User
Pass
2FA

Fabricuta de idei.
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 25, 26, 27  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message10044
^AvioanE^

[INACTIVE]

Status: Offline
(since 26-11-2020 18:23)

Votes: 719

Post Posted: 09-07-2013, 17:36:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Stiti bine ca se exagereaza, daca greseste ce? Oricum nu pateste nimic, drept dovada N-banuri date aiurea.
Cand se face o propunere, puneti-va si in pielea jucatorilor si priviti si eventualele riscuri.

Just my two cent`s.

LE.
Paragon wrote:

Avertisment pentru un slay amarat? HAH.

Exact ce ziceam. Dupa parerea mea admin pus pe tusa cateva zile sa vada cum e.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Paragon

[The Chosen One]

(since 17-07-2022 05:43)

Votes: 215

Post Posted: 09-07-2013, 18:04:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pentru un slay? O mica greseala? Ca pierd ciudati vietii rankul? Sa fim seriosi. Un avertisment verbal ii de ajuns, si DACA adminul respectiv ii prost si mai repeta aceeasi greseala de 2-3 ori, atunci un mic suspend/downgrade pentru cateva zile, sau un avertisment, dar pentru prima greseala, no way inafara de un avertisment verbal. Decat sa se ajunga acolo cu unul din admini, poate va fi si drama, mai bine totul manual, cu fiecare player in parte, ca si asa nu vor ramane tare mutli acolo mai inspre sfarsitul rundei.

0 0

Back to top
Tasse

[`NEZEUj37!]

(since 06-07-2020 17:51)

Votes: 15

Post Posted: 09-07-2013, 21:54:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Paragon wrote:
Tasse wrote:
Gresesti Avioane.
Se poate pune foarte bine comanda si se poate aplica numai in momentul ABSOLUT NECESAR !
De exemplu, raman 2-3 jucatori de la CT/T , ei nu se duc la bomba si fac panda/nu cauta bomba, atunci se poate da fara probleme slay echipei.
Insa daca tot la fel 2-3 jucatori de la CT/T raman ultimii, unul de la CT/T face exact ce trebuie, iar ceilalti nu, atunci se poate aplica comanda slay fiecarui jucator in parte.
Sper ca s-a inteles tot ce am explicat.

Aaa si in cazul in care un admin greseste prin executarea comenzii slayteam, isi poate cere scuze, sigur vor intelege. In caz contrar, avertisment sau altceva.

Avertisment pentru un slay amarat? HAH. Verbal poate, dar nu bulinuta rosie. Cum a spus si Avioane, unii vor face reclamatie, ca stiti cum sunt unii, mai tampiti de felul lor, vin pe forum si incearca sa il bage la fund un admin pentru un lucru banal. Contra acum, contra si in viitor, contra in vecii vecilor. Amin.
Se poate face asa, anunti cu amx_say, daca nu inteleg, dai slay la unul din ei, atunci ii posibil sa isi miste fundul, daca nu, atunci continui cu slay-ul. Si cum am spus, ii posibil ca in acea echipa sa se afle si cativa admini, dai slay si lor sau cum? Inseamna ca regula de a aplica comenzi asupra altui admin ar trebui modificata.

Cum ma sa gandesti asa ? -
Cum adica sa dai slay la unul din ei si poate atunci vede celalalt si face ce trebuie ? N-are cum asa ceva. Ori nu dai deloc, ori dai la toti.
Din contra, daca jucatorul respectiv vede ca doar lui i-ai dat slay, mai rau e.

Deci, daca se respecta ce am zis eu, totul o sa fie floare la ureche.

P.S.: N-am inteles faza cu "dai slay si adminilor". Pai ai vazut tu admin sa nu faca ceea ce trebuie pe harta ? Eu, aici la noi pe server, nu am vazut.

0 0

Back to top
Paragon

[The Chosen One]

Post Posted: 10-07-2013, 06:24:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sa fie mai rau cum? Dai slay la ala care si-o freaca mai departe de bomba, sau ala care campeaza. Logic ca daca sunt 2, alalalt ii cealalta parte, de pregateste sa mearga inspre bomba, iar altul sta si face camp, logic ca ii dai la ala care face camp, iar daca comentaza, ii tragi un dos de palma pe gura si gata, end of story. Crezi ca nu va iesi haos si daca vei da slay la o echipa intreaga? Ba mai rau va fi daca dai slay la o echipa de 8 decat sa dai slay la unul singur.

0 0

Back to top
Mastermind

[Screwed Freak]

(since 12-09-2020 16:56)

Votes: 47

Post Posted: 10-07-2013, 12:43:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mai cititi regulamentul.. Nu va fi NICIODATA "absolut necesar". Daca voi dati slay la mai mult de un jucator ati incalcat deja regulamentul adminilor.. Asa ca NU se da slay DECAT daca este ultimul jucator din echipa SI NU FACE NIMIC (sa puna/caute/dezamorseze bomba).

Am vazut de multe ori cum unii admini dau slap/slay cu toate ca acel jucator nu este ultimul, deja se abuzeaza de admin, o comanda ca slayteam ar face sa curga cu reclamatii din cauza acestor admini care chiar nu inteleg regulamentul (cu toate ca sunt pe server de ani buni).

P.S. Am avut de-a lungul anilor multi owneri si warlorzi, isi aduce cineva aminte cand unul din ei a dat ultima oara SLAYTEAM? Nu cred.. De ce? Pt. ca regulamentul e clar pentru ei si nu e nevoie sa se "incordeze" cu astfel de comenzi doar ca sa impresioneze asistenta - "eu am admin, sunt mare si tare!".

Tasse wrote:
Gresesti Avioane.
Se poate pune foarte bine comanda si se poate aplica numai in momentul ABSOLUT NECESAR !
De exemplu, raman 2-3 jucatori de la CT/T , ei nu se duc la bomba si fac panda/nu cauta bomba, atunci se poate da fara probleme slay echipei.
Insa daca tot la fel 2-3 jucatori de la CT/T raman ultimii, unul de la CT/T face exact ce trebuie, iar ceilalti nu, atunci se poate aplica comanda slay fiecarui jucator in parte.
Sper ca s-a inteles tot ce am explicat.

Aaa si in cazul in care un admin greseste prin executarea comenzii slayteam, isi poate cere scuze, sigur vor intelege. In caz contrar, avertisment sau altceva.

Looking back..

Last edited by Mastermind on 10-07-2013, 13:09:32; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Paragon

[The Chosen One]

Post Posted: 10-07-2013, 12:57:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^Se poate da si la mai multi, oricum mai inspre final vor ramane maxim 2-3, si slay chiar se poate da daca chiar nimeni nu misca un deget sa mearga sa ia bomba si campeaza in schimb pe unde apuca. Ca doar nu tinem 20+ playeri din cauza a 2-3 tampiti.

0 0

Back to top
Mastermind

[Screwed Freak]

Post Posted: 10-07-2013, 13:11:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Atata timp cat exista un regulament, respectati-l: Regulament Jucatori - 9 - Jocul este free game, puteti juca cum vreti luand in considerare regulile de mai sus. O mica exceptie insa: daca sunteti ultimul ramas in viata incercati sa mergeti la bomba/ostatici pentru a nu tine o echipa intreaga asteptand dupa tine, risti sa iei slap/slay.

Incetati sa mai interpretati regulile deja scrise si deja clare!!! Datorita simplitatii si logicii regulamentului war3 a fost si inca este un server apreciat de foarte multi. Nu va legati la cap daca nu va doare..

Looking back..
0 0

Back to top
ese

[Freaky]

(since 23-11-2015 20:54)

Votes: 23

Post Posted: 10-07-2013, 13:34:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Voi va imaginati ce scandal va iesi introducand comanda slay team? Ganditi-va astfel : raman 2-3 playeri. In momentul in care toti freaca menta, adminul, vrea sa dea slay team. Daca tot in momentul ala , unul dintre ei se trezeste ca tre sa dea def la bmb sau sa o planteze (caz la terr) si are timp s-o faca. Scandalul este gata, reclamatiile se fac.
Daca day slay individual (de pref celui mai nesimtit) atunci ii "motivezi" pe ceilalti sa-si faca treaba.
In concluzie, slay team nu va fi introdusa. Cum spunea si fratele Mastermind: "Incetati sa mai interpretati regulile deja scrise si deja clare!!! Datorita simplitatii si logicii regulamentului war3 a fost si inca este un server apreciat de foarte multi. Nu va legati la cap daca nu va doare..."
S-am incalecat p'o sa si v-am spus povestea mea -

It's a *** up life !!!

Munca, fapta si rasplata.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Paragon

[The Chosen One]

Post Posted: 10-07-2013, 14:00:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

O mica intrebare, de curiozitate. Harta de_dust2, de exemplu, bomba ii acolo pe lung, 3 tero sunt in B, departe de lung, campeaza acolo, nimeni nu misca un deget, mai este inca un minut jumate ramas din runda, 24 playeri pe server....ce se poate face atunci? Stam vreo 20 de playeri ca tampitii si aia nu iau slay? Sau asteptam pana vor muri 2 tero din cauza unui atac de panica si apoi vom da slay la ultimul ramas? Seems legit.

0 0

Back to top
ese

[Freaky]

Post Posted: 10-07-2013, 14:17:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Se incepe cu un slap(o palma nesimtita aplicata pestea ceafa lata si arsa de soare). Nicio reactie? Se da al doilea slap. Same here? No reaction? Iti spui in gand: tutz gura ma-ti si ii day slay. Si restul vor parasi locatia bine clocita si impaienjenita si se vor comforma spuselor tale: go la bmb but!

It's a *** up life !!!

0 0

Back to top
PERLON

[all fiesta no siesta]

(since 05-03-2016 17:52)

Votes: 8

Post Posted: 10-07-2013, 15:34:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

treaba e ca deja multi profita de faza cu 'free game' si stiu ca nu prea iau slayuri si ii cam doare la stoaca de bmb sau de defuse, pana la urma asta e ideea jocului, tero bomba, ct defuse, nu joci pentru fraguri, joci pentru echipa, daca ala nu merge dupa bomba atunci automat face antijoc si trebuie adus pe calea cea buna - nu e normal sa diferentiezi intre 2 jucatori si sa dau doar unuia slay ca nu e corect, daca amandoi au pierdut vremea aiurea pe harta trebuie pedepsiti in mod egal. insa intr adevar trebuie folosita cu atentie si doar in cazuri extreme (daca dupa 2-3 runde in care nu se pune/merge la bomba si jucatorii ignora adminul cand le zice, eventual dupa cateva slapuri)
0 0

Back to top
ese

[Freaky]

Post Posted: 10-07-2013, 16:26:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu se va baga comanda de slayteam. Nu este greu sa dai niste slapuri si niste slayuri - Mie imi face placere foarte mare sa le dau rachetele -

It's a *** up life !!!

0 0

Back to top
Mastermind

[Screwed Freak]

Post Posted: 16-07-2013, 17:42:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Propun scoaterea comenzii "/me" de care abuzeaza toti jucatorii sau macar limitarea utilizarii ei odata la 30 de secunde. Mi se pare exact aceeasi chestie cu acel plugin care arata dmg.. Daca respectivul plugin a fost scos, din aceleasi motive propun sa fie scoasa si aceasta comanda.. Nu suntem roboti si nu mi se pare normal si nici elegant sa iei la ciuruit peretii pe toate hartile.. Hai sa jucam si noi mai normal..

Looking back..
0 0

Back to top
PaZuZu

[Account disabled]

(since 18-05-2016 21:18)

Votes: 359

Post Posted: 16-07-2013, 17:47:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

N-ai vrea sã schimbãm și numele serverului din war3 în Alcatraz?
Transformãrile alungã playerii, nu crezi?

Nu sparge geamul altuia dacã nu e bicicleta ta.
0 0

Back to top
Mastermind

[Screwed Freak]

Post Posted: 17-07-2013, 15:05:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ramai la subiect, nu fa misto.. Daca tot aflam ca dincolo de perete este un jucator cu aceasta comanda, nu cumva este tot o metoda de a trisa? Ce mi-e wall ce mi-e comanda asta.. Acelasi scop, acelasi efect, alta metoda doar..

Looking back..
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Mastermind, 06 August 2014 12:20

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 25, 26, 27  Next    

The time now is 11-02-2025, 13:40:54
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x