User
Pass
2FA

HUGE ->Off topic
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 61, 62, 63  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message94876
R3Xz

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 27-05-2019 18:30)

Votes: 2

Post Posted: 04-05-2011, 10:37:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

DD

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Drik

[Debil]

(since 26-01-2024 20:57)

Votes: 166

Post Posted: 04-05-2011, 13:14:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

rdq zimi si mie cum se numesc addon unde iti vezi icoana sus in stanga ala cand tise incarca bara cu speluri ..etc zimi ce addone folosesti - plss

Dacã ataci replica unui prost, riști sã te trezești cu tot prostul în discuție
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
R3Xz

[Mentally Stable]

(since 27-05-2019 18:30)

Votes: 2

Post Posted: 04-05-2011, 13:16:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Drik wrote:
rdq zimi si mie cum se numesc addon unde iti vezi icoana sus in stanga ala cand tise incarca bara cu speluri ..etc zimi ce addone folosesti - plss

nu stiu de ce imi zici,iti zic ingame ce addonuri folosesc

0 0

Back to top
Torek
[Banned user]

[Account disabled]
Banned

(since 20-05-2011 18:51)

Votes: 10

Post Posted: 04-05-2011, 14:00:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Durs te rog sa ma scoti din chestionar de dps sa nu ma bagi in niciun chestionar deja ma-ti plictisit cu vorbele si prostiile voastre despre voturi............MS ANTICIPAT

[quote="Torek"]Nu incerca sa ma imiti k nu-ti permiti,maa plictisiti Scuipa tot dak nu ma inghiti,nu ma jigniti.[/quote]
0 0

Back to top
Wella

[Rock'n Rolla \m/]

(since 14-07-2011 08:55)

Votes: 4

Post Posted: 04-05-2011, 22:20:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Torek wrote:
Durs te rog sa ma scoti din chestionar de dps sa nu ma bagi in niciun chestionar deja ma-ti plictisit cu vorbele si prostiile voastre despre voturi............MS ANTICIPAT

Muhahha -)

BTW .... Rog toti playeri care lau votat pe torekk sa posteze aici!

0 0

Back to top
Holyatheist

[Wielder of sarcasm]

(since 17-05-2013 19:57)

Votes: 6

Post Posted: 05-05-2011, 00:30:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

(Note:Sarcasm)Torek,Torekk,Torekkk,Torekkkk,Torekkkkk sunt rugati sa posteze mai jos....-

*ps. note e facut pt autisti

Jesus said to his disciples: "I offer you salvation, my brothers."
The disciples reply: "Give us kings, noob!"
0 0

Back to top
Wella

[Rock'n Rolla \m/]

Post Posted: 05-05-2011, 13:01:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Holyatheist wrote:
(Note:Sarcasm)Torek,Torekk,Torekkk,Torekkkk,Torekkkkk sunt rugati sa posteze mai jos....-

Eu vorbeam serios -

0 0

Back to top
Torek
[Banned user]

[Account disabled]
Banned

Post Posted: 05-05-2011, 15:47:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Wella wrote:
Holyatheist wrote:

Eu vorbeam serios -

BA ESTI NUB TERMINA IN PLM VEZITI DE JOKU TAU AKOLO CE PLM VA ***>E PA VOI GRIJA DE CATE ORI AM DAT EU SAU nU VOTURI,Terimati in plm cu prostiile voastre ,nu aveti altceva de lucru? - Deja vad ca depasiti limita in ceea ce ma priveste pe mine asa ca va rog eu nu mai postati despre mine si nimik legat de mine ce crezi ca va-ti ajus in guild?In plm va da omu un deget si ii luati toata mana bagamis.Sper putin sa aveti putin respect makar daca nu pentru mine atunci pentru ce am fakut pt voi ingame,asa ca va rog nu mai postati despre mine si vedetiva DE JOKU VOSTRU....ce plm eu sunt cobaiul vostru terminati-o in plm odata dao in masa de treaba>>>>BTW>DURS STERGEMA DIN ORCE CHESTIONAR DE Pe FORUM. Ms anticipat!

[quote="Torek"]Nu incerca sa ma imiti k nu-ti permiti,maa plictisiti Scuipa tot dak nu ma inghiti,nu ma jigniti.[/quote]
0 0

Back to top
Wella

[Rock'n Rolla \m/]

Post Posted: 05-05-2011, 17:57:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Torek wrote:
Wella wrote:
Holyatheist wrote:

Eu vorbeam serios -

BA ESTI NUB TERMINA IN PLM VEZITI DE JOKU TAU AKOLO CE PLM VA ***>E PA VOI GRIJA DE CATE ORI AM DAT EU SAU nU VOTURI,Terimati in plm cu prostiile voastre ,nu aveti altceva de lucru? - Deja vad ca depasiti limita in ceea ce ma priveste pe mine asa ca va rog eu nu mai postati despre mine si nimik legat de mine ce crezi ca va-ti ajus in guild?In plm va da omu un deget si ii luati toata mana bagamis.Sper putin sa aveti putin respect makar daca nu pentru mine atunci pentru ce am fakut pt voi ingame,asa ca va rog nu mai postati despre mine si vedetiva DE JOKU VOSTRU....ce plm eu sunt cobaiul vostru terminati-o in plm odata dao in masa de treaba>>>>BTW>DURS STERGEMA DIN ORCE CHESTIONAR DE Pe FORUM. Ms anticipat!

Daca ai cunoaste un forum sau cel putin daca ai avea macar 20% treaba cu unul ai sti ca nu poate scoate pe cineva dintrun chestionar...

BTW: Cu cat te agiti mai mult cand facem misto cu atat vom face mai rau. ^^

0 0

Back to top
Holyatheist

[Wielder of sarcasm]

(since 17-05-2013 19:57)

Votes: 6

Post Posted: 05-05-2011, 17:57:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am si spus ca sunt sarcastic nu te mai ambala atat, ca nu are nimeni nimic personal cu tine... te agiti si te consumi dinaceea esti tinta mistourilor -

Jesus said to his disciples: "I offer you salvation, my brothers."
The disciples reply: "Give us kings, noob!"
0 0

Back to top
Torek
[Banned user]

[Account disabled]
Banned

Post Posted: 05-05-2011, 20:16:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vick te rog eu intelegema m-am saturat.Imi ajunge nu mai vreau misto si prosti daca nu se mai poate asta e va parasesc. Vorbim samba,duminica pe atunci ceau si GL&HF (scuzama daca am reactionat urat si nu spus ceva ce nu trebuia dar credema ca m-am saturat.)

Posturi unite automat, 05-05-2011, 21:16:31

Wella wrote:
Daca ai cunoaste un forum sau cel putin daca ai avea macar 20% treaba cu unul ai sti ca nu poate scoate pe cineva dintrun chestionar...

Daca ai cunoaste si tu despre ce vorbesc si ai intelege totusi cred ca ai intelege ca se poate da Raport si un motiv micutz akol si iti sterge acel chestionar/post ok da? Ai niste butonase pe akol in caz ca nu le vezi si alta data citeste inainte sa postezi si nu mai vb aiurea inca odata iti spun.....si e pt ultima oara.
Wella wrote:

Continuati si va parasesc.....credema m-am satuat nu mai accept. Salut GL&HF -

0 0

Back to top
hetealx

[The Conquistador]

(since 26-08-2013 15:50)

Votes: 13

Post Posted: 05-05-2011, 20:54:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca vad ca tot ii prima pagina asta de scandaluri m-am gandit sa vin si eu cu o chestie! Ce primesc pe wisp intr-un raid de rs 25:

Apai daca eu chiar asa am ajuns sa vorbesc in van...insemna ca elita guildei, adica Rdq Katherinne Durs Feel etc is degeaba. Si nu e asa!
Dar ma enerveaza ca fac favoruri la atatia si-atatia playeri din guilda, vin ma duc cu ei ii ajut ii sfatuiesc si la urma vin si-mi dau replici ca cele din imagine...! Nu ma simt bine deloc, ba chiar am fost insultat, si nu e singuru exemplu asta, e doar 1 din multele care mi s-au intamplat, asta mi sa parut mai sugestiv sal expun pe forum -

A ...da....intrebasem mai sus pe chat "ce-i asa greu ?" cand durs l-a intrebat pe expibo daca-l poate tanka o clona de la Baltharus!
A stai, cine stie ce mi-au promis vreo 2,3 pe care ii deranjeaza prezenta mea in HUGE!

Care m-ajuta si pe mine cu o lucrare de atestat?
"May the Legend of HUGE live forever and may the heroes of HUGE be hailed as champions of the Freakz Server."
Pretiosu, 122 cu 27

Last edited by hetealx on 05-05-2011, 21:20:45; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Wella

[Rock'n Rolla \m/]

Post Posted: 05-05-2011, 21:05:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Torek wrote:
Vick te rog eu intelegema m-am saturat.Imi ajunge nu mai vreau misto si prosti daca nu se mai poate asta e va parasesc. Vorbim samba,duminica pe atunci ceau si GL&HF (scuzama daca am reactionat urat si nu spus ceva ce nu trebuia dar credema ca m-am saturat.)

Posturi unite automat, 05-05-2011, 21:16:31

Wella wrote:

Daca ai cunoaste si tu despre ce vorbesc si ai intelege totusi cred ca ai intelege ca se poate da Raport si un motiv micutz akol si iti sterge acel chestionar/post ok da? Ai niste butonase pe akol in caz ca nu le vezi si alta data citeste inainte sa postezi si nu mai vb aiurea inca odata iti spun.....si e pt ultima oara.
Wella wrote:

Continuati si va parasesc.....credema m-am satuat nu mai accept. Salut GL&HF -

Omule am facut parte dintro comunitate stiu cu se mananca forumul nu imi zice mie ca rata latra.Da poti sterge posturi dar nu poti modifica un chestionar ca acesta!

0 0

Back to top
hetealx

[The Conquistador]

(since 26-08-2013 15:50)

Votes: 13

Post Posted: 05-05-2011, 21:19:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sa mor de va mai ajut cu ceva de-acuma inainte (in afara de cei cu care ma inteleg), dar restu nu mai asteptati pomana din partea mea si sa-mi pierd timpu ajutandu-va cu ce aveti nevoie.

Care m-ajuta si pe mine cu o lucrare de atestat?
"May the Legend of HUGE live forever and may the heroes of HUGE be hailed as champions of the Freakz Server."
Pretiosu, 122 cu 27
0 0

Back to top
Torek
[Banned user]

[Account disabled]
Banned

Post Posted: 05-05-2011, 22:38:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Wella wrote:
Omule am facut parte dintro comunitate stiu cu se mananca forumul nu imi zice mie ca rata latra.Da poti sterge posturi dar nu poti modifica un chestionar ca acesta!

mda ce vb eu ce intellegi tu numai tu sti in fine pentru mine,POST CLOSED.

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 61, 62, 63  Next    

The time now is 18-11-2024, 01:39:11
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x