User
Pass
2FA

Help Vote !!!
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message3545
Barnie
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 26-04-2020 01:36)

Votes: 32

Post Posted: 13-04-2012, 09:28:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Doubleee wrote:
si astazi la fel imi faceX(- deja 10 pct ..ultimul site tot nu merge ..ce ar trb sa facem ???ne zice si noua cnva?

+1 din cauza ca ultimul site nu merge imi da peste cap toate celelalte
Sistemul asta de verificare a voturilor e (fara suparare) PRAF, VARA si IDIOT, adica nu stiu... e un fel de toti pentru unul, unul pentru toti daca nu ai votat cu succes la unul din site-uri ti se duce peste cap la toate, pana mea ! faceti un anti-fake-vot bot mai cum trebuie, noi acum va votam 4 site-uri si primim 0 puncte in schimb.
Quote:
Seems legit.

Twitch
Vand wow gametime
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
laanah

[Maniac]

Status: Offline
(since 19-02-2022 08:52)

Votes: 26

Post Posted: 13-04-2012, 10:36:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ladyyshik wrote:
io am inteles ca lumea primeste cate 2 puncte per site de vot..eu de ce primesc doar 1? la fiecare votare pe care o fac pe toate cele 5 site-uri primesc doar 5 puncte..s-au dus de mult cele 10 zile de vot pentru a lua mountul..help please...sper ca n-am gresit topicul

se voteaza odata la 12 ore, adika de 2 ori pe zii, astfel de fiecare data cand votezi iei 5 puncte si daca votezi de 2 ori pe zii , iei 10 ouncte in fiecare zii.

Posturi unite automat, 13-04-2012, 11:36:44

Aseara cand am votat de acasa, nu s-au pus voturile si azi dimineata (dupa ce au trecut cele 12 ore pentru ca wow status. net imi arata ca am votat deja) , la munca, pe un alt calculator, alta retea, alt ip, s-au pus voturile fara probleme.

Este posibil ca sa nu mai pot sa votez de pe calculatorul cu care intru in joc?

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 25-07-2025, 14:32:10
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password