User
Pass
2FA

Event Love
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message2518
Jairu

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 08-07-2019 18:42)

Votes: 8

Post Posted: 09-02-2012, 13:11:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

LightPaladin wrote:
Jairu wrote:
acelasi lucru in throne of the tides... dupa c eomori primii 2 bossi...la elementalii aia spre camera lui ozumat... e best place ingame pentru farmat charms

Se respawneaza aia si nu stiam? Daca nu se respawneaza, nu e nici pe departe best place, ai de mers MULT pana acolo. Unde am zis eu, ajungi relativ rapid si au 30 sec respawn, doar stai pe loc si dai.

nu am incercat pe freakz. dar iti spun de pe oficial...ala e best spot. si cred cau respawn mai mic de 30 de secunde.. si mai stiu un loc in icecrown

https://youtube.com/watch?v=eeiWbWNzV6M:

+

https://youtube.com/watch?v=CfdaB5h2vrc:

HF

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
OutLaw#

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 23-11-2014 10:51)

Votes: 3

Post Posted: 09-02-2012, 15:41:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

LightPaladin wrote:
A patit un prieten la fel. Asigura-te ca ai in Backpack (punga pe care o ai cand creezi char) Collector's Kit ala. Dupaia, asigura-te ca ai DOAR UNUL in bags (uneori, daca ai mai multe, se strica treaba). Daca ai facut astea si tot nu merge, muta Collector's Kit pe alt slot din bag (am patit si asta). Daca tot nu merge, exit WoW, delete Cache folder din dosarul WoW-ului, dupaia intra si ar trebui sa mearga.

Daca tot nu merge, esti tu EXTREM de ghinionist SAU omorai mobi de lvl gri (mai mic de lv 78, in cazul in care esti lv 85).

P.S.: Am vazut ca sugera cineva Ulduar. Iti sugerez alt loc, farmezi lejer singur. Halls of Lightning, in camera de dupa primul boss. Gasesti niste Elemental, Slag se numesc. Au 15000 HP, sunt vreo 20 si au respawn time de 30 sec. Te pui in mijlocul camerei si spamezi AoE-uri cand se aduna in jurul tau.

Multumesc tuturor care au postat aici si ati incercat sa ma ajutati. Am rezolvat multumesc inca odata.

@ Erai de la tine din ticket am primit un raspuns ceva gen ca nu deti aceasta informatie daca nu ma insel.. cine te vai ma intreba spunei ce a zis mai sus LightPaladin.

Un Moderator poate sa inchida topicu. Multumesc

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 11-11-2024, 14:46:56
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x