User
Pass
2FA

Discutii
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 102, 103, 104 ... 134, 135, 136  Next    

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> General Discussions
Author Message252486
autoshow

[They're everywhere]

Status: Offline
(since 13-04-2016 17:54)

Votes: 33

Post Posted: 19-12-2012, 21:03:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

AMG wrote:
autoshow wrote:
Am reinceput sa joc si eu pe numele rootS, mi-am luat si DM ca sa pot sa refac mai repede levelul ca vad ca s-a dat restart. Dar ma deranjeaza un lucru, acum sunt destul de multi care au lv 12 (cand jucam eu, doar ownerul avea) si e super aiurea, ca acea putere a lor, fury sau cum Dumnezeu se numeste tine foarte mult, si dezechilibreaza tot jocul. Daca de exemplu pe cross cand jucam eu, erau 2 de level 12, practic sa pui un laser era inutil, eu unul avand lv mai mic, nu puteam sa fug de zm ca unul de lv 10-11 si trebuia sa fac si eu cumva credite.. As propune ca optiunea aceea sa fie limita, la cateva secunde (pana in 10) si sa o poata folosi doar odata pe runda, ca sirena. Pe o mapa mica, sunt cateva locuri bune, unde poti sa stai sa faci credite si daca sunt 1-2 dastia de lv 12 joaca numai ei cu aia de 10-11, noi ii admiram doar.

P.S: Imi place cum ati facut serverul, exceptand aceasta situatie.

Baiete stai flex, acum 1 an erau de 3 ori mai multi lvl 12 pe svr cand era mapa cross + predatori (lvl 13) , nu se mai plangea nimeni atunci si-si vedeau de treaba lor si ai grija cu comment-urile alea ca nu le gust.

Eu am propus ceva, tu ma iei cu "baiete", eu am jucat de la inceput pe serverul asta, inainte sa fie lv 11-12-13, atunci maximul era 10.. Eu mi-am spus parerea doar, nu trebuie sa sariti ca acum nu stiu timp era nu stiu cum, ca nu ma intereseaza. Fata de atunci toata conducerea s-a schimbat, si era normal sa se aduca schimbari serverului.. Si mie unul, mi se pare exagerat ca acea putere sa dureze 1 minut, dar in fine.

@NEO: nu am nici o pretentie, eu doar am propus ceva, daca voi la fiecare propunere sariti asa cu vorbe aiurea, mai bine stergeti acest topic.
Incheiem subiectul, nu vreau cearta, bafta la credite!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Paragon

[The Chosen One]

(since 17-07-2022 05:43)

Votes: 215

Post Posted: 19-12-2012, 21:14:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

autoshow wrote:
AMG wrote:
autoshow wrote:
Am reinceput sa joc si eu pe numele rootS, mi-am luat si DM ca sa pot sa refac mai repede levelul ca vad ca s-a dat restart. Dar ma deranjeaza un lucru, acum sunt destul de multi care au lv 12 (cand jucam eu, doar ownerul avea) si e super aiurea, ca acea putere a lor, fury sau cum Dumnezeu se numeste tine foarte mult, si dezechilibreaza tot jocul. Daca de exemplu pe cross cand jucam eu, erau 2 de level 12, practic sa pui un laser era inutil, eu unul avand lv mai mic, nu puteam sa fug de zm ca unul de lv 10-11 si trebuia sa fac si eu cumva credite.. As propune ca optiunea aceea sa fie limita, la cateva secunde (pana in 10) si sa o poata folosi doar odata pe runda, ca sirena. Pe o mapa mica, sunt cateva locuri bune, unde poti sa stai sa faci credite si daca sunt 1-2 dastia de lv 12 joaca numai ei cu aia de 10-11, noi ii admiram doar.

P.S: Imi place cum ati facut serverul, exceptand aceasta situatie.

Baiete stai flex, acum 1 an erau de 3 ori mai multi lvl 12 pe svr cand era mapa cross + predatori (lvl 13) , nu se mai plangea nimeni atunci si-si vedeau de treaba lor si ai grija cu comment-urile alea ca nu le gust.

Eu am propus ceva, tu ma iei cu "baiete", eu am jucat de la inceput pe serverul asta, inainte sa fie lv 11-12-13, atunci maximul era 10.. Eu mi-am spus parerea doar, nu trebuie sa sariti ca acum nu stiu timp era nu stiu cum, ca nu ma intereseaza. Fata de atunci toata conducerea s-a schimbat, si era normal sa se aduca schimbari serverului.. Si mie unul, mi se pare exagerat ca acea putere sa dureze 1 minut, dar in fine.

@NEO: nu am nici o pretentie, eu doar am propus ceva, daca voi la fiecare propunere sariti asa cu vorbe aiurea, mai bine stergeti acest topic.
Incheiem subiectul, nu vreau cearta, bafta la credite!

Faza e ca multi propun in mare parte numai aberatii....tu direct ai sarit cu 10 secunde,dar cred ca tu nu iti dai seama de cata munca este nevoie pentru a ajunge la lvl 12.Iar la inceput lvl-ul maxim a fost 9, apoi dupa aia s-a bagat lvl 10, iar dupa o luna sau doua s-au bagat sirena si cerberus.
Faza e ca multi playeri se plang cam de 4 ori mai mult decat se plangeau acum 11 luni, si atunci erau mai multe sirene si caini decat acum,pe vremea aia deabia daca vedeam sa se planga cineva,chiar si astia mai nou veniti pe server,isi vedeau de treaba lor.

0 0

Back to top
autoshow

[They're everywhere]

Post Posted: 20-12-2012, 17:04:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu am prins si cand era maxim lv 9 si cand era maxim lv 10, si jocul mi se parea mult mai echilibrat, bine atunci, nu se faceau asa usor creditele, eu aveam in jur de 600-700 ore si aveam abia lv 9 si pana in 10k credite, cu tot cu 1 luna de gm, pe cand acum, in 2 saptamani cu dm, ai lv 10 lejer. Poate ca am exagerat si eu cu 10 secunde, eu fiind obisnuit cu jocul acela cu lv 10 maxim am fost unpic enervat la inceput, dar m-am obisnuit..

Pai in ritmul asta realizati ca in scurt timp va fi necesar din nou un rr, si veti pierde iar sute de playeri, eu unul daca muncesc acum cu dm sa fac 10-11 si dupa 3 luni se da rr, va dati seama ca nu o sa mai stau iar 3-4 saptamani, sa fac din nou lv ala.. Ori va trebui sa fie introduse lv 14-15, ori in curand sunt 100% sigur ca va urma un alt restart.

0 0

Back to top
Paragon

[The Chosen One]

Post Posted: 20-12-2012, 17:07:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Acel RR s-a dat din cauza unui bug, nu din cauza ca erau mai multe sirene/caini decat cat ii acum. Si oricum, un alt RR NU se va da.

0 0

Back to top
scipioaaa

[Assasin]

(since 09-02-2015 17:26)

Votes: 95

Post Posted: 20-12-2012, 19:00:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

autoshow wrote:
Eu am prins si cand era maxim lv 9 si cand era maxim lv 10, si jocul mi se parea mult mai echilibrat, bine atunci, nu se faceau asa usor creditele, eu aveam in jur de 600-700 ore si aveam abia lv 9 si pana in 10k credite, cu tot cu 1 luna de gm, pe cand acum, in 2 saptamani cu dm, ai lv 10 lejer. Poate ca am exagerat si eu cu 10 secunde, eu fiind obisnuit cu jocul acela cu lv 10 maxim am fost unpic enervat la inceput, dar m-am obisnuit..

Pai in ritmul asta realizati ca in scurt timp va fi necesar din nou un rr, si veti pierde iar sute de playeri, eu unul daca muncesc acum cu dm sa fac 10-11 si dupa 3 luni se da rr, va dati seama ca nu o sa mai stau iar 3-4 saptamani, sa fac din nou lv ala.. Ori va trebui sa fie introduse lv 14-15, ori in curand sunt 100% sigur ca va urma un alt restart.

Neo ii explic eu omului ce si cum ...

Lucrurile evolueaza , in permanenta trebuie adus ceva nou sa poti mentine un server sus in primele locuri ... maxim lvl 9 a fost bun o perioada dar deja devenise monoton , abilitati speciale aveau numai lvl 8 si 9 adica climbu si respawnu .... acuma fiecare zm are abilitatile lui incepand de la lvl 1 ... inafara de viata si viteza zm vechi nu aveau nimic in plus ... acuma 2 ani cand era singuru server sau printre singurele servere cu lvl din romania puteai sta linistit cu lvl maxim 9 dar in ziua de azi cand multi au reusit sa-si faca serv cu lvl e putin mai dificil sa il mentii in top ... sper ca ai inteles ideea

0 0

Back to top
autoshow

[They're everywhere]

Post Posted: 21-12-2012, 18:10:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da, scipio, am inteles.. Dar uite o alta problema, s-a umplut serverul de he. Voi ati pus la nivel 4, in fiecare runda sa ii dea cate un he de infectare. Iti garantez, ca pe serverul asta cei mai multi, sunt cei cu level 4 care strica tot jocul. Mie unul, fara gm/dm imi ia maxim 1h sa fac de la lv 1 la lv 4, si de exemplu pe cross, aseara pe la 2, eram 10 pe server, dintre care 5 sau 6, nu mai tin bine minte, aveau lv 4. Pai daca 1 de lv 4, lua in vizor 1 om, dadea he, la fel si ceilalti 4, practic runda se termina, fara sa apuce vreunul din oameni sa dea vreun glont intr-un zombie.. As propune ca infector zombie sa fie mutat/scos, sau eventual sa le dea he 5 runde pe mapa, sau sa fie adaugat in meniu o optiune de imunitate care sa nu depaseasca 5 credite, imunitate la grenada de infectare (daca sunt absurd, scuzati-ma, eu incerc sa va dau cate mai multe propuneri ca jocul sa se mai echilibreze). Multi idioti (scuzati limbajul) dau he si la survivor, ca na, le-a luat cateva ore sa faca 4, nu au stat sa citeasca regulamentul, si eu poate cu survivor, faceam 10-15 fraguri si 50-60 credite, zi tu, sa nu ma enervez? Mutati-l la un lv mai mare, gen 7 e reflect zm, care e mult mai putin util decat acest infector, si totusi, lv 7 e mai greu de facut ca 4... Sunt sigur ca de aceeasi parere sunt si multi alti jucatori de pe acest server.. Adica daca sunt 2-3 sirene si 2-3 incepatori dastia cu he, ca om o sa joace numai astia de lv 9+, restul o sa ii admire sau o sa accepte sa fie folositi ca sursa de credite pentru astia cu lv mai mare.

Astept un raspuns in legatura cu aceasta clasa de zombie..

0 0

Back to top
Paragon

[The Chosen One]

Post Posted: 21-12-2012, 18:25:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

autoshow wrote:
Da, scipio, am inteles.. Dar uite o alta problema, s-a umplut serverul de he. Voi ati pus la nivel 4, in fiecare runda sa ii dea cate un he de infectare. Iti garantez, ca pe serverul asta cei mai multi, sunt cei cu level 4 care strica tot jocul. Mie unul, fara gm/dm imi ia maxim 1h sa fac de la lv 1 la lv 4, si de exemplu pe cross, aseara pe la 2, eram 10 pe server, dintre care 5 sau 6, nu mai tin bine minte, aveau lv 4. Pai daca 1 de lv 4, lua in vizor 1 om, dadea he, la fel si ceilalti 4, practic runda se termina, fara sa apuce vreunul din oameni sa dea vreun glont intr-un zombie.. As propune ca infector zombie sa fie mutat/scos, sau eventual sa le dea he 5 runde pe mapa, sau ceva de genul, nu runda de runda, ca s-a umplut jocul de he. Multi idioti (scuzati limbajul) dau he si la survivor, ca na, le-a luat cateva ore sa faca 4, nu au stat sa citeasca regulamentul, si eu poate cu survivor, faceam 10-15 fraguri si 50-60 credite, zi tu, sa nu ma enervez? Mutati-l la un lv mai mare, gen 7 e reflect zm, care e mult mai putin util decat acest infector, si totusi, lv 7 e mai greu de facut ca 4... Sunt sigur ca de aceeasi parere sunt si multi alti jucatori de pe acest server.. Adica daca sunt 2-3 sirene si 2-3 incepatori dastia cu he, ca om o sa joace numai astia de lv 9+, restul o sa ii admire sau o sa accepte sa fie folositi ca sursa de credite pentru astia cu lv mai mare.

Astept un raspuns in legatura cu aceasta clasa de zombie..

Nu te scuza ca ai dreptate - , macar am satisfactia apoi sa ii banez. Oricum, lvl 4>lvl 7, ce ii lvl 7 oricum, un zm camuflat intr-un terorist imbracat in haine de iarba, nimic special, il pot depista usor, ca doar trebuie sa fi orb sa nu observ ca nu are cutit in mana sau ca nu i se vede numele cand pui tinta pe el.
Cat despre ce ai propus tu, aici depinde de Scipio si Ceacea, oricum, mai favorabil pt multi playeri ii sa se schimbe lvl 4 cu lvl 7, sa se schimbe locurile, reflect la 4, infector la 7. Sau uite cv interesant, le inlocuiesti acel he cu strip bomb - ,faci survivorul imun la strip bomb(asta daca se poate), ca sa nu-si piarda arma, si gata,daca nu se poate atunci va fi interzis in runda surv, si asa strip bomb ce inseamna,o bomba care cand o arunci adversatul isi pierde arma,o nimica toata, cumperi sniper automat cu 3 credite, ti le faci la loc rpd, plus profit.

0 0

Back to top
AMG

[INACTIVE]

(since 09-09-2023 16:07)

Votes: 1014

Post Posted: 21-12-2012, 20:06:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Glumesti? Daca o sa puna lvl 4 (infector zm) la lvl 7 o sa fie dezastru, o sa faca astia lvl 8 din parti... o sa faca crd si-o sa le consume si tot asa , numai sa ramana la infector ... contra total.

0 0

Back to top
zByE#

[20]

(since 09-12-2017 18:15)

Votes: 6

Post Posted: 21-12-2012, 20:25:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

De ce am ramane la infector?? lv 8 e mult mai bun ca un infector ..

mi se pare ceva interesant as fi pro -

0 0

Back to top
autoshow

[They're everywhere]

Post Posted: 21-12-2012, 21:15:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

AMG wrote:
Glumesti? Daca o sa puna lvl 4 (infector zm) la lvl 7 o sa fie dezastru, o sa faca astia lvl 8 din parti... o sa faca crd si-o sa le consume si tot asa , numai sa ramana la infector ... contra total.

Pai si e aceeasi chestie si la lv 4. Am zis sa fie la lv 7, fiindca e mai greu de facut si nu o sa mai fie asa multi cu cate o grenada la fiecare runda.. Repet, aseara pe la 2, eram 10 pe server dintre care 6 erau lv 4. Pe langa asta majoritatea sunt batuti in cap, adica din aia 6, abia cu unul am reusit sa comunic rugandu-l sa renunte la he, cu restul am incercat in zadar. Eu ziceam "haideti va rog, fara he, suntem putini, sa nu stricam de tot jocul", ziceau da, cand se vedeau cu grenada in mana vedeau negru in fata ochilor, ii poseda ceva si pentru alea 2 credite blestemate, stricau din nou jocul...

Si ideea cu a inlocui grenada de infectare cu cea de strip bomb e o idee buna, prefer sa raman fara arma, decat sa ma infecteze. Sau daca nu se poate nici asa, bagati frate sa fie antidotul la infinit, nu doar 1 data pe runda. Ca mie unul, nu mi-e greu sa dau 5 credite ca sa fac 50 inapoi, si atunci pot ei sa dea he cate vor.
Eu unu' cand ma pun frumos intr-un loc (singur fiind, nebaricadat) si vin zombie pe mine, trag frumos in ei, se gaseste vreunul sa arunce he. Cand sunt vreo 4-5 la un loc, ii inteleg ca nu se pot abtine, dar doar pentru unul, la sfarsit de runda... Pe mine chestia asta ma enerveaza rau de tot si sunt absolut sigur ca nu sunt singurul..

0 0

Back to top
Paragon

[The Chosen One]

Post Posted: 21-12-2012, 21:31:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Antidot a fost la infinit odata....s-a limitat la un total de 4-5/runda cu doar o singura utilizare/om, din cauza ca multi destepti se lasau infectati, mai ales unele sirene, se lasau infectati, dadeau sirena, apoi luau antidot si tot asa, se repeta procesul.
Oricum ce zicea TZC, cam are o logica, faci lvl 7 mai greu, dar de la 7 la 8 il faci si mai greu si ii si mai enervant apoi, ca ii nevoie de 6400 credite de la 7 la 8, nu de 800 credite cat ii nevoie de la 4 la 5.
Mai buna ii ideea cu strip bomb, strip zombie - si a-ti scapat de grija.

0 0

Back to top
autoshow

[They're everywhere]

Post Posted: 21-12-2012, 23:09:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da, acum depinde de voi, eu am venit cu propunerile.. Azi pe la 5-6, erau pe server vreo 4 sirene, si in jur 6-7 de lv 4, numarati (si eu nebun, am stat sa ii numar, ca deja le-am invatat numele), am jucat 5 minute si mi-a pierit tot cheful..
0 0

Back to top
scipioaaa

[Assasin]

(since 09-02-2015 17:26)

Votes: 95

Post Posted: 22-12-2012, 09:01:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Lvl 4 esteo problema pentru server mai ales la surv. ... am sa vb cu ceacea si vedem ce facem ... e buna ideea cu strip bomb .. sa vedem si cu sirena cum facem
0 0

Back to top
Paragon

[The Chosen One]

Post Posted: 22-12-2012, 09:20:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cu sirena va fi mai greu, ca trebuie cautata o clasa care sa se merite pt un lvl 11, asta daca e sa se schimbe.
La lvl 4 ar merge:
1.Strip bomb, care ii cel mai favorabil.
2.Limitat 3-4 he-uri pe harta, nush cum s-ar putea face asta la o clasa.
3.Schimbam lvl 7 cu 4, dar va fi enervant, exact cum a explicat TZC.
4.Bagam vechea clasa, Bunnyhop Zombie in locul la Infector Zombie.

0 0

Back to top
AMG

[INACTIVE]

(since 09-09-2023 16:07)

Votes: 1014

Post Posted: 22-12-2012, 10:47:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca e sa se schimbe sirena si sa se bage altceva in locul ei, ma gandeam la Ghost zombie sau ceva la fel de puternic cum zice NEO. Nu cred ca si-ar mai da cineva interesul pt. lvl 11 (51.2k crd) pt. ceva ce nu are un skill adecvat pt. un lvl mare cum e 11.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by deluxe, 12 May 2016 06:57

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> General Discussions  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 102, 103, 104 ... 134, 135, 136  Next    

The time now is 02-03-2025, 04:44:47
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password