User
Pass
2FA

Guild Migration
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash

Vreti sa mergem in guilda BTR?
Da
68%
 68%  [ 15 ]
Nu
31%
 31%  [ 7 ]
Total Votes : 22

Author Message2762
Airwaves

[Creep]

Status: Offline
(since 12-06-2013 10:03)

Votes: 18

Post Posted: 17-04-2012, 10:00:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

IamLegend wrote:
Incepand de ieri nu mai sunt in Wanted.
Am fost vreme buna in Wanted Assassin, timp in care m-am simtit foarte bine in compania baietilor pe care ii consider prietenii mei pe freakz.
Am plecat din Wanted pentru ca, atata timp cat a durat perioada de PVP only, a fost fun, dar eu mi-am dorit sa fac si PVE. Fiind cel mai "experimentat" din guilda in segmentul PVE, mi-am dat tot interesul sa ajut guilda si in acest segment.
Am incercat sa explic scriptul la cei care nu il stiau, sa ajut cu gear pve pe cei care nu aveau, insa in afara de Roby, Fertea si Eugen, plus 1-2 oameni, nu si-a dat interesul nimeni pentru PVE si asta mi-a deschis ochii asupra faptului ca in Wanted, PVP-ul e mult prea prioritar pentru a face si un PVE serios si constiincios.
Acum sunt in Dystopia, unde am fost foarte bine primit si cu care, desi guilda level 5 (aspect care nu conteaza pentru mine), este o guilda care pe zi ce trece face progress.
Cu cei nou veniti in guilda, unii la primul lor raid (prima intalnire cu bosii respectivi), am facut aseara raidurile de 25 normal full (mai putin Atramedes si Chimareon care s-a buguit si dadea masacre unul dupa altul spamat -. Acest bug se repara dupa resetul de vineri deci mnoh ).
Am fost surprins de faptul ca, la Magmaw de exemplu, doar 3 oameni stiau scriptul si l-au explicat la restul, din maxim 3 tryuri, a picat si pe 10 si pe 25. -
In ritmul asta, in maxim 1-2 luni, ca un pronostic, o sa facem majoritatea bosilor pe 25hc.

@Roby : Invitatia pentru Wanted de a se alatura Dystopia e inca valabila. -

Multumim de invitatie dar spunem pas.Sar putea ca guilda sa fuzioneze cu guilda Insert Guild Name cu care speram sa facem progres calumea.Oricum bafta si voua in continuare!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
IamLegend

[Creep]

Status: Offline
(since 01-12-2012 11:53)

Votes: 11

Post Posted: 17-04-2012, 10:21:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Multumesc Roby.
Oricum, prieteni am fost si ramanem in continuare, indiferent de "tag-ul" de deasupra capului asa ca ne auzim si in caz de aveti nevoie de ceva, indiferent ce, puteti apela la mine neconditionat. -

Quinwaz wrote:
Trebuie sa ma prezint si eu?
Nume: Marian
Nume in Game: Quinwaz
Despre Mine: Am Nasu Mare -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 12-01-2025, 00:49:32
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x