User
Pass
2FA

Discutii
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 69, 70, 71 ... 666, 667, 668  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Show only staff posts
Author Message1218084
nero

[hectic]

Status: Offline
(since 08-12-2022 15:26)

Votes: 71

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 14-05-2012, 22:59:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Allybetrayer wrote:
Well daca te uiti la chars de pe contul lui ii apar care sunt acele chare
http://forum.wow-freakz.com/member-17250-pompilica.html#wow_characters
, "difera cu o litara", erau playeri gen RADICAL, RADICALSTF, RADIICALWTF, ba chiar si NERO:)) asta nu indica ca sunt charele mele respectiv ale tale, de asta am zis "sa se discute" nu cu mine sau cu un officer, ci cu inculpatul.
Cat despre incidentul cu Krilah, big freaking deal "omfg e nab ca nu trece pe langa perete", srsly ala cred ca e ultimul motiv din care ar putea sa iasa o cearta, si nu asta e deranjant am zis ce e urat "Andrew nu iti convine te dau si pe tine afara" Vive le Hitler.
Also sunt curios daca luai tu mobul si krila era pe tank si nu venea sa dea taunt daca la fel era situatia:)).

uite sunt de treaba hai sati explic sa nu mai comentezi pe nestiute

-oh wow nu mai poate omu sa aibe 1000 de alte conturi =) nu am fost exagerat sunt cu pompi 1000 dar tot o data sunt dragut si am avut ca motive asa:era pe -400 dikeipies ,stateam la dummy pe dk si ma trezesc ca da in mine un hunter pe nume Pompiblabla uatevar , da o data da de 2 ori purced in a da kick stiind ca reactia va fii priceless a2 zii

-si mai ales iara ai comentat din auzite fara sa stii ce sa intamplat la faza cu tanku: Krila a vrut sa caute motiv de raca pt Veyl care era pe offchar/offtank , a luat mobu' din fata de la Atra ( nu ma intereseaza sub ce pretext ,la ala de la event dam skip tot timpu deci wtf acu uitat toti ?) eram mahmur semi trezit dupa o noapte oarecum tulbure si citesc nemaipomenita replica "tankule da ba taunt"(sper ca asa a fost) acum tu poti sa crezi ce vrei ori am luato personal ori miam dat seama ca a fost directionata catre veyl indiferent ce rank ar avea omu in ghilda daca ai ceva cu el ii spui nu faci faze de genu( dumnezeu stie cata raca e intre unii din ghilda si eu leam auzit/vazut pe toate, la cate discutii au fost pe tema unor faze am incercat sai impac pe toti pt ca deh jucam impreuna de ceva timp si na), motiv pt care lam amenintat cal dau afara pe Krila daca mai repeta faza( oh am uitat... nu am voie sa amenint oamenii mai vechi din ghilda, trebuie sai iau cu frumosu si sa dau explicatii poate chiar sa nu am voie sa ma enervez aha ).Krila ce face , se simte ranit ca lam amenintat si isi da demote pe offchare , eu ii zic ca nu are rost sa faca emogesturi de genu el zice ca una 2 il tratez ca un rahat( pe bune mha ? chiar asa de fiecare data cand te prind la raid sau in alte locuri te tratez ca un rahat ? tin minte ca mam logat vinerea trecuta si eram langa Alche trainer cand miai tras o faza de genu Javra dute in Stormwind si nici macar un salut nu miai scuipat, dar nah tot eu tratez ca un rahat omu - ) revenind ^_^, daca omu a considerat cal tratez ca un rahat iam zis ca poate pleca daca nu se simte bine in ghilda and so he did.
Cea urmat toata ziua a fost o serie de neplaceri : fiecare a comentat parerea lui m-au batut la cap si au considerat ce au vrut ei, a trebuit sa stau sa dau explicatii si sa incerc sa fac lumea sa inteleaga ca desii e libertate unele chestii in anumite circumstante nu le inghit, da nah sunt jigodie.
Cu Andrei nu e prima oara cand lui nu ii comvin deciziile mele si poate ori a facuto constient ori incostient si la faza cu Zamo&Co. si la faza asta poate e un tic verbal dar tot tine cu tot dinadinsu sami aduca aminte ca eu dau afara shamanii resto si elemental care incidentally sunt oameni cu care el se intelege bine nu iam zis nimic pana acum dar cand a ziso atunci la raid inca o data nam mai rezistat si iam replicato si eu lui( poate a sunat a Heil Hitler dar ce stii tu nu catre tine sunt aruncate toate fazele astea ca nu tu esti implicat, god knows poate tu rezisti mai mult la replici de luat la misto sau scos ochii)

Ultima oara cand tu teai certat pt un Taunt a iesit Seng,Qiu and Company dupa ce tu ai injurato nu Eu asa ca plox tiam oferit GM-u si tie si lu Andrei , amandoi ati zis NU(deci nu va place o responsabilitate in plus) fie ca tineti in voi fie ca veniti cu faze de genu "ma scarbesc unele chestii" din moment ce tu nu ai fost acolo sau ai fost acolo si NU AI ACTIONAT de ce te mai plangi ? Nu vam auzit pe nici unu vreodata sa incercati impacati situatia sau sa incercam sa vedem unde sa gresit ce sa gresit , nu ba veniti la final ca vitejii cu acuzatii va puneti palma in cur si lasati asa situatia sa se stinga.

Toti stiti sa plangeti dar nici unu nu vrea sa repare nimic stiti doar sa atacati PANA VINERI DECIDETI CINE VREA GM SAU DAU DISBAND.

" you are "

Last edited by nero on 14-05-2012, 23:08:26; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Radical

[Madness forever]

(since 08-01-2025 13:12)

Votes: 461

Post Posted: 14-05-2012, 23:08:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Last edited by Radical on 15-05-2012, 14:55:02; edited 2 times in total
0 0

Back to top
track

[[Mitica]]

(since 22-01-2019 10:49)

Votes: 11

Post Posted: 15-05-2012, 02:45:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am avut marea placere de a juca scurt timp alaturi de voi va multumesc pt acest lucru si pe langa toate cele (caterinca , seriozitate , disciplina etc ) am invatat cateva lucruri de la voi si tin sa va multumesc si pt asta mi-a fost gre sa iau decizia de a pleca cand am vrut sa vin pe genesis mi-am luat reject de la 2 guilda voi cu interviu aferent am fost acceptat si pt asta va apreciez si va multumesc , ma intrebat nero odata "ba tu regreti ca ai venit la noi?" raspunsul meu a fost este si va fi intodeauna pozitiv (nu in sensul rau) deci bafta in continoare si va multumesc inca odata pt toate si tot si sper sa nu credeti ca am iesit dupa ce m-am facut bis venind vorba eu am raspuns dreptzi de fiecare data cand a fost nevoie de mine , bafta in continoare si multumesc a 3 a oara sau a 4 a; scz de dramatism dar chiar au fost cateva saptamani foarte tari si cateva experiente din care am invatat .

0 0

Back to top
zamo

[Mentally Stable]

(since 31-03-2014 16:02)

Votes: 5

Post Posted: 15-05-2012, 03:03:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

track wrote:
Am avut marea placere de a juca scurt timp alaturi de voi va multumesc pt acest lucru si pe langa toate cele (caterinca , seriozitate , disciplina etc ) am invatat cateva lucruri de la voi si tin sa va multumesc si pt asta mi-a fost gre sa iau decizia de a pleca cand am vrut sa vin pe genesis mi-am luat reject de la 2 guilda voi cu interviu aferent am fost acceptat si pt asta va apreciez si va multumesc , ma intrebat nero odata "ba tu regreti ca ai venit la noi?" raspunsul meu a fost este si va fi intodeauna pozitiv (nu in sensul rau) deci bafta in continoare si va multumesc inca odata pt toate si tot si sper sa nu credeti ca am iesit dupa ce m-am facut bis venind vorba eu am raspuns dreptzi de fiecare data cand a fost nevoie de mine , bafta in continoare si multumesc a 3 a oara sau a 4 a; scz de dramatism dar chiar au fost cateva saptamani foarte tari si cateva experiente din care am invatat .

track wrote:
Cum te numesti? -
Ce varsta ai? 23
Munca: DA/NU (Daca DA intre ce ore?) Facultate luni liber vineri liber (marti miercuri joi pana la 6) ; Sesiune ma duc doar la examene deci pot sa vin la raiduri .
Ora de culcare fixa: DA/NU (Daca DA - Ce ora?) NU
Detin cont (sau joc pe contul altcuiva) pe alt server/realm diferit de Freakz-Genesis (nu dati numele serverului decat daca e blizz): NU

Nume In-Game: Trackk
Rasa/Clasa: Hunter/Worgen
Mainspec ItemLevel : MM 370
Mainspec Armor Specialization (Da/NU x iteme lipsa): Da
Offspec ItemLevel: -
Meserii full sau peste 500: Tailoring Alchemy
Link-Armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Trackk
Minim fps : 60-100
Valiona & Theralion facut (daca da, pe ce dificultate): Tot
Maloriak facut (daca da, pe ce dificultate): Tot
ODS facut (daca da, pe ce dificultate): Tot
/played @85 (5d or more): 50 days +-1
Ultima(Actuala) guilda in care ai fost(esti) si de ce nu mai esti in ea (planuiesti sa o parasesti): Madness ; Vreau sa fiu discret sa nu vb de ce plec
De ce doriti sa intrati in Deathwish?: In cazul in care voi fi acceptat si voi sustine un interviu de acceptare o voi spune.

Dispui de Microfon+TS3? Da

gg track esti baiat de baiat;)

0 0

Back to top
pompilica

[Mentally Stable]

(since 06-03-2016 15:59)

Post Posted: 15-05-2012, 07:42:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cazul meu s-a rezolvat, a fost o mica nentelegere, nu am vrut sa cauzez atata tam tam, in legatura cu ce e intre voi nu pot sa ma bag pt ca nu e frumos, in schimp pot sa spun ca toti facem greseli, toti avem zile bune sau mai putin bune (praf), toti luam dezicii unele bune altele rele, ar fi prea ciudat ca totul sa fi perfect, stati de vorba si rezolvati problema ca e pacat, sunteti oameni mari ce naiba, ciudat cum un amarat de joc poate avea asemenea efecte, noroc.
0 0

Back to top
gaby93

[Ehh,what's up doc..?]

(since 13-04-2013 07:54)

Votes: 3

Post Posted: 15-05-2012, 14:29:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

http://giza3d.3ds.com/en-experience.html?L=en
am piramide

0 0

Back to top
Crysis1303

[Madness]

(since 03-01-2018 17:49)

Votes: 6

Post Posted: 15-05-2012, 15:38:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nerolol wrote:
... Javra dute in Stormwind si nici macar un salut nu miai scuipat...

Cum poti sa zici asa ceva?Nu te-am salutat,in fiecare dimineata cand intram si erai on te salutam.Dar daca tu chiar crezi k eu ti-am zis javra esti chiar Dosent Matter am zis Dute-n in Sw in gluma.Nu stiu ce vrei sa faci acum sa imi arati ca ai dreptate,nu stiu de ce te manifesti in halul asta.
Daca vrei sa iti dau dreptate pe un subiect,ca nu vreau sa continui cearta asta,deci eu am fost bulangiu,m-am suparat repede si chiar meritam sa fiu dat afara pentru cererea de taunt care am facut-o la veyl(chiar daca nu stiam ca e el si nu am nimic cu omul Raised eyebrow )
Acum sper ca esti fericit si nu mai continui sa te comporti ca un copil (nu vreau sa te jignesc,dar asta faci).Daca nu vrea nimeni GM ramai tu si asta e.

0 0

Back to top
Andrew92

[Just...Epic]

(since 08-02-2016 09:40)

Votes: 21

Post Posted: 16-05-2012, 00:28:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

GG guilda pentru ajutorul depus la achievul " Working as a Team ".
Dupa mine, noi suntem prima guilda de pe server care a facut achievul:
http://img152.imageshack.us/img152/1954/wowscrnshot051612012331.jpg .

Last edited by Andrew92 on 16-05-2012, 00:39:04; edited 2 times in total
0 0

Back to top
nero

[hectic]

(since 08-12-2022 15:26)

Votes: 71

Post Posted: 16-05-2012, 00:33:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Crysis1303 wrote:
nerolol wrote:
... Javra dute in Stormwind si nici macar un salut nu miai scuipat...

Cum poti sa zici asa ceva?Nu te-am salutat,in fiecare dimineata cand intram si erai on te salutam.Dar daca tu chiar crezi k eu ti-am zis javra esti chiar Dosent Matter am zis Dute-n in Sw in gluma.Nu stiu ce vrei sa faci acum sa imi arati ca ai dreptate,nu stiu de ce te manifesti in halul asta.
Daca vrei sa iti dau dreptate pe un subiect,ca nu vreau sa continui cearta asta,deci eu am fost bulangiu,m-am suparat repede si chiar meritam sa fiu dat afara pentru cererea de taunt care am facut-o la veyl(chiar daca nu stiam ca e el si nu am nimic cu omul Raised eyebrow )
Acum sper ca esti fericit si nu mai continui sa te comporti ca un copil (nu vreau sa te jignesc,dar asta faci).Daca nu vrea nimeni GM ramai tu si asta e.

Si eu tiam zis in gluma amenintarea de dat afara intelegi ? Totusi din moment ce ai iesit nu inteleg de unde parerile tale asupra deciziilor mele fie ele si infantile ? Decizia mea ramane totusi poate asa vad si eu unu cu tupeu sasi asume niste responsabilitati , sa mai cada si altu de prost in general ca e libertate nu ?

" you are "

0 0

Back to top
zamo

[Mentally Stable]

(since 31-03-2014 16:02)

Post Posted: 16-05-2012, 00:37:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Andrew92 wrote:

sa ne curatam de pamantul de sub unghii:D
gg

oricum suntem romani, se vede:)

0 0

Back to top
auauau

[Mentally Stable]

(since 30-07-2014 19:54)

Votes: 2

Post Posted: 16-05-2012, 12:55:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

zise Zamo .. Sefu Chinez -

0 0

Back to top
abis99

[PERFECTION ADDICTED]

(since 22-01-2022 10:13)

Post Posted: 16-05-2012, 12:55:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

gg guyz pt munca depusa (8 ore jumate).... -

she's left us for the brightness of tomorrow,she's nurtured us for 10.000 years,she's loved us,she's cared for us and she is dying,her name is civilization

0 0

Back to top
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 1 week ago)

Votes: 770

Post Posted: 16-05-2012, 16:50:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Andrew92 wrote:

cum sa fiti voi daca a facut doru primu =\

0 0

Back to top
Pumpkin

[Stray cat]

(since 13-05-2016 19:29)

Votes: 27

Post Posted: 16-05-2012, 16:55:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zohlomg wrote:
Andrew92 wrote:

Andrew a scris clar, "Dupa mine," nu se citeste partea aia ? -

Trainstations .. I hate them.

0 0

Back to top
radicallyftw
[Banned user]

Banned

(since 29-08-2013 15:45)

Votes: 30

Post Posted: 16-05-2012, 17:01:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zohlomg wrote:
Andrew92 wrote:

Daca mergea archaeology cand aveam noi toate meseriile facute din working as a team, nu era doar dupa zamo -

Level 80-8 ore....2 meserii full-2zile....un gear score de 5,5k-3 sapt....un wipe pe freakz....de nepretuit pentru toate celelalte exista DONATE.
"acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare"
http://www.youtube.com/watch?v=aM4uTNhb5rg&NR=1
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 69, 70, 71 ... 666, 667, 668  Next    

The time now is 31-07-2025, 11:15:16
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password