User
Pass
2FA

Fire mage & Druid restro PVP Arenas 2vs2!
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> WoW Movies
Author Message13409
Sarius4Ever
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 13-06-2014 12:28)

Votes: 33

Post Posted: 16-07-2013, 17:01:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Roshkatul wrote:
- - - - OMFG, cat de fail poti sa fii sa uiti de living bomb.. si in a 3 a arena ai dat combustionul inainte sa ajuca pyro-ul -))))))) omfggg, cum sa nu stii care este travel time-ul pyroblastului... Si cum sa dai combustion fara LB pe target.. Sa nu m-ai spun de countespellul dat pe druid in a 3 a arena - imba

+1, m-am amuzat enorm.

El este pro - Noi suntem noobi ce stiu tu :-J -

Live For The Night

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
flamerune77

[Mentally Stable]

(since 22-07-2015 15:36)

Votes: 6

Post Posted: 16-07-2013, 18:17:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sunt mage mai bun decat voi,pana ce nu vad cum voi jucati.
@Roshkatul nici nu stie ce e living bomb sau pyroblast,sau cumbustion= Romana fail pentru tine?
Mihleas ai report pe forum ca defapt neamu tau e.
iar sarius,"Mage" nu e warrior.

0 0

Back to top
bossutai

[Freakazoid]

(since 24-12-2020 23:35)

Votes: 55

Post Posted: 16-07-2013, 18:18:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

flamerun77 wrote:
So Always Belive "I AM THE BEST" And the haters will suck a .......!

-))) Epic is not enough

0 0

Back to top
Roshkatul

[Visul oricarui GM]

(since 13-10-2019 16:42)

Votes: 118

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 16-07-2013, 18:30:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

flamerune77 wrote:
@Roshkatul nici nu stie ce e living bomb sau pyroblast,sau cumbustion= Romana fail pentru tine?

"Cumbustion" Mda.. daca tu zici asta.. Banuiesc ca nici tu nu stii de ce nu pui living bomb pe target, sau de ce dai combustion cand adversarul nu are nici un dot pe el -) Ce sa zic, esti gg.

Pariez totusi pe a 2 a varianta.

Edit: Am ras mai tare decat atunci cand m-am uitat la videoclip, cand m-am uitat pe armory http://armory.freakz.ro/character-achievements.xml?r=Exodus&&cn=Firewindz . Daca nu esti in stare sa ai nici macar achievementul de 1550 pe FREAKZ, esti GG -
Edit2: Imi pare rau ca te-am jignit, erai aproape de 1550 -

Highest 2 man personal rating
1523

http://armory.freakz.ro/character-statistics.xml?r=Exodus&&cn=Firewindz

*****Hearthstone Arena Coaching*****

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
MihneaS
[Banned user]

Banned

(since 01-11-2013 19:54)

Post Posted: 16-07-2013, 19:10:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Roshkatul wrote:
flamerune77 wrote:

"Cumbustion" Mda.. daca tu zici asta.. Banuiesc ca nici tu nu stii de ce nu pui living bomb pe target, sau de ce dai combustion cand adversarul nu are nici un dot pe el -) Ce sa zic, esti gg.

Pariez totusi pe a 2 a varianta.

Edit: Am ras mai tare decat atunci cand m-am uitat la videoclip, cand m-am uitat pe armory http://armory.freakz.ro/character-achievements.xml?r=Exodus&&cn=Firewindz . Daca nu esti in stare sa ai nici macar achievementul de 1550 pe FREAKZ, esti GG -
Edit2: Imi pare rau ca te-am jignit, erai aproape de 1550 -

Highest 2 man personal rating
1523

http://armory.freakz.ro/character-statistics.xml?r=Exodus&&cn=Firewindz

ROFL -)))))))))))))))))))) LOOLLOLOLL

http://www.twitch.tv/shoneEu
0 0

Back to top
Dragonslayer Ascheros
[Banned user]

Banned

(since 06-08-2013 21:17)

Post Posted: 16-07-2013, 19:53:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu mai radeti ma de saracul copil...ar trebui sa va fie mila de el la ce probleme mintale are -

0 0

Back to top
Overdozze
[Banned user]

Banned

(since 06-03-2015 02:45)

Votes: 28

Post Posted: 16-07-2013, 20:15:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ce m-a deranjat la video pe langa faptul ca e rubish...a fost "cumbustion" folosit fara living bomb pe target.
0 0

Back to top
Loveheal

[ATN Attax]

(since 17-03-2024 03:51)

Votes: 572

Post Posted: 16-07-2013, 21:01:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Serios acum , terminati...Omul a vrut sa incerce sa faca un video , nu a prea stiut juca...ii dati sfaturi , nu il criticati si il faceti in toate felurile.Poate ca si-a facut mai multe accs sau chestii de genul sa isi ia apararea , dar asta doar pentru ca voi deja intreceti orice masura si nu mai stie ce sa faca...Doar critici constructive , si la urmatorul video sa va arate ca a avansat.Faza ca el e cel mai bun mage si nu stiu ce a fost facuta ptr ca voi deja exagerati la "glume" si omul a fost de genul "Intarata-l drace ca si mie-mi place".Va rog sa terminati sa il criticati si sa il faceti in toate felurile si sa ii dati doar critici constructive ca sa stie omul cum poate avansa si sa vedeti in urmatorul video cu ce a ascultat/ce nu.Multumesc cine a bagat in seama ce am spus eu. Cheers.
0 0

Back to top
Snoppy

[Inside the fire]

(since 24-10-2022 03:25)

Votes: 173

Post Posted: 16-07-2013, 21:44:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Loveheal wrote:
Serios acum , terminati...Omul a vrut sa incerce sa faca un video , nu a prea stiut juca...ii dati sfaturi , nu il criticati si il faceti in toate felurile.Poate ca si-a facut mai multe accs sau chestii de genul sa isi ia apararea , dar asta doar pentru ca voi deja intreceti orice masura si nu mai stie ce sa faca...Doar critici constructive , si la urmatorul video sa va arate ca a avansat.Faza ca el e cel mai bun mage si nu stiu ce a fost facuta ptr ca voi deja exagerati la "glume" si omul a fost de genul "Intarata-l drace ca si mie-mi place".Va rog sa terminati sa il criticati si sa il faceti in toate felurile si sa ii dati doar critici constructive ca sa stie omul cum poate avansa si sa vedeti in urmatorul video cu ce a ascultat/ce nu.Multumesc cine a bagat in seama ce am spus eu. Cheers.

tu ai citit toate paginile si ai vazut cine a jignit prima oara si ca ne-a facut tigani si in toate felurile? Cand ii zici frumos nu e bine cand ii zici urat nu e bine, macar sa aiba demnitate si putin creier sa nu comenteze aiurea cand el nu a ajuns la pragul de a lua achiev la 2v2 de 1500 si cat era(1550 parca or smth like that no?). >.>

,,Angel Among demons"

0 0

Back to top
Roshkatul

[Visul oricarui GM]

Post Posted: 16-07-2013, 21:47:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Runstarr, nu inteleg de ce ii iei apararea avand in vedere ca primele comenturi de pe prima pagina au fost pozitive, critici constructive, etc, dar raspunsurile lui au lasat de dorit si a dat exemplu de ******* mintal

flamerune77 wrote:
Haters Haters,ciuda mare la toti,nu stiti nimic va ofticati,noi nu eram contra oameni slabi,erau de seama noastra,daca va uitati acelasi rating aveam,in ultimu video,era echipa de Heal Si DPS dece va plangeti?
In a doua era Frostring,sa gandim logic,poate sa da charge in orice moment,cumbustion am dat cu living bomb,Pai sa gandim,Romani sunt doar ofticosi si nu le pasa decat de ei.
@Daca va uitati aceste din commenturi,zic ca e calumea facut.Nu trebuie sa va ofticati findca unu joaca un fire mage si voi credeti ca sunteti"Pro"

A continuat cu aroganta 8 pagini de comentarii intregi, toate comentariile negative, injuriile si batjocoriile din ultimele 7 pagini le merita pe deplin.

Nici nu m-ai pomenesc edit-ul din primul post pentru care are report din partea mea:

"PENTRU CIUDOSI: Revin cand am 2k rating,si daca am inseamna ca sunteti niste tigani ciudosi care habari nu aveti :)Si ati fost crescuti intr-un neam de tigani."

O sa ajunga sa se laude cu 2k rating.. ajungi la 2k rating pe aproape orice clasa daca ai 8 binduri si ceva gear..

Last edited by Roshkatul on 16-07-2013, 21:49:42; edited 2 times in total
0 0

Back to top
Sarius4Ever
[Banned user]

Banned

Post Posted: 16-07-2013, 21:48:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

flamerune77 wrote:
PENTRU CIUDOSI: Revin cand am 2k rating,si daca am inseamna ca sunteti niste tigani ciudosi care habari nu aveti -

.... - Distrugi limba romana

Live For The Night

0 0

Back to top
Loveheal

[ATN Attax]

(since 17-03-2024 03:51)

Votes: 572

Post Posted: 16-07-2013, 21:48:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^exemplu de ...nu stiu cum sa ii spun

Au fost niste atacuri in primele posturi ..nu el a inceput...putea sa ii spuna: frate ai gresit aia aia si aia...Nu gen : uite cum se joaca mage fire si bati orice target sau cum a zis el acolo si cum a spus first ca era team nou si au picat cu teamuri slabe , lui i se pare ca joaca asa bine sa faca team nou sa pice cu teamuri slabe..? Erau de acelasi nivel.

//sau la faza cu "numai muzica e buna" , ceva gen...n-are rost sa mai continui esti sub orice critica.

Nu mai faceti misto de el ca vorbeste prost romana , el chiar nu e de aici.

0 0

Back to top
Roshkatul

[Visul oricarui GM]

Post Posted: 16-07-2013, 21:55:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Loveheal wrote:
^exemplu de ...nu stiu cum sa ii spun

Au fost niste atacuri in primele posturi ..nu el a inceput...putea sa ii spuna: frate ai gresit aia aia si aia...Nu gen : uite cum se joaca mage fire si bati orice target sau cum a zis el acolo si cum a spus first ca era team nou si au picat cu teamuri slabe , lui i se pare ca joaca asa bine sa faca team nou sa pice cu teamuri slabe..? Erau de acelasi nivel.

Nu mai faceti misto de el ca vorbeste prost romana , el chiar nu e de aici.

*few days ago*

Loveheal wrote:
Backpeddal moar
Iceblock inainte de cauterize

Skill bro ! double warr nu cred ca reuseam sa bat.

Si iti sugerez sa mai citesti o data prima pagina, sa vezi cine a inceput lantul de comentarii arogante si batjocoritoare

0 0

Back to top
flamerune77

[Mentally Stable]

(since 22-07-2015 15:36)

Post Posted: 16-07-2013, 22:30:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Buna seara,am un mesaj pentru toti,impare rau ca m-am comportat urat si vam jignit,aveti dreptate sunt un mage groaznic,si meritam aproxamativ fiecare replay,asa merge pentru toti,inafara cei care ati trecut masura,da ma refer la tine Mihneas sincer sa zic nu imi pasa ce crezi,eu cred ca tu ai probleme,dar lasa ca nu te mai bag in seama,deci insulta-ma cat vrei,
Pentru Restul imparerau foarte mult si sper ca nu v-am suparat atat de tare,si as dori sa fim prieteni si sa ne intelegem,promit ca in viitor,o sa bag video-uri de un mage adevarat pe care la-ti fi dorit -

0 0

Back to top
Sarius4Ever
[Banned user]

Banned

Post Posted: 16-07-2013, 22:36:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

flamerune77 wrote:
Buna seara,am un mesaj pentru toti,impare rau ca m-am comportat urat si vam jignit,aveti dreptate sunt un mage groaznic,si meritam aproxamativ fiecare replay,asa merge pentru toti,inafara cei care ati trecut masura,da ma refer la tine Mihneas sincer sa zic nu imi pasa ce crezi,eu cred ca tu ai probleme,dar lasa ca nu te mai bag in seama,deci insulta-ma cat vrei,
Pentru Restul imparerau foarte mult si sper ca nu v-am suparat atat de tare,si as dori sa fim prieteni si sa ne intelegem,promit ca in viitor,o sa bag video-uri de un mage adevarat pe care la-ti fi dorit -

Vezi.. Asa da -

Live For The Night

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Alexander0810, 16 July 2013 20:46

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> WoW Movies  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next    

The time now is 14-12-2024, 09:33:59
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x