User
Pass
2FA

Discutii
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 42, 43, 44 ... 79, 80, 81  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message175543
track

[[Mitica]]

Status: Offline
(since 22-01-2019 10:49)

Votes: 11

Post Posted: 16-01-2013, 21:26:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Are nevoie de trepied pe rotile cand iese afara in casa sa isi care nasu sau cum?

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
devilboost

[Mentally Stable]

(since 18-09-2015 17:29)

Votes: 12

Post Posted: 19-01-2013, 01:58:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ba voi care clietn de wow ati luat? eu l-am luat pe ala de 28gb si acum il dezarhivez...
0 0

Back to top
devilboost

[Mentally Stable]

Post Posted: 21-01-2013, 20:35:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

clar no more wow. nam chef sa incerc sa imi reinstalez windows-ul pentru ca imi iau eroarea aia la ambele versiuni(si 14gb si 28gb)
0 0

Back to top
Xerxerses

[Mentally Unstable]

(since 18-04-2025 14:02)

Votes: 20

Post Posted: 21-01-2013, 21:02:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Maine pe seara intru si mai umblu la rankuri, modific formlularul de recrutari si o sa fac o lista cu ce recturam. Oficeri daca puteti sa fiti pe ts dupa 21:00.

@Celion: De cate ori ai zis tu ca te lasi de wow... si in 2 zile te vedeam on.

0 0

Back to top
gazi

[-Like a baws-]

(since 09-01-2019 02:28)

Votes: 38

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 22-01-2013, 10:36:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Xerxerses wrote:
Maine pe seara intru si mai umblu la rankuri, modific formlularul de recrutari si o sa fac o lista cu ce recturam. Oficeri daca puteti sa fiti pe ts dupa 21:00.

@Celion: De cate ori ai zis tu ca te lasi de wow... si in 2 zile te vedeam on.

New rule:O shaorma la goroso si un suport pentru nas for you.

0 0

Back to top
Xerxerses

[Mentally Unstable]

Post Posted: 25-01-2013, 21:28:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Raster wrote:
Si cea mai tare chestie e ca tu esti din Ground Zero si ne-ai scris chestiile astea -.

Si daca e din Ground Zero ce are? Nu are voie sa isi spuna parerea? Inainte sa deschizi gura incearca sa te informezi cate exploituri am facut.(ala cu valor care au luat decat 4 persoane de la noi ban,asta pentru cultura ta generala). L-am intrebat si pe zohl vara trecuta care sunt expliturile alea care care "ne-au facut celebri" si nu mi-a raspuns concret. A zis ceva de hack si exploits... Scuza-ma dar hack!= de exploits si noi nu am folosit hacks niciodata in raiduri.

Dar lasa ca sunt alte guilde in care lumea farmeaza justice in prostie dar nu patesc nimic... Si dupa lumea de acolo se mai si lauda.

0 0

Back to top
Raster

[ACNA]

(since 02-09-2016 09:51)

Votes: 81

Post Posted: 25-01-2013, 21:30:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Xerxerses wrote:

Si daca e din Ground Zero ce are? Nu are voie sa isi spuna parerea? Inainte sa deschizi gura incearca sa te informezi cate exploituri am facut.(ala cu valor care au luat decat 4 persoane de la noi ban,asta pentru cultura ta generala). L-am intrebat si pe zohl vara trecuta care sunt expliturile alea care care "ne-au facut celebri" si nu mi-a raspuns concret. A zis ceva de hack si exploits... Scuza-ma dar hack!= de exploits si noi nu am folosit hacks niciodata in raiduri.

Dar lasa ca sunt alte guilde in care lumea farmeaza justice in prostie dar nu patesc nimic... Si dupa lumea de acolo se mai si lauda.

Era sa va luati guild disband sau ma insel ?

воронья
0 0

Back to top
Xerxerses

[Mentally Unstable]

Post Posted: 25-01-2013, 21:40:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Si ia lumineaza-ma Mr. Raster cand am folosit noi hacks in raid? Poate tu ai visat ca noi am facut bossu y din instanta z cu 25 de oameni cu hack. Ne confunzi atunci.

0 0

Back to top
Raster

[ACNA]

(since 02-09-2016 09:51)

Votes: 81

Post Posted: 25-01-2013, 22:00:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tu ai afirmat ca nu ai folosit niciodata hacks in raiduri.
Raid = instanta. Instanta este formata din locatia propriu zisa si NPC-ii care fac parte din ea.

Acum, arata-mi unde am scris eu ca tu ai facut bossul y din instanta z cu 25 de oameni cu hack ?
Ti-am ingrosat aia pentru ca pe Exodus acum ceva timp, some random guy de la voi, zbura neprihanit prin instanta de la intrare la boss and stuff like this.

Ala e hack in raid, hack in instanta sau cum vrei tu sa ii spui. Gresesc ?

Ca tu nu ai folosit niciodata, foarte bine, nu am de unde sa stiu, nu ma intereseaza. Atunci cand cineva care poarta sub numele sau, numele guildei tale, o reprezinta, si ceea ce face el afecteaza, cum sa zic, reputatia guildei, in bine sau in rau.

Cand isi ia unul din Ground Zero ban pentru hacks, sunteti toti pusi in aceeasi oala, pentru ca daca folosea in timpul unui raid, erati si voi constienti de asta.
Cand unul din Ground Zero face un raid cu globalul si ninjeaza, automat sunteti toti catalogati ca atare.

Am scris deja prea mult si nu-mi sta in fire, /out, n-am de gand sa mai raspund la nimic.

воронья
0 0

Back to top
Snoppy

[Inside the fire]

(since 24-10-2022 03:25)

Votes: 173

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 25-01-2013, 22:30:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Xerxerses wrote:
Si ia lumineaza-ma Mr. Raster cand am folosit noi hacks in raid? Poate tu ai visat ca noi am facut bossu y din instanta z cu 25 de oameni cu hack. Ne confunzi atunci.

cu riscul de a lua warn. Farm justice =! exploit. Daca faci weekly wotlk,tbc raids nu inseamna ca facem ceva rau lol. Pacat ca ti-a bagat marele bo$$ din inele Yetix idei faimoase in cap. Pe cand altii au facut gruls lair ca barosanii de 92382938289332 ori. -

,,Angel Among demons"

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Oai

[multifunctional]

(since 03-08-2018 17:07)

Votes: 5

Post Posted: 25-01-2013, 23:36:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Snoppy wrote:
-

Snupy, opreste-te te rog, ca nu te mai crede nimeni, si multi nu inteleg ce scrii.

Faza e ca de fiecare data cand se intampla ceva de genul "X si Y din guilda cu tare exploateaza, Z din Ground Zero comenteaza" apar comentariile cu privire la cuvintele ce se afla sub nickname. De vreo doua ori s-a intamplat asa. Da, de putine ori dar totusi... Chiar suntem singurii care au facut ceva necurat? De cand? Surprise

Primul exploit a fost cel cu valor points pe 4.0.6, atunci cand bine imi amintesc nu am fost singurii pacatosi. Acum, dinou, din acel mare grup de banati nu am fost singurii care am avut playeri mentionati. Asa de pomeniti... Cred ca am sa sughit.

Nu este un semn de sanatate sa fi adaptat unei societati profund bolnave.
0 0

Back to top
Xerxerses

[Mentally Unstable]

Post Posted: 26-01-2013, 01:05:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu ma refeream la boss fight. Nu imi spune mie ca suntem singurii care am folosit. ( Chiar trebuie sa dau exemplu de guilde care au facut Council cu hack?) Scuzama dar noi nu am facut bossi cu hack/exploit.

Si ca tot suntem noi cei mai hackeri, cei mai exploiteri si cei mai cei, baietii care au pile nu au primit ban pentru farm de justice in grull/maghteriton ca ei saracii cica farmeaza itemu x de cateva luni bune.

0 0

Back to top
Mentosu

[Mentally Stable]

(since 10-12-2019 18:26)

Votes: 6

Post Posted: 26-01-2013, 11:47:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vaaaaai, da ce-avem noi aicia, e plin de caprioare, bine ca mi-am luat alicea...
Ce-i cu zarva asta pretenasi?
De ce va scuzati si incercati sa dati explicatii unora care nu stiu nici sa-si schimbe realmlistu?
E clar si normal ca intotdeauna sa fie rivalitate de orice fel intr-o comunitate online. Stiti voi, fani/hateri...

Cheers madafaca GZ.

P.S: Cand va strangeti la o poveste/caterinca pe TS dati-mi de veste, am chef sa va aud vociile suave de privigheciori...

0 0

Back to top
starwurs

[T.n.T For Ever]

(since 16-09-2018 19:36)

Votes: 10

Post Posted: 26-01-2013, 15:25:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Raster wrote:
Era sa va luati guild disband sau ma insel ?

Cine a zis asta de ce nu nea dat Gdisband ....
ziceti de noi ca aveam hack in raid de 10 in bot si asta pt ca serveru a dat fail si nu puteam sa dam reset sa facem tot din nou asta 1
Uitativa la Gm & donors parca pe raid de 25 era cu hack unu si nu a luat ban nici unul din guilda pt chestia asta .....
Daca vrei iti zic eu toti Playeri din toate guildele barosane care au facut farm de Justice si multe alte exploituri care voi habar nu aveti de ele daca accepti sa te lasi de a incerca sa mai fi un Gm pe un server privat si sa continui sa te joci Mario asa ca nu mai o aruncati pe Noi cand voi sunteti || sincer nu stiu ce motive aveti sa tot dati in noi cand este un server privat sti acuma incep sa regret ca am doant de atatea ori pt serverul asta vad ca nu are rost .....

0 0

Back to top
devilboost

[Mentally Stable]

Post Posted: 26-01-2013, 17:11:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Raster wrote:
Tu ai afirmat ca nu ai folosit niciodata hacks in raiduri.
Raid = instanta. Instanta este formata din locatia propriu zisa si NPC-ii care fac parte din ea.

Acum, arata-mi unde am scris eu ca tu ai facut bossul y din instanta z cu 25 de oameni cu hack ?
Ti-am ingrosat aia pentru ca pe Exodus acum ceva timp, some random guy de la voi, zbura neprihanit prin instanta de la intrare la boss and stuff like this.

Ala e hack in raid, hack in instanta sau cum vrei tu sa ii spui. Gresesc ?

Ca tu nu ai folosit niciodata, foarte bine, nu am de unde sa stiu, nu ma intereseaza. Atunci cand cineva care poarta sub numele sau, numele guildei tale, o reprezinta, si ceea ce face el afecteaza, cum sa zic, reputatia guildei, in bine sau in rau.

Cand isi ia unul din Ground Zero ban pentru hacks, sunteti toti pusi in aceeasi oala, pentru ca daca folosea in timpul unui raid, erati si voi constienti de asta.
Cand unul din Ground Zero face un raid cu globalul si ninjeaza, automat sunteti toti catalogati ca atare.

Am scris deja prea mult si nu-mi sta in fire, /out, n-am de gand sa mai raspund la nimic.

esti pe langa, in ss-ul acela cand unu zbura in instanta la intrare nu a inceput nici trash-ul cativa membrii nici nu au ajuns in instanta. eu stiu ca nu este corect sa folosesti hacks si exploits in favoarea ta si defavoarea altora. atata timp cat plutesti la intrare si nu ai nici un contact cu npc-ii din instanta nu te incalzeste cu nimic. ce daca bag fly hack si plutesc in orgrimmar si se uita lumea la mine cu ce m-ar incalzi pe mine sau pe cei care se uita la mine? incearca sa gandesti putin logic inainte sa postezi

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 42, 43, 44 ... 79, 80, 81  Next    

The time now is 30-07-2025, 14:50:03
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password