User
Pass
2FA

Discutii
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 378, 379, 380 ... 760, 761, 762  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Show only staff posts
Author Message1394321
tulpan
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 19-10-2015 18:13)

Votes: 62

Post Posted: 21-06-2013, 11:58:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Raster de ce dai warn ma papagalule? Mai baga unu daca esti asa cretin!

Staff message (Raster):

+3

"I'm selfish, impatient, and a little insecure. I make mistakes, I'm out of control, and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best."

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
kEvorkian

[Mentally Stable]

(since 02-10-2017 15:14)

Votes: 9

Post Posted: 21-06-2013, 12:03:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

INsanez0r. wrote:
E bun si locu 2 decat nimic. :<

Daca te multumesti cu locul 2 , e grav .

0 0

Back to top
INsanez0r.

[Need more rage ;o3]

(since 16-08-2016 19:12)

Votes: 59

Post Posted: 21-06-2013, 12:07:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

N-am zis ca ma multumesc cu 2, eu credeam ca o sa fim pe 1 la cate aveai tu si neffy. =)
0 0

Back to top
Flashmoo

[Skill Capped]

(since 18-01-2022 12:25)

Votes: 140

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 21-06-2013, 12:13:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

wtf, bine baaa, eu nu am farmat deloc! At Wits' End

Retribution Paladin Guide PvE | In-Depth 7.3.5
Protection Paladin Guide PvE | In-Depth 7.3.5
Holy Paladin Guide PvE | In-Depth 7.3.5

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
kEvorkian

[Mentally Stable]

(since 02-10-2017 15:14)

Post Posted: 21-06-2013, 12:19:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Flashmoo wrote:
wtf, bine baaa, eu nu am farmat deloc! At Wits' End

Cum ba chiar asa , nu ai farmat ?

0 0

Back to top
tulpan
[Banned user]

Banned

(since 19-10-2015 18:13)

Votes: 62

Post Posted: 21-06-2013, 13:06:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

vezi ca se poate? te duc la expozitie dar sa nu iti uiti penele colorate -

"I'm selfish, impatient, and a little insecure. I make mistakes, I'm out of control, and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best."

0 0

Back to top
Catalepsia

[Account disabled]

(since 14-02-2016 02:31)

Votes: 95

Post Posted: 21-06-2013, 13:20:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Raster - Nu inteleg care e problema cu limbajul meu? Vorbesc cu baietii mei, nu cu niste necunoscuti, folosesc un limbaj destins, pentru ca suntem apropiati, nu doresc jignirea nimanui. Sper ca intelegi ce spun aici, e ca atunci cand ai tai parinti sau bunici, in general de sex masculin, injura amical. De exemplu: "pastele matii de copil", "futu-le muma-n cur de politicieni", etc.

Si cele 3 puncte de warn pe care le-ai dat lui Asiria incalca in mod deliberat regulamentul. Pe scurt, unde ai acordat punctele de warn trebuie sa justifici pentru ce e fiecare punct. Imi pare rau ca ai aterizat si tu aici pe subforumul HKP la fel ca Ciocãnel, incercand sa fii bratul drept al justitiei forumului, nu prea iti iese.

Sper din toata inima ca Shocker o sa dea pe viitor puterea de moderare unor persoane care sunt mai bine informate(privind diversele subcomunitati ale forumului) si care au o perspectiva mai putin inclinata spre autoritarism exacerbat si masuri radicale.

Inainte sa-mi dai un raspuns, desi nu doresc acest lucru, ia in calcul faptul ca am terminat sociologia si nu sunt chiar forumistul normal cu care ai vrea sa duci o discutie in contradictoriu.

0 0

Back to top
Furyel

[Mentally Stable]

(since 16-10-2016 19:17)

Votes: 22

Post Posted: 21-06-2013, 14:05:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Numai cuvinte complicate aici'sea....

0 0

Back to top
Kilgharra

[.: TheOne :.]

(since 19-09-2020 19:18)

Post Posted: 21-06-2013, 16:31:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Furyel wrote:

Tuz' dai seama ce poate face facultatea dintr-un om normal? In ce stare si la ce nivel il poate aduce? Incredibil asa ceva.Nu credeam sa il vad pe Q asa

0 0

Back to top
Catalepsia

[Account disabled]

Post Posted: 21-06-2013, 17:33:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Kilgharra wrote:
Furyel wrote:

Tuz' dai seama ce poate face facultatea dintr-un om normal? In ce stare si la ce nivel il poate aduce? Incredibil asa ceva.Nu credeam sa il vad pe Q asa

Is it bad, yo?!

0 0

Back to top
Raster

[ACNA]

(since 02-09-2016 09:51)

Votes: 81

Post Posted: 21-06-2013, 18:10:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

tulpan wrote:

Hai sa vedem, ca ti-ai sunat prietenii 'SOS, probleme in paradis, a napadit vampirul pe mine ca e aproape luna plina'.

'2. Folositi un limbaj decent. Fara atacuri la persoana sau expresii vulgare. Orice utilizator al forumului vrea sa fie respectat indiferent de varsta, sex, natie sau nivel al cunostintelor. Evitati atitudinile ostile fata de ceilalti utilizatori. (1 - 4 warning-uri / ban temporar/permanent)'

Postul pentru care ai primit primul warn:

tulpan wrote:
Uite de ce ti-am dat respins, ai ceva de spus o faci pe discutii dar tu esti prea cretin si prea copil prost sa itit dai seama ca acest topic este strict pentru RECRUTARI.
Faci aplicatie astepti raspuns. Esti acceptat bine daca nu la fel de bine esti respins.

'...dar tu esti prea cretin si prea copil prost..' asta e atac la persoana, expresie vulgara, nu ai respectat o persoana datorita varstei ei si nivelului sau intelectual.
Ai primit minimul de warnuri pentru postul acela, dar nu ai fost multumit ca ai scapat ieftin si ai continuat:

tulpan wrote:

In primul rand, m-ai jignit. Ai primit mai sus punctul din regulament pe care l-ai incalcat si acolo scrie clar '(1-4 Warninguri/ban temporar/permanent)', tu ai primit 3 warnuri.
In al doilea rand, te crezi un fel de Chuck Norris pe forumul asta, ai impresia ca tu/voi esti/sunteti buricul pamantului pe forumurile si serverul acesta, oare de ce crezi asta ? Pentru ca ban/warn hammerul ala mai dur a disparut si va permiteti o gramada de chestii ? Pentru ca va numiti HKP ? Pentru ca tu esti Asiria ? Pentru ca stiti sa editati niste videouri, care apoi sunt puse pe main page ca o prezentare a encounterului ?
In general, nu ma deranjeaza cand sunt jignit in mediul online sau offline de oameni cu e-muscles sau IRL-muscles, pentru ca imi dau seama ca atat ii duce capul si nu merita sa ma obosesc. Cele 3 warnuri primite de tine se incadreaza perfect in regulament si ar trebui sa imi multumesti ca nu ai primit ban, puteam sa o fac lejer, era aceeasi chestie, dar nu am facut-o si tu poate ca ar trebui sa imi multumesti pentru asta nu sa iti pui colegii sa vorbeasca pentru tine ca tu nu esti in stare.
Cineva a spus 'Simt nevoia sa ma spal pe maini dupa ce intru in contact cu o persoana religioasa', eu pot sa-l plagiez si sa spun ca simt nevoia sa ma spal pe maini dupa ce intru in contact cu o persoana care nu gandeste.

tulpan wrote:
vezi ca se poate? te duc la expozitie dar sa nu iti uiti penele colorate -

Si cand am ajuns la jumatatea postului am observat ca tu nu o lasi balta, foarte tare !

Catalepsia wrote:
@Raster - Nu inteleg care e problema cu limbajul meu? Vorbesc cu baietii mei, nu cu niste necunoscuti, folosesc un limbaj destins, pentru ca suntem apropiati, nu doresc jignirea nimanui. Sper ca intelegi ce spun aici, e ca atunci cand ai tai parinti sau bunici, in general de sex masculin, injura amical. De exemplu: "pastele matii de copil", "futu-le muma-n cur de politicieni", etc.

Inteleg la ce te referi, dar parintii si bunicii mei nu injura, pentru ca nu sunt atat de prost crescuti incat sa injure in fata copiilor sau nepotilor, bineinteles le mai scapa, ca tot omul, la nervi, dar nu o fac niciodata intentionat. Si chiar daca te angajezi in discutii cu membrii guildei tale, atat timp cat te afli pe forumurile astea, limbajul tau trebuie sa se afle tot timpul in granitele regulamentului. Ici colo, se mai poate depasi si nu e sanctionata imediat persoana respectiva, dar sa nu crezi ca se intampla asta de fiecare data.

Catalepsia wrote:
Si cele 3 puncte de warn pe care le-ai dat lui Asiria incalca in mod deliberat regulamentul. Pe scurt, unde ai acordat punctele de warn trebuie sa justifici pentru ce e fiecare punct. Imi pare rau ca ai aterizat si tu aici pe subforumul HKP la fel ca Ciocãnel, incercand sa fii bratul drept al justitiei forumului, nu prea iti iese.

Sper din toata inima ca Shocker o sa dea pe viitor puterea de moderare unor persoane care sunt mai bine informate(privind diversele subcomunitati ale forumului) si care au o perspectiva mai putin inclinata spre autoritarism exacerbat si masuri radicale.

Inainte sa-mi dai un raspuns, desi nu doresc acest lucru, ia in calcul faptul ca am terminat sociologia si nu sunt chiar forumistul normal cu care ai vrea sa duci o discutie in contradictoriu.

La asta am raspuns in mare parte mai sus, la ce nu am raspuns nici nu stiu daca vreau sa o fac.

Ma duc sa ma spal pe maini acum, mi-au si transpirat.

воронья
0 0

Back to top
neffy

[Mos Craciun e Hater]

(since 03-06-2016 17:02)

Votes: 33

Post Posted: 21-06-2013, 20:39:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
Hai sa vedem, ca ti-ai sunat prietenii 'SOS, probleme in paradis, a napadit vampirul pe mine ca e aproape luna plina'.
-) Twilight addict .. anyway chestia cu luna plina nu-i @ vampires

0 0

Back to top
Catalepsia

[Account disabled]

Post Posted: 21-06-2013, 22:58:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Raster - Nu imi caut probleme, intru aici de placere si probabil ti-ai dat seama din context ca nu a fost o injuratura la nervi. Am trecut prin drame pe forum probabil mai mult ca tine, nu-mi mai trebuie. Cunosc regulamentul, mi-am permis sa folosesc limbajul respectiv intrucat contextul era o discutie amicala si nu o cearta. Ma bucur ca intelegi situatia si nu aplici regulamentul legat la ochi -

Legat de Asiria...e mai impulsiv, nu o lua in nume de rau. Are intentii bune -

0 0

Back to top
dautare900

[^A^]

(since 20-02-2015 19:42)

Votes: 18

Post Posted: 22-06-2013, 00:01:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Raster wrote:
spun ca simt nevoia sa ma spal pe maini dupa ce intru in contact cu o persoana care nu gandeste.

Relevanta la ce ai zis aici ? Ori e jignire ori ai scriso doar de dragu de a o scrie ...

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Raster

[ACNA]

(since 02-09-2016 09:51)

Votes: 81

Post Posted: 22-06-2013, 00:20:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Relevanta ? Uita-te la tine xD.
Ultimul post aici.

воронья
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Rageless, 25 March 2016 18:34

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 378, 379, 380 ... 760, 761, 762  Next    

The time now is 04-11-2024, 19:57:54
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password