User
Pass
2FA

Guild!!!
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message2382
Kinook

[Pastor Penticostal]

Status: Offline
(since 12-03-2021 12:11)

Votes: 66

Post Posted: 04-05-2014, 11:43:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

De cateva luni bune zici ca-ti faci mare ghilda PVP la hoarda. Ba ca exodus si n-ai cu cine, ba ca genesis dar nu gasesti nume. Si atat te duce mintea incat chiar crezi ca ala din written in the stars e sh.ockeru si aia e ghilda lui. Zici ca esti bianca dragusanu frate, in fiecare saptamana revii cu un nou scandal si esti in centrul atentiei.

Snoppy wrote:
morrr. vaiii. -))))
pentru persoane ca tine intru in wow sa le fac viata un chin

i know that feeling. Trollhorror ce mai face gardul? Am auzit ca-ti duce lipsa, si pot sa jur ca am vazut un tauren catarat pe el. Dragostea cu sila nu se face, trebuie sa ai si tu grija de el.

Ideea e ca nu numele conteaza, ci ce playeri ai in ea. Gandeste si tu un nume "unykat" si "v@loro$$" si gata. Daca erai pe blizz ce faceai, dadeai email la directorul companiei ca n-ai ce nume sa-ti pui tu la ghilda.

୧༼ಠ益ಠ༽୨ WE ARE CYCLONE ୧༼ಠ益ಠ༽୨
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
FlutterGuy

[Mentally Stable]

(since 17-06-2020 10:00)

Votes: 14

Post Posted: 04-05-2014, 11:50:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cred ca asta este cel mai trist jucator de la hoarda -

0 0

Back to top
Deathstrikes
[Banned user]

Banned

(since 31-05-2014 16:59)

Votes: 7

Post Posted: 04-05-2014, 11:57:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Kinook wrote:
De cateva luni bune zici ca-ti faci mare ghilda PVP la hoarda. Ba ca exodus si n-ai cu cine, ba ca genesis dar nu gasesti nume. Si atat te duce mintea incat chiar crezi ca ala din written in the stars e sh.ockeru si aia e ghilda lui. Zici ca esti bianca dragusanu frate, in fiecare saptamana revii cu un nou scandal si esti in centrul atentiei.

Snoppy wrote:
morrr. vaiii. -))))
pentru persoane ca tine intru in wow sa le fac viata un chin

i know that feeling. Trollhorror ce mai face gardul? Am auzit ca-ti duce lipsa, si pot sa jur ca am vazut un tauren catarat pe el. Dragostea cu sila nu se face, trebuie sa ai si tu grija de el.

Ideea e ca nu numele conteaza, ci ce playeri ai in ea. Gandeste si tu un nume "unykat" si "v@loro$$" si gata. Daca erai pe blizz ce faceai, dadeai email la directorul companiei ca n-ai ce nume sa-ti pui tu la ghilda.

Normal ma ca stiu ca nu e guilda lui,chiar da in ia e unul cu numele Shackeru,dar imi place ca voi ca credeti orice va zic -
ASP bianca dragusanu face si bani numi impresi,sunt in centru atentiei pt ca unui ca tn imi dau atentie....
Gardul face bine suntem prieteni buni eu il vopesc odata pe an iar ma ajuta sa fac loss -

0 0

Back to top
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 1 week ago)

Votes: 770

Post Posted: 04-05-2014, 12:07:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deathstrikes wrote:
Uite alta asta e guilda lui Shocker .... ce sa faci asta e server-ul si se intrba unii dar dc scade nr de playeri ca avem de toate si totusi playeri ne pleaca
Pt ca ne cade mana de la incheietura daca dam disband la guilde de Lv 1 facaute pt a tine numele ocupat
http://armory.freakz.ro/guild-info.xml?r=Genesis&&gn=Written+In+The+Stars

BEST POST 2014 NU-MI PASA CA E LUNA MAI

0 0

Back to top
Deathstrikes
[Banned user]

Banned

(since 31-05-2014 16:59)

Votes: 7

Post Posted: 04-05-2014, 12:25:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zohlomg wrote:
Deathstrikes wrote:
Uite alta asta e guilda lui Shocker .... ce sa faci asta e server-ul si se intrba unii dar dc scade nr de playeri ca avem de toate si totusi playeri ne pleaca
Pt ca ne cade mana de la incheietura daca dam disband la guilde de Lv 1 facaute pt a tine numele ocupat

Unde dai si unde crapa acum ca ma uit mai bn si pe mine ma amuza,ce am vrut eu si unde sa ajuns -
Si da pt cine chiar crede aia e guilda lui shocker.... nu doar la misto
Oricum am castigat best post 2014 ms zohol -

0 0

Back to top
Schizophreny

[The Prime Evil ]

(since 18-12-2015 11:08)

Votes: 8

Post Posted: 04-05-2014, 12:31:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deathstrikes wrote:
Zohlomg wrote:
Deathstrikes wrote:

Unde dai si unde crapa acum ca ma uit mai bn si pe mine ma amuza,ce am vrut eu si unde sa ajuns -
Si da pt cine chiar crede aia e guilda lui shocker.... nu doar la misto
Oricum am castigat best post 2014 ms zohol -

Mai și mulțumește=)) - -. Nu pot sã cred. -

She's just another lost soul about to be mine again.
0 0

Back to top
gandacel

[Screwed Freak]

(since 03-04-2019 16:08)

Votes: 93

Post Posted: 04-05-2014, 12:48:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

incearca si el sa iasa din penibil ceva gen haa stiam ca o sa ma fac de kk, am facut intentionat sa fac asta ca sa va fac pe voi de kk

sunt nab.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Kinook

[Pastor Penticostal]

(since 12-03-2021 12:11)

Votes: 66

Post Posted: 04-05-2014, 12:49:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deathstrikes wrote:

Uite alta asta e guilda lui Shocker

Deathstrikes wrote:

Normal ma ca stiu ca nu e guilda lui

Deathstrikes wrote:

imi place ca voi ca credeti orice va zic

A crezut careva ca aia e ghilda lui shocker?Nu. Tu ai crezut ca ne poti face sa credem ca tu crezi ca aia nu e ghilda lui shocker, ca mai apoi sa crezi ca te poti scoate in cazul in care ne prindem spunand ca noi credem tot ce spui tu, dar defapt noi credem ca, pur si simplu, nu esti foarte inteligent, si incerci sa dai impresia ca trolezi cand defapt dai fail.

୧༼ಠ益ಠ༽୨ WE ARE CYCLONE ୧༼ಠ益ಠ༽୨
0 0

Back to top
Wizhero

[Mentally Stable]

(since 05-02-2019 07:27)

Votes: 15

Post Posted: 04-05-2014, 16:43:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sandake -))))) ultimate gladiator wow frikz
0 0

Back to top
Rageless
[Banned user]

Banned

(since 27-01-2022 16:06)

Votes: 255

Post Posted: 04-05-2014, 16:54:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zohlomg wrote:
Deathstrikes wrote:

Cum se procedeaza mai departe -

Iti alegi alt nume care nu e luat

A fost simplu, nu ?

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Rage., 04 May 2014 14:54

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 04-12-2024, 12:56:55
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x