User
Pass
2FA

Discutii
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 96, 97, 98 ... 760, 761, 762  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Show only staff posts
Author Message1452708
Catalepsia

[Account disabled]

Status: Offline
(since 14-02-2016 02:31)

Votes: 95

Post Posted: 04-04-2012, 16:54:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu poti da de 2 ori consecutiv aceleiasi persoane. Acum trebuie sa dai + sa - reputatie cuiva, ca sa-i mai poti da lui Oldschool. Exemplu: imi dai mie +1 reputatie, dupa care poti sa ii mai dai inca 20 reputatie lui Oldschool(daca mai ai suficienta). That's how it works.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Pfear

[Pur sânge]

(since 10-12-2018 08:41)

Votes: 164

Post Posted: 04-04-2012, 16:58:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Catalepsia wrote:
Nu poti da de 2 ori consecutiv aceleiasi persoane. Acum trebuie sa dai + sa - reputatie cuiva, ca sa-i mai poti da lui Oldschool. Exemplu: imi dai mie +1 reputatie, dupa care poti sa ii mai dai inca 20 reputatie lui Oldschool(daca mai ai suficienta). That's how it works.

Mulþumesc. +5 rep pentru elucidare.

ªi nu numai. Pentru cum pãstrezi totul în echilibru. ªtiu cã nu-i uºor. Chiar ºtiu.
Ha, ha! E limitã de 30 de minute între un rep give ºi urmãtorul. Uite cum îmi pierd eu toatã ziua pe forum. -

sunet

0 0

Back to top
zetsmoker

[Mentally Stable]

(since 24-02-2014 19:25)

Votes: 4

Post Posted: 04-04-2012, 19:43:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

uitel si pe asta de face printuri cu recounturi la burst si o arde la modu da hater on...esti lamentabil serios acuma.Sincer eu nu ma laud cu simplu fapt ca am facut First server pe un bos leguma dar daca tu simti nevoia sa iei la misto lumea din lipsa de ocupatie sau din instinct de hater nai decat... oricum ati pierdut respectu unor persoane care va admirau pt ce faceti.

Last edited by zetsmoker on 04-04-2012, 19:53:12; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
MindBreaker

[Metamorphosed]

(since 04-02-2018 20:37)

Votes: 40

Post Posted: 04-04-2012, 19:47:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

acuma sigur iau warn dar prieteni daca facem si noi foto la dps la burst o sa fie same shit dmgu ala magu l-a facut pe zeci de parasite si pac ss ca sa vada lumea ca sunteti "imba".
e greu sa scoti dps la bosu asta cand se buguie si la 5 sec e untargetable timp de 10 sec .
acuma stiu ca va pare rau ca nu aveti server first doar nu credeti ca sunteti zei . si apropo eu in locul vostru as tacea daca nu ati fost la noi in raid numai comentati ca am folosit hack pt ce sa folosim hack la acest boss.
Bafta.

4.0.6 Protection Paladin PvE Guide
4.3.4 Demonology Warlock PvE Guide

0 0

Back to top
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 4 weeks ago)

Votes: 770

Post Posted: 04-04-2012, 19:49:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu conteaza daca ati facut exploit sau ati folosit hack la magmaw sau nu, veti ramane mereu cu imaginea asta pe server. Cititi postul lui Pfear pentru mai multe detalii, el e filosofu
0 0

Back to top
MindBreaker

[Metamorphosed]

(since 04-02-2018 20:37)

Votes: 40

Post Posted: 04-04-2012, 19:54:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

da zohl exploit de raid a fost doar prostia aia din bwd si din g au luat ban doar vreo 3-5 nu juma de guilda.
si hack mai folosesc la raidu 3 randomi care nu se gasesc in raidu main de 25 .
chiar nu ma intereseaza ce parere au restu de randomi de pe server .
a si poate raspunzi si u la treaba aia dar citeste mai atent @ race change(not same shit like faction change).

4.0.6 Protection Paladin PvE Guide
4.3.4 Demonology Warlock PvE Guide

0 0

Back to top
LoRd_DaRK

[Once a Legend!]

(since 12-09-2023 06:58)

Votes: 29

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 04-04-2012, 20:09:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Randomi randomi si iarasi randomi... te crezi vreu`n zeu ? - sincer?

L.E. Si tu esti pt multi un random..

0 0

Back to top
starwurs

[T.n.T For Ever]

(since 16-09-2018 19:36)

Votes: 10

Post Posted: 04-04-2012, 20:11:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci voi ne acuzati de Exploituri si Hackuri in Raidurii fara a ne cunoaste mai mult de 5%. Fara a vedea un raid de al nostu fara a ne cunoaste sincer e o Reactia Joasnica din partea celuia care se numeste Guild Master si celuia care e `filozoful` Guildei.
Daca nu puteti recunoaste si sa treceti peste asta ca am fost mai organizati decat voi la un Boss care este jumate leguma jumate Scripted e problema Voastra!

0 0

Back to top
musiclover

[AWESOME]

(since 14-06-2018 13:50)

Votes: 9

Post Posted: 04-04-2012, 20:14:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu inteleg de ce vii aici sa suferi,pentru ca nu prea are rost.
Aveti server 1st so what? La bossul asta ati fost mai rapizi,better luck next time.

Citeste postul lui Qiu si Pfear inca odata..

BTW ala nu e post de burst,ala e recountul final.

Din cate stiu eu nu a zis nimeni ca ati folosit hack si nu credem zei (dar toata lumea stie ca suntem buni -,nu trb sa zicem),e doar un joc omg get a life.

"De ce folosim hack la acest boss" - Deci la alte bossuri folositi hackuri amiright? -

Ahh sper ca am scris tot ce am vrut.
Si please nu mai veniti cu posturi stupide in care incearcati sa faceti pe noi "the bad boys" -

Peace!

STARWURS FRATE iti dau un mic quote:

Quote:
Trebuie sa ne punem serioase semne de intrebare baieti. Se pare ca Ground Zero just got serios, au o organizare mult mai riguroasa,si cunosc scripturile de 3 ori mai bine ca noi. Also, la ei in raid, cu asa mic dps si fight care a durat 15 minute, au avut la final doar 2 oameni morti. Trebuie sa ne fie rusine, la noi au fost vreo 6-7 morti la sfarsit.

este scris de qiu daca cumva nu ai citit.

0 0

Back to top
Sovereign
[Banned user]

Banned

(since 03-10-2013 13:05)

Votes: 36

Post Posted: 04-04-2012, 20:31:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ba ma lasi cu chestiile astea penibile gen "La raidu unu cu care facem performanta nu folosim hacks... folosesc hacks doar randomi astia care nu prind raidu".

Cat timp am fost la voi in guilda ati pus main tanku sa foloseasca speed si fly la valiona si chimaeron pentru realm firsturi. Treaba voastra daca recunoasteti sau nu, in ochii mei cel putin tot niste exploiteri ramaneti si nici in ziua de azi nu regret ca v-am traso. Daca nu va intereseaza parerea celorlalti e treaba voastra, dar din cate vad nu e asa... altfel n-ati veni pe aici sa suferiti ca sunteti mai buni ca HKP.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Catalepsia

[Account disabled]

Post Posted: 04-04-2012, 20:33:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Recountul nostru e final, nu burst, mi-a dat drodu print astazi cu recount ramas de aseara. Si cu asta am zis tot.

0 0

Back to top
starwurs

[T.n.T For Ever]

Post Posted: 04-04-2012, 20:47:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sovereign wrote:
Ba ma lasi cu chestiile astea penibile gen "La raidu unu cu care facem performanta nu folosim hacks... folosesc hacks doar randomi astia care nu prind raidu".

Cat timp am fost la voi in guilda ati pus main tanku sa foloseasca speed si fly la valiona si chimaeron pentru realm firsturi. Treaba voastra daca recunoasteti sau nu, in ochii mei cel putin tot niste exploiteri ramaneti si nici in ziua de azi nu regret ca v-am traso. Daca nu va intereseaza parerea celorlalti e treaba voastra, dar din cate vad nu e asa... altfel n-ati veni pe aici sa suferiti ca sunteti mai buni ca HKP.

Ba Sove ai macar dovezi sau esti un care vb fara sa stie ce vb si prin voi oameni de nimic stricat o Guilda cu afirmati nefondate.
Qiu nu ma intereseza recountul ma intereseaza sa iti calmezi Camarazi de guilda si sa nu mai acuze fara a avea o Dovata...
Eu nu cred ca un membru de la noi din guilda va facut asemenea afirmati sau macar sa zica ceva despre guilda voasta.
Asa ca daca doriti respect incontinuare pe serveru asta da la niste `randomi`cum zice @LoRd_DaRK ar fi bn sa va vedeti de treaba voastra si sa nu va mai dati cu parerea despre noi pana nu ne cunoaste cu adevarat.

Am incheiat toate discutile aici imi cer scuze ca am postat da m-a luat valul finca uni nu au treaba cu Viata Reala si in Viata viirtuala si se considere mai presus de Dumnezeu.

0 0

Back to top
musiclover

[AWESOME]

(since 14-06-2018 13:50)

Votes: 9

Post Posted: 04-04-2012, 20:52:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tu iar nu ai citit posturile. Citeste ce am scris eu |insert random injuratura here| si apoi sa vii sa comentezi. Iar.

De ce ati primit unii dintre voi ban atunci daca erau afirmatii nefondate? Srsly..

Nu a zis nimeni din HKP rau despre voi.. Doar ca sunteti UNII niste hackeri..

OWAIT

That part is true!

OWNED

xoxoxoxo

0 0

Back to top
Catalepsia

[Account disabled]

Post Posted: 04-04-2012, 20:54:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Domnule Starwurs, te respect pentru ca iei apararea guildei, si eu as fi facut la fel. Sfatul meu este sa va calmati voi, postati pe subforumul HKP, ignorand regulile din primul post al topicului nostru de discutii. Noi in schimb, putem sa discutam aici vrute si nevrute. Mai mult de atat, reply-urile membrilor guildei HKP au fost doar raspunsuri la posturi acide a 2 membri din Gzero, carora le-am si dat report. Te iert pentru ca ai postat aici, nu iti dau report, si iti urez o seara placuta in continuare !

@HKP MEMBERS -> Gata baieti, inchideti subiectul, you made your point. Chill or something -

0 0

Back to top
starwurs

[T.n.T For Ever]

Post Posted: 04-04-2012, 20:56:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

musiclover wrote:
Tu iar nu ai citit posturile. Citeste ce am scris eu |insert random injuratura here| si apoi sa vii sa comentezi. Iar.

De ce ati primit unii dintre voi ban atunci daca erau afirmatii nefondate? Srsly..

Nu a zis nimeni din HKP rau despre voi.. Doar ca sunteti UNII niste hackeri..

OWAIT

That part is true!

OWNED

xoxoxoxo

Hackeri au fost mereu Kick-uti cand au fost descoperiti Eu nus mafalda sa stiu cand 1 foloseste Speed sau Fly.Bag mana in foc ca si la voi in guilda exista oameni care fol hack deci nu o mai aruncati hack in stanga hack in drepta toate progresele care au fost facute pe 25hc au fost mereu curate si cu multa silinta si timp.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Rageless, 25 March 2016 18:34

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 96, 97, 98 ... 760, 761, 762  Next    

The time now is 21-02-2025, 08:27:16
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x