User
Pass
2FA

Discutii
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 106, 107, 108 ... 958, 959, 960  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Show only staff posts
Author Message1445407
criplezor

[Tipu' cu prosopul]

Status: Offline
(since 06-01-2014 12:18)

Votes: 5

Post Posted: 24-04-2013, 14:23:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut ce faceti aici -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
plies

[Mentally Stable]

(since 03-08-2016 14:17)

Votes: 16

Post Posted: 24-04-2013, 14:38:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hackul se numeste S.K.I.L.L si in Opus Dei toata lumea foloseste SKILL so.....WTS SKILL!!

0 0

Back to top
Chill

[QQ no Skillz]

(since 06-07-2013 23:10)

Votes: 4

Post Posted: 24-04-2013, 14:44:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pe aceasta cale il rog frumos pe @ Zohlmg sa verifice log-urile, pentru a confirma sau infirma cele spune de Desstroy.
In alta ordine de idei, "...Cum va explicati faptul ca dintre toate guildele de top...niciuna nu are dpsu vostru ? " Imi cer sincer scuze in numele guildei ca am stat in "anonimat" pana acuma, dar se pare ca aceasta guilda micuta si nesemnificativa da peste nas multora dintre guildele de top... Se pare ca Opus a inceput sa fie fara limite , "... si cu Game Materi in guilda folositi exploituri....voi nu va numiti guild" acuzatii nefondate, sa inteleg ca Gm's de pe server incurajeaza exploiterii, propun Desstroy Gm el este in masura sa combata exploiterii !!!
Numai bine tuturor

for *** sake, why so seriously ?
0 0

Back to top
Shuki

[Legendã Vie]

(since 15-05-2020 10:06)

Votes: 12

Post Posted: 24-04-2013, 14:48:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Chill wrote:
Sydef nu face nimica.... Acel smart use of game mechanics a fost raporta de catre Bilo acum 3 zile, inafara el nu a folosit nimeni nimica, daca il foloseam toti, recountul arata altfel -, majoritatea avem donate iteme importante, cei din raid au fost mains + offchare dar peste 395 ilvl, am folosit hero cand a trebuit adica Black + Yellow (ftw aoe rullz), in rest atentie si voie buna.
Multumim pentru felicitari, multa bft si voua !!!
C.I.A - Alo, Europa!

Deja v-am bagat in ceata, ce am reportat eu a fost itemul ireroot seeds , un quest item care dadea stun la orice mob/boss/player, nu avea cd si nici diminish deci puteai sa tii un boss tot fightu in stun , si nu are nici o treaba cu vreun item sau spell folosit de mine.

Ca sa va lamuresc pe toti ca deja deveniti enervanti :
Sunt main, am 401 ilvl cu gurthalak, in caz ca nu stiti daca sunt 20 mobi si dai aoe pe ei evident ai mai multe sanse de proc la gurthalak si evident o sa iasa mai multe tentacule -> mai mult damage.
Am mai folosit trinketul hand of justice, trinket care are o sansa de un extra attack , evident cand dai aoe sansa creste la fel ca la gurthalak, implicit o sa mai dai un extra attack, si inca o sansa sa iasa un tentacul din gurthalak, avantajul a fost de vreo 20 auto attacks in plus, deci nu cine stie ce oricum.
Am avut bulan si au iesit multe tentacule, am avut bulan si am avut toate cd-urile ready cand au iesit 20 adds si s-a dat hero, am dat full burst.

Daca ceva din ce am folosit mai sus poate fi considerat exploit imi cer scuze, dar tind sa cred ca e 100% legit tot ce am folosit.
Invatati sa nu va mai ofticati si cum cineva stie sa se foloseasca de un item/spell intr-o anumita circumstanta sa il numiti exploiter, poate unii mai joaca si cu creieru nu doar la ilvl .

Va invit la dummy aoe test dau 65-70k constant pe 6 dummy sau cate sunt in elvyn, ganditi-va pe 20 adds + hero + buffs cum a stat treaba.
Va invit si pe single target sa vedeti ce dps dau, asta variaza intre 35-45k .

Altceva mai vreti sa stiti? cat port la pantofi, cati cm am in bratz sau ceva? - cu cat bag la piept?

Play the game.
0 0

Back to top
plies

[Mentally Stable]

Post Posted: 24-04-2013, 14:52:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

-) ce culoare iti place?-

0 0

Back to top
criplezor

[Tipu' cu prosopul]

(since 06-01-2014 12:18)

Votes: 5

Post Posted: 24-04-2013, 15:00:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Stii sa faci mancare ?

0 0

Back to top
AlexRz

[Mentally Stable]

(since 19-08-2014 14:37)

Votes: 9

Post Posted: 24-04-2013, 15:08:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

side_fx wrote:
respect_dani wrote:
RAID 3 25H (mains + offs)

Salut scuze ca postez aici dar cred ca cineva trebuia sa o faca . Va respect pentru ca sunteti o guilda buna cu oameni care isi cunosc bine clasa dar totusi....chiar atat de buni?!? . Ati spsus ca este raidul 3 prin urmare este alcatuit din cateva mainuri si restul alturi cu gear mai low. Ceea ce nu inteleg eu este cum este posibil ca voi , cu raidul 3 sa aveti un asemenea dps PE ALTURI , dps pe care nu l-am vazut la nici un raid 1 din vreo guilda buna de pe freakz.

Toti peste 54 k dps...Nu ma refer neaparat la Bilo sau celalalt paladin ci la intreg raidul in ansamblu ... cuvintele voastre "mains + offs ".
Daca sunt eu nebun si gresesc si in guilda voastra sunt numai oameni skillati cu peste 55 k dps pe orice clasa de la primul main dps la ultimul alt atunci eu imi cer mii de scuze .Dar faptul dati pe alturi low gear mult mai mult dps decat alti playeri cu gear mult mai bun din guilde importante si care isi cunosc clasa la fel de bine este putin ciudat, Diferenta de dps este coplesitoare de ordinul zecilor de k ... nu vorbesc de 1-2 k dps peste .
Oricum gg pentru recount sper sa fie " smart use of game mechanics " . Scuze de post nu este flame este o constatare , report me.

Cei de pe recount cu 54k dps+ sunt toti main char cu iteme donate gen gurthalak , daggerele alea rogue si staf legendar + arma hc de la yorsahj.

0 0

Back to top
plies

[Mentally Stable]

Post Posted: 24-04-2013, 15:09:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Domnu Side_fx sti cum se zice...plm dar OPUS DEI E BAZA!

0 0

Back to top
Amirith

[Fan Rivala Videos]

(since 19-05-2022 19:20)

Votes: 82

Post Posted: 24-04-2013, 15:10:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

plies wrote:
Hackul se numeste S.K.I.L.L si in Opus Dei toata lumea foloseste SKILL so.....WTS SKILL!!

Imi place ca nu da Dream Paragon si Method atat dmg de pe blizz ... dar dati voi -
Aveti skill atata timp cat pe freakz sunt buguri...

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
plies

[Mentally Stable]

Post Posted: 24-04-2013, 15:13:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Man hai sa vedem ss-uri cu dps-u macar apropiat de opus dei si imi cer scuze si spamez globalu cu voi bossi....dar nu o sa se intample asta ca nu aveti cu ce.

0 0

Back to top
vyrz0r
[Banned user]

Banned

(since 02-06-2015 12:46)

Votes: 24

Post Posted: 24-04-2013, 15:18:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

AlexRz wrote:
side_fx wrote:
respect_dani wrote:

Salut scuze ca postez aici dar cred ca cineva trebuia sa o faca . Va respect pentru ca sunteti o guilda buna cu oameni care isi cunosc bine clasa dar totusi....chiar atat de buni?!? . Ati spsus ca este raidul 3 prin urmare este alcatuit din cateva mainuri si restul alturi cu gear mai low. Ceea ce nu inteleg eu este cum este posibil ca voi , cu raidul 3 sa aveti un asemenea dps PE ALTURI , dps pe care nu l-am vazut la nici un raid 1 din vreo guilda buna de pe freakz.

Toti peste 54 k dps...Nu ma refer neaparat la Bilo sau celalalt paladin ci la intreg raidul in ansamblu ... cuvintele voastre "mains + offs ".
Daca sunt eu nebun si gresesc si in guilda voastra sunt numai oameni skillati cu peste 55 k dps pe orice clasa de la primul main dps la ultimul alt atunci eu imi cer mii de scuze .Dar faptul dati pe alturi low gear mult mai mult dps decat alti playeri cu gear mult mai bun din guilde importante si care isi cunosc clasa la fel de bine este putin ciudat, Diferenta de dps este coplesitoare de ordinul zecilor de k ... nu vorbesc de 1-2 k dps peste .
Oricum gg pentru recount sper sa fie " smart use of game mechanics " . Scuze de post nu este flame este o constatare , report me.

Cei de pe recount cu 54k dps+ sunt toti main char cu iteme donate gen gurthalak , daggerele alea rogue si staf legendar + arma hc de la yorsahj.

mama sunt pe recount fara daggere legendare!
Orcum tinand cont ca acum ies 11 adds rupi recountu

0 0

Back to top
Aliziea

[2 Good 4 You]

(since 16-06-2017 19:44)

Votes: 108

Post Posted: 24-04-2013, 15:22:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

AlexRz wrote:
side_fx wrote:
respect_dani wrote:

Defapt kenbaws (paladinu de pe locu 11) e off char.

0 0

Back to top
Snoppy

[Inside the fire]

(since 24-10-2022 03:25)

Votes: 173

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 24-04-2013, 15:38:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Shuki wrote:
Chill wrote:
Sydef nu face nimica.... Acel smart use of game mechanics a fost raporta de catre Bilo acum 3 zile, inafara el nu a folosit nimeni nimica, daca il foloseam toti, recountul arata altfel -, majoritatea avem donate iteme importante, cei din raid au fost mains + offchare dar peste 395 ilvl, am folosit hero cand a trebuit adica Black + Yellow (ftw aoe rullz), in rest atentie si voie buna.
C.I.A - Alo, Europa!

Deja v-am bagat in ceata, ce am reportat eu a fost itemul ireroot seeds , un quest item care dadea stun la orice mob/boss/player, nu avea cd si nici diminish deci puteai sa tii un boss tot fightu in stun , si nu are nici o treaba cu vreun item sau spell folosit de mine.

Ca sa va lamuresc pe toti ca deja deveniti enervanti :
Sunt main, am 401 ilvl cu gurthalak, in caz ca nu stiti daca sunt 20 mobi si dai aoe pe ei evident ai mai multe sanse de proc la gurthalak si evident o sa iasa mai multe tentacule -> mai mult damage.
Am mai folosit trinketul hand of justice, trinket care are o sansa de un extra attack , evident cand dai aoe sansa creste la fel ca la gurthalak, implicit o sa mai dai un extra attack, si inca o sansa sa iasa un tentacul din gurthalak, avantajul a fost de vreo 20 auto attacks in plus, deci nu cine stie ce oricum.
Am avut bulan si au iesit multe tentacule, am avut bulan si am avut toate cd-urile ready cand au iesit 20 adds si s-a dat hero, am dat full burst.

Daca ceva din ce am folosit mai sus poate fi considerat exploit imi cer scuze, dar tind sa cred ca e 100% legit tot ce am folosit.
Invatati sa nu va mai ofticati si cum cineva stie sa se foloseasca de un item/spell intr-o anumita circumstanta sa il numiti exploiter, poate unii mai joaca si cu creieru nu doar la ilvl .

Va invit la dummy aoe test dau 65-70k constant pe 6 dummy sau cate sunt in elvyn, ganditi-va pe 20 adds + hero + buffs cum a stat treaba.
Va invit si pe single target sa vedeti ce dps dau, asta variaza intre 35-45k .

Altceva mai vreti sa stiti? cat port la pantofi, cati cm am in bratz sau ceva? - cu cat bag la piept?

imi cer scuze ca postez aici. Ai gurthalak cu 3.60 wspeed si sansa de la trinket e de 2%[asa ar fi normal] . Trinketul procuie in mod continuu, ti se pare a nu fi exploit? -
Am auzit multe discutii @ guildmates si prin alte guilde si am stat sa ma gandesc, ba ai mei au toti aprox 32-36 mil dmg done recount si picam bosu` lejer. Cum de voi care aveti, vorba aia: " Imbracati la patru ace cu gurtalace versace " atat dmg done si dps. Inca o data ati dat dovada de "profesionalismul" pe care l-ati folosit si vs Valiona atunci cand erau unbuffed raidurile

,,Angel Among demons"

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
AlexRz

[Mentally Stable]

(since 19-08-2014 14:37)

Votes: 9

Post Posted: 24-04-2013, 15:38:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

DesstroY-gm wrote:
Chill wrote:
C.I.A - Alo, Europa!

N-ai cum sa dai atat chiar daca spui ca a fost cu BL...sau ca aveti voi cine stie ce iteme. Rog pe Shockeru/Zohl/Ravenous sa se uite in logurile voastre...ceva folositi sigur si e normal sa nu recunoasteti -..dar daca si cu Game Materi in guilda folositi exploituri....voi nu va numiti guilda.Cum va explicati faptul ca dintre toate guildele de top...niciuna nu are dpsu vostru ? Nu-mi veniti cu scuze gen: avem iteme donate,arme,4 piese s.a.m.d ca asta deja nu mai tine si in toate guildele sunt playeri de top.N-am postat aici cu intentia de Flame.O zi buna!

Domnul Destroy . As spune sa incetezi cu asemenea afirmatii inutile deoarece se poate vedea cat dps are lindmilo si cu turbokilz ala in video-ul vostru in faza burst warriorul ajunge undeva la 100k iar magu ajunge la 92-93k fara burst (hero + potiuni etc ce mai are) si in et cand a scos sydef 83.5k dps in burst presupun unde nu sunt 22 de adds si e doar single target . Sa nu ma iei cu texte gen bossu din et e leguma ca nu ma intereseaza . Ma gandesc ca adds din ds hc de la yorsahj au cam acceiasi armura cu boss ala din et . cu toate ca nu am dat explicatii prea bune. eu am adus doar un exemplu din ce se poate intampla pe freakz . Opus Dei nu e singura guilda care poate ajunge la acest dps sunt si alte guilde de top cam cu acelasi rezultat.
Acum cand Opus Dei reuseste sa le de-a peste nas guildelor de top se gasesc si ei sa comenteze . Ca de cum a reusit opus dei o asemenea performanta. Ne-au patat mandria de cei mai buni de pe server.... Va roade invidia Pfoai Doamne stii cum? ....

0 0

Back to top
Shuki

[Legendã Vie]

(since 15-05-2020 10:06)

Votes: 12

Post Posted: 24-04-2013, 15:40:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Snupeeh numai eu aveam trinketu ala, si stai linistit ca nu procuia in nici un caz continuu, daca era asa il folosea toata lumea de mult, avea sansa in jur de 1% de proc, l-am testat pe dummy foarte mult si single target e useless, in schimb pe aoe altfel sta treaba cand lovesti 20 ads cu divine , ca si la gurthalak de altfel.
Tu clar n-ai testat trinketu ala si iei totu de bun , "procuie in mod continuu", nu ai nici o dovada ca se intampla asta. Trinketu ala mi-a adus probabil un bonus de 10 k dps la final. Am avut in jur de 20 hituri melle in plus fata de soclose care era dupa mine cu 100k+ dps (fara trinketu ala).

Vad ca acum a bagat icd mare la trinket, desi nu scrie nicaieri sau nu am gasit eu , ca ar trebui sa aibe vreun icd, sau nu.

Cum zice si semnatura ta, haters gonna hate.

Play the game.

Last edited by Shuki on 24-04-2013, 15:44:56; edited 1 time in total
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 106, 107, 108 ... 958, 959, 960  Next    

The time now is 10-11-2024, 03:04:57
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x