User
Pass
2FA

HUGE ->Off topic
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 61, 62, 63  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message95559
Holyatheist

[Wielder of sarcasm]

Status: Offline
(since 17-05-2013 19:57)

Votes: 6

Post Posted: 14-04-2011, 16:36:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salutari Joe, bafta pe celalalt realm.

Jesus said to his disciples: "I offer you salvation, my brothers."
The disciples reply: "Give us kings, noob!"
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
vldmh

[Mentally Stable]

(since 02-08-2016 08:47)

Votes: 2

Post Posted: 14-04-2011, 20:43:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

dupa fiecare fresh test nu trebuie sa posteze raid leader la sectiunea fresh testing? am fost la 2 testinguri si nu apar in nici un post -
0 0

Back to top
Torek
[Banned user]

[Account disabled]
Banned

(since 20-05-2011 18:51)

Votes: 10

Post Posted: 14-04-2011, 20:49:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mda LK 25h down - -

[quote="Torek"]Nu incerca sa ma imiti k nu-ti permiti,maa plictisiti Scuipa tot dak nu ma inghiti,nu ma jigniti.[/quote]
0 0

Back to top
Durs
[Banned user]

Banned

(since 09-04-2018 09:53)

Votes: 20

Post Posted: 14-04-2011, 21:34:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

vldmh wrote:
dupa fiecare fresh test nu trebuie sa posteze raid leader la sectiunea fresh testing? am fost la 2 testinguri si nu apar in nici un post -

ba da. reproseazale(din partea mea) sa posteze pe forum daca e fresh test<altfel iau -dkp>

Posturi unite automat, 14-04-2011, 22:34:41

Durs wrote:
->The Frozen Throne (finished):

UPDATED

Zon'ozz banned our healers

0 0

Back to top
Durs
[Banned user]

Banned

Post Posted: 15-04-2011, 09:17:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Durs wrote:
*TOTAL: dkp-urile acumulate in total(earn/spend) //aceste dkp-uri va ajuta la promote ;
    <1000dkp-->Fresh;
    <2500dkp-->Rank3;
    <3500dkp-->Rank2;
    <4500dkp-->rank1;
    <10000dkp-->Raider;

UPDATED

0 0

Back to top
hetealx

[The Conquistador]

(since 26-08-2013 15:50)

Votes: 13

Post Posted: 17-04-2011, 12:19:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Se pare ca situatia in care am fost si inca ma mai aflu a starnit mici dereglari/controverse in guilda. Vreau sa spun ca stiti cu totii povestea ca din cauza unui prieten(cica) de-a meu am luat ban permanent pe server, fiind parat unui game master din motivul ca respectivul si-a luat ban, si avand ciuda pe mine (chiar nu realizez din ce motiv), ma tras la fund dupa el.
Acuma eu personal nu vreau sa fiu luat de fraier, ca...m-a pacalit un „copchil” de 12 ani. V-am explicat atunci pe ts cum stau lucrurile, probabil o sa-l iau la intrebari(si la suturi) cand l-oi mai prinde cand mai ies pe-afara. Adica afla un anume jucator(din guilda) de acest eveniment, si zice „uite si asta are 18 ani si ii ratat, sta si nu face nimic , in loc sa-i futa o mama de bataie taranului aluia”. Viata nu-ti surade chiar mereu, si atunci cand o face, e posibil sa ai mainile legate, actiune de pe urma caruia ai de suferit(si credetima, nu pot pur si simplu sa ma duc la masa si sa-i zic uite domle ce mi-o facut fiutu acuma tre sami dai x lei sa remediez problema, si nici nul pot „cafti” cum toti tipati voi la mine pe teamspeak imediat dupa ce vam zis de ce mi-am luat ban).Si probabil ca m-au contestat cei care au zis „ba Hetea, esti prost? Trebuia sa-ti faci caracterele pe accounturi diferite”...pai si eu daca luam ban pe rogue, la cat de intepat e acel copil, mai zcea si de celelalte conturi si luam ban si pe alea. Si la urma daca debanam, debanam maincharu, adica priestu, si cu celelalte 2 ramaneam in van. Acum daca debanez priestu, voi putea juca si pe celelalte 2 charactere care le mai am pe cont -.
Mai mult de a avea grija ca „respectivul” sa nu mai calce pe freakz n-am putut face. Exact, si-a luat ban pe toate accounturile/caracterele pe care le avea. Macar cu atat sa raman, sa privesc partea plina a paharului cum s-ar zice.
De asemenea, nu stiu daca se va intampla sau nu, voi fi „flagged as a deserter” cum s-ar spune. Adica am ajuns la statutul sa bag bani reali in ceva in care practic nu exista sau nu-mi aduce niciun beneficiu material care sa-mi imbunatateasca viata de zi cu zi. Si vreau sa va spun acum ca nu am facut acest lucru doar de dragul de ajuca pe priest sau a continua sa joc pe acele caractere. Am facut-o pentru ca in sfarsit, dupa atatea luni de cautari, nu am gasit o guilda, ci am gasit o comunitate de oameni extraordinari care ma apreciaza pentru ceea ce sunt, ceea ce am facut, si probabil ceea ce voi mai face pe viitor. Mi se pare normal cand am vazut ca m-au luat in seama, m-au luat la raiduri, mi-au facut cate si alte cate servicii, mi se pare normal ca eu sa vin si sa contribui cu putinul pe care il detin in dezvoltarea armonioasa a guildei. Practic, eu am fost „adus de pe global” cum s-ar zice, nu stiai de ce sunt in stare, nu stiai nimic. In 2-3 saptamani am reusit sa intru in atentia guildei si sa ma imprietenesc cu Durs, cu Bebeplay, cu Instealth, cu Wella, cu Torekk si cu inca vreo 2-3(nu mii aduc exact in momentul asta aminte, dar mai sunt siguri cativa). Si aceasta intamplare, de izgonire a mea de pe server chiar mi-a demonstrat ce statut am in guilda. Eram pe ts cand cu baetii gata sa incepem raidul de 25hc, cand vad ca iau disconect si cand sa ma loghez la loc surpriza. Numele meu era deja la „announcer” de banuri(scris cu rosu evident). Cei care au vazut acolo nu le-a venit sa creada, pur si simplu au ramas masca, au zis ba sigur e vreo greseala. Dupa 2 minute dupa ce-am verificat forumul si le-am povestit pe scurt cum sta treaba auzeam reactii gen: „Vai de capu meu, o plecat imba healeru guildei(nu am intentie sa-l ofensez pe rdq, e mai bun ca mine chiar daca l-am luat la heal...sa zicem odata la lich king ca a stat la dispel), ce dracu ne facem?”, sau vine cineva si zice:”Hetealax(cum ma striga unii->nu ma deranjeaza in mod special,doar reproduc convorbirea originala), nu stiu cum faci eu te vreau inapoi in guilda. Te-apuci iti faci alt priest vin eu cu Khas(parca pe khas l-a pomenit ...sau poate pe altcineva nu mai stiu exact) sa te crestem, te luam in raiduri,nu ma intereseaza daca donezi unban sau faci altceva, te vreau inapoi.”, sau alta replica :”Gata-i treaba, nu mai pupam noi lich king 25hc deacuma”, sau o replica hiperbolizata (zic eu):”Pai ba nene hete scosese la lk 11mil heal, rdq 9jumate, si kath vreo 9” defapt baremu la heal era cam asa :Hetealx->6mil 700; Rdq->5mil 300(a stat la dispel, posibil sa ma ia daca se inverseaza rolurile);Katherinne->4mil 600(posibil sa fi dat ressuri, poate mai mult!)sau:”Hete il cunosc eu pe khos is poate pot vorbi cu el cumva sa-ti scoata/reduca banul”...raspunsul meu era clar:”Lasa frate nu mai are rost mi-am luat ban gata asta e” rezolv eu cat mai repede.Tind sa va multumesc cu ocazia asta tuturor pentru preocupare, mi-am dat repede seama ca fara donatie nu mai apuc sa joc pe server. Replicile astea au dovedit ca am fost util guildei, ca unii jucatori si-ar dori sa vin in raid cu ei sai ajut prin orice mijloace, am dovedit prin cunostintele si sfaturile pe care le-am dat anumitor jucatori din guilda ca a avut loc o crestere de performanta(ma refer la dps/heal,alte chestii minore).Si tot odata acele replici deasemenea m-au convins ca orice s-ar intampla, eu din HUGE nu voi pleca niciodata, doar daca (si sper sa nu) va fi un disband de la certuri interne sau oricare alt motiv.

Prin acest post nu am avut intentia sa ofensez pe nimeni dar absolut pe nimeni, daca cineva se simte prost sau nu-i convin anumite chestii de aici poate sa spuna deschis, voi remedia cat de curand. Sper ca prin prezenta mea pe forum sau pe gchat sa nu fi deranjat pe nimeni sau daca am facut-o, nu a fost cu intentie(probabil vorbele mele fac parte dintr-o modestie iesita din comun-> sunt necesare niciodata nu stii peste ce fel de oameni dai). Poate mai sunt cateva lucruri de zis depsre guilda per total, nu ma pot gandi chiar acuma la ele, voi mai posta pe viitor la off topic daca va mai fi nevoie.

A si by the way: Torekk nebunule, nu mai recruta priesti in guilda ca pierd markurile de pe 25hc - (glumesc desigur)

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Holyatheist

[Wielder of sarcasm]

Post Posted: 17-04-2011, 13:19:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Moammmmaa Hetea ce povestioara....chill dude, nimeni nu te da afara, te asteptam cu drag die pe priestu' vechi fie pe altul nou -

0 0

Back to top
hetealx

[The Conquistador]

Post Posted: 17-04-2011, 21:16:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Holyatheist wrote:
Moammmmaa Hetea ce povestioara....chill dude, nimeni nu te da afara, te asteptam cu drag die pe priestu' vechi fie pe altul nou -

Pe cel nou mai mult ca sigur, prea mult am muncit la el ca sal dau la o parte.

Acum, Durs tiam citit acele "elemente/chestii" de pe gchat cand ne-ai spus ca multi main raideri nu-si merita ranku pentru ca n-au facut nimic. Nu stiu de ce te doare gura, sau poate din bun simt nu specifici exact ce si cum n-a facut sau a facut dar a facut-o gresit. Sa se simta omu dupa si sa se-apuce de treaba daca vrea performanta...

0 0

Back to top
Wella

[Rock'n Rolla \m/]

(since 14-07-2011 08:55)

Votes: 4

Post Posted: 17-04-2011, 21:20:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hetea stai chill nimeni nu te da afara cat suntem noi pe aici - -

0 0

Back to top
hetealx

[The Conquistador]

Post Posted: 17-04-2011, 21:26:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Wella wrote:
Hetea stai chill nimeni nu te da afara cat suntem noi pe aici - -

Explicati-mi si mie unde in postul meu m-am panicat eu ca voi fi dat afara din guilda?....Ba mai mult...->"nu stiu cum faci eu te vreau inapoi in guilda. Te-apuci iti faci alt priest vin eu cu Khas(parca pe khas l-a pomenit ...sau poate pe altcineva nu mai stiu exact) sa te crestem, te luam in raiduri,nu ma intereseaza daca donezi unban sau faci altceva, te vreau inapoi."

0 0

Back to top
valkayzer

[Mentally Stable]

(since 10-03-2012 10:54)

Votes: 2

Post Posted: 18-04-2011, 00:47:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Baieti va anunt ca am sa plec din oras.Sper sa nu-mi dati gkick si sper ca nu este nici o problema

Unde Nu E Competitie Nu Exista Evolutie

0 0

Back to top
Holyatheist

[Wielder of sarcasm]

Post Posted: 18-04-2011, 07:53:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Notified, valkayzer -

0 0

Back to top
Durs
[Banned user]

Banned

Post Posted: 18-04-2011, 09:07:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Holyatheist wrote:
Notified, valkayzer -

la 8 dimineata nu ai somn?-

0 0

Back to top
Drik

[Debil]

(since 26-01-2024 20:57)

Votes: 166

Post Posted: 19-04-2011, 15:55:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

daca nu avea somn -
Am si eo prob nu ma pot connecta pe servar o prob nush mai multi o au , daca e vreun raid asteptati si voi pls daca e mai pe seara

Dacã ataci replica unui prost, riști sã te trezești cu tot prostul în discuție
0 0

Back to top
Torek
[Banned user]

[Account disabled]
Banned

(since 20-05-2011 18:51)

Votes: 10

Post Posted: 19-04-2011, 16:23:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Va merge servaru?la mine e Unable to Connect.

[quote="Torek"]Nu incerca sa ma imiti k nu-ti permiti,maa plictisiti Scuipa tot dak nu ma inghiti,nu ma jigniti.[/quote]
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 61, 62, 63  Next    

The time now is 16-12-2024, 10:15:05
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password