User
Pass
2FA

Guildele bazate pe gearscore o prostie romaneasca
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Show only staff posts
Author Message4823
myt42xxx

[Ace of Spades]

Status: Offline
(since 30-01-2016 17:46)

Votes: 101

Post Posted: 30-08-2011, 00:01:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Problema este a voastrã, cã nu ºtiþi în ce scop sã folosiþi un addon.
Nu-þi convine, nu intra în guildã.

- Retired -
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Mikibey

[Mentally Stable]

(since 05-05-2014 23:02)

Votes: 2

Post Posted: 30-08-2011, 00:25:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In primul rand gearscore nu a fost creeat pentru a identifica ce player este capabil sa faca o instanta sau nu,a fost creeat pentru a creea un fel de concurenta intre playeri,cum fiecare venea cu opinia eu sunt mai bun ca am itemu asta sau ios mai bun ca il am pe asta ei s-au gandit sa faca un scor general pentru iteme,iar playerii au inceput sa urmeze acel scor....

Dar nu zice nimeni ca daca ai 3k gs nu poti sa faci dungeonul ala sau bg-ul ala,depinde de cum joci,desigur conteaza si itemele...dar degeaba ai iteme daca nu esti in stare sa dai 2 spelluri una dupa alta intr-o ordine buna...

Cineva mai sus a zis "cum ne dam seama care e noob si care nu e....fara gearscore"

Tu esti noob.... scuze ca iti spun,dar daca tu consideri un dk cu gs 4k full cloth si leather mai bun ca un warr de 3k gs full plate si soketat calumea,atunci m-ai lasat fara cuvinte...mie mi s-au intamplat astfel de cazuri....

Si de asemenea mi sa intamplat sa fac hor,fos,cos,nexus HC's ...si inca cateva cu un dungeon in care io si cu un healer aveam 4,100gs si 4k restul aveau 3,500.. 3,800....
A mers treaba umpic mai incet dar a mers....si ne-am luat iteme...

Concluzie:
Poti sa ai un gs mare si iteme nepotrivite,intr-un dungeon nu conteaza GS-ul conteaza ce iteme porti si cum folosesti caracterul....

Iar despre cei ce cauta "GS mare" in guilde,ca despre asta discutam........nu te plange asa sunt romanii...nu se gandesc la cei din jur...se gandesc doar sa stranga repede oameni de 6k gs ca sa isi faca caracterul mai puternic...nu inteleg termenul de lucru in echipa....si ii considera pe cei cu GS mic NOOBI...uita de unde au inceput....

O guilda o faci pentru a iti creea o retea,iti ajuti colegii...faceti instante impreuna,ii luati pe aia de 2k - 3k gs in dungeonuri fara sa ii mai intrebati de gs.....glume caterinka.....cate un guild event....membrii se aduna sa faca screenuri filmulete ptr youtube,sa faca achivementuri impreuna....dar chestiilea astea o sa le vedeti la straini,in nici un caz la romanii din ziua de azi.

0 0

Back to top
myt42xxx

[Ace of Spades]

(since 30-01-2016 17:46)

Votes: 101

Post Posted: 30-08-2011, 00:36:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mikibey wrote:
Iar despre cei ce cauta "GS mare" in guilde,ca despre asta discutam........nu te plange asa sunt romanii...nu se gandesc la cei din jur...se gandesc doar sa stranga repede oameni de 6k gs ca sa isi faca caracterul mai puternic...nu inteleg termenul de lucru in echipa....si ii considera pe cei cu GS mic NOOBI...uita de unde au inceput....

O guilda o faci pentru a iti creea o retea,iti ajuti colegii...faceti instante impreuna,ii luati pe aia de 2k - 3k gs in dungeonuri fara sa ii mai intrebati de gs.....glume caterinka.....cate un guild event....membrii se aduna sa faca screenuri filmulete ptr youtube,sa faca achivementuri impreuna....dar chestiilea astea o sa le vedeti la straini,in nici un caz la romanii din ziua de azi.

Se vede cã vorbeºti doar ca sã nu te ia somnu'.
Tu crezi cã toate guildele trebuie sã vã creascã pe voi ºi sã vã ajute la achievements?
Te sigur eu cã sunt guilde care fac raidurile din patchurile anterioare doar pentru achievements, dar asta nu înseamnã cã trebuie sã le ºi farmeze în fiecare sãptãmânã.
Ca sã ai parte de o guildã bunã trebuie sã ºtii sã te integrezi ºi sã nu suferi dupã iteme. Toate la rândul lor. Dacã tu vii zilnic, sau cel puþin eºti prezent când poþi, Guild Masterul vede cã eºti interesat ºi la un moment dat vei primi ºi iteme, dar dacã tu vii la raiduri ºi te plângi cã ai nu-ºtiu-ce trinket din reputaþii ºi pretinzi cã meriþi un trinket HC în faþa unuia care îl are deja pe N, e problema ta.
Nu uita: Nu este nimeni obligat sã te îmbrace.
Unii nu înþeleg acest concept ºi ninjeazã. Fac 9000 gs, dar tot prostãlãi rãmân.

- Retired -
0 0

Back to top
Necris

[Alcoholic Elon Musk]

(since 28-09-2022 13:14)

Votes: 76

Post Posted: 30-08-2011, 00:48:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mikibey wrote:

So bloody true, cea mai placuta experienta din wow am avut-o in vechiul guild InspiratioN , unde era pdd gm, pe 3.1 cand stateam si 5 ore in naxx pana am strans destul gear sa facem 1st kill kel thuzad la horde. Majoriatea inca aveau itemele din reputatii (sau pentru voi 4k gs maxim) dar atmosfera in guild era "warm and cozy". Game ain't fun anymore when you have all the end-game gear. Aceasi poveste era si in ol' Gravity , so yeah guys va multumesc pentru cele mai placute momente pe care le-am avut in wow in 4 ani de cand joc. Cu respect fostul hordac Hexagon si aliac Dieredo !

>PC Upgrade Guide<

Discounturi @ IT

Voucher PC-Garage: WK6Q4TII

0 0

Back to top
Froster

[The doctor is in]

(since 27-12-2020 22:08)

Votes: 87

Post Posted: 30-08-2011, 01:01:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

HERPADERPA

GEARSCORE=PENIS SIZE.

Nu serios

GEARSCORE=PONY SIZE

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
BlackSwann

[Mentally Stable]

(since 06-10-2013 13:19)

Votes: 8

Post Posted: 30-08-2011, 02:31:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nush cum e pe alte servere, ca sincer de cand am intrat pe Freakz, n-am mai iesit de pe el si m-am obisnuit asa, dar in general( si subliniez, GENERAL) dupa GS iti dai seama in ce stadiu de dezvoltare e acel caracter la care te uiti tu..
gen iti cauti partener de arene, clar ca n-o sa-ti iei unu de 2k gs, normal ca o sa cauti unu de 6k+, bineinteles, dupa aia vezi daca stie sa joace si etc...dar in primul rand te uiti la GS, cel putin eu asa fac....
nu contest faptul ca un player cu GS mic poate depasi in skill un player cu GS mare, am vazut live asa ceva, dar sincer pe freakz asta se intampla rar...
si mai zicea cineva de oamenii care urla cand vad din astia cu 2k GS in BG, pai frate normal ca-i zici omului sa iasa din BG la GS-ul ala, oricat de godlike ai fi pe o anumita clasa, la 2k GS nu ai cum sa nu crapi din primul burst care a intrat in tine, cat despre "cum sa faca iteme daca nui- ia nimeni in HC", faci reputatii, farmezi gold cu care iti cumperi iteme, aka, Battered Hilt, Ikfirus' sack of wonders, si altele care nu-mi vin acum in minte dar oricum u feel me....si imi place cand aia cu 2k GS, ii invinovatesc pe aia cu 5.5k++ ca au pierdut BG-ul.

Place my body on a ship, and burn it in the sea,
Let my spirit fly, Valkyries carry me,
Take me to valhalla, where my brothers wait for me,
Fire burning to the sky, my spirit will never die
0 0

Back to top
k0s

[Freakz Admin | Dev]

(since 24-09-2022 11:04)

Votes: 222

Post Posted: 30-08-2011, 08:20:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tu, emoragerul care a deschis postul, hai sa iti dau exemplul din fosta mea guilda, Realness.

Am stat in realness inca din patch-ul 2.4.3, iar cand s-a bagat LK ne-am echipat noi care eram deja in guilda. Am crescut usor usor si nu am avut nevoie de alti oameni sau, asa cum a spus si myt mai sus poate de cei care reuseau sa se integreze. Nu o sa te ia nimeni in guildele astea care cer gs mare pentru ca ei nu vor sa mai ajute oamenii sa se echipeze. Ca na...jucam un joc care ne mananca timpul.

LE : SI TU ESTI ROMAN -

0 0

Back to top
i93sme

[Mentally Stable]

(since 26-04-2012 20:19)

Votes: 3

Post Posted: 30-08-2011, 08:33:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cuvantul ghilda in special cam asta inseamna. O adunatura de oameni cu aceleasi interese care se ajuta reciporc.
Buun. Acum, exista mai multe tipuri de ghilde.
- Ghilda sociala - prieteni FTW, hai sa ne cuoastem, berea e cu noi, etc. - n-ai nevoie de GS pentru asa ceva

- Ghilda de level-up - idem

- Ghilda de raiding - casual - un minim de GS trebuie impus. Asta pentru ca scopul pentru care esti recrutat in ghilda e sa ai un rol intr-un raid. Asta pe deoparte. Pe de alta, indica si seriozitatea ta (si bulanul - ). Nu poti sa intri intr-o astfel de ghilda in pasarelul gol si sa tipi 'E careva care sa ma creasca/imbrace?'

- Ghilda de raiding - hardcore - erm, mda. O astfel de ghilda raideaza mult mai serios ca una casual. NU te astepta sa aiba timp sa iti dea mura in gura. Nu numai ca trebuie sa ai un minim GS dar si un minim Brain Score. Sa iti stii butoanele care pe unde sint, clasa inside-out si asa mai departe.

So, depinde ce vrei de la o ghilda si ce vrea ea de la tine.

Ca sa rezum text wall-ul de sus care ti-a dat crit si te-a lasat in 1%, GS-ul e unul din idicatorii de performanta prin care poti fi evaluat.

In nici un caz nu e o 'inventie romaneasca' faptul ca cineva isi evalueaza membrii ghildei la recrutare.

E o normalitate. A aparut imediat ce in jocul asta a aparut si notiunea de 'jucat serios'.

Din pacate WoW e joc de echipa. La fel ca fotbalul. Pina si la fotbal nu o sa fi primit intr-o echipa pina nu dovedesti ca stii ce e aia o minge, ca se joaca totusi cu adidasi nu cu sandale sau sabotzi, ca esti minim adecvat imbracat pentru acel sport si nu ai venit cu snorkel-ul in dinti si buteliile de scafandru in spate.

Tot legat de GS, daca imbraci o maimutza in aur tot maimutza ramane, asa ca si Brain Score-ul e foarte important.

Am vazut playeri imbracati vai mama lor umilind playeri full T8 la vreme aia doar prin faptul ca stiau clasa lor foarte bine.

0 0

Back to top
Padurarul

[Ponyfag]

(since 16-06-2025 16:15)

Votes: 169

Post Posted: 30-08-2011, 08:35:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Froster wrote:
HERPADERPA

GEARSCORE=PENIS SIZE.

De acord cu asta . Tocmai a explicat Wotlk in 3 cuvinte

0 0

Back to top
k0s

[Freakz Admin | Dev]

(since 24-09-2022 11:04)

Votes: 222

Post Posted: 30-08-2011, 08:38:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

i93sme wrote:
Tot legat de GS, daca imbraci o maimutza in aur tot maimutza ramane, asa ca si Brain Score-ul e foarte important.

-))) Trebuie notata tho,...

0 0

Back to top
Mikibey

[Mentally Stable]

(since 05-05-2014 23:02)

Votes: 2

Post Posted: 30-08-2011, 10:35:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

myt42xxx wrote:
Mikibey wrote:

Tu crezi cã toate guildele trebuie sã vã creascã pe voi ºi sã vã ajute la achievements?
Te sigur eu cã sunt guilde care fac raidurile din patchurile anterioare doar pentru achievements, dar asta nu înseamnã cã trebuie sã le ºi farmeze în fiecare sãptãmânã.
Ca sã ai parte de o guildã bunã trebuie sã ºtii sã te integrezi ºi sã nu suferi dupã iteme. Toate la rândul lor. Dacã tu vii zilnic, sau cel puþin eºti prezent când poþi, Guild Masterul vede cã eºti interesat ºi la un moment dat vei primi ºi iteme, dar dacã tu vii la raiduri ºi te plângi cã ai nu-ºtiu-ce trinket din reputaþii ºi pretinzi cã meriþi un trinket HC în faþa unuia care îl are deja pe N, e problema ta.
Unii nu înþeleg acest concept ºi ninjeazã. Fac 9000 gs, dar tot prostãlãi rãmân.

Exact asta este atitudinea de care vorbeam,nu o guilda nu este facuta ca sa ma cresca pe mine,o guilda este facuta ca sa crestem cu totii impreuna......si nam zis ca o guilda trebuie sa ne ajute sa luam achivements asta este in mentalitatea ta de copil de 16 ani:|(fara suparare dar asta imi sugerezi cu reply-ul tau) am spus ca ne adunam toti sa facem impreuna achivements....si am dat un exemplu cu iteme fiindca era vorba de gearscore...
Nu am spus ceva de genu:

"Ha intru in guilda am 2 k gs,crestetima!! asta e datoria voastra!!!!!dupaia ma duceti sa fac 1500 de achivementuri ca va sparg..."

Se vad niste diferente...

0 0

Back to top
Adminium

[Mentally Stable]

(since 25-04-2012 15:37)

Votes: 7

Post Posted: 30-08-2011, 10:42:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mikibey wrote:

"Ha intru in guilda am 2 k gs,crestetima!! asta e datoria voastra!!!!!dupaia ma duceti sa fac 1500 de achivementuri ca va sparg..."

Cred ca Myt incerca sa zica ca si tu ar trebui sa fii activ, sa te implici si sa nu disperi (sau sa te plangi) dupa itemuri , nu ce ai zis tu mai sus..

0 0

Back to top
Velaurius

[Herald of the Titans]

(since 14-08-2021 12:54)

Votes: 10

Post Posted: 30-08-2011, 10:47:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mikibey wrote:
myt42xxx wrote:
Mikibey wrote:

Exact asta este atitudinea de care vorbeam,nu o guilda nu este facuta ca sa ma cresca pe mine,o guilda este facuta ca sa crestem cu totii impreuna......si nam zis ca o guilda trebuie sa ne ajute sa luam achivements asta este in mentalitatea ta de copil de 16 ani:|(fara suparare dar asta imi sugerezi cu reply-ul tau) am spus ca ne adunam toti sa facem impreuna achivements....si am dat un exemplu cu iteme fiindca era vorba de gearscore...
Nu am spus ceva de genu:

Se vad niste diferente...

La 4.5k gs nu poti intra intr-o guilda care-l farmeaza pe lk pe 25 hc, deoarece au deja oamenii imbracati si nu o sa mai faca 10n/10hc etc.

Trebuie sa o iei pe rand, nu sari de la Lfm Hor hc pe global la icc 25 hc full raid.

Ai putin gs? Intri intr-o guilda care e "la inceput", va ajutati impreuna, cresteti, si apoi e decizia ta, daca vrei sa ramai sau sa te duci in alta guilda.

0 0

Back to top
NFO

[BIG BAD BOSS OMFG]

(since 01-06-2012 17:11)

Votes: 8

Post Posted: 30-08-2011, 12:05:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

victor191154 wrote:
In primul rand guildele au rolul de a ajuta playerii.
Mie mi se pare o mare prostie sa nu poti intra intr-o guilda doar pt ca nu ai nu stiu cat gs.
Acest lucru l-am intalnit doar la romani.Pe blizzard nici vorba.
Deci ce parere aveti?

Am o parere ca guildele sunt pentru PROGRES nu pt a imbraca playerii neexperimentati si care vor da leave dupa ce s-au gearat.
Daca nu poti intra intr-o guilda de top,intra intr-una mai mica,sau fa-ti chiar tu una (daca ai experienta)

0 0

Back to top
Smithy

[The Kingslayer]

(since 27-07-2015 12:47)

Votes: 13

Post Posted: 30-08-2011, 14:17:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Din acest topic ar trebui sa invete toata lumea ceva :
1. nimik nu e gratis, trebuie sa iti aduci si tu aportul.
2. Decat sa te bazezi pe o guilda sa te imbraci mai bine fao singur.
3. Decat sa cersesti mila sa intri intr-un raid, mai bine fal tu.
4. De ce ai intra intr-o guilda daca oricum nu faci nimik cu ea, doar pt a avea ceva in plus sub nume?

Epic -))
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

The time now is 18-07-2025, 11:00:05
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password