User
Pass
2FA

Diverse
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message11679
ShQ

[Creep]

Status: Offline
(since 23-05-2017 23:17)

Votes: 12

Post Posted: 19-12-2012, 10:01:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

CsTrike

- Fram vezi ca ai zis acolo la comment ca l-ai prins codat pe ala , dupa care le dai alora avertizmente . Odata prins codat in aceasta comunitate , nu mai conteaza ca ... 1 data joaca curat de 2 ori codat si invers ... Macar numai zice ca ai prins codati si dupa dai adminilor warn ... aia isi dau cu parerea , iar noi ca owneri trebuia sa il eliminam in sec 1 ... cu simpla vorba a ta . Eu am incredere in toti colegii . Daca unu owner mi-a zis ca X a fost prins codat , ala aici nu mai are ce cauta !!!

- tu iei decizia ce e de facut in continuare , daca mentii warn sau nu ... kinki are 2 warn , nitrogen lafel , si mai multi ... al 3-lea warn ins downgrade direct ~ -

Eu de fel ii amenint pe server ca sa isi dae mai mult silinta ( gen va banez , va dau delete , va va va etc ) dar nu am luat masuri ... mai bine ii sperii decat sa incep sa bag la sanctiuni ... Nu vrem iar sa fuga lumea de forum ca pe vechiul war5 ... unde ownerii rupeau playerii in 2 o ... si jucam doar adminii intre noi -)

Parerea mea , nu vreau sa te influentez in vre-un fel ... cum consideri asa faci , dar trebuie sa nu uiti sa urmaresti regulamentu , kinki si nitro zboara - ambii au facut treaba aici -

Adevarul nu insulta,ci serveste dusuri fierbinti prostiei calde.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
clau88

[reTeHashu']

(since 10-10-2019 16:07)

Votes: 486

Post Posted: 19-12-2012, 11:58:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Kinky mai are 1 codat si scapa de un avertisment. Ce e drept si fara suparare uneori daca esti habarnist mai bine te abtii (vorbesc de kinky) , cum poate sa spuna un general ca are silent in demo respectiv (mai mare rasul). Stam stramb si judecam drept: orice afirmatie despre alt player alimentata de una doua persoane , va compromite existenta playerului respectiv pe server. Avestismentele le poti lua si pentru afirmatii de genul acesta , eu l-am rugat pe CsTrike sa ia o decizie la topicul respectiv pt ca de 2 saptamani nu s-a bagat nimeni mai mare sa dea un verdict acolo.
Ce e drept or sa fie speriati de acum sa isi mai dea cu parerea pe la sectiunea respectiva . Pote se va gasi o modalitate de a impaca si capra si varza, adica sa scoatem warnurile cu o anumita ocazie !(de sarbatori)

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
2nd Kira

[God Of The New World]

(since 06-02-2015 13:59)

Votes: 15

Post Posted: 19-12-2012, 16:29:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mie mi s-a parut aiurea chestia asta cu warn-urile.Acum nu cred ca isi vor mai da cu parerea o vreme crezand ca vor lua warn.Oricum ar fi meritat cel mult o atentionare,ei doar si-au dat cu parerea,acum nu mai conteaza,poate dupa cum a zis si clau,asa de sarbatori vom scoate warn-urile,o sa vedem,dar pe viitor as dori sa nu mai vad warn-uri date pe o parere,poate nu s-au uitat bine,poate nu prea stiau cum se comporta no-recoil.Ca admini ar trebui sa invete din greseli si sa invete cum se comporta fiecare cod daca nu stiau foarte bine pana in momentul respectiv,iar din moment ce isi dau cu parerea si au gresit,nu vad motivul pentru care ar trebui sa primeasca warn,ar fi trebuit sa li se zica frumos ca au gresit si sa mai caute pe internet(doar toata lumea stie de google) si sa invete de acolo.Acum asta e dar .... ce sa mai zic,nu mi-a placut chestia asta.-

0 0

Back to top
Jo3y

[Old School !]

(since 06-10-2017 21:09)

Votes: 16

Post Posted: 19-12-2012, 17:30:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Imi pare bine ca ati intervenit , am vazut de azi dimineata de la 4 decizia luata de cstrike si am asteptat , nu am postat , sa vad daca va autosesizati.
Ultima data cand m-am bagat , am fost socotit ca fiind obraznic , ca as trece peste decizia unui owner.
Decizia luata dupa parerea mea este exagerata, nu trebuiau tratati asa cei care s-au implicat. Pana la urma topic-ul respectiv se cheama "Pareri demo" , aici incurajam jucatorii/adminii sa ceara parerea altora mai priceputi atunci cand nu pot lua o decizie.
Din moment ce ei isi fac treaba si cer parerea , nu iau deciziile singuri , este de laudat.
Chiar ma asteptam sa apara cei sanctionati sa ceara socoteala si sa fie revoltati , asigurandu-ne ca nu se vor mai amesteca. Este pacat , sincer va zic.
Nu cred ca este cea mai buna rezolvare cea cu scoaterea warn-urilor de Craciun , ar trebui sa clarificam cumva ce s-a intamplat si sa reusim sa ii facem sa treaca din nou pe acel topic. Dupa cum bine stiti nu multi se baga pe acolo , este plictisitor sa stai sa te uiti pe demo. Personal am vazut despre ce e vorba , dar am ezitat sa dau eu un verdict.
Sper sa intelegi ca am postat doar o parere , un feedback fata de ceilalti colegi ai nostri care au postat aici. Nu spun ca ai gresit sau ai luat decizia cea buna. De asta suntem aici , sa ne sfatuim si sa luam toti o decizie , sa ne implicam toti , nu doar o parte din noi.

Give me a break!
0 0

Back to top
clau88

[reTeHashu']

Post Posted: 19-12-2012, 17:53:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ce e drept si ma repet ca aseara am fost de acord cu decizia lui Cstrike. Probabil e prea mult avertisment la toti , dar asta nu e un capat de lume. Sper sa reusim sa rezolvam asta daca ni se pare prea mult .
0 0

Back to top
Jo3y

[Old School !]

Post Posted: 19-12-2012, 18:17:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am inteles , am remarcat faptul ca tu l-ai indrumat catre acel topic , sa ii gaseasca rezolvare. Cred ca s-a inteles total anapoda post-ul meu. Nu am venit aici sa il critic in vreun fel sau sa sustin ca a fost sau nu bine ceea ce el a decis. Dar vreau sa se tina seama de adevaratul sens al acelei sectiuni de pe forum.

Give me a break!
0 0

Back to top
clau88

[reTeHashu']

Post Posted: 20-12-2012, 07:51:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ma gandesc sa marim xp la plant bmb cat si pt defuze , sa fie in jur de 3000 xp , si cate 1000 xp la cei ce sunt in jurul celui care planteaza/defuze bmb , 1000 xp pt cel care ridica bmb . Poate asa eliminam o parte din cei care fac respawn si le atragem interesul pt a merge la plant/defuze bomba ... Astept pareri ...
0 0

Back to top
2nd Kira

[God Of The New World]

Post Posted: 20-12-2012, 15:07:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

O idee chiar foarte buna,intradevar astfel multi vor merge la bomba facand xp cat pentru 5-6 fraguri doar daca stau langa ea,eu sunt pro -

0 0

Back to top
Jo3y

[Old School !]

Post Posted: 20-12-2012, 16:03:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut. Vreau sa punctez problemele actuale .
Incep cu penzalizarea lui dumi , o decizie luata foarte bine , dar vreau sa va cer ca de acum incolo sa "pedepsim" in aceeasi masura , pt a nu se crede in continuare dumi neindreptatit si nu numai.
Vreau sa continui cu gheran , am vazut demo-urile si e clar ca lumina zilei ca nu joaca curat. Nu vreau sa ma apuc sa arunc cu nume de coduri , no recoil-uri sau asa ceva , nu am umblat cu magarii asa ca nu le cunosc.
Se cunoaste in 3/4 demo-uri , atat pe alexandra cat si pe dinaunion , unde trage cu m4a1 respectiv ak. Atunci cand apasa se cunoaste foarte clar , evita lucrul asta , iar cand o face , da aspectul natural al recoil-ului , se pune pe crouch. Urmariti daca vreti pe demo-ul de pe alexandra cum trage cu m4 fara amortizor. Este imposibil sa faci asa ceva si arma sa se ridice atat de putin din cauza recoil-ului.
Si ultima chestie , legata de ce a propus clau , m-am gandit si zilele trecute cand am auzit prima data propunerea si mi se pare in ordine , doar ca 3000 xp e cam mult.
La o medie de 25 de runde pe harta , se planteaza sa zicem 10 bombe , daca nu mai mult. Scoti intre 10.000 si 30.000 , plantezi sau esti prin preajma. Mi se pare enorm. O sa ajungem la un nivel la care jucatorii noi nu isi vor permite sa intre pe sv , cu tot level-ul 15 pe care il oferim. Propun in loc de 3000 un 1000 si in loc de acel 1000 un 3-400.
L.E. : Mi-am adus aminte de situatia celor care au primit warn pt acea parere. Ce ati decis ?

Give me a break!
0 0

Back to top
2nd Kira

[God Of The New World]

Post Posted: 21-12-2012, 10:20:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am tradus eu regula de respawn din romana in engleza,este posibil sa modifice ion plugin-ul cu /regula in asa fel incat sa arate si in engleza regula? Astfel strainii nu vor mai trebui sa intre pe forum,tasteaza direct /regula sau daca vreti un plugin separat /rule si vor citi de pe server,doar asa sa fie totul mai usor pentru ei.

0 0

Back to top
clau88

[reTeHashu']

Post Posted: 21-12-2012, 12:09:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pe Dnk * g0ld l-am facut champ deoarece avem nevoie , o parte din cei vechi nu prea au mai intrat , iar el a demonstrat ca poate .
In urmatoarele 2-3 zile nu o sa pot intra , rog ownerii sa intre seara la orele 22-24 sa dea xp pt vip hour.

0 0

Back to top
Unmor Cstrike

[Sofer pe Roaba.]

(since 15-06-2016 15:10)

Votes: 32

Post Posted: 22-12-2012, 14:46:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am sa ma ocup eu de acele warn-uri ,recunosc ca nu am tinut cont unele lucruri insa cand voi ajunge acasa ( adica in seara asta ) am sa le scot warn-urile . in fine multe alte lucruri o sa le mai lamurim diseara cand ajung ca aici nu prea am acces la un internet favorabil

L.E. Am ajuns acasa acum . Deci in ziua aia am zis ca meritau un warn si am facut-o dupa , m-am gandit dupa ce a postat prima oara nitro parca si am zis ca au ei dreptate nu eu , insa trebuiau sa stie dupa atata vreme ce inseamna un no-recoil (asta mi-a fost gandirea) ei in fine pana la urma am decis sa imi revoc decizia si sa le scot warn-ul , asta daca sunteti si voi de accord , insa pana la urma ...
Doresc o decizie in cazul lui Gheran , eu unul din toate demo-urile care le-am vazut nu are nimic tinand de no-recoil , stiu unele versiuni de cs care au tenta de asa ceva "lant,mamba,guy s.a. " Eu unul am jucat cu mamba luat de la un suedez si pot spune ca acolo ai in configuratia jocului anumite optiuni care iti imbunatatesc aim-ul (tintirea) foarte mult . Este foarte probabil ca si el sa aiba o chestie de genu sau altceva ... Totusi vreau sa stiu ce e de facut tot apar demo-uri , facem ceva sau nu facem?

Prea rapid, prea furios, eu merg cu dacia tu mergi pe jos -
0 0

Back to top
ShQ

[Creep]

(since 23-05-2017 23:17)

Votes: 12

Post Posted: 22-12-2012, 18:48:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

in privinta lui gheran , i-a masura corecta . banarea

cu warnurile ai procedat bine , meditand si scotandu-le

Ciussy -

Adevarul nu insulta,ci serveste dusuri fierbinti prostiei calde.
0 0

Back to top
clau88

[reTeHashu']

Post Posted: 23-12-2012, 00:08:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Va rog frumos sa rezervati aceste nick-uri si sa le dati xp-ul . nu am posibilitatea sa intru pana maine seara:

nick : belial
pass : gogosar

Micul Mexic
parola : treizecifebruarie

Nick: Null
Pass: zaraza

Nume : V.I.P-Redy
Parola: 010590

Herroina
amsoc1

Nick:DavidGD
Pass:qwerty1234

Nume: cMdCoOl
Parola:01164

nume: CoSmA
pass: bursuc10

Thunder

Nyky-PeL
parola teoflorin

si numele la un prieten
ionut_junior
parola ionutmoreni

Nume : lex
Parola : flatronl1918s

0 0

Back to top
Jo3y

[Old School !]

Post Posted: 23-12-2012, 00:26:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am rezervat , dar nu le-am dat xp . Deocamdata nu e niciunul pe server.

Give me a break!
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next    

The time now is 05-02-2025, 22:12:18
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x