User
Pass
2FA

GearScore in Cataclysm
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message5392
Catastrophy

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 22-08-2013 08:49)

Votes: 3

Post Posted: 08-09-2011, 13:33:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Di ncate stiu eu pe cataclysm conteaza viata nu gs cel putin asa am vazut pe maj serv. pe care am jucat:)!
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
paramedik

[Grinding Machine]

(since 12-11-2018 11:11)

Votes: 11

Post Posted: 08-09-2011, 14:37:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Paullx wrote:
Eatshift wrote:
Ok.Deci, parerea mea este ca Gearscore a distrus wowul prin simplul fapt ca este irelevant in raids deoarece nu arata si daca itemele chiar sunt de clasa specifica (m-am saturat sa vad rogue cu chest cloth si alti mutanti) sau daca specul este pve.Am ramas uimit cat de mult poate influenta un joc atat de vechi un simplu addon care e acelas lucru cu ilevel deci nu e cn stie ce inventie originala.
Deci sugestia mea este sa nu mai bagati .gs player name in catalysm sau sa promovati atat de mult gsu pe server pt ca as vrea sa simt experienta cataclysmului fara 'roti ajutatoare' care nici nu sunt de marimea bicicletei si sa fiu primit in raiduri pe baza de spec si AP,SP,CRIT BLA BLA.Stiu ca uni dintre voi ati putea spune ca nimeni nu te obliga sa-l folosesti sau sa joci pe server bla bla bla.Dar pe un server atat de dependent de gs nu poti sa nu joci folosind acest addon.
Si motivul principal pt care gsu este o prostie este ca playeri noi in wow o sa se orienteze doar dp gs si o sa continuam sa luam pe cloth pe tank doar pt ca ii mareste lui nenea TANKIMBABO$$ gsu si ii scade stats cu.... ENORM!!!!

Cred ca mi-am spus punctul de vedere poate il considerati cliseu dar este realitate pura chiar daca este vorba de una virtuala.
Nu numarul de playeri conteaza pe server 'calitatea nu cantitatea'.

1. Fiecare sta cu ce iteme vrea pe el.
2. Ce te intereseaza pe tine de altii ca ii scade sau nu stats?
3. GS-ul e facut pentru a putea face un raid mai repede cu ajutorul Raid Finder-ului (in cazul de fata).
4. Cauta-ti guild de PR0 playeri unde vezi toate GS-urile de la 1 K-->n K(cat va fi cel mai mare gs in Cata) si o sa vezi ce bine merge. (NOT)
5. Cum ai spus si tu este doar o parere deci ...

Incuiat mai esti, fereasca sfantu.
Ai vorbit de zici ca erai unul din aia care tineau iteme de alta clasa pe ei, sa poata da .raid join.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Vraja

[The Freaky One]

(since 18-09-2012 07:41)

Votes: 4

Post Posted: 08-09-2011, 15:30:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

chiar nu inteleg ce va mai certati atat... in cata nu va mai fi gs ci ilevel. player score iti va spune absolut tot despre un player:
-cat de greu poate sa faca anumite raiduri
-cate iteme au/nu au ench/sok
-ilevel (media ilevel-elor de pe un char)
-daca a mai facut vreo instanta si cati bosi a facut..
nu va mai scoateti ochii degeaba..... mereu va fi ceva dupa care sa se masoare un jucator.... gata cu skill-u
acu e era ilevel-ului

parerea mea
0 0

Back to top
cobrel

[Uitatul]

(since 10-05-2019 21:41)

Votes: 54

Post Posted: 08-09-2011, 16:10:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Alt topic de flame, closed
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by cobrel, 08 September 2011 14:10

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 05-02-2025, 16:09:45
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password