User
Pass
2FA

Inscriere in Serverlist
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Discussions/Help
Author Message1298
EDUTz

[HardcoreAmxxScripter]

Status: Offline
(since 15-08-2021 16:34)

Votes: 179

Post Posted: 28-10-2014, 10:59:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

o sa trebuiasca facut un update in curand, cei care vor sa intre/iasa in lista, va rog ... postati aici. Nu uitati, vechime MINIM 3 LUNI.

Pentru pluginuri complicate le fac cu $$ pe paypal/psc. PM

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
BoGdanCoFcd

[Doar Dinamo]

(since 24-09-2019 18:10)

Votes: 1145

Post Posted: 28-10-2014, 16:33:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pb.Freakz.ro , daca vrei adauga si Dr.FReakz.Ro e un mod jucat,nu cred ca ar trebui sa lipseasca din acest plugin.
@Edutz

0 0

Back to top
EDUTz

[HardcoreAmxxScripter]

Post Posted: 02-11-2014, 12:52:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

BoGdanCoFcd wrote:
Pb.Freakz.ro , daca vrei adauga si Dr.FReakz.Ro e un mod jucat,nu cred ca ar trebui sa lipseasca din acest plugin.
@Edutz

pentru pb tind sa te refuz, ai schimbat iarasi modul, cu forumul ai luat-o de la zero, pot spune ca practic serverul este de 2 zile. Nu vreau sa stau sa fac alte update-uri ca te razgandesti tu si il inchizi. Pt pareri/discutii, @CS-Owners posteaza acolo.

1 0

Back to top
ZyK

[World Biggest Spamer]

(since 11-10-2015 20:07)

Votes: 31

Post Posted: 14-12-2014, 12:47:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bhop.Freakz.Ro

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
EDUTz

[HardcoreAmxxScripter]

Post Posted: 21-12-2014, 01:09:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

baieti sincer nu mai vad pe minei pe aici .. planuiesc sa fac update ca tot se mai schimba serverele, altele vechi se dau la fund, vin altele pot ..

clar nu voi mai baga partea de staistica, aia pica serverul, o sa fie clasic, fara adaosuri sau nimic altceva.

sunt curios totusi(offtopic) de cat de multumiti sunteti de acest plugin. postati aici plm parerea voastra.

in acelasi timp am avut anumite discutii cu unii dintre owneri care se temeau ca daca isi boosteaza serverul acest plugin va fi privit ca un xredirect intre server. Tin sa va anunt ca e total gresit ! asct plugin nu forteaza oe nimeni sa plearga nicaieri, este numai la alegerea utilizatorului sa scrie /server si sa aleaga altceva. Deci pentru ultima data, nu va faceti griji din punctul asta de vedere.

In acelasi timp (pe langa lista care trebuie revizuita) mai intra 1-2 servere. Asa am discutat, asa e normal sa fie, server cu minim 3 luni vechime, hai sa fim baieti corecti si sa nu ne dam la fund.

Cam atat am avut de zis, va rog sa va implicati daca e ceva de zis. V-am pupat.

0 0

Back to top
alecsoviki

[Playcs Romania]

(since 13-11-2020 16:19)

Votes: 272

Post Posted: 07-01-2015, 14:20:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu am fost in germania si am auzit ca, serverele cad ca tunate.. maiii.. ce m-am speriat.. Edutz.. asa nu prea merge treaba.. lumea e pe grupuri aici.. ar fi o treaba sa intre toate serverele in acest program! In acest mod am fi mult mai tari ca multe alte comunitati din Romania. Cele mai vechi si mai populate servere din Freakz, nu au dorit sa intre in program!

0 0

Back to top
Aleex Armanu

[Detinator Server]

(since 16-05-2022 10:06)

Votes: 96

Post Posted: 28-03-2015, 08:02:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

alecsoviki wrote:
Eu am fost in germania si am auzit ca, serverele cad ca tunate.. maiii.. ce m-am speriat.. Edutz.. asa nu prea merge treaba.. lumea e pe grupuri aici.. ar fi o treaba sa intre toate serverele in acest program! In acest mod am fi mult mai tari ca multe alte comunitati din Romania. Cele mai vechi si mai populate servere din Freakz, nu au dorit sa intre in program!

Nu am intrat cu ca nu vream, nu putem.
Avem bost-uri lunare cumparate si care ne interzice sa dam xredirecte la mai mult de un server:
Code:
Xredirect se poate trimite la maxim 1 server.

Scuzati daca ma bag, dar sunt un detinator al unui server si vroiam sa explic.

ZOMBIE.FREAKZ.RO # INTERNATIONAL ZM

0 0

Back to top
Nelutzu

[The Godfather]

(since 24-06-2019 12:42)

Votes: 24

Post Posted: 28-03-2015, 12:48:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Acest plugin, dupa cum spune si Edutz, nu e xredirect. Fiecare jucator are libertatea de a folosi comanda /server doar daca vrea.

Eu am participat la acest proiect cu vechiul server, dar cu actualul nu am facut acest lucru pentru ca nu am mai vazut activitate aici, desi am intrebat daca mai exista. As participa si in continuare.

@ Edutz: ar fi mai bine sa scoti statisticile cum ai spus mai sus, pentru ca forteaza scoaterea unor informatii din server si ar putea provoca ingreunarea sau chiar restartarea lui.

Daca s-ar face update-uri si s-ar continua proiectul, as participa cu mare placere, poate chiar m-as si implica in el, daca as avea cu ce sa ajut.

Daca s-ar face un proiect amplu, pentru toate serverele comunitatii, adica sa se impuna acest proiect in fiecare server cu minim 1,2 luni vechime, poate ar iesi ceva.

Parerea mea e ca ar trebui impus acest lucru, dupa 1 luna de vechime. Sunt cateva conditii deja care se impun pentru acordarea unui DNS si a unei categorii pe forum, ar mai conta o conditie in plus? Eu zic ca nu. Mai ales ca sunt multe servere care au multe pluginuri inutile care ruleaza pe server si nu fac mai nimic, sau altele care fac acelasi lucru si ar putea fi scoase. Am avut pluginul asta pe server si nu m-a afectat cu absolut nimic.

Inca o parere personala, care m-a motivat sa folosesc pluginul asta: joc pe un server clasic, ma plictisesc de acest mod si tastez /server. Imi aleg modul dorit si ma conectez direct. Mi-am usurat munca foarte rapid si am sansa sa aleg un server marca Freakz, in care am incredere, fata de alte comunitati care iti bindeaza tastele si iti schimba setarile jocului.

0 1

Back to top
Sa[q]

[FCSB]

(since 31-01-2018 18:34)

Votes: 10

Post Posted: 28-01-2016, 10:24:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

FR.FREAKZ.RO
0 0

Back to top
RoTm#Rayden

[Assasin]

(since 19-03-2020 17:52)

Votes: 65

Post Posted: 20-03-2017, 13:11:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

vip.freakz.ro

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Discussions/Help  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 21-02-2025, 18:26:37
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x