User
Pass
2FA

Discutii
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 531, 532, 533  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Show only staff posts
Author Message714743
Catalepsia

[Account disabled]

Status: Offline
(since 14-02-2016 02:31)

Votes: 95

Post Posted: 04-07-2012, 10:27:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Succes la bac, ne auzim pe seara. Cere nr meu la Drodu si suna-ma cand ai timp, sau ne auzim pe TS dupa 10:30 cand ajung acasa.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Delirium_

[Mentally Stable]

(since 06-12-2015 14:41)

Votes: 14

Post Posted: 04-07-2012, 10:51:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vezi , chestiile astea-mi plac mie.E amuzant sa vezi cum va scuipati intre voi pana ajungeti la un comun acord cand e vorba de o competitie.
Pacat ca pe parcurs mai multe persoane au luat -rep/warn/ban si alte chestii.

E deranjant sa vezi ca membri de la tine din guilda posteaza in sectiuni in care poate ar putea sa scrie doar un Good Job sau Felicitari pt event , etc [ aluzie la forum HKP / Deathwish s.a.m.d ] si se isca pe baza asta o intreaga harmalaie si o tiganiada. Toti stim ca HKP e avantajata.

Nu ma refer la faptul ca GMii dau .kill la boss sau alte aberatii de genu , sunt avantajati ca o parte din GMii din cate am inteles lucreaza la script la bossi deci stiu cel putin 1-2 spells care nu merg cum ar trebui [ cum ne asteptam celelalte guilde ] si ei stiu deja un "bug" la spell cum sa-l eviti. Plus de asta un alt mare avantaj din cate am inteles HKP sunt luati sa fie testati bossi inainte sa le dea drumu pt tot serverul, asta include un live preview a ce se poate intampla la bossul cu pricina pe freakz.

Ca sa mai dau un exemplu clar : Ei stiu pozitionarea pentru primele 10-20 de secunde si ordinea primelor 3-4 spells pe freakz fata de noi care ne asteptam sa se comporte ca pe blizz.

Cat despre events & shit , bravo lor ca au avut cu cine sa se consulte ca sa afle mai multe detalii despre "gaurile legale" din regulament.

.

0 0

Back to top
Sarius4Ever
[Banned user]

Banned

(since 13-06-2014 12:28)

Votes: 33

Post Posted: 04-07-2012, 11:17:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu sunt mandru de guilda in care sunt..- AVAND IN VEDERE ca este Singura guilda Din TOP Fara GM in ea...-

Live For The Night

0 0

Back to top
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 1 week ago)

Votes: 770

Post Posted: 04-07-2012, 11:19:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Delirium_ wrote:
Toti stim ca HKP e avantajata.

Nu ma refer la faptul ca GMii dau .kill la boss sau alte aberatii de genu , sunt avantajati ca o parte din GMii din cate am inteles lucreaza la script la bossi deci stiu cel putin 1-2 spells care nu merg cum ar trebui [ cum ne asteptam celelalte guilde ] si ei stiu deja un "bug" la spell cum sa-l eviti. Plus de asta un alt mare avantaj din cate am inteles HKP sunt luati sa fie testati bossi inainte sa le dea drumu pt tot serverul, asta include un live preview a ce se poate intampla la bossul cu pricina pe freakz.

Ca sa mai dau un exemplu clar : Ei stiu pozitionarea pentru primele 10-20 de secunde si ordinea primelor 3-4 spells pe freakz fata de noi care ne asteptam sa se comporte ca pe blizz.

Your head is full of shit mofo. Singurul boss la care am incercat sa testam ceva a fost Chimaeron, si n-a mers deloc bine, pentru ca Test Realmu nu merge bine, da disconnects, etc.

Nu lucreaza niciun GM din HKP(Ravenous sau Erai btw, atat au ramas, doi). Doar Shocker lucreaza la script, eu ajut cu informatii, dar numai Shocker scrie codul.

N-ai decat sa fii un random de private server incontinuare care nu stie decat sa zica faptul ca guilda care castiga cele mai multe eventuri e avantajata de GM.

Din perspectiva mea, nu esti luminat la cap prea tare, iti dai cu parerea din auzite si esti foarte sigur de spusele tale, dar scoti numai excremente pe gura.

0 0

Back to top
Soulshard

[Creep]

(since 08-05-2015 19:56)

Votes: 17

Post Posted: 04-07-2012, 11:32:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Uhm, tura asta tind sa-i dau dreptate lui Zohl. Pe langa faptul ca nu stii exact cum sta treaba la ei, decat din auzite (gura lumii e mare mai ales cand e invidioasa), mai si spui chestii care deja nu au absolut niciun rost. Nu inteleg ce ti-a trebuit tie sa-ti versi oful asta, sa zic asa, acum! Vrei sa ne pui bete in roate sa nu mai facem nimic cu nimeni sau ce? Cam asta dai de gandit, Delirium.

Keep friends close, and enemies guessing.

0 0

Back to top
Delirium_

[Mentally Stable]

(since 06-12-2015 14:41)

Votes: 14

Post Posted: 04-07-2012, 11:39:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zohlomg wrote:

Your head is full of shit mofo. Singurul boss la care am incercat sa testam ceva a fost Chimaeron, si n-a mers deloc bine, pentru ca Test Realmu nu merge bine, da disconnects, etc.

Nu lucreaza niciun GM din HKP(Ravenous sau Erai btw, atat au ramas, doi). Doar Shocker lucreaza la script, eu ajut cu informatii, dar numai Shocker scrie codul.

N-ai decat sa fii un random de private server incontinuare care nu stie decat sa zica faptul ca guilda care castiga cele mai multe eventuri e avantajata de GM.

Din perspectiva mea, nu esti luminat la cap prea tare, iti dai cu parerea din auzite si esti foarte sigur de spusele tale, dar scoti numai excremente pe gura.

Nenea "mofo" daca am fost prost informat ma bucur ca m-ai luminat insa nu inteleg cum asta-ti da tie dreptul sa ma insulti.Sa inteleg ca tu pentru limbajul si modul de exprimare ales nu vei primi nici un fel de warn sau chestii de genu.

Ne tragem de shireturi ?

.

0 0

Back to top
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 1 week ago)

Post Posted: 04-07-2012, 11:41:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Delirium_ wrote:
Zohlomg wrote:

Nenea "mofo" daca am fost prost informat ma bucur ca m-ai luminat insa nu inteleg cum asta-ti da tie dreptul sa ma insulti.Sa inteleg ca tu pentru limbajul si modul de exprimare ales nu vei primi nici un fel de warn sau chestii de genu.

Ne tragem de shireturi ?

Faptul ca aduci afirmatii nefondate la adresa staff-ului e acelasi lucru ca si cum ai spune "Staff Incompetent" "Staff favorizant". Atata timp cat tu iti permiti sa zici ce vrea gurita ta de aur despre noi, eu imi permit sa zic ce vreau, si nu uita, citeste regulile serverului.

Da, ne tragem de sireturi cat timp "esti la noi acasa"

0 0

Back to top
Classic

[Mentally Stable]

(since 24-01-2013 14:26)

Votes: 2

Post Posted: 04-07-2012, 11:59:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Wow, wow, calm down guys.
Delir, nu prea ai fost online in ultima vreme si nu prea stii toate cele intamplate.
Sa lasam liderii si GM-ii sa stabileasca toate cele pentru "confruntare" (daca ii putem spune asa), iar noi stam linistiti in fata calculatorului, cu berea/inghetata in fata.

Retribution Paladin 4.0.6 Addons

0 0

Back to top
Sharkyman

[Maniac]

(since 01-09-2018 14:25)

Votes: 35

Post Posted: 04-07-2012, 12:02:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am terminat eu si ati inceput voi?

Gata , schimbati subiectu !

Cat despre delir vad ca tastatura sa scrii romane ai , dar prin wow ai 2 sapt off -

0 0

Back to top
DesstroY-gm

[Creep]

(since 31-10-2019 22:17)

Votes: 21

Post Posted: 04-07-2012, 12:10:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Delirium_ wrote:
Vezi , chestiile astea-mi plac mie.E amuzant sa vezi cum va scuipati intre voi pana ajungeti la un comun acord cand e vorba de o competitie.
Pacat ca pe parcurs mai multe persoane au luat -rep/warn/ban si alte chestii.

E deranjant sa vezi ca membri de la tine din guilda posteaza in sectiuni in care poate ar putea sa scrie doar un Good Job sau Felicitari pt event , etc [ aluzie la forum HKP / Deathwish s.a.m.d ] si se isca pe baza asta o intreaga harmalaie si o tiganiada. Toti stim ca HKP e avantajata.

Cat despre events & shit , bravo lor ca au avut cu cine sa se consulte ca sa afle mai multe detalii despre "gaurile legale" din regulament.

Delirium termina ! nu mai vreau sa aud nimic impotriva altei guilda:) nici sa postati pe forum,vorbim prin fapte(progres) si atat! in rest,vb despre subiecte normale:)

0 0

Back to top
Soulshard

[Creep]

Post Posted: 04-07-2012, 12:10:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

O sa revina si el miraculos ca Danyro dupa kick. Are rank de divinity raider pe paladin, subit si-a adus aminte sa tankeze.
Tind sa cred ca la raidu ala cu noi inainte de kick, doar facea pe prostul...

0 0

Back to top
DesstroY-gm

[Creep]

Post Posted: 04-07-2012, 12:11:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Catalepsia wrote:
Succes la bac, ne auzim pe seara. Cere nr meu la Drodu si suna-ma cand ai timp, sau ne auzim pe TS dupa 10:30 cand ajung acasa.

Mc!

0 0

Back to top
Soulshard

[Creep]

Post Posted: 04-07-2012, 12:13:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Chiar ma! Ce-ai facut la mate? -

0 0

Back to top
DesstroY-gm

[Creep]

Post Posted: 04-07-2012, 12:31:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ce dq....nici nu stiu ce sa zic...- plm,sa vad rezultatul

0 0

Back to top
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 1 week ago)

Post Posted: 04-07-2012, 12:33:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

A fost usor M1, cel putin fara clasa a 12-a, ca nu pot sa-mi dau cu parerea la ce nu stiu
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Rageless, 08 March 2016 12:55

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 531, 532, 533  Next    

The time now is 02-02-2025, 01:47:21
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password