au folosit materiale ajutatoare in joc.
Bineinteles ca vom tine cont si de cei care au parasit serverul intr-un mod urat cum a fost cazul tau mSx, te pot anunta de pe acum ca nu mai poti avea nici un grad pe serverul asta si sper sa fii multumit cu nick-ul rezervat.

0 0

Back to top
jaki

[Creep]

(since 19-07-2017 22:20)

Votes: 13

Post Posted: 02-10-2013, 10:35:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Din punctul meu de vedere nu toti sunt bineveniti cum zicea zenn "inainte pe vremea noastra , adica a celor plecati de aici" sincer sa fiu eu personal nu am nici un respect fata de voi, ii inteleg pe aia care au, sau au avut probleme personale, dar pe cei care au plecat pe alte servere sa isi faca acolo ore pt slot ore pt admin si codati, cand aveea serveru(war4) probleme, nu va respect.
A fost decizia voastra sa plecati nu am nimic impotriva dar sa nu va mai vad aici cu sfaturile voastre inutile si cu insulte si cu comportament invatat pe alt server ca nu merge pe war4 ar trebui sa stiti si voi. Duceti-va pe serveru vostru actual si dati sfaturi acolo daca stiti cum se procedeaza faceti acolo asa cum trebuie NU E NEVOIE DE VOI.

Cata tam tam pe tema lui Jim, dar cele intamplate ne arata ca nu poti avea incredere in nimeni si poate(sper) aduce dupa el o verificare a adminilor prezenti pe server, tot am is ca nu imi bag mana in foc pt nimeni acum trebuie sa fac doar 1 singur lucru daca vad ceva suspect sa nu trec cu vederea va sfatuiesc asta si voua.

Cearta o faceti unde vreti dar nu in sectiunea asta daca nu intelegeti inseamna ca va luptati pentru sanctiuni.

Respect si rabdare cred ca am fost prea moale cu voi si ne-ati urcat in cap dar daca nu va convine mentalitatea serverului war4 sunteti liber sa plecat dar eu nu v-as da sansa sa reveniti, asta in care aveti activitate egala cu 0 pe war4 ca sa nu credeti ca ma eranjeza ca aveti admin pe alte servere.

0 0

Back to top
Adytzza

[i'm in vacation :)]

(since 25-08-2015 17:24)

Votes: 22

Post Posted: 02-10-2013, 13:26:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Din punctul meu de vedere,eu cred ca ce a spus Nemesis in ultimul citat e foarte corect,si problema este ca noi,adminii,am fost prea buni in tot acest timp de cand suntem aici,si am observat ca mereu suntem luati peste picior,ca nu ne facem treaba,ca suntem admini degeaba,ca nu facem nimic ca sa tinem serverul plin mereu etc. eu unul m-am cam saturat de copilasi din astia fara viata care vin aici sa isi verse frustrarile pe noi.de acum incolo,o sa aplic metoda dura,vad ca,cu vorba buna nu se asculta.

0 0

Back to top
TwisTer

[GOOGLE SEARCHER]

(since 28-05-2025 19:27)

Votes: 232

Post Posted: 02-10-2013, 15:21:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vad ca inca primim sfaturi de la niste copii de 15 ani,care inca cred ca nu stim ce sa facem si cum sa facem ,dupa cativa ani...
Iar daca aveti de gand sa va certati in acest topic,va dau un sfat de bun simt:NU O FACETI!
Ma vad nevoit sa repet pentru a 1000 oara acest topic este facut pentru discutii legate de server de accea o sa ii modific acum numele,poate asa o sa intelegi si voi.
Putem discuta aici constructiv si calm orice lucru legat de acest server,insa nu am de gand sa comentez la afirmatii aiurea si rog orice utilizator cu un bun simt dezvoltat sa procedeze la fel.

0 0

Back to top
Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 301, 302, 303 ... 357, 358, 359  Next    

The time now is 01-08-2025, 06:10:57
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password