User
Pass
2FA
 
 

[WOTLK] How to: Sindragosa 25 HC

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message4598
cobrel

[Uitatul]



Status: Offline
(since 10-05-2019 21:41)
Joined: 06 Apr 2010
Posts: 3551, Topics: 214
Location: Romania

Reputation: 279
Votes: 54

 
Post Posted: 22-11-2010, 17:50:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sindragosa

Alte tutoriale: Lord Marrowgar, Lady Deathwhisper, Deathbringer Saurfang, Rotface, Festergut, Professor Putricide, Blood-Queen Lana'Thel, Blood Prince Council

Video: https://youtube.com/watch?v=qgLcr19QTGc:





Health: 46,018,500

Req: 1 tank, 5-6 healeri ( aoe cat mai mult )

Unul dintre bossii care pune cele mai multe probleme. Noi facem bossul acolo unde e, nu ne complicam sa il tinem langa perete, si voi explica de ce in cele ce urmeaza. In primul rand trebuie sa existe toate rezistentele de frost, deci totem, aura si gift of the wild. Bossul incepe cu un aoe care poate fi healuit fara probleme, iar pe tank o sa dea cu frost breath, deci nu stati in fata lui.
Dupa cum spuneam, bossul este tinut acolo unde e, cu fata la scari. Bossul va folosi la un moment dat o abilitate numita Icy grip care va trage toti playerii langa ea. Imediat dupa aceasta va folosi un spel cu un cast time de 5 secunde numit Blistering cold. Acest spell este letal daca ai putin hp. Astfel, ca sa fie evitat trebuie sa fugiti dupa ce sunteti trasi la o distanta de 20-25 de yarzi de boss. Deoarece cand va trage, va va pozitiona de fiecare data cu fata spre balcon, deci spre coada ei, trebuie doar sa apasati tasta W doar, pentru a fugi inainte. Daca sunteti atenti nu ar trebui sa va luati damage de la Blistering Cold. Daca este un hunter in raid, acesta poate sa activeze Aspect of the Pack ca sa fuga toti mai repede. De asemenea tankul trebuie sa repozitioneze bossul imediat pentru nu a da si in playeri cu Frost Breath.
Cand bossul ajunge la 30% incepe sa puna pe toti jucatorii un debuff stackabil care mareste damageul primit la fiecare aplicare. Din aceasta cauza tankul trebuie sa fie bulletproff care sa ajunga la 78-80k HP pe 25. Recomandabil ar fi un paladin pentru talentul Argent Defender . Problema cea mai mare este pe dificultatile heroice, mai ales pe 25 unde damageul primit de tank este foarte mare. De obicei la 7-8 stackuri tankul primeste one shot de la Blistering Cold. Dpsul trebuie sa fie foarte puternic pentru a dobora bossul cat timp rezista tankul. Atunci trebuie sa dati hero/bl si sa va folositi toate cd-urile.
Spuneam mai sus ca noi preferam strategia de a tine bossul acolo unde e in detrimentul celei in care bossul este tinut in perete, deoarece in prima situatie healerii au tot timpul in target tankul, fiind pregatiti sa healuiasca damageul imens pe care il primeste, pe cand daca e tinut la perete, tankul trebuie sa reziste pana ajung healerii inapoi la el. De asemenea este mai usor si pentru dps sa fuga, fiind nevoiti doar sa fuga inainte in loc sa trebuiasca sa ocoleasca zidul.

Pe 25hc este cea mai mare problema cu acest boss. O tactica pe care nu am avut inca prilejul sa o punem in aplicare ar fi sa existe 3 holy priests in raid pentru Guardian Spirit, acestia aplicand pe rand acest spell pe tank inainte de fiecare Blistering Cold. Si-asa e o treaba grea, deoarece si ceilalti raid members primesc damage increase de la aoeul initial. Ideea e sa pice cat mai repede.

Per total, daca exista atentie si nu se moare de la Blistering Cold, daca exista dps bun si daca tankul este blindat, nu ar trebui sa existe probleme la acest boss.


Am luat tactica de aici facuta de sundaysfantasy.

Daca am omis ceva, please post si astept reply-uri daca intampinati probleme.

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message

  Topic locked


Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore




 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  


The time now is 27-04-2024, 00:47:58
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x