User
Pass
2FA

Discutii server.
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 55, 56, 57 ... 357, 358, 359  Next    

Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro
Author Message599436
miha_head_shot

[PGL-eLeMeNtS]

Status: Offline
(since 14-12-2014 17:32)

Votes: 14

Post Posted: 19-02-2011, 17:10:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Adytzza wrote:
dmc24 wrote:
fã interj. – Formulã genericã de adresare pentru femei; fato, femeie. – Var. fa, fãi. Origine incertã. Dupã Pușcariu 588, Tiktin, REW 3273, DAR și Scriban, ar fi abreviere de la fatã, prin analogie cu mã. Pare mai probabilã der. de la fie, dialectal fiiã, cf. forma înv. fã-sa „fie-sa” citatã de Scriban. Iordan, BF, VII, 254, propune drept etimon foemina, care pare mai puțin probabilã. Cuvînt cunoscut în Munt., Mold. și Bucov. (ALR, I, 199); în Mold. mai ales fa. Curent la țarã, se considerã vulgarism în limba literarã.

am impresia ca unul dintre noi 2 nu citeste prea atent, recunosc ca am fost bun la matematica doar iar la romana ciupeam si eu un 5, dar sunt o persoana foarte norocoasa, vezi ca citatul ala nu este de la mine, un nene a scris citatul asta in dex, l-a pus si el pe acolo, cred ca a gresit,nu te-a cunoscut pe tine.
sfatul meu este sa va mutati voi 2 cu discutiile astea despre etimologia cuvintelor la voi acasa, pentru ca daca va mai prind ca faceti galagie pe server si va jigniti cautati alt loc de joaca, eu unul ma simt net inferior voua si nu stiu multa carte, dar am mai multe comenzi!
btw: Sunt crescut la tara deci poti spune ca am crescut in codru, dar nu imi place bat campii, ori va potoliti ori cautam alti oameni mai politicosi pentru a face parte din staf.

DMC te uiti si peste postul meu postat mai sus,te rog frumos??daca ai placerea bineinteles -

Postul meu postat mai sus!!! :o...adytza calculeaza-ti cuvintele -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
dmc24

[offline]

(since 26-12-2014 17:04)

Votes: 17

Post Posted: 19-02-2011, 17:12:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu stiu ady ce sa iti raspund trebuie sa vorbesc cu toti ownerii, sa stabilim asta din partea mea daca te comporti ca un admin nu am nimic personal cu tine, problema este cu totul alta, daca colegii mei impreuna cu mine vom considera ca meriti increderea noastra din nou.

0 0

Back to top
CoCaCoLa

[Legalize <Marijuana>]

(since 12-04-2012 08:39)

Votes: 8

Post Posted: 19-02-2011, 17:14:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ellada acum creca 5-10 ani nu prea vedeati fete zicandusi una alteia fa ce faci fa unde mergem fa?..
Si baieti sa le zica fa...da na noi romanii am inceput sa ne "tiganim din ce in ce mai mult" de la manele....la apelative deale rromilor ei le zic nevestelor "fa=she" si de acolo in decursu anilor au inceput si romanii nostri sa foloseasca acest apelativ ..

Pe langa multe altele cand ii auzi la telefon sau pe strada "sokares praleo" etc...deci probabil de aia nu ti se mai pare iesit din comun ca il auzi folosindul cel putin 80% din pers din Romania in mom de fata....dar daca ar incepe la noi ca la rromi sa fie anumite injuraturi in functie de context luate ca un alint ...fa date in .... mea ....multora sa le fie tot una gata am avea voie si pe server?...ca zilnic auzi pe unu pe starde sau in autobuze ba ce m..a faci ba sa o.. pe m..a...si eu pe m..a,etc...practic parca se alinta intre ei .
Regulile alea cu limbaju sunt facute sa nu ne tiganim pe server ca si asa romanii se tiganesc in viata reala zilnic....au zis oameni sa nu vada cum se tiganesc si pe server:)....

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
wTf.?

[Account disabled]

(since 19-05-2011 11:53)

Votes: 48

Post Posted: 19-02-2011, 17:24:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ellada wrote:
Quote:
Ce legatura are asta cu comportamentul tau ? Raised eyebrow Asta tine de caracter, aici nu-i vorba de ce s-a intamplat. Cum ai facut acum poti sa faci din nou,

Si tu nu poti face din nou ceea ce ai facut cand ti-ai pierdut adminul?

Apropo: Zero = Polly
Polly! Nu o stiti pe Polly?
Eee, e "tipa" din desenele care rulau acum vreo 5-6 ani pe fox kids.
O fata plapanda, urata si mica de statura, care incerca cu toata "puterea" ei sa se integreze intr-un grup. Din pacate era cam batuta in cap si nu putea, avea un comportament neetic care o punea la colt cu fiecare gest. Incerca sa iasa in evidenta in fata profesoarei prin pararei colegilor, insa ea saracuta nu stia ca prin asta isi pune toti colegii si prietenii colegilor in cap.

P.S: Un sfat gratis pentru tine Polly: Sa ajungi mare nu inseamna sa te guduri pe langa sef si sa-ti parasti colegii. Poti ajunge mare doar cu ajutorul colegilor si a prietenilor....[pentru mai mult platesti - si eu la randul meu am platit pentru asta si nu pe un server, ci in viata reala].

Cere-i tu un foc la unu pe strada zicandu-i: "Fa da un foc" sau zi la una "Fa da numaru' tau", iti uresc succes, poate reusesti cu o proasta.

Polly - A fost buna, dar nu prea. Nu m-am ofticat, te inteleg de ce ai spus asta.. (vezi mai jos) Si nu, nu o sa te tratez altfel pe server, pentru ca n-ai dreptate si nici nu ma intereseaza sa demonstrez cuiva contrariu. Deci poti sa-ti iei gandu de la faptu ca o sa am ceva in special cu tine pe server de acum inainte, si filme d'astea..

Ma asteptam sa si gandesti, nu numa sa fi destept.

0 0

Back to top
ellada

[Mentally Stable]

(since 07-07-2018 20:29)

Votes: 13

Post Posted: 19-02-2011, 17:38:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
Curent la țarã, se considerã vulgarism în limba literarã.

^
Quote:
Fã este considerat jignitor doar de domnitele din mediul urban care stau la cafea cu degetul ridicat, insa care n-au ridicat in viata lor o carte s-o citeasca.

Vrei sa-ti traduc? Curent la tara = frecvent in mediul rural, nu este considerat o jignire.

Si mie mi se pare jignitor ca din partea unui owner sa avem parte de greseli gramaticale de genul "face-ti, fi-e, dmc : zice-ti alte harti; DEAD* dmc : schimbam pe alta .. si da-m iar votu, fi-ti mai atenti cand dati", asta iti garantez ca este o lipsa de respect mai mare...

Quote:
Pe langa multe altele cand ii auzi la telefon sau pe strada "sokares praleo"

Imi pare rau CocaCola insa in mediul meu nu aud aceste cuvinte.

rromi? Eu am invatat tiganiada, deci nu stiu ce-i ala rrom.

Quote:
Ellada acum creca 5-10 ani nu prea vedeati fete zicandusi

Gogule, cand ajungi la liceu si o sa studiezi Ion, Morometii, Descult, Rascoala..etc sa vii sa-mi zici in ce an au fost publicate.

Quote:

Cere-i tu un foc la unu pe strada zicandu-i: "Fa da un foc" sau zi la una "Fa da numaru' tau", iti uresc succes, poate reusesti cu o proasta.

Taci ca esti paralel cu viata asta, despre asta vorbeam noi aici? Esti pe alta planeta si tu si CocaCola.
Oaauu.. tu agati "femei" strada? Eu unu n-am facut pana acum asa ceva, nici nu m-am gandit sa fac, sa nu zic ca am si trecut de varsta la care puteam sa gandesc asa.

Last edited by ellada on 19-02-2011, 17:43:09; edited 1 time in total
0 0

Back to top
wTf.?

[Account disabled]

(since 19-05-2011 11:53)

Post Posted: 19-02-2011, 17:41:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cinteste-ti toate post-urile si incearca sa-ti dai seama unde ai gresit, daca ai gandit ok..
Iti incerci norocu'.. asculta aci' la polly

0 0

Back to top
Akkan

[IMBALANCED]

(since 09-05-2020 22:16)

Post Posted: 19-02-2011, 17:51:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cum am spus si despre "noob". Nu este o jignire dar majoritatea o iau ca pe o jignire. Asa si cu "fa". Nu mai faceti din tantar armasar, ai gresit ellada tocmai pentru ca nu poti sa-i spui uneia pe strada "fa cat e ceasul" CHIAR daca nu este o jignire. Subiect incheiat.
P.S.: ati gresit amandoi dar de celalalt nu-mi aduc aminte cine e. -

IMBALANCED
0 0

Back to top
Chrys
[Banned user]

Banned

(since 29-04-2016 18:00)

Votes: 191

Post Posted: 19-02-2011, 17:52:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

CoCaCoLa wrote:
Ellada acum creca 5-10 ani nu prea vedeati fete zicandusi una alteia fa ce faci fa unde mergem fa?..
Si baieti sa le zica fa...da na noi romanii am inceput sa ne "tiganim din ce in ce mai mult" de la manele....la apelative deale rromilor ei le zic nevestelor "fa=she" si de acolo in decursu anilor au inceput si romanii nostri sa foloseasca acest apelativ ..

Pe langa multe altele cand ii auzi la telefon sau pe strada "sokares praleo" etc...deci probabil de aia nu ti se mai pare iesit din comun ca il auzi folosindul cel putin 80% din pers din Romania in mom de fata....dar daca ar incepe la noi ca la rromi sa fie anumite injuraturi in functie de context luate ca un alint ...fa date in .... mea ....multora sa le fie tot una gata am avea voie si pe server?...ca zilnic auzi pe unu pe starde sau in autobuze ba ce m..a faci ba sa o.. pe m..a...si eu pe m..a,etc...practic parca se alinta intre ei .
Regulile alea cu limbaju sunt facute sa nu ne tiganim pe server ca si asa romanii se tiganesc in viata reala zilnic....au zis oameni sa nu vada cum se tiganesc si pe server:)....

Cola tu sti aceste cuvinte caci cartierul tau se trage din tiganiada, adica pe langa "fatza lunci" si stai calm ca eu stiu ce e ala tigan ,pentru ca sunt si stiu limba dar crede-ma sunt mai civilizat ca tine si ca ellada de 2000000 de ori si nu mi-am permis sa ii spun lu nevastamea fa. Prefer sa-i zic femeie decat fa. Dar na cu aceste comentarii aduse la adresa edniei devi rasist.

Playlist javRIX

0 0

Back to top
ellada

[Mentally Stable]

Post Posted: 19-02-2011, 17:58:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Civilizat este cel care stie sa scrie corect. Tu stii sa scrii?

Last edited by ellada on 19-02-2011, 18:01:30; edited 1 time in total
0 0

Back to top
dmc24

[offline]

Post Posted: 19-02-2011, 17:58:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ai dreptate ellada mii de scuze, mai citeste o data, defapt mai citeste inca o data, inca o data, gaseste cuvantul "fa" gaseste explicatia in care se afla cuvantul "vulgar", acum mai citeste inca o data toata fraza ia vezi reusesti? ai citit carti mari in limba romana am observat, ia vezi poti sa recitesti o fraza in aceasi limba si sa o intelegi. nu ma intereseaza parerea ta despre mine, nu sunt aici sa fiu prieten cu tine eu sunt in postura in care iti pot judeca iesirile dupa serverul pe care sunt owner, tu esti in postura in care accepti sau pleci.

0 0

Back to top
Chrys
[Banned user]

Banned

Post Posted: 19-02-2011, 17:59:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da ba stiu, dar na tastatura asta imi da batai de cap, dar na acum scriu si eu cum pot adica cat pot sa intelegi -

Playlist javRIX

0 0

Back to top
Adytzza

[i'm in vacation :)]

(since 25-08-2015 17:24)

Votes: 22

Post Posted: 19-02-2011, 18:05:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Va rog eu frumos sa incetati cu discutia asta inutila,se ajunge la niste discutii complet anormale si apoi ajungeti sa va jigniti pe aici si nu este bine deloc,si de altfel fiecare intelege ce vrea si cum vrea.

SUNTEM COLEGI SI TREBUIE SA NE AJUTAM,CAND O SA INTELEGETI ASTA
???? OMG -

0 0

Back to top
ellada

[Mentally Stable]

Post Posted: 19-02-2011, 18:09:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

dmc@ daca imi spuneam parerea despre tine luam ban. Daca tu nu intelegi sensul si contextul in care un cuvant este spus denota cultura, sa nu spun inteligenta de care dai dovada.
Acum 1/2 luni ai venit cu marea regula, sa nu se scrie "du-te" pe chat, ca se poate interpreta du-te dracu. Sa fim seriosi.

LE: DMC tu intelegi rolul interjectiei fa, insa doar pe jumatate.
Una este sa zici cuiva "Fã proasto", la modul serios. Da cand zici cuiva in spirit de gluma, evident, fa.. !?

Quote:
Prefer sa-i zic femeie decat fa. Dar na cu aceste comentarii aduse la adresa edniei devi rasist.

Generalizati!
Tu ai vazut in ce context a fost scrisa interjectia aceea? Vrei sa cer unui owner log-urile sa vezi ca si tu ai folosit?

De la "fa" imi zici ca sunt rasist? Ca nu inteleg..

Uite cum se baga omul in seama doar sa fie si el prezent in discutie -> Da ba stiu. Ia vezi 2 posturi mai sus ce ai scris de aceste interjectii.

0 0

Back to top
Chrys
[Banned user]

Banned

Post Posted: 19-02-2011, 18:15:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ellada wrote:
dmc@ daca imi spuneam parerea despre tine luam ban. Daca tu nu intelegi sensul si contextul in care un cuvant este spus denota cultura, sa nu spun inteligenta de care dai dovada.
Acum 1/2 luni ai venit cu marea regula, sa nu se scrie "du-te" pe chat, ca se poate interpreta du-te dracu. Sa fim seriosi.

Quote:
Prefer sa-i zic femeie decat fa. Dar na cu aceste comentarii aduse la adresa edniei devi rasist.

Generalizati!
Tu ai vazut in ce context a fost scrisa interjectia aceea? Vrei sa cer unui owner log-urile sa vezi ca si tu ai folosit?

De la "fa" imi zici ca sunt rasist? Ca nu inteleg..

Uite cum se baga omul in seama doar sa fie si el prezent in discutie -> Da ba stiu. Ia vezi 2 posturi mai sus ce ai scris de aceste interjectii.

Nu ma refeream la tine cand am zis rasist , doar la CocaCola.

Si nu eu unu nu cred ca daca vorbesti cu un amic cu "ba,fa,ma" este neaparat jignitor.

Si ma refeream la modul de folosire a interjectiei "fa" pe care tiganii o folosesc deseori. Dar sa nu uitam ca romanii o folosesc mai des ca ei. Pe strada ii auzi mereu zicand "faa vino aici" "lasa-ma fa" "dute fa" "pleaca fa" deci. Eu unu nu o consider jignitor cand se foloseste ca semn de prietenie intre 2 persoane dar nici femeilor nu le place sa li se spuna "fa" si poate dmc e ... si nu ii place. Si na acum trebuie sa faceti ca el deoarece este owner pe acest server si trebuie sa iasa exact ca el, deoarece el da banii alaturi de ceilalti owneri pentru a avea unde sa va jucatii voi.

Playlist javRIX

0 0

Back to top
dmc24

[offline]

Post Posted: 19-02-2011, 18:19:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

prietene scriau "dute-n ....." si puneau 3 puncte, daca tu nu poti pricepe unde se trimiteau unul pe altul imi schimb parerea, si nu le-am interzis le-am zis sa fie atenti sa nu mai faca adminii asta, tu in schimb stii prea bine cum ai vorbit aseara nu stiu de ce faci atata tam tam.
Problema cu pazuzu nu a fost doar cuvantul fa, uita-te foarte atent la ce s-a scris inainte sa ii iei apararea orbeste, asta este comportamentul lui in permanenta, i-am atras atentia sa inceteze cu nervii astia si cu acest comportament, cand iti pui nume do not fu**ng distrurb ca admin ti se pare corect? ti se pare corect ca un admin sa emane atata superioritate? eu nu imi permit sa vorbesc cu jucatorii asa, eu nu imi permit multe lucururi cu toata incultura mea am fost politicos cu toata lumea (cat mi-a permis mie intelectul) dar tu o persoana asa de sarmanta si elevata sa vii sa arati culoarea negru si sa spui ca este verde, iarta-mi lipsa de cultura dar ti-ai tocit ochii degeaba.
ultimul post deja deviem mult prea mult!

Last edited by dmc24 on 19-02-2011, 18:31:56; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 55, 56, 57 ... 357, 358, 359  Next    

The time now is 25-02-2025, 00:16:21
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x