User
Pass
2FA

Discutii
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 119, 120, 121 ... 531, 532, 533  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Show only staff posts
Author Message743538
hmaryus

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 06-06-2021 17:35)

Votes: 15

Post Posted: 22-09-2012, 12:20:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bezea wrote:
suntem primi care a venit cu un film de 25h

Unde vezi tu ca a zis ca suntem primii care au facut AC 25h ? Te bate pe tine limba romana , nu stii sa citesti.

Probabil nu a vazut filmul celor de la HKP, de aia a spus ca suntem primii , a gresit si gata.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
DesstroY-gm

[Creep]

(since 31-10-2019 22:17)

Votes: 21

Post Posted: 22-09-2012, 12:29:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

arggalati12 wrote:
Eu zic sa cenzurezi dpsu lu Desstroy

dps pe scut=0 pe recount si am dat burstul acolo;)
faza 2: de cateva ori lightning rod+ca mereu trebuia sa alerg dupa debuff,pe mine nu ma ingheta de la watterlog:)

0 0

Back to top
Prodj@

[Mentally Stable]

(since 28-02-2015 23:21)

Votes: 3

Post Posted: 22-09-2012, 12:43:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

https://youtube.com/watch?v=aKeEEHBoLU0:

gg smecher

0 0

Back to top
Sharkyman

[Maniac]

(since 01-09-2018 14:25)

Votes: 35

Post Posted: 22-09-2012, 12:45:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ti-as fi dat + rep da n-am -) dar daca vrei iti pot da chiar si asa din a mea Love Struck cu o liniuta in fata -
0 0

Back to top
Pfear

[Pur sânge]

(since 10-12-2018 08:41)

Votes: 164

Post Posted: 22-09-2012, 12:54:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Încerc sã privesc realizarea voastrã (pentru care vã felicit) cât mai obiectiv ºi sã o apreciez lãsând la o parte faptul cã fac parte din altã ghildã.

În plus, vã rog sã nu extrapolaþi pãrerea mea. Este pãrerea mea, mi-am format-o singur ºi nu mã intereseazã dacã alþi membri ai ghildei din care fac parte o împãrtãºesc sau nu.

1. Dacã vã întrebaþi ce caut aici: nu este normal ca la orice realizare a voastrã, mai micã sau mai mare, sã spamaþi cãsuþa vocalã a jucãtorilor din altã ghildã. Eu îi spun suferinþã, voi spuneți-i cum vreți. Decent ar fi fost sã vã felicitaþi pentru realizare, sã primiþi felicitãri din partea cui dorea sã vã felicite, dar sã nu ne chemaþi indirect pe toþi aici, unde pretindeþi cã nu avem ce cãuta și nu avem voie sã comentãm.

2. Pretenþia ca video-ul vostru sã fie publicat pe prima paginã este uºor deplasatã, din câteva motive:
a) jucãtorul care a filmat are plates active la tot ce miºcã ºi ce nu miºcã, inclusiv toteme, ceea ce face dificil de urmãrit fight-ul, umplând ecranul;
b) aproximativ jumãtate din fight jucãtorul care filmeazã este mort, ceea ce face camera imobilã, nu dã informaþii despre fight, abilitãþi ºi, oricum ai lua-o, nu dã bine într-un film "how to";
c) filmul are un singur POV - în mod ideal un film pentru prima paginã are 2/3 sau chiar 3/3 POV-uri: tank, heal și dps.

Încã o datã felicitãri pentru realizare, vã urez cât mai multe, cu mica rugãminte sã nu îmi mai activaþi cãsuþa vocalã la urmãtoarele. Nu am o pasiune ascunsã pentru ce faceþi, nu vreau sã aflu când daþi bossi jos și de aceea, vã rog cât de frumos, de amabil și de respectuos pot, nu mai suferiți folosind numele ghildei din care fac parte când vã etalați realzãrile.

Dacã sunteți mari/tari/buni, așa cum pretindeți, realizãrile voastre trebuie sã sune "Am fãcut bossul X (în timpul T, în Y jucãtori, cu mâinile legate, stând în cap, mergând în buze [orice alte detalii pe care le considerați semnificative și care vã fac sã vã simțiți speciali])" dar în nici un caz "Am fãcut bossul mai bine/repede decât ghilda Z".
Pânã nu schimbați asta, sunteți doar Z wannabe's, indiferent cine ar fi Z.

Vã salut.

P.S.: Dacã considerați cã nu aveam ce sã caut aici (dupã 15 activãri de cãsuțã vocalã în mai puțin de 24 de ore) și considerați postul meu impropriu/neavenit/ofensator vã rog sã-mi dați report.

P.P.S: Nu vã obosiți sã-mi rãspundeți. N-am timp de rãspunsuri, abia am timp sã pun întrebãri. Departe de mine gândul sã alimentez flame-ul. Postul meu se adreseazã acelora dintre voi care vor sã știe cum vã vedeți din afarã, adicã celor care nu suferã și pe care îi deranjeazã cã unii dintre voi, suferind, umbresc realizãrile lor, ale celor capabili ºi maturi.

sunet

0 0

Back to top
Sharkyman

[Maniac]

Post Posted: 22-09-2012, 13:33:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu cred ca a suferint nimeni pfear aici inainte sa vina bolianxo ala din guilda de la voi sa ne arate cat de zmeu este...
cat despre tentativa lu' bezea este adevarat k deja este prea tarziu pt k exista video pe hc cu bossul , insa in nici un caz din cauza perspectivei pe care ai prezentat-o tu...eu nu cred k voi aveti postate pe prima pagina numai clipuri in care filmeaza 3 persoane...hai sa fim seriosi si sa nu vorbim aiurea sa ne aflam in treaba.

0 0

Back to top
Soulshard

[Creep]

(since 08-05-2015 19:56)

Votes: 17

Post Posted: 22-09-2012, 13:57:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pfear wrote:
...

Din motive evidente, nu dau quote la tot ce-ai scris. Facand parte din persoanele mai retinute cu lauda (pentru ca asa ceva nu se leaga de mine orice as face), sunt total de acord cu ce spui. Bezea a facut o confuzie in momentul cand a postat, sau probabil a uitat de clipul vostru pentru ca stia de el mai mult ca sigur. In niciun caz nu e diferenta de 3 saptamani intre kill-uri (remember ca unii ati venit si ne-ati felicitat politicos), aici iar s-a facut o confuzie, dar nu din partea guildei din care fac parte. La fel, momentul cand pretioasele initiale a guildei tale au fost mentionate (e singura metoda politicoasa in care ma pot adresa din moment ce puneti atat de mult pret pe faptul ca cineva mentioneaza numele guildei voastre) a fost facut strict in scopul sa-i fie adus aminte lui Bezea cine a dat primul bossul. Nu e greu sa dati 2-3 pagini in urma sa vedeti postul lui Leocta. De asemenea, de la postul ala si pana acum, nimeni n-a postat initialele alea doar sa-si bata joc, roaga-i te rog sa citeasca mai atent inainte sa faca o afirmatie rauvoitoare.
Pe mine personal ma racaie pe creier sa vad cum cineva incepe o raca, din tabara voastra, iar apoi tot la noi se sparg in cap oalele...nu e corect sa fie vazuta doar partea asta din galceava, nu suntem chiori si nici prosti. Chiar daca avem ritmul nostru mai incet si nu ne permitem sa stam cu orele de la 11 seara la 3-4 dimineata sa dam try-uri si/sau cel putin sa invatam bosul, nu inseamna ca suntem niste lepre. Drept dovada, avem acelasi progres. Fiecare in parte are problemele lui, fiecare in parte are timpul lui pe care-l aloca jocului. Ca voi va permiteti si puteti sa stati la orele alea, foarte bine. Ca noi nu putem si avem orarul nostru...iarasi la fel... Frumos ar fi sa inceteze ambele tabere sa mai vina cu intepaturi, chiar incercati sa realizati ca pana la postul lui Necomercial, n-a atacat NIMENI cu nimic. Mai ales sa posteze initialele guildei tale in deradere.
Salut.

Keep friends close, and enemies guessing.

0 0

Back to top
DesstroY-gm

[Creep]

Post Posted: 22-09-2012, 14:03:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

BA,va inteleg,aveti pareri...va rog sa le pastrati pt voi;)
nu ma intereseaza pe mine,cum nu ar trebui sa va intereseze nici pe voi ceea ce fac alte guilde. care mai scrie ceva pe aici indiferent ca e din INL sau alta guilda,are report si va fi sanctionat cu -dkp,demote,gkick! nu vreau sa creem subiecte de cearta si voi care aveti ceva de zis,vorbiti dq pe privat!

0 0

Back to top
krummy

[King Of Hell]

(since 16-03-2020 17:30)

Votes: 24

Post Posted: 22-09-2012, 14:12:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Thank you for movie , good job on one shot !

All I need is a Gun with NO Bullets , some BULLETS and a *** ROCK CD.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
vackyz

[Mentally Stable]

(since 25-09-2020 12:02)

Votes: 17

Post Posted: 22-09-2012, 14:17:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

BAAAAAAA
HELP ME PLAY WOW
NEED HELP
ONLINE GAMING BLOCKED BY PROXY
SARITI CU AJUTOAREEEEEEEEEE

DK FROST 2H WEAPON PVE GUIDE
0 0

Back to top
Snoppy

[Inside the fire]

(since 24-10-2022 03:25)

Votes: 173

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 22-09-2012, 14:32:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Frumos vid. Felicitari pt 2nd kill - again.

,,Angel Among demons"

0 0

Back to top
bezea

[Guma Turbo]

(since 07-10-2014 12:23)

Votes: 12

Post Posted: 22-09-2012, 14:46:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pfear wrote:
Încerc sã privesc realizarea voastrã (pentru care vã felicit) cât mai obiectiv ºi sã o apreciez lãsând la o parte faptul cã fac parte din altã ghildã.

În plus, vã rog sã nu extrapolaþi pãrerea mea. Este pãrerea mea, mi-am format-o singur ºi nu mã intereseazã dacã alþi membri ai ghildei din care fac parte o împãrtãºesc sau nu.

1. Dacã vã întrebaþi ce caut aici: nu este normal ca la orice realizare a voastrã, mai micã sau mai mare, sã spamaþi cãsuþa vocalã a jucãtorilor din altã ghildã. Eu îi spun suferinþã, voi spuneți-i cum vreți. Decent ar fi fost sã vã felicitaþi pentru realizare, sã primiþi felicitãri din partea cui dorea sã vã felicite, dar sã nu ne chemaþi indirect pe toþi aici, unde pretindeþi cã nu avem ce cãuta și nu avem voie sã comentãm.

2. Pretenþia ca video-ul vostru sã fie publicat pe prima paginã este uºor deplasatã, din câteva motive:
a) jucãtorul care a filmat are plates active la tot ce miºcã ºi ce nu miºcã, inclusiv toteme, ceea ce face dificil de urmãrit fight-ul, umplând ecranul;
b) aproximativ jumãtate din fight jucãtorul care filmeazã este mort, ceea ce face camera imobilã, nu dã informaþii despre fight, abilitãþi ºi, oricum ai lua-o, nu dã bine într-un film "how to";
c) filmul are un singur POV - în mod ideal un film pentru prima paginã are 2/3 sau chiar 3/3 POV-uri: tank, heal și dps.

Încã o datã felicitãri pentru realizare, vã urez cât mai multe, cu mica rugãminte sã nu îmi mai activaþi cãsuþa vocalã la urmãtoarele. Nu am o pasiune ascunsã pentru ce faceþi, nu vreau sã aflu când daþi bossi jos și de aceea, vã rog cât de frumos, de amabil și de respectuos pot, nu mai suferiți folosind numele ghildei din care fac parte când vã etalați realzãrile.

Dacã sunteți mari/tari/buni, așa cum pretindeți, realizãrile voastre trebuie sã sune "Am fãcut bossul X (în timpul T, în Y jucãtori, cu mâinile legate, stând în cap, mergând în buze [orice alte detalii pe care le considerați semnificative și care vã fac sã vã simțiți speciali])" dar în nici un caz "Am fãcut bossul mai bine/repede decât ghilda Z".
Pânã nu schimbați asta, sunteți doar Z wannabe's, indiferent cine ar fi Z.

Vã salut.

P.S.: Dacã considerați cã nu aveam ce sã caut aici (dupã 15 activãri de cãsuțã vocalã în mai puțin de 24 de ore) și considerați postul meu impropriu/neavenit/ofensator vã rog sã-mi dați report.

P.P.S: Nu vã obosiți sã-mi rãspundeți. N-am timp de rãspunsuri, abia am timp sã pun întrebãri. Departe de mine gândul sã alimentez flame-ul. Postul meu se adreseazã acelora dintre voi care vor sã știe cum vã vedeți din afarã, adicã celor care nu suferã și pe care îi deranjeazã cã unii dintre voi, suferind, umbresc realizãrile lor, ale celor capabili ºi maturi.

1.Prietene colegul tau de guilda a venit cu primul argument la afirmatia mea adresata lui shokerul,eu singura casuta care am activat-o a fost a lui shokeru si nu a colegului tau,daca el are probleme cu capu si il urmareste pe shokeru si i se activeaza casuta vocala de fiecare data cand scriu "shokeru" este doar problema lui,eu nu am activat casuta vocala nimanui in afara de shokeru.

2. Nu stiam de filmul vostru si da mi-am incercat-o si eu sa ni se puna noua filmul pe prima pagina, dupa cum vezi am dat fail.

3. Nu ma intereseaza de progres atat timp cat eu ca RL nu imi injur raid memeberi,nu ii oblig sa intre la raid ca altfel le dau gkick si nu ii oblig sa stea cate 7-10 ore pentru un joc imbecil doar ca sa castig o satisfactie virtuala care literalmente este irelevanta si nu ma satisface cu aboslut nimic,pe langa asta serveste la un singur scop :pierdere de timp si creeare de dependenta.

Tragand linia terminati cu posturi intuile ,vedeti-va de treaba voastra si daca un player din guilda din care fac eu parte va jigneste in orice fel pe forum va rog personal sa imi dati un quote aici sau prin mesaj privat si ma voi ocupa de el personal.

Cu alte cuvinte duceti-va la voi pe tarla si lasati-ne sa ne pilmbam in cercuri in propria noastra fantezie virtuala.

Va urez succes!

Last edited by bezea on 22-09-2012, 14:49:52; edited 1 time in total
0 0

Back to top
DesstroY-gm

[Creep]

Post Posted: 22-09-2012, 14:47:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

krummy wrote:
Thank you for movie , good job on one shot !

Ms krummy!

Posturi unite automat, 22-09-2012, 15:47:24

Snoppy wrote:
Frumos vid. Felicitari pt 2nd kill - again.

MS, a fost din primul try chiar:>

0 0

Back to top
Sharkyman

[Maniac]

Post Posted: 22-09-2012, 15:35:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

si daca tot suntem pe val , hai si cu o prezentare la guilda -

https://youtube.com/watch?v=HgCJSidou68:

setati calitatea pe 720 / 1080 !

0 0

Back to top
rea

[tu dã bi dã best]

(since 23-01-2018 15:18)

Votes: 67

Post Posted: 22-09-2012, 15:37:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

congratz noobs

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Rageless, 08 March 2016 12:55

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 119, 120, 121 ... 531, 532, 533  Next    

The time now is 07-03-2025, 10:49:45
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x