User
Pass
2FA

Discutii
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 64, 65, 66 ... 99, 100, 101  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message89640
jaki

[Creep]

Status: Offline
(since 19-07-2017 22:20)

Votes: 13

Post Posted: 01-08-2014, 01:33:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Fratilor nu e bine de loc in ce trecem trece serveru acum.Hai sa nu mai sarim la gat siecare are parerea lui asta e normal nu toti gandim la fel ar trebui sa fimi uniti. de ceva vreme ma tot gandesc ca ar trebui sa renunt la admin ca in ultima vreme nu prea am pus nimic pe masa dar ca sa fiu eu un exemplu o sa incerc sa intru mai des sa fiu mai activ pe forum, la pareri la reclamatii, doar ca nu vreau sa se duca in jos ceva pt ce am luptat atat si ceva la ce tin asa mult si ce imi lipseste de o vreme adica atmosfera care ma facut sa raman pe war4, hai sa nu acceptam oameni in staff ci sa ii crestem.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Your Angel

[War4.freakz.ro]

(since 04-06-2018 12:19)

Votes: 41

Post Posted: 02-08-2014, 13:30:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

LISTA ADMINI , ORE , CODATI , MASURI LUATE

Code:
NUME ADMIN                       GRAD           ORE          CODATI        MASURI LUATE

NeMeSiS                          GENERALS        50                0             1 AVERTISMENT , 0 CODATI

P!C@                               GENERALS        19                1             1 AVERTISMENT , CODATI

Smiley                             GENERALS        31                11

Wza                                 GENERALS        47                20

Pamflet                            GENERALS        13                 0            1 AVERTISMENT , ACTIVITATE SLABA , CODATI

Xd-[Adonis]-Xd                 CHAMPIONS     9                   6            1 AVERTISMENT,ACTIVITATE SLABA , CODATI

ex!T   (WaRn|nG!                  CHAMPIONS     64                 36

Marmota                          CHAMPIONS     17                 19           1 AVERTISMENT VERBAL , ORE PUTINE

_-_AMx_-_                        CHAMPIONS     7                   1            1 AVERTISMENT , ACTIVITATE SLABA , CODATI

thegodfather                     CHAMPIONS     7                   2            1 AVERTISMENT , ACTIVITATE SLABA , CODATI

NeTu                                CHAMPIONS     21                 15

DANNNNNNNNNNNNNN       CHAMPIONS     20                 9             1 AVERTISMENT VERBAL , CODATI

MuscaNebuna                    CHAMPIONS     43                 26

Freakz.Ciudatu                  CHAMPIONS     30                 24

Push                                CHAMPIONS     11                  5             1 AVERTISMENT , ACTIVITATE SLABA , CODATI

EndlessRAGE!                   CHAMPIONS     49                  11

rTh                                  CHAMPIONS     29                  3              A REVENIT IN STAFF DE CURAND

zmeu' ninja                       Bloodguars      8                    0              ESTE IN STAFF DE CURAND

sss                                   Bloodguars      58                  0               1 AVERTISMENT VERBAL , CODATI

~Inger fara Aripi~             Bloodguars      50                  32

B.B                                   Bloodguars      1                   0                SCAZUT LA GRADUL SLOT , INACTIVITATE

Dragonasuu                      Bloodguars      36                  19

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
ScameR.

[WaRn|nG!]

(since 17-06-2016 16:54)

Votes: 18

Post Posted: 02-08-2014, 13:34:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Reset la TOP -

0 0

Back to top
Phenomenn

[NEANDERTHAL]

(since 02-12-2022 20:17)

Votes: 14

Post Posted: 02-08-2014, 19:04:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Degeaba tot pe minus o sa fiu ..

"the hell is empty
all the devil are here"
0 0

Back to top
freakz*pamflet

[Boier!]

(since 31-08-2018 01:11)

Votes: 391

Post Posted: 03-08-2014, 02:25:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Your Angel wrote:

Code:
NUME ADMIN                       GRAD           ORE          CODATI        MASURI LUATE

NeMeSiS                          GENERALS        50                0             1 AVERTISMENT , 0 CODATI

P!C@                               GENERALS        19                1             1 AVERTISMENT , CODATI

Pamflet                            GENERALS        13                 0            1 AVERTISMENT , ACTIVITATE SLABA , CODATI

Xd-[Adonis]-Xd                 CHAMPIONS     9                   6            1 AVERTISMENT,ACTIVITATE SLABA , CODATI

Marmota                          CHAMPIONS     17                 19           1 AVERTISMENT VERBAL , ORE PUTINE

_-_AMx_-_                        CHAMPIONS     7                   1            1 AVERTISMENT , ACTIVITATE SLABA , CODATI

thegodfather                     CHAMPIONS     7                   2            1 AVERTISMENT , ACTIVITATE SLABA , CODATI

DANNNNNNNNNNNNNN       CHAMPIONS     20                 9             1 AVERTISMENT VERBAL , CODATI

Push                                CHAMPIONS     11                  5             1 AVERTISMENT , ACTIVITATE SLABA , CODATI

rTh                                  CHAMPIONS     29                  3              A REVENIT IN STAFF DE CURAND

zmeu' ninja                       Bloodguars      8                    0              ESTE IN STAFF DE CURAND

sss                                   Bloodguars      58                  0               1 AVERTISMENT VERBAL , CODATI

B.B                                   Bloodguars      1                   0                SCAZUT LA GRADUL SLOT , INACTIVITATE

Mie scoate-mi ba accesul, nu ma intereaeaza avertismentele tale si ore tale, al de mi-a pus accesul stia la ce sa se astepte, de interesul tau pt mine nu ma intereseaza, ar trebui sa-ti vezi de "amicii" tai sa nu-i mai pupi si sa-i mai controlezi din cand in cand ca se joaca la butoane.
Leek man scoate-mi accesul dicisha.

0 0

Back to top
ScameR.

[WaRn|nG!]

(since 17-06-2016 16:54)

Votes: 18

Post Posted: 03-08-2014, 07:50:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Degeaba te superi Pamflet, nu trebuie sa se faca diferente intre admini, stiu ca ai ajutat serverul foarte mult, nu neg nimic, dar toti adminii trebuie sa fie fie activi sa prinda codati, daca nu ,sunt avertizati si scazuti. Nu ar fi corect fata de nimeni. Sper sa nu te superi pe mine dar, asa am spun eu ca este corect.

0 0

Back to top
Your Angel

[War4.freakz.ro]

Post Posted: 03-08-2014, 08:31:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca voi ca admini vechi nu va dati interesul pentru servar atunci ce pretenti sa mai am de la cei noi,voi cei vechi nu va mai dati interesul pentru servar care ar trebui sa dati exemplu celor noi tot voi va suparati.Stiu ca esti suparat ca m-am legat si de tine dar cand ai facut cerere pentru admin ai acceptat niste reguli ceea ce nu le mai respecti si automat acele reguli se aplica indiferent de vechime indiferent de grad.
Pentru toti admini: nu fac exceptii cu nimeni,ati acceptat niste reguli cand ati facut cerere pentru admin,daca le-ati uitat mai treceti pe la ele si mai cititi ca sa va reamintiti ce ati acceptat. Am scris de luna trecuta ca se va face bilant luna de luna si eu cand zic asa si fac.
Respectati regulile care le-ati acceptat ca nu le-ati acceptat pentru mine si ceilalti owneri,le-ati acceptat pentru servar sa-l ajutati,l-ati acceptat sa oferiti un joc linistit jucatorilor,ati acceptat sa protejati acest servar care este pentru toti nu pentru noi owneri.

0 0

Back to top
nadya

[War4.freakz.ro]

(online 2 weeks ago)

Votes: 65

Post Posted: 03-08-2014, 09:41:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

freakz*pamflet wrote:
Your Angel wrote:

Code:

zmeu' ninja (  Phenomenn)       Bloodguars      70            43       

Mie scoate-mi ba accesul, nu ma intereaeaza avertismentele tale si ore tale, al de mi-a pus accesul stia la ce sa se astepte, de interesul tau pt mine nu ma intereseaza, ar trebui sa-ti vezi de "amicii" tai sa nu-i mai pupi si sa-i mai controlezi din cand in cand ca se joaca la butoane.
Leek man scoate-mi accesul dicisha.

0 0

Back to top
freakz*pamflet

[Boier!]

(since 31-08-2018 01:11)

Votes: 391

Post Posted: 03-08-2014, 12:11:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu ma intereseaza parerile voastre.
Bafta! Last post!

0 0

Back to top
DomnulCoasa

[Mentally Stable]

(since 05-12-2016 15:49)

Votes: 8

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 03-08-2014, 12:58:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pai daca nu te interesa nu intrai aici si postai,mister pamflet.
Omul ti-a pus acces fiindca esti vechi si alea alea,niste prostii.
Acum daca esti vechi e gata,iei owner direct,o porcarie.
Esti vechi si n-ai ore,nu faci codati?Dispari atunci,cum zice ingerash:nu trebuie exceptii.
Daca erai vechi(ceea ce nu ma intereseaza) nu veneai aici si incepeai cu "ba" si sa vorbesti ca la tara,dupa cum ai scris acolo am crezut ca vrei sa-l si bati pe inger.
Dar de,eu nu-s owner sa decid,de aceea mi-am dat cu parerea,fiindca nu mi-a placut cum te-ai adresat si ce ai scris.

"Don't gain the world and lose your soul,wisdom is better than silver and gold."
-Robert Nesta Marley
0 0

Back to top
TwisTer

[GOOGLE SEARCHER]

(online 3 weeks ago)

Votes: 232

Post Posted: 03-08-2014, 14:26:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu zic sa va respectati,totusi, nici mie nu imi place ce ai scris tu mai sus.
Vreau sa va anunt ca toate accesele de la champion si general au fost marite la warlord printr-o decizie a ownerilor.

0 0

Back to top
Push.

[10 in examene]

(since 13-02-2016 15:09)

Post Posted: 04-08-2014, 00:48:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

TwisTer wrote:
Eu zic sa va respectati,totusi, nici mie nu imi place ce ai scris tu mai sus.
Vreau sa va anunt ca toate accesele de la champion si general au fost marite la warlord printr-o decizie a ownerilor.

Twister... 1 aprilie a fost acum cateva luni...

http://www.youtube.com/watch?v=ns9NuZ2l8NY
Niciun pai!
0 0

Back to top
DomnulCoasa

[Mentally Stable]

(since 05-12-2016 15:49)

Votes: 8

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 04-08-2014, 01:31:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

E pe bune treaba,Push.

"Don't gain the world and lose your soul,wisdom is better than silver and gold."
-Robert Nesta Marley
0 0

Back to top
jaki

[Creep]

(since 19-07-2017 22:20)

Post Posted: 04-08-2014, 16:55:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

hai ma, fiti seriosi, atata tam tam pt grade?
data viitoare sa ma scadeti la champ sa fiu eu exemplu , putin imi pasa de grad si in acelasi timp sunt si multumit cand vad ca is apreciat indiferent ce si cum sa ma lasat cu amx_ban si ma descurc.
Pamflet te-ai schimbat mult, Netu nu se adreasa asa si nu e vorba ca e mai mare sau a fost mai mare in grad e vorba de respect indiferent ca esti sau nu respectat.
Lasati gradurile daca vretisa faceti ceva, faceti pt server.

0 0

Back to top
Your Angel

[War4.freakz.ro]

Post Posted: 05-08-2014, 04:12:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Code:
Nu indeplinesti cerintele necesare, revino peste o luna cand ai 7 zile vechime si 20 de ore.   

Ce urat suna asta:)).
Contra,apropo.

Daca aveti gredul care il aveti asta nu inseamna ca trebuie sa ne corectati sau sa atrageti atentia ca nu suna bine,fiecare scrie ce vrea si cum vrea in decizia luata in topic-ul respectiv.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Your Angel, 10 August 2015 16:13

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 64, 65, 66 ... 99, 100, 101  Next    

The time now is 19-06-2025, 06:07:07
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password