User
Pass
2FA

Atentie! Aceasta este versiunea LowFi a topicului! Click aici pentru varianta originala.
Interviu w/ Khajiit

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Interviews
Author Message9208
Kaede

[Diclonius Queen]

Post Posted: 10-12-2014, 15:15:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

[removed]
2 0

Pato

[Rapid]

Post Posted: 10-12-2014, 15:23:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

-))))HAHAHAHAHAHA, veverita
0 0

SickFish

[A.k.A WanderWise]

Post Posted: 10-12-2014, 16:07:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Code:
Carina: IngerDr00gat vrea sã ºtie dacã se va mai repeta istoria de la FAC de anul trecut când ai pierdut la diferenþã de 1 punct faþã de SickFish.

Khajiit: Niciodatã sã nu zici niciodatã. Nu sunt Nostradamus, n-am un glob de cristal, nu dau în cãrþi, iar pe mama nu o cheamã mama sulfina sau omida, ca sã ºtiu dacã se va repeta.

o sa castige 95% , eu nu particip anu asta , nu are cine sa il detroneze
0 0

Khajiit

[Away]

Post Posted: 10-12-2014, 16:29:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

-)))) Tupeu pe tine mãããããããããããããããããããããããããã
Nu creeeeeeeeeed
0 0

Geo_Cs1
[Banned user]

Banned
Post Posted: 10-12-2014, 16:31:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cariinush wrote:

Carina: Geo_Cs1 spune aºa: "Cine e ºeful tãu parazite?" Ãsta deja devine enervant cu întrebarea asta..

Pun ce intrebari vreau eu pepusa .
0 0

'ZeNN

[Account disabled]

Post Posted: 10-12-2014, 18:38:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- veve ii zic eu , ca daca ii zic veverita pierd din timp - .
Bine jucat Kahjiit
0 0

D a n g e R

[AimeR]

Post Posted: 10-12-2014, 19:04:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Frumos interviul,dar pentru ca nu te cunosc personal,intr-un moment am avut impresia ca ii cam exagerat si sunt raspunsuri date pentru caterinca,dar nu cred ca e asa.

Gj pentru interviu
Ps. Clar el castiga,eu nu am timpul necesar sa raspund primul la toate intrebarile :]]
1 0

Khajiit

[Away]

Post Posted: 10-12-2014, 19:10:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

D a n g e R wrote:
Frumos interviul,dar pentru ca nu te cunosc personal,intr-un moment am avut impresia ca ii cam exagerat si sunt raspunsuri date pentru caterinca,dar nu cred ca e asa.

Gj pentru interviu
Ps. Clar el castiga,eu nu am timpul necesar sa raspund primul la toate intrebarile :]]

Mulþumesc -
0 0

^AvioanE^

[INACTIVE]

Post Posted: 10-12-2014, 19:43:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Carina: Iar ultima vine de la drãguþul de Avioane care te întreabã aºa: "Se auzea cã ai murit, a fost o glumã proastã sau...?" Nu înþeleg "sau..."-ul ãsta. Insinueazã cã eºti vreo fantomã sau ce =]
Daca nu intelegi intreaba, asta este diferenta dintre noi si animale.
Gluma proasta sau cineva isi batea joc de el, nu e normal?
0 0

ThunderJB

[Freakz * Thunder]

Post Posted: 10-12-2014, 20:14:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Frumos interviu, am aflat mai multe despre tine Khajit, bine, deja stiam cele importante, dar acum am aflat mai detaliat -.Pot spune ca-mi place caracterul tau.
1 0

Khajiit

[Away]

Post Posted: 10-12-2014, 20:15:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mulþumesc.
Mai aºtept pãreri.
0 0

Kaede

[Diclonius Queen]

Post Posted: 10-12-2014, 20:51:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^AvioanE^ wrote:
Carina: Iar ultima vine de la drãguþul de Avioane care te întreabã aºa: "Se auzea cã ai murit, a fost o glumã proastã sau...?" Nu înþeleg "sau..."-ul ãsta. Insinueazã cã eºti vreo fantomã sau ce =]
Daca nu intelegi intreaba, asta este diferenta dintre noi si animale.
Gluma proasta sau cineva isi batea joc de el, nu e normal?

Oh my gosh ºtiam la ce te-ai referit, n-are omu` voie sã facã o glumã? Rolling Eyes
Din asta îmi dau seama cât mã desconsideri tu pe mine... -
0 0

Khajiit

[Away]

Post Posted: 13-01-2015, 19:23:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu m-ar supãra alte pãreri -
0 0

JeLLaL

[Never give up!]

Post Posted: 13-01-2015, 23:26:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bestial! Buna idee cu acest text interviu. -
Imi place ca raspunsurile sunt fara ezitare. M-am amuzat la unele faze. -
0 0

Khajiit

[Away]

Post Posted: 14-07-2015, 17:38:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

2606 vizualizãri ºi totuºi foarte puþine pãreri, comentarii. Vã aºtept cu drag -
0 0

goguletz BIRGAOANU

[Wicked Sick]

Post Posted: 14-07-2015, 22:24:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

asa da ....bv
0 0

Memecus

[Creep]

Post Posted: 02-09-2015, 16:35:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

-) Cred ca interviul asta a iesit cel mai bine
0 0

Nathan.

[Mentally Stable]

Post Posted: 02-09-2015, 17:55:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am citit cateva interviuri si asta mi se pare cel mai bun si cel mai amuzant. Felicitari amandurora.
0 0

Laur.

[Screwed Freak]

Post Posted: 11-09-2015, 19:32:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Prea multa incredere in tine, te mai suporti? Probabil nu ai gasit persoana care sa-ti dea doua capace si sa te aseze cu picioarele pe pamant, dar na, poate la 22 de ani eram si eu la fel -, poate putin mai modest.

Am vazut mai sus un *** care zicea ca-i place caracterul tau...daca esti influientat de starea ta de spirit care se poate schimba de la moment-la moment, atunci pot spune ca nu esti format inca...nu vorbi si lua decizii cand esti nervos sau ai o stare proasta, vei regreta ulterior.

Edit: pff, nu faci nici cat doi bani in fata mea amice, ai si inceput repede sa plangi la moderatori, chiar vroiam sa vad reactia ta...esti un frustrat si un narcisist notoriu...du-te la oglinjoara si da-ti o limba...uhh

Staff message (TwisTer):

Fara atacuri la persoana sau expresii vulgare. Orice utilizator al forumului vrea sa fie respectat indiferent de varsta, sex, natie sau nivel al cunostintelor. Evitati atitudinile ostile fata de ceilalti utilizatori.
Citeste regulamentul, nu e prima data cand faci asta, + 1 warn.

0 0

Khajiit

[Away]

Post Posted: 11-09-2015, 21:06:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Laur. wrote:
Prea multa incredere in tine, te mai suporti? Probabil nu ai gasit persoana care sa-ti dea doua capace si sa te aseze cu picioarele pe pamant, dar na, poate la 22 de ani eram si eu la fel -, poate putin mai modest.

Am vazut mai sus un *** care zicea ca-i place caracterul tau...daca esti influientat de starea ta de spirit care se poate schimba de la moment-la moment, atunci pot spune ca nu esti format inca...nu vorbi si lua decizii cand esti nervos sau ai o stare proasta, vei regreta ulterior.

Am impresia ca nu realizezi ce vorbesti. Este parerea ta, nimic de zis, dar printr-un mod indirect m-ai atacat si simt nevoia sa-ti spun:
Am foarte multa incredere in mine, nici tu si nici altcineva nu poate sa-mi impuna mie ceea ce sa fac cu viata mea. Faptul ca sunt intr-un anume fel, ma priveste si asta nu inseamna ca am nevoie de doua capace sa fiu pe pamant pentru ca asa crezi tu ca e normal. Tu esti inca la pubertate si-ti permiti sa-mi dai sfaturi despre real life si cum erai tu, cand inca abia legi 3 cuvinte pocind 2.
Sunt foarte format si sunt influentat de ceea ce vreau si cand vreau. Iau decizii cand sunt nervos, fac ce vreau eu, ma priveste! Un interviu vechi de luni de zile nu reflecta in totalitate personalitatea mea. Nu ma cunoasteti niciunul de pe acest forum ca sa stiti cum sunt eu cu adevarat. Nu inteleg de ce ai simtit nevoia sa comentezi aici asa ceva, probabil ai vrut sa te afirmi, dar mie personal mi-ai demonstrat ca nu depasesti stadiul kid. Salutari.
0 0

Cm.PuNky

[370HSSV 0773H]

Post Posted: 15-09-2015, 23:43:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am ajuns aici de voturile lui Laur

Foarte tare interviul, ai putea scrie o carte pentru copii din amintirile lui Khajiit, amuzant, multe glume si experiente interesante.
0 0

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Interviews  

The time now is 27-04-2025, 23:06:38
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password