User
Pass
2FA

Discutii
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Show only staff posts
Author Message45838
Paul !?

[Maniac]

Status: Offline
(since 31-03-2020 22:01)

Votes: 49

Post Posted: 14-06-2012, 18:56:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Stargate89 wrote:
Paul !? wrote:
Nu inteleg cum ii permiteti acestui copil sa isi bata joc de voi ( stargate vorbesti pe ts sau tot minti oameni ca ai 19 ani si tu defapt nu ai nici buletinu' ) ?

Casuta : vrazvan , Zohl utati-va ce limbaj are btw ! .

In primu rand eu nu vorbesc cu indivizi pe care nu ii cunosc. Eu dp wotlk vin din guilda TMB (Too Many Buttons) daca iti suna cunoscut si am venit aici pe evo ca guilda s-a destramat. Tu nu ai facut parte din TMB si nici nu am fost cu tine in vreo guilda vreodata asa ca Shut up si GTFO. Pacat ca in timpul cat am fost in guilda TMB nu era si Shaggy in raid si pe ts cu mine sa iti Comfirme ca nu am microfon.

Deci tot duma asta o ti ? pe wotlk , aveai o guilda , random guild nu imi mai amintesc oricum erati bataia de joc a tuturor asta stiu sigur . Si in privinta guildei TMB go speak with Amina iti va confirma ca am fost in tmb pana cand guilda a luat o pauza . HF kiddo .

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Lej

[Mentally Stable]

(since 08-12-2020 14:28)

Votes: 19

Post Posted: 14-06-2012, 19:01:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Stargate89 wrote:
Serios? Din cate imi aduc aminte Claudiuvb a fost la fiecare First Kill + ca a fost prezent si la Eventul de BWD 10 hc care ati iesit pe locul 4 din cauza lui Drcox care s-a frecat in fund de a stat dps cu paladinul lui "mega-imba-pro" care a facut rahatul praf. Claudiuvb nu a iesit dupa 2-3 try dupa cum zici tu. Si daca e cum ai zis tu dupa 2-3 try iesind din raid mai este Drcox care la cateva raiduri a facut emorage si a iesit dupa 2-3 try din wow si Vick care nu a venit la raidurile de 25 de 2-3 luni si vine doar la magmaw pt Akirus. Nu mai spune ca au primit kick doar aia care ieseau din wow la 2-3 try si astia seriosi au ramas in guilda. Nu stiu dupa ce criterii ati dat kick dar te asigur ca mai sunt in guilda care ies dupa 2-3 try si unii care au primit kick erau si seriosi

Daca imi recitesti postul vei observa ca nu am spus nimic de genul 'TOTI care au stat sau TOTI care ieseau'. Claudiu a primit din alte cauze si, again; daca imi recitesti postul vei observa ca nu am spus nici ca au primit kick DOAR cei ce ieseau dupa 2-3 try-uri.
Iar referitor la discutia dintre voi doi; Paul, Stargate, va rog sa o continuati pe PM.

I went outside today. It hurt.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
adi014

[Holy Sfant]

(since 06-12-2019 20:00)

Votes: 25

Post Posted: 14-06-2012, 19:27:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Paul !? wrote:
Stargate89 wrote:
Paul !? wrote:
Nu inteleg cum ii permiteti acestui copil sa isi bata joc de voi ( stargate vorbesti pe ts sau tot minti oameni ca ai 19 ani si tu defapt nu ai nici buletinu' ) ?

In primu rand eu nu vorbesc cu indivizi pe care nu ii cunosc. Eu dp wotlk vin din guilda TMB (Too Many Buttons) daca iti suna cunoscut si am venit aici pe evo ca guilda s-a destramat. Tu nu ai facut parte din TMB si nici nu am fost cu tine in vreo guilda vreodata asa ca Shut up si GTFO. Pacat ca in timpul cat am fost in guilda TMB nu era si Shaggy in raid si pe ts cu mine sa iti Comfirme ca nu am microfon.

Deci tot duma asta o ti ? pe wotlk , aveai o guilda , random guild nu imi mai amintesc oricum erati bataia de joc a tuturor asta stiu sigur . Si in privinta guildei TMB go speak with Amina iti va confirma ca am fost in tmb pana cand guilda a luat o pauza . HF kiddo .

Gladys nab nu te baga!

0 0

Back to top
Paul !?

[Maniac]

(since 31-03-2020 22:01)

Votes: 49

Post Posted: 14-06-2012, 20:02:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

adi014 wrote:
Paul !? wrote:
Stargate89 wrote:
Paul !? wrote:

Gladys nab nu te baga!

Q_Q WHY - ?

0 0

Back to top
bafloare

[Mentally Stable]

(since 30-10-2012 12:37)

Votes: 3

Post Posted: 14-06-2012, 20:14:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:

Si app la ce ai spus tu ca nu am fost in stare sa raman in guilda. Spre deosebire de tine eu nu ling in cur guild masteri sau officeri cum faci tu si alti din guilda, ti-am zis si ma repet eu am iesit din guilda pt ca nu sa respectat regulile si chiar daca se respectau regulile si mai ramaneam in guilda cu dk si cu celelalte char si vedeam mass gkickul asta tot ieseam din guilda instant pt simplu motiv ca eu nu eram de acord cu mass gkick

Stargate se vede ca ai 15 ani. Una este sa fi sociabil si sa te intelegi bine cu lumea, sa comunici sa ai bun simt si alta e sa fi "taran" in sensul cel mai prostesc al cuvantului, asa ca tine. Am observat cati place sa vb in nestire. Ma deranjeaza maxim cand un copil cu aere de mare vedeta se da interesant si vorbeste aiurea. Eu cu guild masteri, officeri si oricare alti nu am treaba bai idiotule, ii respect ca se dedica mai mult ca mine si atat . eu intru in wow, ma joc - ies, atat.
Si explica cum vine asta cu linsu....ca se pare ca stii.-

Si AGAIN ma repet
Daca nu esti in guilda de ce postezi aici? NU ma intereseaza de ce ai iesit. E alegerea ta. Dar cum am mai zis GTFO.

0 0

Back to top
carsteaa

[Mentally Stable]

(since 02-01-2016 12:15)

Votes: 10

Post Posted: 14-06-2012, 23:16:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

O cearta fara mine nu se poate . tot ce ziceti voi aicia nu ajuta pe nimeni acum trebuia sa va ganditi ca osa se intample si chiestia asta mai devreme sau mai tarziu tot ce spuneti sunt nu mai vorbe goale care nu au rost
:hammers:

0 0

Back to top
adi014

[Holy Sfant]

Post Posted: 15-06-2012, 17:49:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Paul !? wrote:
adi014 wrote:
Paul !? wrote:
Stargate89 wrote:
Paul !? wrote:

Gladys nab nu te baga!

Q_Q WHY - ?

Nu e treaba ta sa te bagi in discutiile noastre...nabet cu sapca:))

0 0

Back to top
sundaysfantasy

[The Human Equation]

(since 16-10-2018 18:20)

Votes: 55

Post Posted: 15-06-2012, 18:18:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu-mi mai activati casuta, mersi!
0 0

Back to top
Attera

[Mentally Stable]

(since 14-12-2014 07:45)

Votes: 5

Post Posted: 16-06-2012, 02:04:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sundaysfantasy wrote:
nu-mi mai activati casuta, mersi!

Daca tot te-ai chinuit sa postezi aici, ai putea te rog sa stergi si tu topicul asta cu "Discutii.." si topicul "Despre.." care sunt populate in principal de persoane care nu sunt in guilda si fac flame aiurea.
Merci.

0 0

Back to top
Xenn

[Old school Veteran ]

(since 21-09-2024 00:58)

Votes: 14

Post Posted: 16-06-2012, 16:14:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Stargate89 wrote:
Lej wrote:

Nu a spus nimeni ca sunt 'prosti'. Si, stai tu linistit; cei care 'stateau 10 ore la boss pt first kill' sunt in guild. Cei care ieseau dupa 2 - 3 try-uri, nu sunt.

Serios? Din cate imi aduc aminte Claudiuvb a fost la fiecare First Kill + ca a fost prezent si la Eventul de BWD 10 hc care ati iesit pe locul 4 din cauza lui Drcox care s-a frecat in fund de a stat dps cu paladinul lui "mega-imba-pro" care a facut rahatul praf. Claudiuvb nu a iesit dupa 2-3 try dupa cum zici tu. Si daca e cum ai zis tu dupa 2-3 try iesind din raid mai este Drcox care la cateva raiduri a facut emorage si a iesit dupa 2-3 try din wow si Vick care nu a venit la raidurile de 25 de 2-3 luni si vine doar la magmaw pt Akirus. Nu mai spune ca au primit kick doar aia care ieseau din wow la 2-3 try si astia seriosi au ramas in guilda. Nu stiu dupa ce criterii ati dat kick dar te asigur ca mai sunt in guilda care ies dupa 2-3 try si unii care au primit kick erau si seriosi

Nu mai esti in guild nu te mai baga in treburile guildei sper sa iei warn
Iar pt toti cine nu mai e in guild nu mai postati aiurea

0 0

Back to top
Rizwan

[Retired Moderator]

(since 17-04-2022 04:52)

Votes: 71

Post Posted: 18-06-2012, 23:56:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Va invitam la PvE Event 11 - BWD 25HC FULL RUN Link here

0 0

Back to top
adi014

[Holy Sfant]

Post Posted: 19-06-2012, 15:19:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mda puteam sa juc ca o sa vina si asta...

0 0

Back to top
Tusskaar

[Creep]

(since 08-07-2017 17:59)

Votes: 34

Post Posted: 19-06-2012, 16:00:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu va inscrieti imparatule ca ieri erai cu gura mare ca Sublime e cea mai buna guilda, ati ramas doar cu papagalu sau aratati si voi cv?

0 0

Back to top
carsteaa

[Mentally Stable]

(since 02-01-2016 12:15)

Votes: 10

Post Posted: 19-06-2012, 16:31:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu trebuie sa va demonstram voua ca suntem cea mai buna guilda atat cat noi facem bwd 10h si 25h full run probabil ca suntem printe cele mai bune guilde dupa servar

0 0

Back to top
Tusskaar

[Creep]

(since 08-07-2017 17:59)

Votes: 34

Post Posted: 19-06-2012, 16:39:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pai ieri erati cu gura mare dar vad ca doar gura e de voi asa ca nu am ce zice decat ....Lame, pacat de 2-3 playeri care sunt buni...

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  Next    

The time now is 05-11-2024, 23:16:28
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x