User
Pass
2FA

Discutii server.
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 309, 310, 311 ... 357, 358, 359  Next    

Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro
Author Message644089
Lady_d

[b1tch]

Status: Offline
(since 12-02-2021 18:22)

Votes: 48

Post Posted: 26-12-2013, 14:25:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Your Angel wrote:
Se pare ca nu se mai tine cont de REGULAMENT si facem de capul nostru din motiv ca nu sunt decat 4v4 pe servar, intru pe servar joc ce joc si dintr-o data vad ca Adminul IMBALANCED schimba harta fara vot,ca sa nu mai zic ca intra din ani in paste pe servar, si crede ca d2x2 va umple servarul (nu zic ca nu ar umple servarul d2x2 dar mai sunt si alte harti mici care sa umple servarul),si sa va arat conversatia mea cu el si ce atitudine are :
Code:
(ADMINS) InGeRaSh_FaRa_ArIpI : imba vot nu se da?
(ADMINS) IMBALANCED :  nu
(ADMINS) InGeRaSh_FaRa_ArIpI : dc?
(ADMINS) IMBALANCED :  nu ma intereseaza ce vor ei, ci sa se umple serverul
(ADMINS) InGeRaSh_FaRa_ArIpI : fi atent ca o sa postez pe forum ceea ce ai facut
(ADMINS) InGeRaSh_FaRa_ArIpI : aveai harti mici care sa umple servarul
(ADMINS) IMBALANCED :  nu in stadiul ala cand eram 4v4
(ADMINS) IMBALANCED :  putine harti populeaza
(ADMINS) IMBALANCED :  deci lipsa de variante
(ADMINS) IMBALANCED :  ok, np
(ADMINS) IMBALANCED :  raspund de actiunile mele :)
(ADMINS) IMBALANCED :  da clar
(ADMINS) IMBALANCED :  niciuna nu umple ca asta
(ADMINS) IMBALANCED :  dar te invit pe forum :)
se pare ca nu il deranjeaza cu nimic faptul ca sunt mai mare in grad si totusi isi face de cap.Eu mi-am luat capace si pentru capacele care le-am luat voi fi cel mai dur de acum incolo cu toate ca am trecut cu vederea la multe lucruri.
PS:(pentru Lady) Am rugamintea sa mai citesti regulamentul din cand in cand in caz ca-l uiti pentru ca am observat ca folosesti comenzile care nu trebuie pe jucatori (ai folosit acum 2 zile sau 3 comanda *** pe un jucator care i-ai facut poze si nu ti-a predat pozele si era inca pe servar).Atentie mare la folosirea comenzilor.

si dc crezi k a luat *** ? ... pt nep SS ce ai vrea sa`i dau doar permanent ? nush ...dar cred ca exagerezi aici ... si mai devreme acum vreo 30 d min ... i`am facut poze unuia si mi le-a trimis cu wall ... era inca pe server si a primit *** ....

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Ryker

[NarsiL]

(since 25-04-2019 12:45)

Votes: 143

Post Posted: 26-12-2013, 14:29:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Se pare ca nu sunt singurul care a observat ca lady nu a citit regulamentul...sau nu stie sa il aplice.

https://www.youtube.com/watch?v=eO8AqtNBNaA
0 0

Back to top
Your Angel

[War4.freakz.ro]

(since 04-06-2018 12:19)

Votes: 41

Post Posted: 26-12-2013, 14:40:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Lady hai sa te ajut putin :
Code:
11Comanda *** se executa exclusiv asupra codatilor. In niciun caz nu o folositi cand cereti id-ul cuiva in vederea predarii screenshoturilor.
.
IMBALANCED,nu stau sa ma cert cu voi pe servar,eu doar te-am intrebat si atat,mi-a fost de ajuns raspunsul,si eu stiu ce harti umple servarul dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa dam vot,stiu ca si snow umple servarul dar lenea este cucoana mare si este mai bine sa bagam harta care o crede adminul respectiv care nu ii pasa si de ceilalti jucatori care sunt pe servar si care poate ei nu vroiau d2x2 sau d2_2x2 (tot una este).
Code:
Schimbarea hartii se face doar in cazul in care aceasta a fost supusa la vot prin comanda "amx_vote Votati harta1 harta2 harta3 harta4" si s-au scurs cel putin 25 de minute din harta curenta.
stii regulamentul dar se pare ca nu il respecti si gasesti motiv de scapare dar nu te gandesti si la aceei jucatori care sunt pe servar.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Lady_d

[b1tch]

(since 12-02-2021 18:22)

Post Posted: 26-12-2013, 14:44:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

SI daca are cod ce ai vrea sa ii dau ban permanent ? .. ok atunci o sa ii dau asa ... dar e acelasi lucru ca prinzi codat sau ca reiese din ss ca are coduri ... in fine ...
0 0

Back to top
Akkan

[IMBALANCED]

(since 09-05-2020 22:16)

Post Posted: 26-12-2013, 14:45:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Your Angel wrote:
Lady hai sa te ajut putin :
Code:
11Comanda *** se executa exclusiv asupra codatilor. In niciun caz nu o folositi cand cereti id-ul cuiva in vederea predarii screenshoturilor.
.
IMBALANCED,nu stau sa ma cert cu voi pe servar,eu doar te-am intrebat si atat,mi-a fost de ajuns raspunsul,si eu stiu ce harti umple servarul dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa dam vot,stiu ca si snow umple servarul dar lenea este cucoana mare si este mai bine sa bagam harta care o crede adminul respectiv care nu ii pasa si de ceilalti jucatori care sunt pe servar si care poate ei nu vroiau d2x2 sau d2_2x2 (tot una este).
Code:
Schimbarea hartii se face doar in cazul in care aceasta a fost supusa la vot prin comanda "amx_vote Votati harta1 harta2 harta3 harta4" si s-au scurs cel putin 25 de minute din harta curenta.
stii regulamentul dar se pare ca nu il respecti si gasesti motiv de scapare dar nu te gandesti si la aceei jucatori care sunt pe servar.

Daca un jucator nu vrea harta care este pe server iese. Eu nu am vazut sa fi iesit cineva, ba din contra, au mai intrat inca pe atat. Nu mi-e lene sa dau vot, in ultimele zile am jucat destul de activ si majoritatea voturilor le-am dat eu. Dar stiu foarte bine ce umple un server si ce nu.

snow este o harta limitata. Baza/baza si putin spatiu intre. In schimb, pe d2_2x2 ai tot felul de spatii deschise, stramte, cutii, usi etc. Ai spatiu de desfasurare. Asta cauta jucatorii. Dar daca nu ai invatat asta pana acum inseamna ca degeaba ai admin. Chiar si mai sus de champion...

0 0

Back to top
Your Angel

[War4.freakz.ro]

Post Posted: 26-12-2013, 15:00:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

IMBALANCED se pare ca o ti mortis pe o tema la care eu am postat pentru o alta tema si aceea fiind INCALCAREA REGULAMENTULUI la care tu ai recunoscut si de atunci tot incerci cu alte explicatii care sunt putin valabile pentru ca eu stiu un singur lucru si acela fiind REGULAMENTUL ESTE REGULAMENT SI TREBUIE RESPECTAT,in legatura cu adminul meu te rog frumos sa scoti din ecuatie acest subiect pentru ca nu vreau sa iti spun cuvine care dor (dar in cazul tau cred ca nu te doare) asa ca ramai la discutia pe care am postato eu nu trecem de la o discutie la alta,chiar daca vei mai posta ceva in legatura de adminul meu nu te voi lua in seama.

Lady se pare ca tot nu ai inteles si hai sa iti explic mai detaliat: acum 2 sau 3 zile ai facut poze la un jucator care nu ti-a dat id si dupa ce ti-a zis el ca nu i-ai facut nici o poza i-ai dat ***,martor imi este wilde care si el a vazut ca ai executat o comanda gresita si ti-a si atras atentia pe amx_chat. Comanda *** se executa doar pe CODATI iar tu nu aveai de unde sa stii daca ala avea wall pentru ca nu ti-a dat pozele nici macar id nu ti-a dat si tu ai considerat ca avea cod si ai dat *** fara dovada.

0 0

Back to top
Akkan

[IMBALANCED]

(since 09-05-2020 22:16)

Post Posted: 26-12-2013, 15:10:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Your Angel wrote:
IMBALANCED se pare ca o ti mortis pe o tema la care eu am postat pentru o alta tema si aceea fiind INCALCAREA REGULAMENTULUI la care tu ai recunoscut si de atunci tot incerci cu alte explicatii care sunt putin valabile pentru ca eu stiu un singur lucru si acela fiind REGULAMENTUL ESTE REGULAMENT SI TREBUIE RESPECTAT,in legatura cu adminul meu te rog frumos sa scoti din ecuatie acest subiect pentru ca nu vreau sa iti spun cuvine care dor (dar in cazul tau cred ca nu te doare) asa ca ramai la discutia pe care am postato eu nu trecem de la o discutie la alta,chiar daca vei mai posta ceva in legatura de adminul meu nu te voi lua in seama.

Lady se pare ca tot nu ai inteles si hai sa iti explic mai detaliat: acum 2 sau 3 zile ai facut poze la un jucator care nu ti-a dat id si dupa ce ti-a zis el ca nu i-ai facut nici o poza i-ai dat ***,martor imi este wilde care si el a vazut ca ai executat o comanda gresita si ti-a si atras atentia pe amx_chat. Comanda *** se executa doar pe CODATI iar tu nu aveai de unde sa stii daca ala avea wall pentru ca nu ti-a dat pozele nici macar id nu ti-a dat si tu ai considerat ca avea cod si ai dat *** fara dovada.

Your angel, eu nu sunt mai presus de regulament. Asta in caz ca ti-a trecut prin cap. Dar nu exista admin care sa nu fi incalcat regulamentul cel putin o singura data. Chiar si ownerii incalca regulamentul. Si sloturile sau blood incalca regulamentul. Mai mult sau mai putin.

Dar trebuie sa privesti din perspectiva. Da, am incalcat regulamentul, dar pentru ce scop? Scopul a fost popularea serverului, deci nu a fost un scop personal (de ex: slay pt ca m-a incurcat pe harta). Incalcarea regulamentului este rau pentru server, in general, dar acum a facut un bine. Paradoxal, nu?

Eu nu am nicio intentie sa incalc regulamentul, dar am intentia de a aplica regulile nescrise atunci cand chiar este nevoie de ele. Daca voi fi sanctionat pentru asta, shit happens, tot pentru server am facut-o. Am fost si eu intr-o perioada extrem de strict cu regulamentul, il aplicam ca la carte. Dar am realizat ca ce e strict nu este bun, jucatorii nu ma placeau, adminii la fel pentru ca ii "certam" cand ei mai aplicau reguli nescrise, si am decis sa aplic regulamentul din alta perspectiva. Si acum se observa rezultatele, server plin, sunt cat de cat placut celorlalti etc.

Jucatorii vor libertate in conditii decente, nu conditii decente in inchisoare. Asta referitor la regulament si strictetea cu care este aplicat. -

0 0

Back to top
Your Angel

[War4.freakz.ro]

Post Posted: 26-12-2013, 15:20:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu inteleg ce vrei sa zici si pe o parte iti dau dreptate dar totusi un vot nu te durea mana sa-l dai,asta incerc sa iti zic.Si cand ai schimbat in d2x2 sau d2_2x2 de am fost eu spec ca sa intru pe forum sa postez si am revenit pe servar nu erau decat 6v7 si acum la ora 15:25 harta de_inferno schimbata de mine suntem 13v12.

0 0

Back to top
AdoRe

[Creep]

(since 23-04-2014 18:19)

Votes: 29

Post Posted: 26-12-2013, 15:31:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Drama, drama .... bullshit .

Eu si Rock dupa ce l-am prins pe aragorn cu wall: https://youtube.com/watch?v=_PNndXW_L0s:

People who share their food with me have a special place in my heart.

0 0

Back to top
neromax1986

[[cont blocat]]

(since 29-06-2014 05:44)

Votes: 11

Post Posted: 26-12-2013, 16:37:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

in 12 ani de scoala nu am scris cat Imbalanced in 2 posturi
0 0

Back to top
XenDo

[~Ho,Ho..H...HoEZ~ ]

(since 26-11-2017 13:11)

Votes: 19

Post Posted: 26-12-2013, 17:16:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

AdoRe wrote:

Eu si Rock dupa ce l-am prins pe aragorn cu wall: https://youtube.com/watch?v=_PNndXW_L0s:

asta cand a fost? -)

[img]http://hlxce.ro/cosfreakz/sig.php?player_id=734&background=random[/img]
0 0

Back to top
AdoRe

[Creep]

Post Posted: 26-12-2013, 17:27:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Va fi -

0 0

Back to top
Ryker

[NarsiL]

(since 25-04-2019 12:45)

Votes: 143

Post Posted: 26-12-2013, 17:48:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

AdoRe wrote:

Frumos, dar cum nu o sa ma prindeti niciodata cu cod, nu o sa dansati :punk:
Puteti sa dansati asa daca va dau lama...o sa fie mai simplu -

https://www.youtube.com/watch?v=eO8AqtNBNaA
0 0

Back to top
neromax1986

[[cont blocat]]

(since 29-06-2014 05:44)

Votes: 11

Post Posted: 26-12-2013, 19:55:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/W6DmHGYy_xk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Adore intr-un moment de talent fantastic !!!!

0 0

Back to top
AdoRe

[Creep]

Post Posted: 26-12-2013, 19:58:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

neromax1986 wrote:
<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/W6DmHGYy_xk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Adore intr-un moment de talent fantastic !!!!

Rock intr-un moment cand ia bataie de la forum
@Push: de cand am iesit de pe server cand a inceput downloadarea TF2, inca se mai instaleaza - e la 90% =]]]]]]

0 0

Back to top
Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 309, 310, 311 ... 357, 358, 359  Next    

The time now is 03-08-2025, 16:51:55
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password