User
Pass
2FA

Discutii
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 279, 280, 281 ... 666, 667, 668  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Show only staff posts
Author Message1234166
MulteRasete
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 26-08-2013 15:45)

Votes: 85

Post Posted: 03-04-2013, 23:35:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zohlomg wrote:
Ba, pe voi nu va doare capul sa va bateti capul cu atatea chestii? Ce atata drama ca a intrat in guildul vostru, a inceput sa spameze, sa injure, sa dea kickuri, sa modifice ranks? Nu. O fi intrat sa vada daca faceti exploits, sa vada daca - ORICE. Faceti chestii top secret de nu vreti GM la voi? Ati uitat cand stateam cu saptamanile la voi in g si nu comentati nimic?

O sa ii spun sa-si vada mai mult de treaba lui, mai putin de a voastra, dar si voi cu ciocul mai mic, ca si voi o cautati. Cat despre Many si celalalt random banat, sa veniti cu chare de level 1 sa-l injurati pe Mayavin, not too smart.

nu l-am injurat cu char de lvl 1 nu ma intereseaza de el.astept 7 zile frumos sa iasa banul,dar ma oftica suferintele astea ca da ban pe nedrept pt simplul fapt ca asa a vrut el.nu ma intere e un server private toti trag pt guilda lor e logic,dar nu a fost fair-play.e doar un joc si unii il iau prea in serios -. toate se vor rezolva cat de curand...-

pe printurile alea nu apare nici un nume.staff sau el - dar mna...ne vedem peste 7 zile.VAACANTZA IN SAINT TROPEZ -

"Nu e nimic iesit din comun,doar papagali care se cred vulturi..."

Last edited by MulteRasete on 03-04-2013, 23:37:26; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Radical

[Madness forever]

(since 08-01-2025 13:12)

Votes: 461

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 03-04-2013, 23:37:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

A venit in scopuri personale am si dovada pentru asta, dar deja m.am saturat de scandalul pe care ei l.au facut,
Ei si.au bagat acel om aici, ei au postaat acel filmulet:) asta s.a urmarit din start, dar nu.i nimic GG opusdei- 0 in ochii mei mai ales mayavin.( nenea minciunica )
Stii ca nu ma interesat cand a intrat tu sau raven in guilda sau orice alt gm( faptul ca mai glumeam cu tine si iti mai dadea kick unul altul nu se pune - ) , dar cand vad circul asta e clar ca el numai pentru a verifica exploituri nu a venit.

0 0

Back to top
nero

[hectic]

(since 08-12-2022 15:26)

Votes: 71

Post Posted: 03-04-2013, 23:41:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dramarama - Anything Anything

Grey Daze - Anything Anything

U ppl need to chill and smoke some of DAT WEED O-o_o_o_o_o-o-o_O_O-o_o)O)o)

" you are "

0 0

Back to top
MulteRasete
[Banned user]

Banned

Post Posted: 03-04-2013, 23:50:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nerolol wrote:
Dramarama - Anything Anything

Grey Daze - Anything Anything

U ppl need to chill and smoke some of DAT WEED O-o_o_o_o_o-o-o_O_O-o_o)O)o)

iesi sa nu dau Pe R! ca sunt nervos tare . ciao !

0 0

Back to top
MulteRasete
[Banned user]

Banned

Post Posted: 04-04-2013, 00:23:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

https://youtube.com/watch?v=1xym0Ha3UDE:

imd il ajung pe fratele SILEN -)

0 0

Back to top
frostnova

[Il Professore]

(since 31-07-2013 21:36)

Votes: 7

Post Posted: 04-04-2013, 02:51:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

am citit niste posturi, m-a bufnit rasul ... n-am inteles de unde atatea intepaturi intre opus dei si madness si de la ce au plecat toate astea...din moment ce sustineti ca opus dei e cea mai buna guilda de pe server (desi eu am plecat pentru ca mi se pare una dintre cele mai proaste, si nu datorita playerilor ci datorita mentalitatii si modului de conducere) dc va agitati atat sa aflati cum o mai duc vechii playeri care au iesit...suntem bine ma copii, multumim de grija. Daca vreti sa ma spionati pe mine...sunt pe ts toata ziua, la fel e si primordia si alden...achivurile alea care v-au dus acum pe primul loc, desi e doar o chestie prosteasca, nu prin asta se masoara nivelul unei guilde, au fost facute de mine, charle, primordia, rava si vreo 2,3 playeri care inca mai sunt in opus...
Sfatul meu este sa va vedeti de raidurile voastre, de problemele voastre...ca sunt multe si grave si 3 playeri buni si care gandesc matur nu tin o guilda de putoi de 14 ani...GUILDA OPUS DEI NU STA IN NIMENI!!!! unde era expresia asta cand uniq frostnova si charlemagne au hotarat sa nu se dea disband -...

0 0

Back to top
Calarasu

[Roaga'te la toteme]

(since 23-06-2016 16:49)

Votes: 30

Post Posted: 04-04-2013, 07:37:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pumpkin wrote:
http://i47.tinypic.com/35b5r7q.jpg

S-a cerut, am livrat -

Mayavin, mai bine ca mine si ca Frost nu te cunoaste nimeni , noi stim ca esti mare amator de cancanuri , eu zic sa te potolesti , voi va bateti joc de Uniq cu gesturile si atitudinea voastra, fata aia a venit si mi-a batut obrazul ca de ce am iesit din Opus Dei pentru un "moft" , uite de ce am iesit de mancatorie, cancanuri, porcarii, bisericute, si treburi pe care inca mai continuati sa le faceti si de care sunt satul si imi e scarba, si crede'ma ca am ajuns sa nu imi mai pese de nimic pe langa mine inafara de vreo 4-5 persoane prin jocul asta , cu care vb constant zi de zi, in rest totul se rezuma la placerea de a juca jocul . De ce D'zeu mi-ai mai spus acu cateva saptamani ca ma respecti, si pe urma intri pe GM in Madness si le spui sa aiba grija cu noii veniti din Opus Dei? Macar de ai fi avut bunul simt sa dai nume.

O sa vina momentul in care o sa postez si toate motivele pt care am iesit din Opus Dei ca vad ca va intereseaza mult de mine sau noi, am sa va fac romanul vietii mele in Opus Dei , si nu ceea ce ati auzit voi pe TS .....
puteai decent sa vb'im ca "amicii" , ai vazut mereu am vb da nu , tu trebuie sa te incurci cu "spioni" tinant cont ca va stiu jocurile am dibuit destul de repede si persoana ( mai ales ca am ajutat acel om personal, fara a stii intentiile lui !!!, deci o palma peste obrazul meu pe care eu nu o accept ), mie nu imi plac chestiile astea , si tot mie imi dai /w ingame sa imi zici tampeniile alea, e democratie si ti-am zis , am spus aia pt ca se stia ca este un sobolan in guild, si o sa o mai fac daca e nevoie. Umbli cu mizerii dastea indiferent ca esti din Opus Dei sau Madness , eu va tratez la fel pe toti, sunt om cu toti pana ma calcati pe coada, si multi dintre voi cunoasteti asta.

Esti atat de inconstient incat nu iti dai seama ca , cu asemenea chestii incepi a pierde din aplicanti, si totodata lumea care iese de acolo risca sa nu isi mai gaseasca guild , pt ca din motive de securitate nimeni nu o sa ii mai accepte.

ABUZ de GM faci , si eu ca fost membru Opus Dei stiu si cunosc asta, nu am nimic cu tine da nu imi plac chestiile astea . Punct

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
MulteRasete
[Banned user]

Banned

Post Posted: 04-04-2013, 09:46:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

https://youtube.com/watch?v=69eB8I8CxhU:

si muzica sa cante MADNESS PETRECE ! -

0 0

Back to top
skap333

[Warlord Lenea e Mare]

(since 26-06-2021 11:06)

Votes: 28

Post Posted: 04-04-2013, 10:58:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

neatza ppl -

https://youtube.com/watch?v=Qq-I4orlEhE:

0 0

Back to top
Glucidel

[Mentally Stable]

(since 18-02-2016 20:11)

Votes: 7

Post Posted: 04-04-2013, 11:12:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- GM POWER!
<< http://forum.wow-freakz.com/view-post-2802800.html?#2802800 >>

0 0

Back to top
ceDrik21

[Creep]

(since 12-06-2017 08:12)

Votes: 37

Post Posted: 04-04-2013, 12:21:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

MulteRasete wrote:

Normal my brother - , te astept la vara in Craiova pentru 1,2,3,4,5 berici -

Ps: Mi-ati violat casuta vocala....-

0 0

Back to top
Radical

[Madness forever]

(since 08-01-2025 13:12)

Votes: 461

Post Posted: 04-04-2013, 13:23:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Glucidel wrote:
- GM POWER!
<< http://forum.wow-freakz.com/view-post-2802800.html?#2802800 >>

Deja mii s.a acrit cu toate rahaturile astea, aparent noi suntem aia care aruncam minciuni.
Mayavine mai abuzeaza mult de gm in interese personale si mai baga minciuni, next prints o sa fie cele cand ameninti oamenii pe whisp ca ii arzi.

Dar lasa frate ca mai era o guilda care isi trimitea oamenii aici sa inceapa certuri ( zburatorii de neoprit ) , e bine sa vedem ca nici voi nu sunteti mai prejos, continuati asa eu personal m.am convins ce fel de guilda sunteti " eu nu fac parte din telenovela lor" dar stie sa trimita oameni aici sa inceapa scandaluri pe forum si sa abuzeze de de gm, dar ce sa ceri ma? CE SA CERI? cand ii dai unui copil un marker albastru iti mazgaleste tot peretzii.
O sa iti fac un dosarel cu toate magariile pe care le.am vazut doar eu pana acum ca le faci pe gm, si o sa iti umplu topicul de report a gm, numai pentru ca esti un mincinos notoriu.

0 0

Back to top
MulteRasete
[Banned user]

Banned

Post Posted: 04-04-2013, 13:35:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu are rost sa va bateti capul cu ei...sunt si vor ramane mereu o guilda de carton .Ma amuza cum toti se baga in seama acolo pe gm reports si doar many ia warn - pt offtopic restul sunt bine veniti sa comenteze ce vor.sunt scarbit de acesti copilasi si mai bine nu ii mai bag in seama si sper sa faceti si voi la fel,nu merita.MADNESS VA RAMANE O GUILDA MARE SI O FAMILIE MARE in timp ce ei o sa faca ce stiu mai bine.hai frate sa trimitem om intr`o guilda doar sa vedem ce scriu de noi sau ce injura.Tin sa reamintesc ca nu ne intereseaza de spionajul vostru si de minciunile voastre pt noi ati fost mereu un mare nimik si asa veti ramane chiar daca incercati sa va dati "mari" pe un forum si in real life sunteti niste catelusi. RESPECTUL SE CASTIGA NU SE IMPUNE ,dar nu aveti de unde sa stiti voi astia catzelusi -)

Fericirea ta e sa dai cate un ban in madness din cand in cand,mentalitate de copilas,asta e -)

https://youtube.com/watch?v=YSMlrnkUjec:

ps:radical,silen gluca si altii din madness nu mai ii bagati in seama.INDIFERENTA SI IGNORANTA DOR ! - as putea sa scriu o carte la cat de "destepti" se cred -)

0 0

Back to top
MulteRasete
[Banned user]

Banned

Post Posted: 04-04-2013, 18:43:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ceDrik21 wrote:
MulteRasete wrote:

Normal my brother - , te astept la vara in Craiova pentru 1,2,3,4,5 berici -

Ps: Mi-ati violat casuta vocala....-

da la vara bem,sper ca de fericire daca nu de suparare -

https://youtube.com/watch?v=_935VFJUZSo:

0 0

Back to top
sirmario

[Hakuna Matata!!!]

(since 05-09-2018 18:11)

Votes: 16

Post Posted: 04-04-2013, 19:38:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

https://youtube.com/watch?v=eChdxmjHoMw:

Posturi unite automat, 04-04-2013, 20:38:36

https://youtube.com/watch?v=dGghkjpNCQ8:

asta pentru many i feel so close right now -)

big feelings, lots of emotion, great music, all of them are part of us!!!

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 279, 280, 281 ... 666, 667, 668  Next    

The time now is 22-08-2025, 13:37:36
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password