User
Pass
2FA

Discutii
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 512, 513, 514 ... 531, 532, 533  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Show only staff posts
Author Message693012
myraje

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 11-06-2017 13:12)

Votes: 11

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 01-06-2015, 13:59:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mai eu tot nu inteleg ce vrei tu sa zici ... sau ce incerci sa explici. Fara suparare sa iti amintesc cateva lucruri.

1. Esti pe un server privat nu pe blizz = Te adaptezi serverului pentru ca nimeni nu te obliga sa joci pe el. Fiecare server are bugurile lui iar avand in vedere ca MoP a fost recent lansat nu vad rostul comentariilor " sunt prea multe buguri" .

2 . Fiind pe un server privat trebuie sa iei in considerare persoanele care au donat pentru gear . De ce ? Cand iti vine cineva cu 150k + dps la al 2 boss din MSV sau cu un heal dublu fata de ceilalti crede-ma ca se simte diferenta. Deci chestia cu progressul si alte guilde de pe blizz cade .

3 . Ceea ce ai zis despre heroic este adevarat . Nu ai cum sa faci acest boss fara cele 2 buffuri ( null barrier si cealalta) dar totodata trebuie sa iei in considerare ca nici abilitatile bossului care necesita aceste 2 lucruri nu merg cum trebuie .

4. Ca o mica / mare concluzie nu te mai plange de cum sunt scriptati bosii si ca pe blizz e altfel , invata sa te adaptezi situatiei ( pana la urma sa bati un boss care are un script baguit in rau e un progres decat sa stai sa te plangi ca de ce nu merge aia)

5 . Off topic : Serios ba ? Tu cu guilda voastra lasa-ti tancul sa ia lighting fist ... aveai o guilda extrem de buna inseamna -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Sharkyman

[Maniac]

(since 01-09-2018 14:25)

Votes: 35

Post Posted: 01-06-2015, 14:23:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

myraje wrote:
5 . Off topic : Serios ba ? Tu cu guilda voastra lasa-ti tancul sa ia lighting fist ... aveai o guilda extrem de buna inseamna -

exact...1 tank lua lightning fist si unul nullification barrier... ca aici cad stackurile imediat dp tank ceea ce iti permite sa faci bossul in 1 tank asta e alta treaba...dar normal bossul nu ai cum sa il faci fara 2 tanci tati - , si iar vb doar din auzite (ai la semnatura mea toate guildele in care am fost daca ai ceva de obiectat...eu zic ca top 20 world e destul de ok...dar plm ce sa zic...din nou freakz player e mai bun ca altii din guilde de top) serios ba !

si da intr-adevar nu ai cum sa faci bossul asta fara cele 2 spelluri...aia de la blizz nu au fost prosti cand le-au pus...le-au pus cu un scop...iar faza cu overgearul...nici macar cand farmasem deja de cateva ori nu ne permiteam sa nu fol stunul / null...chiar si pt overgear era mare dmgul din epi...asa ca iar vb prostii...doar din auzite.
La velocity intr-adevar poti face faza sa fie mai scurta prin dps...dar asta iar datorita faptului ca unele clase ca magul aici dau extrem de tare...dau dmg de end patch...si alte clase care dau mai mult heal decat ar trebui si asa mai departe...dar astea sunt alte probleme in care nu mai intru.

0 0

Back to top
myraje

[Mentally Stable]

Post Posted: 01-06-2015, 14:33:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ia zi tu mai in ce guilda de top ai fost tu (de curiozitate) . Si da ba , serios sa pui tancul sa foloseasca shroud of reversal sa dea stun la boss e cea mai mare prostie care am auzit-o ... adica de ce sa nu foloseasca un hunter sau warlock acea abilitate in locul unui tank ...

0 0

Back to top
ShortyBoy

[Creep]

(since 09-06-2019 16:49)

Votes: 22

Post Posted: 01-06-2015, 14:38:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

PUNNISSHER wrote:
Arcane velocity este influentat de dps din raid adica cu cat ai dps mai mare cu atat prinzi mai putine.va fost dat video dar nu ati inteles.asa cum a zis prostu ala de the thank imi vine pensia si nu prea mai timp sa va explic dar totusi o voi face petr 2-3 playeri de aici pe care ii cunosc.Deci incepeti cu faza 4 adica cu shield-ul.lasati primele adds sa intra ca orcum nu puteti face nimic.la al 2 shiel da ti cc pe adds si aoe puternic la fel si la al 3 shield dar de preferat e sa nu il prindeti.acum prostul ala de tank ar trebui sa il duca in arcane.aduceti bossul in centru si dati tare pe el.in momentul cand anunta velocity dati bl si prostu ala de tank da bannerul si rc si moldova bariera.la al 2 shamanul spirit link si prostu de tank bariera si inca un cd de defence.Nu uitati sa iesiti cu debuful din raid.daca au intrat noile fixuri stati cat mai departe de boss.dupa care prostul de tank il duce in fire feritiva de foc si iesiti cu debuff din raid.dupa ce se termina faza prostul de tank il duce in faza de earth.dati dps iar cand anunta spelul veniti toti in centru si heal.nu stati in fata bosului.cam atat se pare ca batranetea ma ajuta nu e asa the tank.ma duc sa ma bucur de pensie si apropo destroy nu o sa mai faci in veci inl si mai mult de o guilda mediocra nu o sa ai.pacat de unii playeri.eu voi avea progres mereu ceia ce tu nu o sa ai cu oameni ca the tank care din cate am auzit e un prost.bafta ka feng si sper sa il faceti .

Iti spun sincer nu am citit tot postu.. Dar vad ca acuzi mult tanku care a fost la acel raid nu? Ei bine nu am fost eu pt ca eu aveam alt raid.
Si te rog nu mai lua rage ca iti va plesni vena pe frunte.
Si fratele meu nu stiu dc o arzi pe sistemu va inl va fii o guilda mediocra, si alte guilde au fost in impasu in care e inl acum (lipsa de jucatori) dar stai relax noi ne vom ridica inapoi. In schimb tu daca iti vei pierde jucatori care au venit din alte guilde (nu doar de la noi ci si de la alte guilde) vei ramane cu un numar de jucatori (pro) pe care ii poti numara pe degetele de la o mana !
Cand inl a intrat in activitate te-ai lins pe bot la ce jucatori ti-au venit in guilda dar vom vedea in viitor la event unde conteaza cel mai mult ce se va intampla !
Daca erai baiat destept aveai la cap ca o guilda dupa 1 an de inactivitate nu o refaci in 2 saptamani (mai ales ca jumate din jucatori vechi NU MAI JOCA ) asa ca bafta si te rog din nou daca simti nevoia sa imi raspunzi te rog sa o faci pe PM la fel cum te-am rugat si inainte, daca nu o sa o fac si eu la fel prin post nu PM !

0 0

Back to top
Nightraider

[Enthusiast]

(since 29-04-2023 12:22)

Votes: 19

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  norbi111 
Post Posted: 01-06-2015, 14:56:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

https://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_953631&&feature=iv&&src_vid=w6jRYiBlzJU&&v=jyqUkM96jHc

https://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_381340&&feature=iv&&src_vid=jyqUkM96jHc&&v=w6jRYiBlzJU

Deseara o sa fie bagati -

Last edited by Nightraider on 01-06-2015, 14:59:53; edited 2 times in total
0 0

Back to top
(Ro)UnCalDeAlaFain

[Foku me]

(since 12-11-2015 12:24)

Votes: 1

Post Posted: 01-06-2015, 14:58:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Frumos aici , mai citesc -
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Sharkyman

[Maniac]

Post Posted: 01-06-2015, 15:07:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

myraje wrote:
Ia zi tu mai in ce guilda de top ai fost tu (de curiozitate) . Si da ba , serios sa pui tancul sa foloseasca shroud of reversal sa dea stun la boss e cea mai mare prostie care am auzit-o ... adica de ce sa nu foloseasca un hunter sau warlock acea abilitate in locul unui tank ...

https://wowtrack.org/characters/EU/Tarren%20Mill/Overyou

Guilde:

Apex : http://www.wowprogress.com/guild/eu/al-akir/Apex/rating.tier14
http://www.wowprogress.com/guild/eu/al-akir/Apex/rating.tier16_25
http://www.wowprogress.com/guild/eu/al-akir/Apex/rating.tier15

Prime : http://www.wowprogress.com/guild/eu/tarren-mill/Prime/rating.tier16_10

Enraged revolution : http://www.wowprogress.com/guild/eu/ragnaros/Enraged+Revolution/rating.tier16_25
http://www.wowprogress.com/guild/eu/ragnaros/Enraged+Revolution/rating.tier15

cele mai bune fiind Apex / Prime....or fi prosti ei ca faceau cu tanku? -

Multumit? -

LE: Fiecare faceau cum li se parea mai bine...tine cont ca la inceput de patch pe blizz nu este ca aici...trebuie sa te adaptezi...nu exista guide-uri...nu exista video-uri...nu exista decat dungeon journal in wow...si ce a vazut si testat guilda respectiva pe PTR...dar toate informatiile raman "clasificate" ca nimeni nu vrea ca alta guilda sa dea inaintea lor...asa ca impartirea informatiilor cade

Last edited by Sharkyman on 01-06-2015, 15:53:30; edited 1 time in total
1 0

Back to top
ShortyBoy

[Creep]

(since 09-06-2019 16:49)

Votes: 22

Post Posted: 01-06-2015, 15:50:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@ Sharkyman Cand poti intra ts !

0 0

Back to top
myraje

[Mentally Stable]

Post Posted: 01-06-2015, 15:51:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Erm mi-ai dat niste nume de guilde de pe 3 servere diferite ... nu ma impresioneaza cu nimic - . Daca imi demonstrezi ca ai jucat si tu in ele ( main spot ) atunci da , voi fi impresionat.

Gen end tier boss kill video sau ceva de genul

0 0

Back to top
arggalati12

[The Gatekeeper]

(since 21-08-2019 07:59)

Votes: 59

Post Posted: 01-06-2015, 15:58:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

myraje wrote:
Erm mi-ai dat niste nume de guilde de pe 3 servere diferite ... nu ma impresioneaza cu nimic - . Daca imi demonstrezi ca ai jucat si tu in ele ( main spot ) atunci da , voi fi impresionat.

Gen end tier boss kill video sau ceva de genul

Cat de raton poti sa fii http://www.wowprogress.com/character/eu/tarren-mill/Overyou , acum urmeaza sa spui, stai ca a copiat numele, dupa ce ai fost pe aici si ne .... ca pe o "acadea" mai vii sa si comentezi , da esti pro , bis din 2 bossi ce sa facem nu avem valoare

Last edited by arggalati12 on 01-06-2015, 15:58:44; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Sharkyman

[Maniac]

Post Posted: 01-06-2015, 15:58:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ShortyBoy wrote:
@ Sharkyman Cand poti intra ts !

intru in 40-50 minute ca nu pot acum

@myraje

pe langa linkurile dp wowprogress ti-am dat si linkul de track al caracterului meu...daca esti destul de destept un pic sa te uiti si tu prin site ai sa vezi si killuri ai sa vezi si guildele ai sa vezi tot...use your brain...ti-am dat tot ce ai nev...nu stau sa iti dau totul mura-n gura...

https://wowtrack.org/characters/EU/Tarren%20Mill/Overyou

daca esti asa interesat dupa cum am zis gasesti raspunsul la toate intrebarile tale cu linkul asta...si wowprgress...acum hai sa incheiem sub asta...nu am nimic sa iti demonstrez tie...si nici nu vreau sa te impresionez...tu mi-ai cerut numele la guildele unde am jucat -

0 0

Back to top
Nightraider

[Enthusiast]

(since 29-04-2023 12:22)

Votes: 19

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  norbi111 
Post Posted: 01-06-2015, 16:07:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@ Pyrin bagati si pe heroic bosii deseara ?
0 0

Back to top
droth

[Mentally Stable]

(since 23-05-2021 10:08)

Votes: 23

Post Posted: 02-06-2015, 11:27:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Aloha

0 0

Back to top
Sharkyman

[Maniac]

Post Posted: 02-06-2015, 11:38:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

neata pisoi xDDD
0 0

Back to top
(Ro)UnCalDeAlaFain

[Foku me]

(since 12-11-2015 12:24)

Votes: 1

Post Posted: 02-06-2015, 12:06:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Neata boys
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Rageless, 08 March 2016 12:55

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 512, 513, 514 ... 531, 532, 533  Next    

The time now is 11-11-2024, 14:24:47
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x