User
Pass
2FA

Discutii v3
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 206, 207, 208 ... 216, 217, 218  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message246177
Khajiit

[Away]

Status: Offline
(since 01-04-2019 20:33)

Votes: 145

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  am-nevoie-de-iconite-la-profil 
Post Posted: 10-04-2014, 21:11:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Wayer69 wrote:
1.Poate Happy o sa schimbe aceasta decizie ..... si o sa fie iar cum era la inceput.....desi cum e acu e cat de cat ok deoarece ...... fiind mai multi admini cu drept la vot isi pot da cu parerea la cereri....si a spune cateva chestii in plus ...ca de cei care erau inainte ....nu erau tot timpul pe server....si nu observau chiar tot ....si dadeau bile albe pe activitate , ore si daca mai observau ei ceva comportament.

OFF: Cat era rezolutia maxima de la semnatura ca la mine mi-a pus-o prea mare...

Cum poti spune asta, cand multi nu au nici macar 14 ani? Cand multi nu stiu nici macar sa scrie? Nu era mai bine ca adminii cu drept de vot sa fie alesi dupa anumite criterii(varsta,mentalitate,comportament)? Eu nu vad nicio satisfactie in a-mi posta in cerere un admin care nici macar 14 ani nu are,comportament de javra,mentalitate 0, o parere. Multi de aici, inclusiv mai marii serverului, nu intelegeti unele lucruri. Toate se fac la timpul lor, iar voi le vreti pe toate acum, este prea devreme pentru multi. Asta aviz amatorilor care se vad zei, desi nu stiu nici sa se semneze.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Geo_Cs1
[Banned user]

Banned

(since 15-12-2014 23:46)

Votes: 211

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  - 
Post Posted: 10-04-2014, 21:20:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu va inteleg pe aia fara activitate de ce mai cereti admine in topicu lu crizzatu? Cere admini cu activitate nu unii de au vazut ca au ore mai vechi si se apuca si ei de le dai admin.
Acu astept sa ma injurati si sa suferiti la mine ca "tu oi avea activitate sau tu te dai mare sau etc." Stati calmi ca nu va raspund.

@happy o sa fie o abureala totala daca au toti acc la bila.

0 0

Back to top
Happy =]]

[I'm in your mind !]

(since 02-05-2020 11:17)

Votes: 204

Post Posted: 10-04-2014, 21:21:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cei care nu vor avea vreo legatura cu bila vor fi exclusi, incercam ceva nou, daca nu merge revenim la ce a fost inainte.

Pentru orice problema PM.
Nu ofer asistenta in privat.

0 0

Back to top
Khajiit

[Away]

(since 01-04-2019 20:33)

Votes: 145

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  am-nevoie-de-iconite-la-profil 
Post Posted: 10-04-2014, 21:31:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Geo_Cs1 wrote:
Nu va inteleg pe aia fara activitate de ce mai cereti admine in topicu lu crizzatu? Cere admini cu activitate nu unii de au vazut ca au ore mai vechi si se apuca si ei de le dai admin.
Acu astept sa ma injurati si sa suferiti la mine ca "tu oi avea activitate sau tu te dai mare sau etc." Stati calmi ca nu va raspund.

Este posibil ca aici sa te fi referit si la mine, daca nu asta e, eu tot ma simt nevoit sa iti raspund. Activitatea mea a scazut din motive extrem de motivate. Nu m-am tras pe cur, n-am facut pe mortul, nu am chiulit( Ai auzit Crizzatule??). Motivele ownerii le stiu, putin imi pasa daca ei ma cred sau nu, insa eu unul personal am avut o scuza si credeti-ma, in viata mea nu o sa las eu realitatea pentru mediul virtual. Asta e diferenta intre mine si multi de pe aici. Eu vad acest mediu virtual ca pe o cale de relaxare,amuzament si atat, d'aia atitudinea mea este una pe masura. Salutari.

0 0

Back to top
Mr. Blitz

[ForEver BlitZ ]

(since 25-10-2014 09:20)

Votes: 19

Post Posted: 10-04-2014, 21:35:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Geo_Cs1 wrote:

Sincer si eu ma simt. Eu am avut o problema cu pc-ul. Aceasta se va rezolva saptamana viitoare.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Geo_Cs1
[Banned user]

Banned

Post Posted: 10-04-2014, 21:37:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Khajiit wrote:
Geo_Cs1 wrote:

Este posibil ca aici sa te fi referit si la mine, daca nu asta e, eu tot ma simt nevoit sa iti raspund. Activitatea mea a scazut din motive extrem de motivate. Nu m-am tras pe cur, n-am facut pe mortul, nu am chiulit( Ai auzit Crizzatule??). Motivele ownerii le stiu, putin imi pasa daca ei ma cred sau nu, insa eu unul personal am avut o scuza si credeti-ma, in viata mea nu o sa las eu realitatea pentru mediul virtual. Asta e diferenta intre mine si multi de pe aici. Eu vad acest mediu virtual ca pe o cale de relaxare,amuzament si atat, d'aia atitudinea mea este una pe masura. Salutari.

Nu am nici-o treaba cu tine we. -
Eu vorbeam despre altii.

@mr.blitz la ce mamaliga lu mamaia mai faci cerere daca happy a spus ca daca nu ai activitate sa nu te astepti la up? Sunteti batuti in cap?

0 0

Back to top
Wayer69

[Crazy Psychologist]

(since 29-11-2016 10:32)

Votes: 6

Post Posted: 10-04-2014, 21:44:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Khajiit wrote:
Wayer69 wrote:
1.Poate Happy o sa schimbe aceasta decizie ..... si o sa fie iar cum era la inceput.....desi cum e acu e cat de cat ok deoarece ...... fiind mai multi admini cu drept la vot isi pot da cu parerea la cereri....si a spune cateva chestii in plus ...ca de cei care erau inainte ....nu erau tot timpul pe server....si nu observau chiar tot ....si dadeau bile albe pe activitate , ore si daca mai observau ei ceva comportament.

OFF: Cat era rezolutia maxima de la semnatura ca la mine mi-a pus-o prea mare...

Cum poti spune asta, cand multi nu au nici macar 14 ani? Cand multi nu stiu nici macar sa scrie? Nu era mai bine ca adminii cu drept de vot sa fie alesi dupa anumite criterii(varsta,mentalitate,comportament)? Eu nu vad nicio satisfactie in a-mi posta in cerere un admin care nici macar 14 ani nu are,comportament de javra,mentalitate 0, o parere. Multi de aici, inclusiv mai marii serverului, nu intelegeti unele lucruri. Toate se fac la timpul lor, iar voi le vreti pe toate acum, este prea devreme pentru multi. Asta aviz amatorilor care se vad zei, desi nu stiu nici sa se semneze.

Cum sa-ti spun acei "copii de 14 ani" sunt admin cu o limita de varsta ....si nu uita ca tu ai fost printre cei care le-a acordat privilegiul de a avea acces pe server stiind ca ar putea sa aibe mai putin de 14 ani.....si ar fi trebui sa stii ca vor incerca sa se implice pe forum....... si daca tot zici sa nu aibe acces la bila alba....desi nici macar nu ai vazut ce au avut de spus/obiectat/adaugat la vreo cerere.....doar ai dat cu presupusul.....Imi pare rau sa-ti spun dar tu te crezi superior fata de mai toti ceea ce nu esti ....Si daca ai fi cu adevarat ai fi gandit si asteptat cateva fapte....si apoi sa spui ca nu au ce cauta printre adminii cu acces la bila.....Doar am batut un apropo .....nu trebuie luat in serios...doar in considerare.

0 0

Back to top
CSL1

[A.C.A.B]

(since 29-12-2015 11:46)

Votes: 161

Post Posted: 10-04-2014, 21:50:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cei care postati in cereri, vreau sa vad un argument din partea voastra, nu doar QUATE/motiv mai sus/ etc.
La fiecare raspuns sa fie un argument sanatos.

O sa vedem noi cine, ce si cum posteaza sau cine a facut cerere de admin degeaba.

Merita sa pierzi un minut din viata, decat sa pierzi viata intr-un minut!

JB.FREAKZ.RO
0 0

Back to top
Geo_Cs1
[Banned user]

Banned

Post Posted: 10-04-2014, 22:01:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@happy de ce e unu cu numele " George " pe sv si are slot? Daca el ma copiaza dc sa nu imi pun si eu numele Crizzatul sau CeSeLe sau etc.? -

app: sa te uiti la harti :d -

0 0

Back to top
CSL1

[A.C.A.B]

Post Posted: 10-04-2014, 22:12:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cum pe tine te cheamã George asa il cheamã si pe el.
Numele e numele, iar nickname-ul e altcva, ca tot ai facut referire la CeSeLe.

JB.FREAKZ.RO
0 0

Back to top
Geo_Cs1
[Banned user]

Banned

Post Posted: 10-04-2014, 22:30:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da nu imi convine sa ma incurc de el , cate nume sunt poate sa isi puna altu.
Daca strigi pe 1 sa raspundem amandoi? Sa isi aleaga altu , eu am fost primu aici.

0 0

Back to top
CSL1

[A.C.A.B]

Post Posted: 10-04-2014, 23:16:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

E un nume comun, asta vreau eu sa zic, a donat pentru spotul ala bãnuiesc, deci nu ii putem impune schimbarea numelui.

JB.FREAKZ.RO
0 0

Back to top
Geo_Cs1
[Banned user]

Banned

Post Posted: 10-04-2014, 23:17:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

O sa fie cam naspa , daca abuzeaza sau ceva sa nu pice pe mine sau cand ma striga cineva , e ciudat. -

0 0

Back to top
Drogatul ;X

[Criminal]

(since 28-09-2023 08:06)

Votes: 363

Post Posted: 11-04-2014, 00:23:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ionutzZz112 wrote:
care nu respecta si da pe pritenie,sa fie exclus direct.

Stii ca unii poate au alta gandire despre acel player si da alt raspuns fata de tine,nu e neaparat pe prietenie.

Regulament|Connect Jb.Freakz.ro|Panel Jb.freakz.ro

0 0

Back to top
LeNexus
[Banned user]

Banned

(since 30-07-2014 02:17)

Votes: 103

Post Posted: 11-04-2014, 00:28:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Happy/Crizzatu scoate-ti accesul la copilul asta fara minte. Noul slot donator George isi face de cap pe server si l-am calmat cu cateva ban-uri. Scoateti accesul. http://postimg.org/gallery/6ouhhl7u/a5152b6f/

Casuta Vocala: @LeNexus

Inca 29 caractere.
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Happy =]], 15 April 2014 17:53

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 206, 207, 208 ... 216, 217, 218  Next    

The time now is 09-08-2025, 19:46:33
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password