User
Pass
2FA

Heroes of storm
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Show only staff posts
Author Message9963
Puccasita

[Puccalicious]

Status: Offline
(since 21-09-2017 10:04)

Votes: 37

Post Posted: 22-03-2015, 15:24:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Roshkatul wrote:
A: Nu le-a iesit, este un joc in care daca nu joci cu 4 prieteni, pur si simplu nu este fun. Au scos prea multe elemente din moba's clasice incat sa fie un joc reusit. No items, no gold, no last hit.
Din tot ce ai spus tu iti zic eu ca le-a iesit,cu argumentele tale.

Au vrut sa fie diferiti si prin ce ai zis tu mai sus,le dai dreptate:)

Au mers o categorie care nu a mai fost,care era sansele sa creeze un joc mai bun decat lol si dota 2 combinat? asa ca au creat ceva diferit:)

La baza este la fel,insa prin gameplay si restu se difera - enorm.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
bayern
[Banned user]

Banned

(since 06-04-2015 13:19)

Votes: 19

Post Posted: 22-03-2015, 15:43:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

As vrea si eu sa stiu cam ce cerinte are. Chiar vreau sa il incerc.

0 0

Back to top
Roshkatul

[Visul oricarui GM]

(since 13-10-2019 16:42)

Votes: 118

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 22-03-2015, 16:57:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Puccasita wrote:
Roshkatul wrote:
A: Nu le-a iesit, este un joc in care daca nu joci cu 4 prieteni, pur si simplu nu este fun. Au scos prea multe elemente din moba's clasice incat sa fie un joc reusit. No items, no gold, no last hit.

Au mers o categorie care nu a mai fost,care era sansele sa creeze un joc mai bun decat lol si dota 2 combinat? asa ca au creat ceva diferit:)

Tocmai din cauza asta nu o sa atraga jucatori din alte moba's, jocul este mult prea simplu. Comunitatea de dota deja nu doreste sa incerce LoL pentru ca e mai simplu decat DotA, HotS e si mai simplu. Jocul este incredibil de plictisitor cand joci solo-queue. Singurul moba care a adus ceva absolut unic pastrand elementele genre-ului, a fost Smite, care nici asa nu are o masa de jucatori extrem de mare.. HotS o sa atraga doar blizzard "fanboys", prin asta ma refer la jucatori care joaca Hearthstone/Diablo/Starcraft/WoW care nu au incercat niciodata un MobA.

*****Hearthstone Arena Coaching*****

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Puccasita

[Puccalicious]

Post Posted: 22-03-2015, 17:16:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^Stiu ce zici,insa au incercat,cat despre "cat o sa atraga si cum" sunt rezervat la acest moment,prefer sa apara LIVE sa apara ceva statistici ,insa ii felicit totusi pentru initiativa,e clar ca piata e dominata de LoL respectiv Dota 2,e greu pentru inceput.

Si sa fiu sincer,daca era copie fidela dupa lol / dota 2,doar cu campioni schimbati,era un mare FAIL,asa au schimbat mult din mecanicile jocului,aduce o schimbare

0 0

Back to top
andreyutzz93

[Mentally Stable]

(since 26-09-2015 00:56)

Votes: 8

Post Posted: 22-03-2015, 17:19:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Roshkatul wrote:
HotS o sa atraga doar blizzard "fanboys", prin asta ma refer la jucatori care joaca Hearthstone/Diablo/Starcraft/WoW care nu au incercat niciodata un MobA.

+1
Alta parte proasta la HotS ar fi harta, este de 2 ori mai mica decat harta din LOL.
Pana sa iti dai seama ca lipseste unu de pe harta deja ai mancat un gank, si neutral camp controling... WTF?
"Push to shit out of them!"
Tower amunition? Dabaliutief to that...

Puccasita wrote:
asa au schimbat mult din mecanicile jocului

Eu nu vad nici o schimbare multe speluri se aseamana din LOL respectiv DOTA.
Meciurile fiind: nu mai mult de 30 minute.

Sunt un om ca fiecare.Respect reciproc!
0 0

Back to top
Denim

[Netrunner]

(since 01-07-2024 08:29)

Votes: 376

Post Posted: 22-03-2015, 17:29:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu are cum sa fie mai slab ca LoL, e doar mai simplist si mai distractiv. Nu dureaza ore un meci sa zici ca te plictisesti si nu e monoton deloc, fiecare harta are ceva diferit.

Retired

0 0

Back to top
darkworld81
[Banned user]

Banned

(since 23-06-2017 09:31)

Votes: 32

Post Posted: 22-03-2015, 18:24:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am inceput sa ma plictisesc de LoL si Dota, debia astept sa incerc HotS . -
0 0

Back to top
mihai25

[Winter is here!]

(since 13-11-2022 10:56)

Votes: 153

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 22-03-2015, 20:45:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Puccasita wrote:

Si sa fiu sincer,daca era copie fidela dupa lol / dota 2,doar cu campioni schimbati,era un mare FAIL,asa au schimbat mult din mecanicile jocului,aduce o schimbare

Big +1. E diferit fata de celelalte si asta o sa le aduca un numar constant de playeri.
E la fel ca MMO-uri, toate incearca sa fie ca WoW si nici unu nu are succesul asteptat, pentru ca nu vin cu ceva adevarat diferit fata de WoW.
Asa HOTS, vine cu ceva total diferit fata de LoL/Dota2 chiar diferit si de genul Moba. Nu o sa bata la playeri LoL/Dota2, dar o sa fie jucat.

0 0

Back to top
bayern
[Banned user]

Banned

Post Posted: 22-03-2015, 21:19:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Roshkatul wrote:
Puccasita wrote:
Roshkatul wrote:

Tocmai din cauza asta nu o sa atraga jucatori din alte moba's, jocul este mult prea simplu. Comunitatea de dota deja nu doreste sa incerce LoL pentru ca e mai simplu decat DotA, HotS e si mai simplu. Jocul este incredibil de plictisitor cand joci solo-queue. Singurul moba care a adus ceva absolut unic pastrand elementele genre-ului, a fost Smite, care nici asa nu are o masa de jucatori extrem de mare.. HotS o sa atraga doar blizzard "fanboys", prin asta ma refer la jucatori care joaca Hearthstone/Diablo/Starcraft/WoW care nu au incercat niciodata un MobA.

Nu ma i twlege gresit, am jucat si dota si lol, dar dota mi se pare mult mai usor de jucat fata de lol. Stiu ca e mai complex, si poate din cauza mecanicilor mi se pare si mai usor. La lol iti face junglerul gank, iei un stun de 1 secunda si ai murit. Daca se mai si feedeaza vreunu ai pierdut meciul clar. La dota poti face comeback. Nu stiu, e doar parerea mea de casual miba playerm

0 0

Back to top
BlackSun

[Nerdstompers Inc.]

(since 28-02-2019 17:25)

Votes: 47

Post Posted: 23-03-2015, 00:31:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In DotA, greselile te costa mult mai mult decat in LoL, mecanicile sunt mai complexe, exista deny, harta e mai mare, etc. Dar daca e sa punem si HotS pe langa, iese ceva de genul asta.

0 0

Back to top
Puccasita

[Puccalicious]

Post Posted: 23-03-2015, 00:37:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sa nu fie suprize atata tot, peste 1 an sa zici"m-am înșelat, trebuia sa ii dau o șansã" chiar nu intelegi? Stai sa te fac sa intelegi Ca vad ca faci analogie cu mașinile, Mercedes eleganta , Bmw sportivitate audi= 50 eleganta 50 sport , eh in cazul asta hots este audi , si un pic de competie nu strica niciodatã -
0 0

Back to top
BlackSun

[Nerdstompers Inc.]

(since 28-02-2019 17:25)

Votes: 47

Post Posted: 23-03-2015, 00:56:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu ma refeream doar la complexitatea lor, DotA e facut pentru hardcore players, HotS e facut 90% pentru casuals, iar LoL e undeva la mijloc. Fiecare atrage o gama diferita de playeri, nu se bat pe acelasi public tinta, deci nu se prea poate vorbi de competitie.

0 0

Back to top
darkworld81
[Banned user]

Banned

(since 23-06-2017 09:31)

Votes: 32

Post Posted: 23-03-2015, 02:31:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Te contrazic bayern , personal , mi se pare mai complicat Dota , cand spui complex, automat spui si mai complicat. Last hit-ul in Dota e mai greu si mai trebuie sa dai si denied, folosesti spells mai putin , nu poti spama ca in LoL spellurile pentru wave-urile de creepi , cu un spell poti decide un team-fight in DotA , pe cand in LoL , cand se dau 10 spells o data intr-un team fight , nu se mai intelege mai nimic. Harta mai mare , fog , team-fighturile, eroii. Ca sa iti dau un alt exemplu , spune-mi, daca ai jucat ambele , cam cat de usor nimeresti cu Blitzcrank-ul W-ul si cum nimeresti cu Pudge un hook ? Sau un Arrow de a lui Mirana , in comparatie cu un Q de la Morgana sau Lux ? LoL mi se pare mult mai simplu , e amuzant , e distractiv , dar nu mi se pare ca il poti compara cu DotA.
0 0

Back to top
bayern
[Banned user]

Banned

Post Posted: 23-03-2015, 06:37:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@darkworld asta ziceam si eu, ib teamfight care apasa mai repede pe butoane castiga. Si crede ma chiar daca am zis ca sunt casial player, stiu cu ce se mananca ambele jocuri

0 0

Back to top
justyn17x

[KONVICT]

(since 21-10-2022 19:50)

Votes: 33

Post Posted: 23-03-2015, 21:12:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

De ce comparati Hots cu dota/lol/hon ? Cei de la Blizzard au vrut sa creeze un joc diferit si le-a iesit asta foarte bine, chiar daca se afla in Beta acum.
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next    

The time now is 05-11-2024, 18:30:14
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x