User
Pass
2FA

FunnY
Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message9704
SkyLord

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 29-11-2007 19:19)

Votes: 9

Post Posted: 28-10-2007, 22:39:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In balada "Miorita" sunt descrise cateteva intamplari in care sunt implicati: 2 criminali, o oaie turnatoare si un cioban ce socheaza prin prostia lui.

Profu' de istoarca:

-Hai ma castravetilor, deschideti maculatoarle, caietele, cartile si manualele. Si da-mi referatul ala despre capitala Timisoarei

Vreau sa aud liniste!

Daca va prin copiind si eu nu aflu, am sa imi dau eu seama odata si odata.

Doamna, imi pare rau, dar copilil dumneavostra a fost batut de un alt nemernic.

Cine nu stie tabla imultirii, data viitoatare il pun sa o invete aici, odata cu mine.

Clasa, te dau afara!!

Patru carnete sa vina la mine!

O profa catre un elev:
-Hei... tu, ala, in ultima banca... fa un pas inainte shi ridica-te in picioare!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Levier
[Banned user]

Banned

(since 21-08-2012 11:57)

Votes: 126

Post Posted: 29-10-2007, 00:04:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

*0ranGe ! extrem wrote:
kestia cu fumatu in clasa/scoala nu mi se pare foarte funny, am fost si eu prins de cateva ori si lumea n-a fost prea intelegatoare.

eh, depinde cine te prinde, pe noi ne-a "prins" femeia de servici fumand in clasa si ne-a dat practic de 6, ca ne-a zis ca vine diriga noastra.

am fumat in ora de matematica in clasa a 9-a... faceam cerculete si aia nu zicea nimic, era cam ciudata, ne lasa sa fumam in clasa da daca ne ridicam din banca tipa parca am torturat un catel mic si frumos.

in clasa a 9-a am avut niste colegi prea..prea penali -

prima saptamana in care am venit eu la scoala (a se citi ultima saptamana din semestrul 1) i-am furat matura femeii de servici, ne-a alergat cu matura dupa ce si-a luat-o, i-am luat-o iar si am alergat-o noi pe ea -

am dat foc la tocul usii si l-am stins storcand buretele pe deasupra lui ca sa se scurga apa sa se stinga...

am rupt cateva scaune, in a 10-a profesoara de istorie a incercat sa ma cupleze cu colega mea de banca, in timpul orei in timp ce eu radeam incontrolabil, am cazut cu scaunu cand profesoara a zis si citez aici : "uite-te la el, te-ar lua odata in fan" adresandu-se colegei mele si cand mi s-a adresat a folosit si propozitia care a ramas faimoasa "eh daca eram eu ceva mai tanara" -

am enervat profesoara de religie, diriginta si directoarea prin dimensiunile ceva mai neortodoxe ale parului si lipsa lor de raspuns adica pe scurt m-am folosit de regulamentul lor... care zice ca parul trebuie tuns "regulamentar" insa nicaieri nu scrie cat inseamna regulamentar in centimetri.

si alte istorioare interesante ca atunci cand am luat foc pentru tigarile tuturor de la paznicul scolii (respect nea' fane din berceni) in fata cancelariei, urcand cu tigara aprinsa pe scara profesorilor.
cand am sarit pe geamul de pe scara profesorilor dintre etajul 1 si parter ca sa putem merge in hanul cu tei ca ne asteptau niste domnite...

0 0

Back to top
Kre@toR

[Assasin]

(since 15-06-2022 22:19)

Votes: 37

Post Posted: 29-10-2007, 08:40:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

reloader wrote:
Era in timpul voturilor si eram in clasa unde urma sa fie sectie de vot - era o cutie unde se puneau hartiile dupa ce erau scoase din urna si era destul de mare cutia...eram inainte de ora de istorie si m´am bagat in cutie - intra profu' ia catalogu', face prezenta si knd ajunge la mn, imi zice numele, eu ies din cutie si zic "prezent" - a facut niste ochi - si acu imi amintesc moaca lui -

ahahahaaaa very funny -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
*0ranGe ! extrem

[I ❤ MY POLO!]

(since 11-12-2017 12:06)

Votes: 117

Post Posted: 29-10-2007, 09:36:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

-) Gh0sT -) omg am murit de ras atuncea -) ce-a mai penala faza din clasa a 8a ... au fost mai multe da asta ... -

0 0

Back to top
spiridusu

[graffer]

(since 12-05-2020 12:15)

Votes: 50

Post Posted: 29-10-2007, 10:24:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

intr-a 8-a aveam un profesor de desen batran i-am luat bastonu si l-am ascuns a stat toata pauza in clasa pana a venit diriga ( aveam ora cu ea ) si ia zis ca cineva ia furat bastonu -) atunci i l-am dat dar astia din clasa nu stiau dc sta ca pampalau la catedra fara sa zica nimic -)

0 0

Back to top
dudette

[sinner ]

(since 12-08-2018 21:55)

Votes: 69

Post Posted: 29-10-2007, 16:04:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Levier wrote:
*0ranGe ! extrem wrote:
kestia cu fumatu in clasa/scoala nu mi se pare foarte funny, am fost si eu prins de cateva ori si lumea n-a fost prea intelegatoare.

eh, depinde cine te prinde, pe noi ne-a "prins" femeia de servici fumand in clasa si ne-a dat practic de 6, ca ne-a zis ca vine diriga noastra.

am fumat in ora de matematica in clasa a 9-a... faceam cerculete si aia nu zicea nimic, era cam ciudata, ne lasa sa fumam in clasa da daca ne ridicam din banca tipa parca am torturat un catel mic si frumos.

in clasa a 9-a am avut niste colegi prea..prea penali -

prima saptamana in care am venit eu la scoala (a se citi ultima saptamana din semestrul 1) i-am furat matura femeii de servici, ne-a alergat cu matura dupa ce si-a luat-o, i-am luat-o iar si am alergat-o noi pe ea -

am dat foc la tocul usii si l-am stins storcand buretele pe deasupra lui ca sa se scurga apa sa se stinga...

am rupt cateva scaune, in a 10-a profesoara de istorie a incercat sa ma cupleze cu colega mea de banca, in timpul orei in timp ce eu radeam incontrolabil, am cazut cu scaunu cand profesoara a zis si citez aici : "uite-te la el, te-ar lua odata in fan" adresandu-se colegei mele si cand mi s-a adresat a folosit si propozitia care a ramas faimoasa "eh daca eram eu ceva mai tanara" -

am enervat profesoara de religie, diriginta si directoarea prin dimensiunile ceva mai neortodoxe ale parului si lipsa lor de raspuns adica pe scurt m-am folosit de regulamentul lor... care zice ca parul trebuie tuns "regulamentar" insa nicaieri nu scrie cat inseamna regulamentar in centimetri.

si alte istorioare interesante ca atunci cand am luat foc pentru tigarile tuturor de la paznicul scolii (respect nea' fane din berceni) in fata cancelariei, urcand cu tigara aprinsa pe scara profesorilor.
cand am sarit pe geamul de pe scara profesorilor dintre etajul 1 si parter ca sa putem merge in hanul cu tei ca ne asteptau niste domnite...

domnite a? Raised eyebrow

on topic@: vai..aia de bio e cea mai "tare" -
e proaspat iesita de pe bancile facultatii... poor girl -
nu va zic k de la prima ora am scos-odin clasa(baietii...au fost cam duri la faza asta...) au scos-o plangand din clasa...lasand catalogul la voia noastra -
anyway..ce vroiam sa zic... ne-am impacat ku ea...intr-un final -
orikum e galagie la ora...buuuut... tipa incepe si urla la noi(chit k e liniste)
citez:"Taceti ! ! ! " si bineinteles k e galagie mai mare -
tipa arata destul de bine..nu va zic ce bancuri au baietii pe urma ei.. -
dar are perle ceva de genul... citez:)) :
" Spuse dirigintei !" (n-am mai folosit eu aceasta fraza..si pot fi destul de copilaroasa uneori... - din clasa a 2-a - )
Batea soarele si nu venisera aia sa ne puna jaluzele...si tineam caietul in dreptul fetei..si profa :
"N-ai voie sa stai cu caietul in mana!" - or
"De ce scrii?" (eu imi transcriam lectia la bio k lipsesem ora precedenta. - or
"bai baiatule" si vb ku o tipa de la mine din clasa -

0 0

Back to top
Neo

[Always & Forever]

(since 07-09-2014 10:52)

Votes: 24

Post Posted: 29-10-2007, 19:37:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

A da, in a 8 -a am avut o fata dolofana in clasa care a rupt 5 scaune cand a cazut cu ele - bun, in a 9 -a noii mei colegi s-au pus cu fundu pe catedra, s-a rupt catedra cu ei, au adus baietii bormasina sa reparam catedra, dupa ce am reparat-o dadeam gauri prin pereti ca n-aveam ce face -

TOT in a 8 -a imi amintesc ca era o gaura in perete dupa un dulapior .. cam 13 cm diametru si adancime, cam 6 cm ? -

Azi la scoala.. un baiat "hapciu - stranuta cu adevarat" . O fata "noroc" .. profa de franceza :
"care a stranutat?"
"eu"
"iesi afara . care a zis noroc? "
"eu doamna"
"iesi afara -

Eu stateam de vb cu un coleg tot in ora de franceza... dupa ce ne-a primit pe toti in clasa ... a da ma daduse si pe mine afara - intru in clasa cu acadeaua in gura, dansand, etc - deci vb cu un coleg in ora si cica "tu ce faci, marinarule? " - -

Dirigu (cea mai tare si cea mai penala persoana care am cunoscut-o )

"bai, gara de nord, cei cu blugii aia pe tine ? " -
sau
ne trimite la tabla sa rezolvat un ex
- primu copil zice gresit . dirigu "treci la loc "
- al doilea copil sta 10 secunde fara sa zica nik. cand vrea sa zica ceva dirigu "Treci la loc "
- ... a scos asa cred ca un sfert din clasa -

a da .. de acum in colo ne punem sa scriem pe tabla "Scoala Ajutatoare Ion Neculce" - -

0 0

Back to top
mD@
[Banned user]

Banned

(since 29-06-2009 19:24)

Votes: 27

Post Posted: 29-10-2007, 23:03:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

no way la noi la tehnologie e panarama -
Nu avem ce face la ora de tehnologie aruncam cu creta in profa eh aducem paie si bagam gume in ele si suflam la tinta nu conteaza unde veezi cu ochii - asa ...

ce sa mai zic ca a rupt unu usa de la baie ?-
ca dansa unu cu p*** scoasa intro pauza ?-
ca aruncam cu petarde prin scoala?-
ca ne batem cu un fes de la ciutani in fiecare pauza?
ca ascundem galeata cu apa sub catedra si baga profi picioarele in ea -
ca indoiam table de la masini cand scapam de la scoala -
ca aratam m*** la aia din tramvai -
ca aruncam cu lapte in masini la profi -
etc

0 0

Back to top
*0ranGe ! extrem

[I ❤ MY POLO!]

Post Posted: 29-10-2007, 23:06:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ehee lasa k Gh0sT a aprins o petarda in clasa a 8a in laboratoru de fizica si striga la mine sa deschid geamu .. l-am deschis .. a arunkt-o pe geam .. mam ridicat si miam spart capu - curgea sangele shiroaie -

0 0

Back to top
spiridusu

[graffer]

(since 12-05-2020 12:15)

Votes: 50

Post Posted: 29-10-2007, 23:06:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

azi la info ( profesoara cretina TIPA cat poate ) profa are un obicei vine chiar la mn la scaun si incepe sa zbiere sa faca ratatii liniste -) azi m-am sculat si eu in picioare si i-am spus "Doamna dar numai tipati asa ca imi tiuie urechea auzim nu suntem surzi" ea "imi cer scuze" peste maxim 5 secunde incepe iar sa zbiere si i-am spus ... doamna ne spalam in urechi auzim si noi -)

0 0

Back to top
Gh0sT

[Legend]

(online 2 days ago)

Votes: 967

Post Posted: 30-10-2007, 07:55:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

*0ranGe ! extrem wrote:
ehee lasa k Gh0sT a aprins o petarda in clasa a 8a in laboratoru de fizica si striga la mine sa deschid geamu .. l-am deschis .. a arunkt-o pe geam .. mam ridicat si miam spart capu - curgea sangele shiroaie -

A da... - Am uitat... - Ce glume proaste... Mai era si profa in clasa -

Only soft things can kill me...
0 0

Back to top
*0ranGe ! extrem

[I ❤ MY POLO!]

Post Posted: 30-10-2007, 08:57:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

na fost o gluma proasta doar k geamu ala eu il impinsesem si m-am aplekt dupa pix .. dar geamu sa intors .. si am ridicat capu fix in coltzu ala - kre era ascutzit .. si profa nu vroia sa ma lase sa ma duk pana la toaleta .. dar knd iam aratat sangele ... "Dute dute" - dak o prind pe strada o bat .....

0 0

Back to top
mD@
[Banned user]

Banned

(since 29-06-2009 19:24)

Votes: 27

Post Posted: 30-10-2007, 09:50:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

*0ranGe ! extrem wrote:
dak o prind pe strada o bat .....

dai cu pietre - :punk:

0 0

Back to top
Gh0sT

[Legend]

(online 2 days ago)

Votes: 967

Post Posted: 30-10-2007, 09:55:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

*0ranGe ! extrem wrote:
na fost o gluma proasta doar k geamu ala eu il impinsesem si m-am aplekt dupa pix .. dar geamu sa intors .. si am ridicat capu fix in coltzu ala - kre era ascutzit .. si profa nu vroia sa ma lase sa ma duk pana la toaleta .. dar knd iam aratat sangele ... "Dute dute" - dak o prind pe strada o bat .....

Ce ma iubea profa aia - "Preda te rog eu iesi afara uite nu-ti pun absenta." - Pampera pampera -

Only soft things can kill me...
0 0

Back to top
*0ranGe ! extrem

[I ❤ MY POLO!]

Post Posted: 30-10-2007, 11:48:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

-) si faza cu pipera knd statea in fatza ta si u il bateai cu latex peste ochi - Sigh ce vremuri

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by PsychoLove, 29 December 2015 23:45

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next    

The time now is 03-12-2024, 12:26:29
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x